Mine 10 Beste Tips for jenter i Fettforbrenningsmodus!!Jeg minner nok en gang på at jeg er gått over til SiljeMariela.Com. ;)

Idag, sjekk ut: Mine 10 Beste Tips for jenter i Fettforbrenningsmodus!!

Gleder meg til se deg der!:) 

Ingen kommentarer // 21.10.2012  @ 09:38 //Fettforbrenning

Kick Ass Fettforbrenningsøkter- Til Deg!Heey! Er du her fremdeles? :) Da er det lagt ut en ny bloggpost på min nye nettside 

Kick Ass Fettforbrenningsøkter- Til Deg!

Read it, Do it and Like it!!

 

Klem, Silje Mariela
2 kommentarer // 16.10.2012  @ 16:00 //Fettforbrenning

Super Effektiv Fettforbrenningsøkt- Til Deg!

 Jada, Frøken Brazier har gjort jobben sin riktig.

Jeg oppfordrer deg derfor i dag til å kjøre intervalløkten jeg kjørte i går. Nemlig:

 • 15 sekunder FULL PINNE
 • 30 sekunders aktiv pause.
 • X 10.

Jeg gjentok dette 10ganger og hadde problemer med å stå oppreist etterpå. Det vakreste med det hele var at det tok meg ca 2,5 minutter med hard arbeidsinnsats, og til sammen tok hele økten 8-10 minutter. 

Jeg var helt død etterpå. Jeg benyttet ellipsemaskin med mostand 15. Test ut selv, og la meg høre hvordan det gikk!

Lykke til!!

 

41 kommentarer // 26.09.2012  @ 18:06 //Fettforbrenning

Morgenintervaller og fitnessfood

Jeg får stadig spørsmål om hvordan og hva jeg spiser, hvor ofte jeg spiser og om jeg følger periodisk faste.Tenkte derfor jeg skulle gi dere et lite innblikk i dette.

Først av alt- Jeg spiser ikke etter periodisk faste lenger. Jeg kan være litt av og på her, men nå om dagen så fungerer det best for meg å spise frokost. Det kan være like effektivt det som PF, så hvorfor ikke. For meg fungerer begge deler, men akkurat nå er jeg sucker for frokost. PF synes jeg er greit å benytte seg av når jeg er på ferie, for litt mer damagecontroll. Det skal dog sies at PF ikke er magisk på noe vis, som jeg har fått en inntrykk av at mange tror. Kalorier ut vs kalorier inn (samt valg av matvarer) er det som til syvende og sist avgjør resultatene dine,enten det er PF eller ikke.

 Min frokost består av proteiner, fett og salat. Samt nøtter. The Meat and Nut breakfast som jeg snakker om til stadighet. Som tips fra Børge så er det dynket på med balsamico eddik (for bl.a økt insulinfølsomhet).

 Før og etter trening blir det frosne bær, og gjerne noe kokosrelatert(kokosmelk/ kokosflak)- Samt ProZyme proteinpulver


 Dette kan være både frokost og midt på dagen mat. Holder meg mett lenge.

 Kveldsmat er havregrøt og/eller sjokokokoskjeks. 

Så alt i alt så siser jeg 3 måltider pr dag + før og etter trenings"måltid".

 

Nå skal jeg i gang med ukas første intervalltrening. Som jeg nevnte sist uke så er det 3 intervaller pr uke på meg nå.

Idag ser intervallene slik ut:

 • 20 sekunder på- 10 sekunder av  x 8
 • I minutts aktiv pause
 • 20 sekunder på- 10 sekunder av x 8

Ferdig!!

Så da er det opp til deg om du ønsker å gjøre det samme. Mange av dere hang med sist uke, så regner med dere fremdeles er med? ;)

Klem Silje Mariela 

28 kommentarer // 19.09.2012  @ 10:33 //Fettforbrenning

Intervaller- Tredje og siste dag for denne uka

Jada...Det er trøtte Silje her. Har ikke sovet i natt så for meg så føles det som morgen nå...Veeeell...Nå skal jeg dra rævva opp av sofaen for å kjøre 3 og siste dag med intervaller for denne uka. Jeg regner med dere henger med enda? 

I dag blir det følgende

2 minutter PÅ - 1 minutts aktiv pause. Dette gjentas 6 ganger! Ellipse blir det i dag også...

 
Fitness kommer ikke av seg selv skjønner du...Believe it or not ;)

Kjør på! Nå er det Lady Gaga på full guffe! Ha en god trening!
5 kommentarer // 16.09.2012  @ 16:24 //Fettforbrenning

Rask video for Sexy Buns N Hot Thighs

Tenkte bare jeg vile dele en rask video med dere idag- Noen ganger er det morsomt å finne alternative måter å kjøre standardøvelsene på. Test ut og la meg høre hvorda det gikk! Har du ikke utstyr som på videoen så kan du benytte en vektskive eller et hjørne slik at stanga holder seg på plass. 

Dette kan dere lage et fettforbrenningssekvens av for eksempel:

 • 20 Bøy
 • 20 Markløft
 • 2 Utfall

Gjenta x 3!

Good Luck!:)
3 kommentarer // 16.09.2012  @ 14:18 //Fettforbrenning

Fatburn Intervalls- Time to wake up!Alright jenter- Vi kjører på igjen! Motivasjon for å komme meg avgårde idag er Andreia Brazier . 

Med intervallene jeg kjører så sparer vi masse tid, samt at vi vil få kick-ass resultater på forholdsvis kort tid. Forutsett at du er flink med kostholdet.

Hold deg til 3-4 måltider pr dag, og la de være planlagte og balanserte.

Nå en fresen inntatt igjen, og jeg er så klar som jeg kan bli...Skal ikke nekte for at senga frister hakket mer;) Meeen sånn er det...

Idag kjører vi følgende:

1 minutt på- 1 minutts pause

2 minutter på- 2 minutters pause

3 minutter på - 3 minutters pause

2 minutter på- 2 minutters pause

1 minutte på- Ferdig!

Jeg benytter ellipsemaskinen idag.

 

Her er nok en liten motivasjonsvideo- Kjør på!

God trening:)

 

 

21 kommentarer // 13.09.2012  @ 08:26 //Fettforbrenning

FatBurn Challenge - Video

Heeey! Det ble mange spørsmål etter gårdagens innlegg, derfor kommer video med øvelser til dere i dag!  Now you know what to do! Enjoy!!:)


Ellers, som jeg nevnte i går, det ER mulig å få laget den maten man selv ønsker når man skal ut og spise. No hustle! Nydelig thai biff salat her, med limesaft og krydder som topping.

 

Ha en strålende dag alle sammen! Klem, Silje Mariela

28 kommentarer // 30.08.2012  @ 13:42 //Fettforbrenning

Effektiv Fettforbrenningsøkt- I challenge you!

Visste du at jo bedre grunnlag du legger tidlig på dagen jo større en sjansene for å lykkes med de gode valgene resten av dagen?

I dag ble det verdens kjappeste treningsøkt. Jeg hadde vondt i viljen, men jeg gjennomførte. I dag ble det sekvensen som er beskrevet under her. Alt er bedre enn ingenting right.  Kroppsvektsøvelser er gull når man skal gjøre ting fort og gæli.Så hvis du skal ha kroppen i gang på morgenen, og legge et godt grunnlag for resten av dagen så foreslår jeg følgende:

 

Silje Marielas Challenge 200 

 • 20 Pushups
 • 20 Jump Squats
 • 20 Burpees
 • 20 Pushups
 • 20 Jump Squats
 • 20 Burpees
 • Avslutt med 80 Mountain Climbers.

Ta tiden og se hvor lang tid du bruker på å gjennomføre hele sekvensen. Neste gang skal du forsøke å slå den tiden!

Perfekt for å få i gang kropp, motivasjon, fettforbrenning og få pumpet opp musklene litt. Da vil man naturligvis også se bedre ut i bikini. Video på denne sekvensen kommer enten i morgen eller i overimorgen!Jeg ønsker dere alle en riktig strålende tirsdag!:)

Stor klem fra Silje Mariela


39 kommentarer // 29.08.2012  @ 12:56 //Fettforbrenning

Fettforbrenning- Deres spørsmål!

For noen uker tilbake bad jeg om deres spørsmål om fettforbrenning. Det kom vel inn rundt 200 spørsmål i fra dere, og det har tatt litt tid å gå igjennom. Men nå er alt gjennomgått, og dere vil få svar på alt dere spør om i boken Fettforbrenning Gjort Enklet 2.0. Jeg velger også å ha noen innlegg på bloggen hvor jeg besvarer en del av spørsmålene dere stilte meg. Som dere vet er jeg opptatt av fettforbrenning, og jeg har mine egne strategier på hva som fungerer i praksis. Det er viktig å understreke dette siden det finnes flere veier til rom. Vit også at etterhvert som kunnskapsmengden øker så endrer også både strategiene og tilnærmingsmåtene seg.  Ellers så var det en av dere som utmerket seg mtp utfordrende spørsmål. Du vil høre fra meg og får selvsagt en liten påskjønnelse for innspillet!

Hvordan får man bort fett på mage og lår?

Om du sliter med fett på mage og lår så er det flere ting jeg ønsker at du skal se på. Først og fremst kostholdet ditt. Er det ting du spiser i hverdagen som du VET er me då saboterer for målene dine? Isåfall, ikke ha det liggende i skapet. La vær å kjøp inn matvarer som trigger deg. Mat du bør sørge for å få i deg er 

 • Rent kjøtt (fileeter, og renskåret kjøtt, fisk)
 • Grønnsaker, salat, frukt og bær
 • Sunt fett fra nøtter, avokado, olje

Spis ca 4 måltider pr dag. Hva gjelder trening så kan jeg anbefale følgende generelle retningslinjer: Styrketrening helkroppsprogram 3 ganger pr uke. Etterfulgt at moderat cardio på 15-20 minutter etter hver økt. Implementer også 1-2 intervalløkter pr uke.

I programmene dine anbefaler du cardio etter styrketrening, hvorfor?

Dette er for å utnytte fettfobrenningen din. Under styrketrening/intervaller mobiliseres fettsyrer som deretter frigjøres i blodbanen. For å forbrenne de frigjorte fettsyrene på en effektiv måte så kjører vi på med cardio ETTER styrketreningen istedet for før. I tillegg er musklene det viktigste fettforbrennende maskineriet i kroppen din, og vi ønsker at musklene er FIt for fight innen du begynner å trene styrke. Da klarer du å yte mer, som igjen fører til bedre treningsresultater. Enkelt fortalt.

Er det OK å spise rett før man legger seg? 

Her er det mange ulike meninger ute å går. Noen mener det er fordelsmessig, fordi da har du aminosyrer tilgjengelig hele natten og unngår nedbryting av muskler. Selv foretrekker jeg å spise 1-2 timer Før jeg legger meg. Hater å legge meg med full mage. I tillegg blir jeg ekstra sulten på morgenen om jeg spiser rett før jeg sovner. Det er også vist seg fordelsmessig med tanke på hormoner som leptin og GH, og spise en stund Før du legger deg. 2-3 timer før er ofte anbefalt. Enkelte vil slite med sult igjen rett før leggetid og dermed ha vanskeligheter for å sovne. Det jeg gjør da er at jeg inntar en proteinshake eller lignende, slik at en evt gnagende sult forsvinner. Er du uansett supersulten 2 timer etter du har spist, så har du fått i deg litt for lite mat (med mindre hormonsystemet ditt er litt ute på jordet, da vil du kunne oppleve å kjenne sult selv om det egentlig ikke står om livet, for kroppen sin del). Jeg går ikke nærmere inn på dette her, men kan anbefale å lese Mastering Leptin og the Cortisol Connection. Hadde du forresten mistet muskler etter å være uten mat i 6-7 timer så hadde nok ikke menneskerasen eksistert den dag i dag. ;)

 Jada jenter det ER mulig!:) 

Ønsker dere en strålende dag videre!:)

Vennlig hilsen Silje Mariela

 


 

24 kommentarer // 02.07.2012  @ 13:11 //Fettforbrenning

Hilsen fra Morgentur

Da var jeg i gang med månedens første morgencardio. Deilig måte å starte dagen på, og greit å implementere når jeg føler at fremgangen stopper opp. Når det itillegg er sol ute så er det jo ekstra digg! Love this!!

Her er forøvrig min Før morgentrening stack:

Fres, bcaa, glutamin og greentea excellence!

God trening!:)

12 kommentarer // 02.07.2012  @ 08:40 //Fettforbrenning

Trening for fettforbrenning- Less is More?Heey!!

Dagens tips fra deg meg idag: Hvis du skal begynne å kjøre intervaller etter styrketreningen for å redusere fettprosent så start konservativt. Har du ikke trent intervaller på en stund så vil kroppen din respondere like bra på 4-5 drag som på 10-12 drag. 

Jeg sier ikke det er noe galt med 10-12 intervaller innimellom, men vit at kroppen din er særdeles tilpasningsdyktig.  Straks den venner seg til en viss stimuli så må den stimulien økes eller endres for at du har ha ytterligere effekt.  Derfor er det litt synd om du starter på for hardt. Da har man liksom så lite å gå på før man stagnerer og rett og slett blir drittlei. Du kvier deg også mer og mer for å dra på trening, og du blir sliten bare med tanken på å skulle kjøre en lang og krevende treningsøkt. Ikke nok med det, men fremgangen begynner også å stoppe opp. Hva er vel mer frustrerende enn å ikke få noe igjen for all tiden du legger ned i treningen?

JEG VIL HA SIXPACK I GÅR!

Jeg er en sucker for styrke og synes cardio er noe herk innimellom. Når jeg skal ned i fettprosent og vil det skal skje fort, så kjører jeg på med intervaller etter treningsøktene mine. Har jeg en god dag kan jeg kjøre på  i 10-12 minutter. Det er MYE for meg. Når jeg skal være effektiv kjører jeg på i 4-5 minutter.  Hvis det er en stund siden jeg har kjørt intervaller så er det ikke så mye som skal til før kroppen responderer. Jeg starter derfor i det små. Det vil si 4 små drag på 20-30 sekunder. Med 20-30 sekunders pause i mellom. Det tar meg knappe 4 minutter.Når jeg merker at fettreduksjonen stagnerer, så øker jeg enten motstanden eller så øker jeg til 5 drag istedet for 4. Når det igjen stagnerer så kjører jeg på med 6 drag. I løpet av noen uker har jeg jobbet meg opp til 8 drag, uten å være utslitt og lei. Fettprosenten reduseres også i takt med de små endringene jeg gjør hver gang ting stopper litt opp.

Hadde jeg derimot startet med 10 intervaller, så må jeg ha jobbet meg opp til 20 etterhvert. Det er i mine øyne galskap. Hvorfor kjøre på med 20 når du kan generere veldig gode resultater på 4-6? Det er selvsagt forutsatt at du pusher deg selv. Hvis du i tillegg har litt motstand eller motbakke så vil dette øke Growth Hormone-responsen og ytterligere fremme fettforbrenning. Whats not to like? Pr i dag kjører jeg kortintervaller 4-6 stk etter et par styrketreningsøkter, og et par bakkeintervaller i uka. 

Kroppen responderer akkurat slik jeg ønsker, og jeg digger at jeg får masse igjen for "den lille" tida jeg legger ned i øktene mine. Jeg trener vel maks 1 t cardo til sammen pr uke, og likevel så kommer resultatene. Så jenter: Tren Smart og spill på lag med kroppen. Den vil take deg for det ved å gi deg mer overskudd, flottere fysikk, og du kommer deg hakket nærmere drømme kroppen.

 

5 plasser igjen! 

Ønsker du å sikre deg en av de 5 siste plassene på det nettbaserte fettforbrenningskonseptet Femme Fatale Fatale Fat Attack? Da bør du handle raskt. Les mer om det her. Jeg minner også om at dette er siste gang, og det vil IKKE bli en ny runde i Juli. Til tross for stor suksess og hundrevis av fornøyde bikiniklare jenter så er det tid for å avslutte.Alright, da skal jeg stikke av gårde på gymmet igjen. Det er stort sett der jeg tilbringer tiden min om dagen. I dag skal jeg og Frøken Mira Craig raide smartclub for sunne, gode matvarer. Personlig trening og coaching behøver ikke alltid skje på gymmet ser du. Kan være noe å tenke på;)

 HA EN RIKTIG STRÅLENDE TIRSDAG!!! Tren hard, spis bra og ta vare på kroppen din!

Klem S&M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

34 kommentarer // 19.06.2012  @ 08:29 //Fettforbrenning

Jeg forstår at jeg har gjort meg upopulær......Og det er litt av grunnen til at jeg ikke har hatt mulighet til å blogge de siste to dagene! Hvorfor kommer jeg tilbake til. Først vil jeg bare gi dere en liten update på formen. Dicipline finally pays off!!! Hard styrketrening og kortintervaller er veien å gå om du skal ha en fit, feminin fysikk og visst F fungerer det!

Idag kjørte jeg 747 (Som dere finner på Femme Fatale for viderekommende)men en litt annen kombo. denne gangen kjørte jeg:

 • Rumenske Markløft og Sumo markløft.
 • Good morning og tåhev.
 • I mellom øvelsene ble det sevsagt plankevarianter, pushupsvarianter og hipthrusts. 

747 er forøvrig en inspirasjon i fra mitt samarbeid med coach Nick Tumminello.  Jeg har knapt bein igjen nå. Døøøøø...

 

<---Se Før og Etterbilder her

Også var det til det jeg skulle fortelle: Jeg er rett og slett overveldet over responsen dere har gitt på Femme Fatale Fat Attack!  At  trening og diettregimet funker er det ingen tvil om, men at det er siste gangen er for mange uforståelig. Jeg skjønner derfor at frustrasjonen er stor når jeg hverken tar hensyn til lønningsdager, ferietider, nett, lite reklame, dårlige notiser om frist, you name it. 

Jeg tar selvkritikk, og har  valgt å åpne opp linken for noen få deltagere til! Det er førstemann til mølla prinsippet. Linken stenges når det er nådd et gitt antall bestillinger. Når link er tatt ned vil mailer om deltagelse ignoreres. Jeg beklager dette, men all good things comes to an end og Femme Fatale Fat Attack går dermed inn i historieboka. 

For meg har Femme Fatale vært et lite hjertebarn det siste halvåret, og det har virkelig gledet meg å fått lov å hjulpet så mange jenter til å føle seg bedre og få et bedre selvbilde. Ikke minst det å se at så mange har fått boostet selvtilitten litt og har begynt å bli Stolt av kroppen sin har virkelig gledet meg! Hva mer kan en trener be om? 

Hvorfor dette er siste gangen har sine grunner som jeg kommer tilbake til.

Ja takk Silje! Jeg vil bli Bombshell Bikiniklar på 5 uker.


Viktig notis: 

Jeg ber om at de av dere som ikke er supermotivert, men likevel vurderer å bestille, lar være. La plassen din gå til en jente som er klar og motivert.

FF er et nettbasert konsept. Du har tilrettelagt fettforbrennende treningsprogram og fatloss-dietter for 5 uker frem i tid. You don`t have to think, just Do.

18 års aldersgrense (fyller du 18 iår er det Ok  delta)

FF er på eget ansvar, men du har  support tilgjengelig alle ukene

Du bør være greit kjent med styrketrening og ha basiskunnskaper på plass når det gjelder kosthold

Du kan velge å starte når du selv ønsker, så lenge det er innen September.

  

Nå stikker jeg å kjører bakkeintervaller med min kjære!! (Jada, bena er døøø, men nå er jeg rastløs!)

GOD ONSDAGSKVELD JENTER!!!

38 kommentarer // 13.06.2012  @ 19:10 //Fettforbrenning

Fettforbrenning for alle penga!! NU KØR VI!!

Jeg er helt overveldet over responsen på Femme Fatale Fat Attack- Limited Edition- Både fra de av dere som er godt i gang, og fra dere som er nysgjerrige på programmet.

 

Det er mye spørsmål rundt dette fettforbrenningskonseptet. Kort og godt: Du kan KUN delta om du skal NED i vekt eller NED i fettprosent. Er det andre ting du er ute etter så vil jeg ha spart pengene og kjøpt meg noe fint. Hva som gjelder resultater så lar jeg Før & Etterbildene kan snakke for seg. Hva mer behøver jeg å si?

 

Når er siste frist for påmelding?

10. Juni kl 23.59  - Meld deg på her . Ønsker du noe avtale forutenom denne datoen må du sende meg en mail slik at dette kan avtales.

Kan jeg velge å starte til høsten om jeg bestiller programmet nå? Ja!! Jeg har åpnet for muligheten slik at du kan starte NÅR du selv ønsker. Benytt sommeren til å ta deg en utepils og grillparties, så har du Fat Attack du kan kjøre på med når nettene blir lange og kulda setter inn. Du vil også få tilgang til medlemssidene som bygges as we speak! 

Er det virkelig Mulig å komme i så god form på så kort tid som kun 5 uker? Ja! Jeg har fått det bevist gang på gang på Gang. 

 

 

 

Silje Mariela- Funker det? Hundrevis av jenter tar ikke feil.

Kan jeg trene på eget gym? Ja. Det har ingenting å si Hvor i landet du holder til.

Kjører du Femme Fatale selv? Ja! Jeg har også fått bedre tilbakemelding på fysikken min nå enn jeg noensinne har fått før. Til og med i fra Mr. Fargerli. Jeg vil si det er et rimelig greit tegn:)

Hvilke fordeler gir Femme Fatale meg? Tilrettelagt trening og diett for 5 uker frem  tid. Du behøver ikke lenger på tenke på Hva du skal gjøre og Når. Ei heller bekymre deg for OM det gir resultater. Du bare følger planen, enkelt og greit.  

 

Hvordan er FF lagt opp?

 • 4-6 styrketreningsøkter og intervaller pr uke
 • Rent mat
 • Kosttilskudd er ikke noe must
 • Pluss masse nytig tilleggsinfo som jeg Vet du vil ha glede av;)

 Du behøver ikke tenke, bare gjennomføre. Dessuten: Nothing tastes as good as lean feels;)

Og husk: Du kan klare akkurat det du vil bare du VIL det nok.

Viktig: Dette IKKE for deg som:

 • Har mål om å bli så stor og sterk som over hodet mulig
 • Ikke er interessert i å bevege deg ut av komfortsonen hva gjelder mat og trening

Aldersgrense: 18 år.

Meld deg på her 

Her er et lite utvalgt bloggere som følger Femme Fatale:

Helene Drage

Karoline Olsen

Christine Alexandra

Susanne Solberg

May Britt

Aud Karin

Linn Veronica

Kesia Luise

Renate Barstad

Kristine

Linda Holmefjord

Margrethe Myhre

Ønsker dere alle en fantastisk nydelig fredagskveld!!

 

 


 

 

58 kommentarer // 08.06.2012  @ 19:35 //Fettforbrenning

Fettforbrenningsøkt med Frøken Mira Craig

 

Yeah!! Som vi lovet dere så skulle vi begynne å logge FatBurnøktene som kjøres på BootyGymmet med Mira. Det ble en helvettes økt i dag, og jeg er DØ i magemusklene!! En av grunnene til at jeg ikke vil anskaffe meg Personlig Trener selv..Hater at andre pusher meg, men noen ganger må man inngå kompromisser eller hva?;)

Mira fikk en sønn for et års tid siden, og det vi jobber med nå er å få av de uønskede baby-kiloene og få frøkena back on track igjen!! En hærlig utfordring for oss begge...Eller hva?;) Så hvem vet, kanskje BootyBuilding-Gymmet blir stedet å komme til for nybakte mødre som vil i Knall form etter fødsel?   Ofcourse!!!! Bare vent å se;)Aiit...Dagens økt ble følgende:

5 Runder UTEN pause: 

A1) Trap-Bar Markløft  (Diggeste øvelsen!)

A2) Gobelt Squat til benk

A3) Slam ball 15 reps

 

3 Runder UTEN pause:

B1) Bulgarske Utfall

B2) Magesekvens på fuckings to min- Mira sin spesial- Det var like før jeg kasta inn handkleet her..Haha

 

4 Runder UTEN pause

C1) Skråbenk med manualer

C2) Omvendt roing med Multigrip Bar

C3) Farmers walk- Unilateral

 

Avslutning:

8 runder Tabata- Biceps/Tricecps - 20 sekunder på 10 sekunders pause 8 runder. 4 minutter i strekk-Buuuuuuurn!!!!!!


Deretter avslutta vi med Heavy Load Prowler.

 Vi skal selvsagt ta bilder etterhvert...Det kommer!;)

 

  Alright!! Da skal jeg jobbe og skrive litt på Egon, før jeg stikker tilbake på gymmet for å kjøre noen flere økter. I dag kommer også Mr. Børge Fagerli en tur innom for å kjøre time. Alltid hyggelig å treffe dyktige mennesker i samme bransje. Ait...I`m out!!

Klem fra S&M

 

 

 

26 kommentarer // 05.06.2012  @ 14:09 //Fettforbrenning

Femme Fatale Fat Attack - For aller siste gang!

Ashley Horner er en Femme Fatale- Ingen tvil om det. And so can You!;)

Femme Fatale Fitness ja...Det er har blitt et kjent og kjært uttrykk blant bloggere og jenter som ønsker treningsresultater på  kort tid. Da snakker vi fire uker. Det har vært en spennende reise helt siden Januar og jeg vært så heldig å få tilbakemelding fra hundrevis av fornøyde jenter. Ingenting gleder et trener-hjerte mer! Konseptet har utviklet seg fra dag èn, og mange justeringer er gjort underveis for at ting skal bli mest mulig optimalt for deg som ønsker best mulig resultater.

Nå braker Femme Fatale Fat Attack løs for ALLER SISTE GANG, og denne gangen har Du mulighet å bli med!

Femme Fatale Fat Attack er et 5 uker Fettforbrenningsprogram hvor du er så heldig å ha tilrettelagt hver eneste dag 5 uker igjennom både med tanke på trening og kosthold. Du slipper å tenke selv på hva du bør gjøre, når og hvordan. Det eneste du behøver å fokusere på er å fullføre treningsøktene på planen og spise etter dietten. Simple as that. 

 

 Se flere Før og Etterbilder her. 

MEN selv om det er simpelt så er det ikke alltid like lett. Det skal jeg være den første til å innrømme. Det er ikke alltid enkelt å spise etter en plan når det kun er sjokolade og cupcakes som frister. Ei heller er det kult å trene de dagene man helst bare vil ligge under dyna. Men når man høster resultater derimot...Da er det deilig å tenke at "Fy søren nå føler jeg meg Bra! Jeg klarte det!" Øvrige quotes ifra noen deltagere:

"Takk Silje Mariela, for at jeg ikke har dårlig samvittighet for å ha en spisedag lenger! Nå nyter jeg faktisk det å ha en spisedag, istedet for å føle skam"

"Fra uke en på Femme Fatale til nå har jeg gått fra en vekt på 63,1 til 59,5 (-3,6kg) og mistet 34,8 cm :D Happy jente"

"Aldri hatt så godt forhold til kroppen min som jeg har nå, og det er fremgang hver uke, bare på de to siste ukene nå har jeg mista 19.4 cm, og jeg er SUPER motivert!"

"Jeg er strålende fornøyd! Dette kommer jeg til å anbefale til alle og en hver!"

"Minus 5,2 kg og 32 cm på fem uker med femme fatale, gått ned hele 13 cm rundt magen alene"

"For et opplegg!!"

"Jeg spiser meg mett til hvert måltid og likevel går vekt og fettprosent nedover! Går det an?!"

 

VIKTIG NOTIS!!! Det er det viktig for meg at du vet at du VIL dette, før du eventuelt melder deg på. Hvis du ikke er villig til å gjøre en innsats så setter jeg pris på om du lar din deltagerplass være åpen for en annen jente som virkelig Ønsker å bli en veltrent utgave av seg selv. Det er også et must at du er kjent med styrketrening fra før av siden programmet er lagt opp med fokus på styrketrening og intervaller.

 

Tar du utfordringen?

Meld deg på her

Stor sommerklem fra Silje Mariela
86 kommentarer // 30.05.2012  @ 18:15 //Fettforbrenning

Fitness & Fettforbrenning- Det du ikke visste?

Visste du at CLA er fjernet i fra magre melkeprodukter? Kanskje var ikke Cottage Cheese Original eller Kesam 8% så ille likevel?;)

Visste du at søtsug kan være tegn på mineralmangel? Ta et himalayasaltkorn i munnen neste gang du har et sug etter sukker og se hva som skjer;)

Visste du at magnesiummangel hos menn kan føre til sjokoladesug? Har du en mann som craver sjokolade værre enn Deg, så gi han magnesiumtilskudd. 

Visste du at hvis du tar noen gode doser D-viamin før du skal i sola/syden tåler huden din sola bedre og du blir mindre solbrent ?

Visste du at brokkoli og blomkål kan være fordelsmessig å innta om du sliter med å bli kvitt fett på hofter og lår?

Visste at et av de beste måtene å bli kvitt gjenstridig fett på er å kjøre harde intervaller for så å ta 5 minutters total pause før du kjører på med moderat cardio?

Visste du at mennesker som driver med langdistanse og utholdenhetstrening har større kortisolrespons, men de som trener styrke har større testosteronrespons? Der hører dere jenter- Skal dere kvitte dere med magefettet så nytter det i å drepe seg på mølla til en hver tid. ;)

Visste du at dehydrering og allergier virker som stress på kroppen, som der igjen gjør at det er vanskeligere å få bukt med fettet på magen?

Visste du at det går an å spise seg Mett til hvert måltid og likevel gå ned i fettprosent?;) Femme Fatale Fat Attack har iskrem med i Uke 1 og fremdeles raser både vekt og cm på flere av deltagerene?;) 

Visste du at du bør unngå koffein etter trening? Koffein etter trening øker stressnivåene/kortisol i kroppen din og det er lite gunstig etter en hard treningsøkt.

Visste du at fettforbrenning ikke er en "sone", men derimot noe skjer i flere steg, og som man kan maniupulere med trening og kosthold for å maks utnyttelse av det?;)

 

 

Og visste du at negativitet aler mer negativitet? Og jo mer man snakker negativt om seg selv, jo vanskeligere er det å nå målene sine? Negativitet har også negativ innvirkning på kroppen din, og jo mer negativ du er jo vanskeligere er det å komme i form. Believe it or not. Kropp og psyke hører mer sammen enn man noen gang kan forstå. 

Jeg har et tips og det er: Spark de negative tankene til helvette ut, si et par positive ord om deg selv, og ta ansvar for å komme deg dit du vil! Jeg sier som Napoleon Hill "If you believe it, you can achieve it!"

Skal du virkelig la en sprekk få lov å definere deg? I think not. Kom deg opp av sofaen, tilegn deg kunnskapen du trenger og vis deg selv at visst F klarer du det du vil!!! Så lenge du vil det nok;)
Klem, Silje Mariela 

 

 

32 kommentarer // 24.05.2012  @ 21:30 //Fettforbrenning

Fettforbrenning? Utnytt treningstiden din!

Få mer ut av treningen din ved å kjøre en liten øvelse i "pausene".

Det er flere måter å gjøre dette på men når vi snakker fettforbrenning så kan du gjøre følgende

 • Kjører du benkpress kan du utnytte tiden i mellom til å kjøre Goblet Squat x 20 reps i mellom hvert sett
 • Kjører du markløft kan du kjøre HipThrusts x 15 reps i mellom hvert sett
 • Kjører du knebøy kan du kjøre Glutebridge x 15 reps i mello hvert sett
 • Kjører du chins kan du kjøre Goblet Squat igjen 20 reps i mellom hvert

Videoer kommer på dette men det skjer ikke før jeg er tilbake på gymmet igjen.

 Også litt motivasjon til de av dere som ønsker det !;)

Nå må jeg bare forte meg tilbake til regnskapet siden jeg er så heldig å få hjelp her nå...SES SNART!!:))

 
 

 

 

14 kommentarer // 22.05.2012  @ 18:21 //Fettforbrenning

Har du spørsmål om Fettforbrenning?

Jeg jobber nå med siste innspurt på Fettforbrenning Gjort Enkelt 2.0 og jeg trenger derfor Din hjelp!

Når jeg jobber med ting så er jeg opptatt av å lære så mye som mulig mens prosessen pågår. Jeg ønsker derfor gode spørsmål ifra Deg som omhandler fettforbrenning og endring av kroppskomposisjon. Uansett hva du måtte lure på innen for dette temaet så vil jeg høre...:) Noen av spørsmålene vil bli besvart på bloggen i et eget innlegg, mens en del vil bli med i den nye versjonen av Fettforbrenning Gjort Enkelt. Jeg premierer to stk som kan gi meg spørsmål som får meg til å vri hodet litt. Som sagt, jeg ønsker å lære mer jeg også.  

Så, hvilke to spørsmål iforbindelse med fettforbrenning skulle du aller helst hatt svar på Idag?

Gleder meg til å høre:)

 

94 kommentarer // 13.05.2012  @ 20:52 //Fettforbrenning

De 10 Beste tipsene for Jenter i Fettforbrenningsmodus!Tips 1:

Tren styrke! Styrketrening øker din hvileforbrenning og er derfor veldig gunstig om du ønsker en bedre kroppskomposisjon. Ønsker du deg en fast og fit kropp så er det ingen vei utenom.

Tips 2:

Legg til et ekstra avslutningssett på øvelsene dine der du kjører 25 reps i strekk eller 2-3 minutter i strekk. Selvsagt med en lettere belastning. La oss si du kjører knebøy 3 sett x 12 repetisjoner. Legg til et sett på 25 reps med lette vekter helt til slutt. En ekstra liten FatBurn-Boost ;)

Tips 3:

Legg inn intervalløkter istedet for langkjøring. Jeg og mine klienter har hatt stor suksess med å legge inn kortintervaller etter treningsøktene. 30 sekunder på- 15 sekunder av. Gjenta 4-8 sekvenser av dette!

Tips 4:

Øk inntak av brokkoli og blomkål. Disse har en anti-østrogen-effekt(for å forklare det litt vel enkelt) og kan hjelpe deg godt på vei med fettforbrenningen. Spesielt da om du sliter med fett på hofter,rumpe og lår.Tips 5:

Spis hvit fisk! Om du sliter med sultfølelse på kaloriunderskudd så er hvit fisk midt i blinken. 100 gram hvit fisk inneholder kun halvparten av kaloriene til 100 gram kylling. Derfor kan du spise dobbelt så mye fisk til samme "pris" som 100 gram kylling. Dessuten holder fisk deg mett lenge! Fisk har også en gunstig effekt på fettforbrenningen.

Tips 6:

Sørg for å beveg deg en del i løpe av dagen! Skal du være i fettforbrenningsmodus så krever det at du holder deg i aktivitet. Hva stort hjelper det om du trener 1 time pr dag mens du er stillesittende de resterende 23? Get my point? 

Tips 7:

Øk Growth Hormone! GH har en lipolytisk effekt på kroppen. Det vil si at det hjelper på nedbrytning av fett og omsetning av aminosyrer og glucose. Trening med høy intensitet, høyt volum (det vi si flere sett/reps) og kort pause i mellom settene (maks 30-60 sekunder) øker GH. Det samme gjør hvile, derfor er det utrolig viktig å få nok søvn! Søvn er viktig for en optimal fettforbrenning. Og jo bedre du sover natten i forveien jo bedre er kroppen "satt opp" for fettforbrenning dagen etterpå.Tips 8:

Jeg får ikke sagt det nok- Kosthold er KRITISK om du skal redusere fettprosenten! Legg hovedvekt på grønnsaker og rent kjøtt. Med rent kjøtt mener jeg: Kyllingfilet, biff, svinefilet, karbonadedeig, fisk og skalldyr!

Tips 9:

Unngå småspising i mellom måltider. Hver gang du spiser utsondrer du insulin. Insulin setter en liten stopper for fettforbrenningen. Derfor bør du eliminere småspisingen og heller legge vekt på mat som holder deg god og mett i en god stund fremover når du først spiser. Nevnte jeg rent kjøtt og grønnsaker? ;) Legg også til sunne fettkilder som avokado, frø, nøtter og omega3 siden det også hjelper på metthetsfølelsen.

Tips 10:

Når du trener- Benytt Store øvelser som markløft, knebøy, frontbøy, chins og pullups, benkpress og militærpress. Dette er øvelser som setter krav til HELE kroppen for hvert eneste løft. Det øker forbrenningen din, oppbyggende hormoner, og er perfekt for å forme en fit, feminin fysikk! Du KAN hvis du VIL!

Lykke til med Sommerkroppen 2012!:)

 

 

60 kommentarer // 09.05.2012  @ 14:05 //Fettforbrenning

Morgencardio- Er det strengt tatt vits?

Både ja og nei.

Fordeler:

 • Legger et godt grunnlag for resten av dagen- Starter du dagen bra vil du mest sannsynlig stelle godt med deg selv resten av dagen også. Både hva gjelder kosthold og trening
 • Insulinnivåene i kroppen er lave. Det er fordelsmessig for fettforbrenningen, Andel fett du forbrenner vil være litt høyere enn om du har spist først.
 • Fordelsmessig for jenter på diett. Vi gjenter sliter mer enn gutta med fettreserver som er vanskeligere å få bukt med. Fastende cardio vil kunne hjelpe på blodsirkulasjonen til disse områdene. Noe som en avgjørende for å få forbrent fettet fra disse områdene. Skal uansett nevnes at denne effekten kan du også få om du kjører moderat cardio etter styrke/intervalltrening. Jo lengre varighet jo bedre mtp sirkulasjon.

Ulemper slik jeg ser det:

 • Mange lar morgencardio gå på bekostning av søvn. Det er dumt. Søvn bør prioriteres. Ja, også med tanke på fettforbrenning;)
 • Mindre energi slik at du ikke klarer å gi på så veldig. Nå skal du ikke gi på allverden når du kjører morgencardio, men la oss si at du la en kondisjonsøkt til senere på dagen istedet. Da er det ingen tvil om at du klarer å gi på litt ekstra og dermed naturligvis forbrenne Mer i form av kalorier enn hva du gjør på en morgenøkt.
 • Noen daffer igjennom morgentrening og tror at bare det å komme seg utfor dørstokken er det som skal til for en bedre kroppskomposisjon. Det er sikkert mer å tilføye, men det er dette som er on the top of my mind.  For min egen del så gir det meg en god start på dagen, og jeg kommer inn i en god sirkel hvor jeg spiser sunt, trener og tar bedre vare på meg selv. Jeg liker også å komme meg ut og klarne hodet i morgentimene, og det reduserer stress for min del. Og redusert stress kan gi mindre magefett, so there you go.

God tirsdag!:)

 

24 kommentarer // 08.05.2012  @ 13:15 //Fettforbrenning

Silje Mariela Anbefaler: Fettforbrenningskonseptet Femme Fatale

 

"Buksa som jeg ikke har fått over rumpa på over ett år kan jeg endelig kneppe igjen! Og det kun etter 2 uker!! Formen er mye bedre og jeg har lært masse om kosthold og trening allerede. Tusen takk for hjelpen!"  Ann Elizabeth

"Jeg har fått masse energi og mer opplagt enn på lenge. Dette var virkelig Gøy! Det er så utrolig morsomt å se egen fremgang og ikke minst få tilbakemelding i fra andre at de virkelig ser at jeg har trent! Dette funker virkelig - Føler meg så utrolig bra for tiden!" Renate B

"Jeg er så utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått. Har allerede fått flere kommentarer på at folk ser forskjell og synes jeg ser bra ut. Jeg har I tillegg blitt testet på hurtighet og O2 opptak.Alle testene var forbedret etter opplegget! Det var klare tall på at dette fungerer som F***. Jeg er strålende fornøyd og jeg har fått en ny kjennskap til egen kropp. Tusen takk for muligheten Silje Mariela!" Kristine OGod fredags ettermiddag !:)

Etter flerfoldige mail og hærlige etterspørsler etter dietter, fettforbrenning og treninsgprogrammer så tenkte jeg at jeg i dag skulle gjøre noe så originalt som å anbefale Trening og diett-koseptet Femme Fatale Fat Attack. Det er ikke til å komme unna at vi allerede er i mai og at sommermånedene er over oss før vi aner det. Faen, er det bare jeg som er stressa? Hehe. Selv jobber jeg hardt for å finne godformen om dagen og jeg må si jeg liker det. Jeg elsker å spise mat som gir kroppen min god energi og som hjelper meg mot de målene jeg så fint ønsker meg. Det er dette jeg lever for!

 


Femme Fatale er i all hovedsak et nettbasert treningskosept som strekker seg over 4 til 5 uker (Kommer an på hvor ekstreme resultater du vil ha!;). Du har en nytt treningsprogram for hver uke og ny diett for hver uke. Forøvrig kan jeg også dele med deg at Uke 1 så er faktisk iskrem inkludert i dietten og guess what? Jentene som er med går likevel ned i vekt. Hva mer kan man ønske seg nå mot sommeren? ;)

Femme Fatale er forøvrig forbeholdt jenter som er interessert i å legge ned litt innsats i ukene fremover for å få en fit, feminin fysikk og ønsker å bli fornøyd med kroppen sin. Før du eventuelt bestemmer deg for å delta så vit at det er forskjell det å ha LYST å være med på et slikt opplegg, og det å faktisk UTFØRE det. Jeg ønsker derfor at kun jenter som virkelig VIL, melder seg på.

Som Femme Fataledeltager er du

 • Målbevisst
 • Sulten på resultater
 • Villig til å bevege deg ut av comfortsonen
 • Klar til å kjøre på frem mot sommeren
 • Ha tilgang på treningssenter
 • Ha kjennskap til styrketrening og frivekter

Hvis dette er deg så kan jeg ikke si annet enn at jeg Gleder meg til å følge deg. Du kan velge når du ønsker å starte, så lenge det er iløpet av Mai. Deltagerlink tas ned når deltagerlisten er fyllt opp.

Vil du lese mer om Femme Fatale, eller kanskje du er mer interessert i å se bilder? Se Før og Etterbilder herØnsker dere alle en riktig flott fredagskveld!

Meeen viktigst av alt NY DREAM IS!!!!!!!!!!!!! NOEN SOM HAR SMAKT DEN???!!!!!Fyttipyyy jeg gleder meg til å teste!!!

GOD HELG ALLE SAMMEN!:) 

47 kommentarer // 04.05.2012  @ 20:06 //Fettforbrenning

Ahaaaa...Nå vet jeg hvorfor DU sliter med vekta

Jeanette: "Hey Silje! Jeg putter litt nøtter i maten vår. Dette er vel knappe 10 gram tenker jeg.Knappe 80-100 kalorier!"

Jeg: 10 gram? Virkelig? Vet du, jeg tror vi veier dette så ser vi om du har rett!

Jeanette: "Oii!! 30 gram!!! Er det rart jeg er blitt feit?!"

Jeg: "Ja, her er grunnen til at mange sliter med å gå ned i vekt og fettprosent. Nå kan du ikke skylde på meg lenger frøken" 

De antatte uskyldige 100 kaloriene ble plutselig til 350 og utgjorde neste samme kalorimengde som et vanlig måltid ville gjort. Skal du NED i fettprosent og vekt så har faktisk dette ganske mye å si.

Selv er jeg en forholdsvis liten jente og det er ikke mange kaloriene jeg skal ligge i overskudd før fettnedgang stopper opp. Mennesker har en tendens til å underestimere kaloriinntak og overestimere treningsinnsatsen og samtalen min med min gode veninne Jeanette bekreftet nok en gang dette. 

Hva er konklusjonen? Stol ikke på Jeanette, og stol heller ikke alltid på egen dømmekraft i forhold til mat - Går du ikke ned i vekt kan dette være en årsak. Hva er løsningen? Vei maten din en periode slik at du etterhvert kan ta ting på øyemål. Jeg var god på det selv en gang men vet nå at jeg trenger å lære meg dette på nytt. Praktiser det du vil bli god på:)

Ha en riktig god mandagskveld! 


Inspirasjon til Sommerkroppen!:)

 

 

 

10 kommentarer // 30.04.2012  @ 20:06 //Fettforbrenning

Lørdag og Fettforbrenningstrening
Heeey!!!

Det er lørdag og lørdager har jeg valgt å kjøre på med innlegg/videoer som allerede muligens er kjent for noen av dere. Dette er en liten hyggelig gest til nye lesere. Resten av uka er det selvsagt kun nye innlegg:)

Idag hdde jeg lyst å dele en fettforbrenningssekvens med dere. Hovedsaklig fordi det snart er sommer og det er på høy tid å kjøre på med hard trening og et strikt kosthold!! Selv starter jeg dagen med bakkeintervaller. Kjennes godt i beina nå.

Jeg er, som kjent, ikke bestevenn med mølla så da finner vi alternativer. Dette er en av mine favoritt fettforbrenningssekvenser. Veldig digg og veldig død etterpå.  Vil også benytte muligheten å fortelle de av dere som ønsker et flust av slike morsomme, annerledes men Effektive fettforbrennendeprotokoller kan glede dere til hva som kommer;)

Enjoy!:D

Ha en fortsatt god lørdag!!

Klem fra SIlje Mariela

 

7 kommentarer // 28.04.2012  @ 13:33 //Fettforbrenning

BioSign, Fettmålinger og en liten oppdatering!Heeeey!!! Bilder er er forøvrig meg i går ;P

Ville bare si at jeg har ikke glemt dere!! Det har vært noen travle dager her i Halmstad og kurset starter tidlig formiddag og vi er ikke ferdig før ut på kvelden! Så Derfor har det vært litt dårlig med oppdateringer i fra meg de siste to dagene.

 Jeg er ferdig sertifisert som BioSig- praktikant, så dagene fremover nå er det Styrkecoacksertifiseringen som står i fokus. Den startet vi med i dag. Det er fremdeles veldig spennende å være her og jeg lærer masse. Det jeg kan dele så langt med dere er at jeg har fått noen spennende "Oppskrifter" på hvordan vi jenter kan bli kvitt vanskelig fett på lår og rumpe...Men...Jeg holder det til hjertet foreløpig. Hvorfor? Fordi jeg ønsker å teste ut dette på egenhånd først, inkludert noen få testpersoner.  Jeg anbefaler ingenting før jeg ser selv at det virkelig fungerer. Det er min garanti til dere som leser og til kundene mine ikke minst.  Jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig gleder meg til å begynne å praktisere ting som jeg har lært så langt. Noe som også var litt hyggelig var at jeg ble ansett som den mest nøyaktige måleren i en klasse på 60 stk. Veldig morsomt. Men jeg må selvsagt jobbe mer med det, men det føles bra å få god feedback på noe man virkelig brenner for, og i fra folk som vet hva de driver med. 

Inntil videre- Tren hard, smart, spis maten din og Nyt livet! Livet er for kort...Det er vel det viktigste jeg har lært så langt!

 

Stor klem fra Silje Mariela

 

 

 

 

 

35 kommentarer // 22.04.2012  @ 13:36 //Fettforbrenning

Ønskereprise: Intro til pullupsDet er mye forespørsler om chins og pullups så har jeg valgt å dele denne filmsnutten med dere igjen. Dette er noen av metodene som kan hjelpe deg godt på vei. Jeg husker hvor jeg strevde i starten med å få til en eneste en. Jeg var på nippet til å gi opp flere ganger men jeg tenkte som så at gir jeg meg nå så vil det ihvertfall aldri gå. Så HVER eneste trenngsøkt gjorde jeg disse små øvelsene før jeg forlot treningssenteret. Og det fungerte. Det kom seg sakte men sikkert og plutselig så var både 1, 2 og 3 reps på plass. Motiverende og morsomt. 

Strikk er også et godt hjelpemiddel, men det har jeg desverre ikke video på for øyeblikket. Nedtrekk er forøvrig også er god støtteøvelse om man ønsker å få til flere reps. Jeg har ikke kjørt chins/pullups på en god stund nå, men derimot nedtrekk. Jeg forsøkte pullups bredt grep for et par dager siden og da var jeg plutselig oppi 10 reps. Det gikk lettere enn noensinne. Skal sies at jeg nesten aldri kjører den brede overhåndsvarianten pga en ustabil skulder, men måtte jo bare teste å se om det var skjedd noe. Og det hadde det.

Test du også så får jeg høre hvor mange repetisjoner det blir!:) 

Ha en riktig fin mandag!!Gleder meg til å kjøre i gang Femme Fatale-4Uker med dere. Jeg skal være med på treningsopplegget selv, og jeg  kjører for fullt i gang neste mandag siden det er et Aprilprosjekt. Siste mulighet for bestilling er 31.Mars- Da lukker alle dører og muligheter for deltagelse seg. Om du ønsker mer info om prosjektet så kan du sende meg en mail til siljemariela(att)gmail.com

43 kommentarer // 26.03.2012  @ 17:32 //Fettforbrenning

Femme Fatale- Fat Attack!
NB: Nettbasert

Ja takk til denne formen her!  Vi kjører snart i gang Femme Fatale Fatt Attack- Sommerkroppen på 4Uker! Hold øynene åpen for info om påmelding.  For mer info og bestillingslink send mail til siljemariela(att)gmail.com - Ikke la bikinisesongen bli din største frykt denne sommeren også...

Denne gangen deltar jeg selv og jeg GLEDER MEG!! Hvem kan vel ikke la seg inspirere av denne jenta? 

You can do it put your ass into it! Ha en riktig strålende lødag!:))

 

 

78 kommentarer // 24.03.2012  @ 12:18 //Fettforbrenning

Fettforbrenningsvideo til Deg


Jeg hadde lyst å dele nok en fettforbrenningsvideo, slik at dere har den i verktøykassa deres når dere tar fatt på en ny uke.

Jeg er ikke veldig fan av tredemølle som jeg allerede har sagt tusen ganger her. Jeg finner derfor Bedre og mer effektive alternativer til fatburn, som jeg heller deler med dere. Test ut også hører jeg fra deg hva du synes!:)

 

 

God trening!:) 

57 kommentarer // 11.03.2012  @ 19:18 //Fettforbrenning

Jenter og fettreduksjon- En evig kamp?"Mitt største ønske en markerte muskler og en lav fettprosent!!" -
Dette er vel ca daglig for meg å få i mailboksen min. Og det er nesten utelukkende i fra jenter...

 Når jeg hører ordene  "Jenter" og "fettforbrenning" i samme setning  aner jeg problemer alleredeJenter, lav fettprosent og definerte muskler... En evig drøm og en langtekkelig kamp for mange.Jeg siterer Lyle McDnald "Kroppen din hater deg!" og når det kommer til fettreduksjon så er kvinner intet mindre enn "Screwed!". Jepp, sterke ord men akk så sant.

Det var vel strengt tatt ikke meningen fra naturen sin side at vi jenter skulle være velsignet med en flott, sterk, definert fysikk.  Samtidig som vi går i korte topper med fleksede magemuskler og pumpede skuldre ...Vi skal gjerne ha litt ekstra her og der. Helst skal vi også være litt dvask og slitne, og være i konstant beredskap for å føre generasjonen videre.Fuck it!! Sier jeg. Hvorfor skal jeg "straffes" NÅ når jeg er ung fordi jeg KANSKJE en gang langt inn i fremtiden skal ha barn? Nei. jeg sier til helvette med hele greia. Men jeg har lite jeg skulle sagt og naturen må gå sin gang.

Skulle jeg ha gjort min jobb som coach enkel så kunne jeg valgt å bare jobbe med gutter. Men nå er jeg ei frøken som liker litt utfordringer så da ble det som det ble...Skal man bli god på dette med jenter og fettreduksjon så er det en god del å sette seg inn i. Og det er heller ikke alltid like enkelt fordi så mange studier baserer seg på hovedsaklig menn. Dessuten kan det ta oss jenter opptil et par måneders hardt arbeid for å resultater som en mann kan få på bare halvparten av tiden.

Et godt eksempel er min kjære Eirik. Han begynte på en litt striktere diett for en tid tilbake. Og BAM der var plutselig 8-packen, definisjoner, blodårer og striper i muskulaturen der over natta ! Ja jeg sier over natta og overdriver litt. Det var faktisk to netter. Men anyhow...You get my point. Nå er jo han en freak of nature da, men jeg må si det var facinerende. Hvorfor det er slik kan du finne ut HEREtter at jeg ble så godt som rippa for kroppsfett (og desverre også muskler) etter min første konkurranse så har det vært mye enklere å holde fettprosenten lav. Det har flere grunner. En interessant forklaring har å gjøre med maten jeg spiste for å gå opp i vekt igjen. Det var ren man og sunne fettkilder. Selv om det lagret seg som kroppsfett så var dette fett som kroppen enklere kunne bryte ned igjen, sammenlignet med hardt, usunt fett som har lagret seg i kroppen over tid. Der har du også litt av forklaringer for hvorfr du sliter med fettreservene dine som Aldri vil slippe. Nettopp fordi det er fett som har lagt seg der over tid (ofte dårlig fett) og det er så godt som null blodsirkulasjon til området. Ikke rart det blir vansklelig å forbrenne.   Du blir hva du spiser fikk plutselig en ny mening.

Men det ER mulig å få bukt med dette. Det er jeg et levende bevis på. Jenta som hadde cellulitter og strekkmerker i en alder av 14. No kidding.  Løsninger og forklaringer på dette vil være å finne i eboken Fettforbrenning Gjort Enkelt. Men jeg må skuffe deg med at den ikke er leveringsklar på enda en stund. Meeeen sjekk hva som vil lanseres samtidig som boken:

Gleder meg!!  Perfekt for de av dere som meg som Hater tredemølla og som har kær som skriker i smerte ved fettforbrennende aktiviteter. Selv hadde jeg problemer med å gå i trapper, kjøre bil, u name it. So been there in painhell. 

Apropo fettforbrenning- Nå stikker jeg avgårde på trening siden jeg er ladet med energi ifra gårdagens matgilde, og dagens hvile etter at kroppen har vært helt på jordet dårlig. Mulig jeg deler en ny fettforbreningsvideo på YOuTUbe om ikke alt for lenge. I mellomtiden kan du sjekke ut disse to: 

 

Can U Dig it?;)

27 kommentarer // 04.03.2012  @ 18:54 //Fettforbrenning

Butt- Workout

 

You asked for Booty- Workouts? Here it is!:)

I går trente jeg følgende:

A1) Knebøy. Wide stance: 10 x 10 

A2) Glutebridge 10 x 10

B) Bulgarske utfall 3 x 10 

C) Sisssy Squats 3 x 10

Dette er et oppsett som passer utmerket for muskelvekst, som det hovedsaklig er designet for, men også for Body Recomp. Kroppen pumper ut masse Growth Hormone under en slik økt 10 x 10 som er svært positivt for fettforbrenning. Jeg kommer mer tilbake til dette i eboken Fettforbrening Gjort Enkelt 2.0. 

 

Ha en riktig flott torsdag alle sammen! La meg høre hvordan rumpetrening over her fungerer for deg !;)

 

Klem, SIlje Mariela

 

 

 

34 kommentarer // 01.03.2012  @ 10:51 //Fettforbrenning

Fettforbrenningssekvens- En favoritt!

Heeey!!!!!!!!!   Har du hatt en fin helg?? :)  Flere enn meg som er klar for å ta fatt på en ny uke i treningens navn?? 


...Etter en uke med lite trening og masse sjokolade og iskrem så er det godt å komme inn i gode rutiner igjen!!

" Jadda Silje, du har sikkert skeiet ut med et liten kinder sjokkis!Kutt ut a døhh!"   Vel...Jeg kan til mitt forsvar si at jeg har latt følgende matvarer hatt en stor del av kostholdet min denne "Slapp-av-du-dør-ikke-av-å-ta-deg-en-bolle-Uka som jeg har valgt å kalle den:

 • Sjokolade
 • Iskrem
 • Popkorn
 • Rundstykker
 • Pasta
 • Kokosboller

...To name a few... Godt for sjelen. Ikke fullt så godt for magen nå, men det er så. 

Det var derfor godt å komme tilbake til trening, og ikke minst sunn og god mat som underbygger resultatene jeg ønsker meg og ikke minst overskudd og energi!! Jeg kjørte selv DENNE fettforbrenningssekvensen idag. Jeg er ikke bestevenn med mølla så da finner vi alternativer. Dette er en av mine favoritt fettforbrenningssekvenser. Veldig digg og veldig død etterpå.  Vil også benytte muligheten å fortelle de av dere som ønsker et flust av slike morsomme, annerledes men Effektive fettforbrennendeprotokoller kan glede dere til hva som kommer;)

Enjoy!:D

Ha en fortsatt god søndag!!

Klem fra SIlje Mariela

 

 

NB: DE AV DERE SOM HAR MEDLT INTERESSE FOR 4UKER OG KOMMER MED HØRER IFRA MEG ILØPET AV KVELDEN/MORGENDAGEN!!  

42 kommentarer // 19.02.2012  @ 16:50 //Fettforbrenning

Før og Etterbilder 4 Uker-Jeg er Faen så stolt !
  

Påmelding for Mars! Aldersgrense 18 år.

 

Beklager. Påmelding er nå tatt ned! Send mail for mer info.

 

Dette er IKKE for deg som:

-        Ikke er kjent med styrketrening

-        Ikke liker å bevege deg ut av comfortsonen

-        Ikke fungerer på et kosthold med lavt karbohydratinntak

-        Ikke er villig til å gjøre det som kreves for å oppnå resultater

-        Ser glasset for halvtomt i stedet for halvfullt

-        Barn kan være en begrensning. Hovedsaklig på grunn av tidkrevende trening og kosthold.

-        Det er heller ikke for deg som liker å skylde på EKSTERNE faktorer for uteblivende resultater

-        Er vanvittig detaljfokusert og ikke klarer å tenke selv når det gjelder alternativer til mat. 

-        Ikke er 100% motivert! 

Påmelding avsluttet!

VIKTIG: Du trenger ikke være bosatt i Oslo for å kunne delta!26 kommentarer // 17.02.2012  @ 15:05 //Fettforbrenning

Reduser kroppsfett med DISSE måltidene!
Dere spør hvordan jeg spiser og jeg utsetter i det lengste til å svare dere...Hvofor? Fordi jeg S U G E R på å lage mat!  Den store matlagegleden har jeg ikke så jeg spiser det jeg bør når jeg er sulten! Første måltiden starter rndt kl 13 også spiser jeg til sent på kvelden. Fordi mat SMAKER BEST PÅ KVELDEN!!!!

Måltid 1:

Miracle Noodles - nudler laget KUN av fiber. Kalorifri.

Kylling kjøttdeig (utvannes! Sjekk denne linken for hvorfor/hvordan)

 

Måltid 2:

Grønnsaker

Kyllingfilet

Kesam mager

 

Måltid 3:

Kjøtt

Spinat

Sqash

 


Kveldsmat+ dessert:

Egg + eggehvitter

Spinat

 

Dessert:

Mager vanilje kesam

Frosne bær

Vanilje protein (for bedre og ekstra vaniljesmak!)

 

For å smaksette maten bruker jeg disse ifra Santa Maria. De er desverre ikke å finne i norge lenger, men er en god unnskyldning for å ta seg en tur over grensa å handle i bulk:)

Ha en riktig god tirsdag dere alle!:)

 

Klem fra Silje Mariela

 

 NB: Ja! det ER lite karbo her! Selv kjører jeg alltid på med ris, riskaker og havregryn ifm trening og kvelds.men dette er en eksempel på hvordan jeg kan spise når fettprosent er i fokus. Det er flere veier til rom men dette har vært min.

 

40 kommentarer // 31.01.2012  @ 19:34 //Fettforbrenning

3 ting du bør vite om Fettforbrenning!Ting 1:

"Hver gang jeg begynner å spise rent og trene veldig bra så blir jeg dvaskere i kroppen!!Hva skjer??!!".  

Om du kjenner deg igjen her så vit at dette er faktisk en POSITIV ting. Greit, det ser ikke direkte bra ut men det er en indikator på at fettet begynner å slippe. Gi det en til to uker og du skal se forandringene. Jeg opplevde det samme selv da jeg gikk på diett. Plutselig ble kroppen bare myk, dvask og for ikke snakke om cellulitter som plutselig ble enda mer fremtredende. Frustrerende? JA! Men det går over. Du har gjort noe riktig.

 

Ting nr 2:

Har du gått på strikt kosthold en stund men det ser ikke ut til at fettet slipper i det hele tatt? Jepp, jeg kjenner til frustrasjonen og har hatt mange kunder som har opplevd dette.  Frustrerende og umotiverende skjønner jeg. VIt da at dette ikke er ensbetydende med at du ikke har forbrent fett, det er bare at kroppen er litt mer svart/hvit enn som så. Lyle McDonald har følgende teori:   

-Etter at triglyseridene er ute av fettcellen fylles cellen med vann.(Glyserol trekker til seg vann så dette kan være mekanismen bak dette). Derfor vil man ikke skimte fettreduksjon så tidlig som man kanskje burde, i enkelte tilfeller.

Dette kan også være forklaringen på hvorfor vekten blir stående på stedet hvis i en lengre periode før at den plutselig raser ned. Det er rett og slett kroppen som slipper vann. Dette kan skje over natta og kalles så fin "The whoosh effekt"

(Det er desverre ingen klare studier på dette som jeg har sett. det er som nevnt en Teori. Dog høres det logisk ut. Dessuten vet vi at dette er noe som skjer, uavhengig av hvilke fysiologiske grunner som er forklaringen)Ting 3:

Fettforbrenning og vektnedgang er IKKE synonymer! Du kan faktisk gå OPP i vekt og NED i fettprosent!! Så ikke fortvil om vekten i gode treningsperioder står på stedet hvil. Det har sine årsaker! 


 

Klem Silje Mariela


22 kommentarer // 30.01.2012  @ 16:45 //Fettforbrenning

Fettforbrenning-Video

"Hva slags mat er best for å få en god fettforbrenning?"

"Hva er dine favorittøvelser for mage?"

" Hvordan kan jeg få vekk det siste fettet som sitter igjen på magen?"

"Hvorfor blir de øverste magemusklene så mye mer synlig enn de nederste?"

"Hva er disse kortintervallene du holder på med?"

"Har du alltid vært i god form?"

Jada, jeg kan gledelig gi deg oppskriften både på kortintervallene jeg kjører og mine favoritt mage øvelser. Det er nettopp det ebøkene handler om. 

Men jeg sier først som sist at Flat Mage Nå og Fettforbrenning Gjort Enkelt er bortkastede penger om

 • - Du ikke følger retningslinjene
 • - Du tror at det holder å sitte med å kun lese oppskriften
 • - Du er lat
 • - Du liker å skylde på andre for din egen elendighet og manglende fremgang
 • - Synes synd i deg selv fordi du aldri kommer et steg videre
 • - Ikke orker å gi full pinne på trening
 • - Hater å bevege deg utenfor comfortsonen din.
 • - Misliker å tilegne deg kunnskap
 • - Synes det er kjipt å høre meg rable om hvordan jeg kom i den formen jeg er i idag
Det er forresten siste sjanse for å kunne få Fettforbrenning Gjort Enkelt- Gratis. Ved bestilling av denne.
Tilbudet ender imorgen. 
Kan være greit å vite at Fettforbrenning Gjort Enkelt vil gjøres utilgjengelig på ubestemt tid etter imorgen. Så det er faktisk siste sjanse å få den i det hele tatt ;) 

NB: Den er hovedsaklig for Deg som sliter med gjenstridige fettreserver. Strategiene vil kunne hjelpe deg mot en slankere kropp uansett utgansgpunkt MEN den er myntet på de av dere som har en allerede lav fettprosent fra før. Jeg påtar meg intet ansvar for misbruk av protokollene. 

 

Her er forøvrig en av mine favorittsekvenser når det kommer til fettforbrenning- Love it!! :) Test ut og la meg høre hva du syns!

 

Ha en fortsatt strålende Mandag!

-Silje Mariela- 

11 kommentarer // 30.01.2012  @ 16:14 //Fettforbrenning

Kropp, fettforbrenning og uteblivende resultater?" Hei! Jeg ønsker å redusere fettprosenten min slik at jeg kan få merdefinert mage og se strammere ut. Jeg trener og spiser sunt med det skjer INGENTING!"

Hei, Silje Mariela heter jeg. Dette var meg for noen år siden. Men tenker også at det likesågodt kunne vært deg. Eller er jeg helt på jordet?

Er du flink med kosthold og trening så kan jeg fortelle deg at det kan være de små tingene som kan ødelegge for deg. Skal du ha GODE resultater og en skikkelig FIT kropp så er du faktisk NØDT til å ofre noe.

 

Du kan bare droppe tanken på å få raske resultater om du

 • - Fortsetter å knaske nøtter i tide og utide. En nøtt her og en nøtt der blir fort til 50-100 gram = 600 Kalorier
 • - Drikker frukt istedet for å Spise den. Juice er fandens oldemor om du vil bli superfit! Frukt er til for å spises ikke drikkes! Et glass appelsinjuice virker så og si likt på kroppen som et glass cola. Believe it or not. Ikke drikk kaloriene dine mao! (Jaddam ikke peik til meg om vitaminene nå vær så snill)
 • - Dynker stekepanna i olje før du steker. SELV OM DET ER SUNN OLJE! 1 dl olje tilsvarer 900 kalorier. Det er innihelvettes mange runder med prowleren sånn FYI. Ca herfra til evigheten.
 • - Går innom kjøleskapet en gang i timen for å se om det er noe å tygge på. Om det så er en skive lettost eller skinke du ender med å trykke i trynet så vit at All adds up! (Dette skal jeg etterhvert forklare HVORFOR det har så innvirkning på fettforbrenningen!)Man "glemmer" liksom å telle med alle disse småtingene om man kan gjemme seg bak "Jeg spiser sunt". Å komme i god form handler ikke bare om å spise etter definisjonen sunt, det handler om å være Bevisst. Ta bevisste valg, og være klar over alle disse småtingene jeg nevner her.

Særlig om man er en liten jente, slik som jeg. Da skal det ikke mange nøttene i overskudd før det faktisk vil hindre en nedgang i fett. Merk forresten at jeg sier FETT ikke VEKT.  Jeg vet med en gang hvor jeg skal se hvis fremgangen min stagnerer. Da er det på disse småtingene. Straks jeg tar meg på tak her så går det bare noen dager så kommer endringene. Ja, vi snakker dager.
Kall meg gjerne ekstrem. I give a tiny ratsass. Dette er faktafaen og jeg er DRITTLEI av alle de generelle anbefalingene der ute. Ta tyren ved hornet istedet for å drive dikkedarier. Selv spiser jeg for å trives i den kroppen jeg har, og jeg sørger også for at vekta holder seg noenlunde stabil. Jeg ønsker IKKE at den skal gå ned. Og for de som lurer så er jeg 163 cm høy (lav whatever) og 55kg-typ. Ikke i helvette noensinne at jeg vil se noe 4tall på vekta mi. Ei heller i nedre sjiktet av 50. Et Ultimat mål er OPP i vekt, mens fettprosenten holdes noenlunde stabil.

 • Ja takk til en flat mage, og en kropp man kan være fornøyd med hele året!!
 • Fuck skippertakene!
 • Ta vare på helsa og fornuften, men fjern skylappene

Make it a lifestyle goddammit!

 

Slik, da fikk vi delt formiddagskaffen sammen!;)

Stor klem fra SM

 

 

 

 

 

69 kommentarer // 20.01.2012  @ 12:48 //Fettforbrenning

Fettforbrenning- Kort Fortalt Del 1At det er forskjell på kvinner og menn er jo ganske opplagt "Boys have a penis and girls have a vagina" som Lyle McDonald så fint konstaterer i en av sine bøker.Jeg skal ikke argumentere med han på det, fyren vet tydeligvis hva han snakker om.

Men visste du at det var forskjell på oss når det gjelder fettforbrenning også?

Joda, selvsagt er det det. Vi jenter må liksom slite litt ekstra for ekstraordinære resultater enn hva gutta boys må.

Jeg var egentlig gira på å fortelle dere litt om mekanikken bak dette:Dete skjer når menn spiser fett:

Fettsyrene flyter rundt i blodbanen og fraktes etterhvert til muskelcellene bl.a hvor de kan forbrennes. Er det overskudd av fettsyrer fraktes noe av det til viskerale fettdepoter (fett rundt organene). Denne type fett er enklere å forbrenne enn underhudsfett og er noe av de første som slipper ved fettredux.  Dog værre for helsa. Dette er en av grunnene til at menn har 5-6 ganger større risiko for å hjerteinnfarkt, sammenlignet med kvinner. Fordelen derimot er at de har mye lettere for å redusere fettprosenten sin siden det begrenser seg hvor mye som lagres som underhudsfett. Jepp, også kjent som fettvevet mellom musklene og huden, som de færeste av oss er veldig fan av.


Kvinner derimot, hos oss er det litt annerledes. Vi lagrer det meste av overskudd og kalorier i underhudsfettet. Som deretter må mobiliseres på nytt og forbrennes. Oh Joy. Om ikke det er nok så øker faktisk blodsirkulasjonen til spesielt hofter og lår ved matinntak, slik at det kan lagres litt ekstra her. Sånn for sikkerhetsskyld.Det er med andre ord svært så enkel prosess å lagre fett på disse områdene. Desverre er det fettet som lagres her, det vanskeligste fettet å få bukt med. (Jada, enkelte har problemet på mageområdet istedet, I know))

Det skal nevnes at denne prosessen er mer utpreget/effektiv om kvinner overspiser. Det som derimot er positivt med dette er at vi er mindre disponert for å hjerteinfarkt. Hvertfall frem til overgangsalderen.

Så der! Det var dagens fat-talk. Mulig du ble litt klokere og fikk forklart en av(mange!) grunner for hvorfor vi kvinner er "screwed" når det kommer til fettforbrenning.

(Kilde: Stubborn Fat Solution-LyleMcD)

Klem fra SIlje Mariela, som i dag har en dårlig dag og har lyst å kaste mac`en i veggen sånn FYI ;)

 

Can you Dig it ?;D

43 kommentarer // 18.01.2012  @ 15:24 //Fettforbrenning

Flat Mage og Fettforbrenning!

Det er veldig mange som tror at det å trene seg til synlige magemuskler og holde seg i god form året igjennom er noe som kun er forbehold fitnessutøvere, og at det er særdeles usunt. Og tja joda, konkuranseform er ikke beste tilstanden å være i, men en ellers definert fysikk er absolutt mulig. Hvorfor ikke sier jeg?

Hva er galt med å ha lyst å se bra ut? Hva er galt med å ta vare på seg selv og kroppen sin? Hva er galt med å spise grønnsaker og rent kjøtt til lunsj og frokost i stedet for tørre brødskiver? Hva er galt med å starte dagen sin med morgentrening? Og hva er galt med å hige etter en livsstil som får deg til å føle deg bra, og trives i ditt eget skinn?

Jeg tenker på det mange ganger. Jeg har levd med at folk hiver seg over meg bare jeg tar opp maten min. Og jeg har sett at folk himler med øynene over ?helsefreaken?. Greit, kall meg helsefreak. Jeg ser ingenting galt med det. Jeg elsker livsstilen min og slik vil jeg fortsette å ha det. Jeg liker å ha overskudd på trening og i hverdagen. Jeg liker å pushe meg litt ekstra på trening. Jeg liker å se hvilken utrolig virkning rett mat og bra trening har på kroppen. Og ikke minst så liker jeg å se definisjonene av magemusklene.

Det skal sies at det har ikke alltid vært slik. Jeg har strebet lenge. Jeg har aldri vært overvektig, men jeg har alltid hatt litt ekstra fett på kroppen. Jeg har alltid hatt litt ekstra der magen er, og jeg trodde virkelig aldri at en flat definert mage var noe som låg for meg. Kjenner meg veldig godt igjen i det dere forteller meg i kommentarene under siste innlegget. Men dere KAN gjøre noe med problemet hvis dere virkelig VIL og går inn for det! Det er jeg et bevis for! Og kan JEG så kan DU. Tro meg. Viljestyrken min har vært noe jeg har måttet slite med. Believe it or not.

Derfor syns jeg du kan starte allerede i dag med å implementere denne fettforbrenningssekvensen etter styrkeøkta di idag. Selv hater jeg mølla, men denne formen for fettforbrenning som er vist under her er gull. Enjoy!!!:D Og la meg høre hva du syns etter å ha testet den ut!

NB: Ang deres spørsmål om Fettforbrenning Gjort Enkelt, : Jeg UNDERSTREKER en gang for alle at den hovedsaklig er for deg som har litt definisjoner fra før av og ønsker løsningen på hvordan du skal få fett på problemområdene til å slippe. Har du derimot noen kilo som skal av så fungere det finfint med intervaller som 4 x 4 noen ganger i uka for ønsket effekt .Så vet du det ;)

 

Ha en riktig god tirsdag!:))

 

Klem Silje Mariela

57 kommentarer // 17.01.2012  @ 11:11 //Fettforbrenning

Mageøvelsen du BØR teste!

Et utrolig effektiv øvelse for stabiliseringsfunksjon i kjernemuskulaturen, og evnen til å motvirke rotasjon i columna.

Pallof press (beskrevet av Eirik Sandvik)

Fest et kabeldrag eller en strikk i brysthøyde og still deg opp sideveis mot kabelen/strikken. Hold kabelen/strikken inntil brystet og press den rett ut foran deg og hold den der. Sørg for at overkroppen ikke roterer. Gjør deg ferdig med den ene siden først, deretter bytt side og gjenta prosessen.13 kommentarer // 31.05.2011  @ 08:02 //Fettforbrenning
hits