Aminosyrer, proteinkaffe og sabla effektiv treningsøkt til Deg!

Good morning sunshines!!

Jepp, jeg var på harrytur i går? Og hva kom jeg hjem med?  Det eneste jeg kom hjem med (forutenom pepsimax) var proteinkaffe og aminosyrer. Var spent på proteinkaffen, men må nok ærlig innrømme at det var en liten skuff. Helt ok, nothing more nothing less, så dere kan trygt spare pengene deres når der kommer til den. Man kan lage så mye bede selv!;)

I går hadde jeg forøvrig en av de diggeste treningsøktene på lenge. Ble jo nødt til å ta en kjapp økt før jeg dro siden jeg blir rastløs av å sitte i ro for lenge. Jeg deler den med dere her, og utfordrer dere selvsagt samtididg til  teste den ut: Effektiv Treningsøkt til Deg- Are you Up for it ladies??Jeg var helt skutt etterpå, men det er jo slik det skal være. Eller hva sier dere?:) Jeg skal faktisk stikke avgårde igjen snart. I dag er det ryggen som skal få kjørt seg! Chins here I come!! Leker med tanken om AF så da er det ikke annet å gjøre enn å legge seg i hardtrening!  

Ønsker deg en strålende torsdag- SNART ER DET HELG IGJEN!!:D

Klem, S&M

 

19 kommentarer // 11.10.2012  @ 10:18 //Muskelvekst

Trening, harrytur og Andreia Brazier

God morgen! 

Tenkte jeg skulle gi et lite livstegn i fra meg før jeg stikker avgårde på trening. Tenkte jeg skulle få tatt meg en styrkeøkt + en runde kortintervaller før vi stikker.

Idag er det dag 4 på Muslce Up- og det vil si at hele kroppen skal få gjennomgå. Kortintervallene i dag vil se slik ut:

15 sekunder på

30 sekunder av

X 10.

Dette er vel en av de mest effektive formene for intervaller jeg vet om (som kjøres på ellipse/sykkel/mølle). Jeg har kjørt på med intervaller i tllegg til styrke nå i snart 4 uker (var syk en uke, så litt lite trening da men), og det har betalt seg. Man skal si seg fornøyd når man får resultater av å kjøre cardio 30 minutter til sammen på en uke i 3-4 uker. Det vil si ca. 2 timer til sammen det.Ellers har dere her et litt glimpt her av hva dere kan glede dere til å slå kloa i om ikke alt for lenge!;) Denne kommer kun i et begrenset opplag så det vil være første mann til møllaprinsippet som gjelder. 

Her er til slutt litt motivasjon til dere for today! Enjoy!!:D

Klem, Silje Mariela

12 kommentarer // 10.10.2012  @ 09:42 //Muskelvekst

Femme Fatale Muscle Up- For jenter som ikke er redd for muskler og proteiner!

Da er de nye nettsidene oppe!

The Original Female Fitness System

 

Klikk her!

 

Lansering av Femme Fatale Muscle Up! Ready to gain some lean mass? 
19 kommentarer // 07.10.2012  @ 16:53 //Muskelvekst

Muscle Up- Let`s get Fit!

Fyfader som dere har spammet mailen min den siste måneden om dette! Det er så hærlig å se at det er så mange treningsglade jenter der ute som ELSKER DETTE!!! Som elsker å trene!! Som elsker å ta vare på seg selv!! Og som elsker å utfordre kroppen sin litt! Og ikke minst som Elsker å løfte vekter for å få drømmefysikken!

Hehe, dere er fed up med fatburn, sult, kalorirestriksjone og salatblader har jeg skjønt? Ja takk til muskler, styrke og digg mat!:D Da kan jeg endelig glede dere med nyheten om at Femme Fatale Muscle Up lanseres imorgen Søndag 7.Oktober!!! Det er selvsagt et lanserings-tilbud, og tilbudet varer hele oktber!

I tillegg til et komplett treningsprogram og kosthldsopplegg så får du tilgang til øvelsesguide i medlemsnettet som du vil få adgang til ved bestilling. Du får også tilgang til:

 • Bonuser
 • Tilbud KUN for Femme Fatales
 • Community
 • Loggbok

 

Så hva venter du på?  :D

Viktig: Du bør ha kjennskap til frivekter og styrketrening. Er dette ukjent for deg bør du få en veileder på ditt treningssenter til å hjelpe deg i gang. Dette er ikke et nybegynnerprogram.

 

SÅNN! NÅ STIKKKER JEG!:) VI SES PÅ NM!!:)

 

Link til Muscle Up kommer imorgen!

Ingen kommentarer // 06.10.2012  @ 09:12 //Muskelvekst

Nå stikker jeg på trening

Ny video fra Frøken Aguilera! Enjoy!

Nå skal jeg kjøre Muscle Up Express Dag 2- Overkropp! Gleder meg!

 Gikk du glipp av pre-lanseringstilbudet? Gled deg isåfall til Søndag!!;))

Én kommentar // 05.10.2012  @ 12:32 //Muskelvekst

Søndag- Trening, MuscleUp og Gruppetrening!

God morgen solstråler! Rise and shine!:D

Det er søndag og da står man opp tidlig. Just like any other dag, right? Jeg blir mer og mer glad i søndager. Det er så godt å ha en dag man starter fra scratch eller lørdagens bruduljer og utskeielser. Jeg liker det. Som dere kanskje vet så er jeg  gang med to treningsgrupper som trener med meg tre ganger i uken. Søndagene er derfor satt av til dette, samt tirsdager og torsdager i en måned fremover. Jeg digger å treffe nye, treningsmotiverte jenter som virkelig ivrer etter resultater, og det er en hærlig oppløfter i hverdagen. 

I går kjørte jeg på med tredje og siste intervalløkt for denne uka. Det ble 30 sekunder på 30 sekunder av x 6. Mer enn nok. Det begynner forresten allerede å betale seg så nå kan dere angre de av dere som ikke hengte dere med;)

Jeg kjørte også Muscle Up (Express) Dag 4. Jeg har fulgt Muscle Up helt siden jeg kom fra Kreta og jeg elsker at resultatene kommer så kjapt som de gjør. Jeg har allerede fått et flertalls tilbakemeldnger i fra fornøyde jenter på programmet og jeg elsker det. 


Veeel...Da skal forberede dagens økter for jentene "mine" så stikker jeg avgårde i min lille sorte (Jada, min nye kjærlighet; Bilen;) 

Idag skal Gruppe 1 (Viderekommende) virkelig få kjørt seg. Vi gunner på med arbeidsvolum, også krysser jeg fingerene for at det blir bra og at jentene blir fornøyde. Dette er jenter som har hatt en utrolig bra fremgang, og jeg må stadig utfordre meg selv for å klare å utfordre dem nok. De fleste på denne gruppa har trent med meg siden Juli, så det skulle bare mangle at det ikke skulle skje noe ;PGruppe 2 skal få bli kjent med noen nye fantastiske styrkeøvelser for rumpa, samt lære litt mer inngående teknikk i baseløft. Hvis du er interessert i treninger på mitt gym så vil det komme mer info om dette på de nye sidene. Ting tar tid men det blir sabla bra til slutt!;) Om en månedstid vil jeg forøvrig utlyse plasser til et aldri så lite testprosjekt. Jeg er derfor ute etter følgende:

 • 6 jenter som skal NED i vekt
 • 6 Nybegynnere innenfor styrketrening
 • 6 jenter som allerede har vekta på plass, men som skal NED i fettprosent.

Er du interessert så kan du bare notere deg dette med en gang. Så har du det i bakhodet;)

 

 Ellers, hva som gjelder webside så har dere en liten teaser her. Hele bloggen skal over hit, så vi er snart klar til en liten forflyttning. Domenet er SiljeMariela.Com.

 

Ønsker dere alle en riktig fin søndag!:)

46 kommentarer // 23.09.2012  @ 09:52 //Muskelvekst

Squat to stand- Din Baby har noe å lære deg

Vær så snill å les;)

Visste du at som barn så hadde du mest sannsynlig optimal bevegelse? Etterhvert som vi vokser opp får vi flere og flere muskulære restriksjoner og ubalanser som følger av at vi blant annet blir mer stillesittende. Sad but true. Dette er kroppens fantastiske evne til adapsjon. Når du får et mindre optimalt bevegelsesmønster enn hva som var naturens intensjoner, er det da rart at du får vondter her og der når du trener? Njææ...I think not.

Så de av dere som mener på det at tøying, aktivering og dynamisk oppvarming er bortkastet tid som heller bør brukes til å løfte vekter, så tenk om igjen.

Har du forøvrig restriksjoner i viktige bevegelser, og du ikke kommer i riktig dybde så mister du en del av treningseffekten du er ute etter. Musklene får ikke arbeidet i det ROM`et (range of motion) som de opprinelig er designet for å kunne bevege seg i. Dårlig bevegelse hemmer de store muskelgruppene til å jobbe optimalt, dermed kompenserer man. Kompensering fører eterhvert til belastningsskader og smerter, + at det gir dårligere treningsresultater. Både når det gjelder styrke, fettforbrenning og muskelvekst. Så da vet du hva du har å gjøre: Tøy, aktiver, mobiliser og kjør dynamiske øvelser, i tillegg til ditt vanlige program. Det finnes forøvrig smarte måter å integrere dette i et program på, slik at det ikke tar allverdens med tid.

Sånn! Det var dagens 5 cent.

Squat to Stand

Her er en av mine favorittøvelser som jeg ALLTID kjører før treningsøktene mine. I starten hadde jeg problemer med å ha hele foten plassert i gulvet, samtididg med at brystet skulle opp og at jeg skulle ha spenn i ruggen. Now it`s not an issue anymore. Kroppen min var kjent med dette mønsteret fra jeg var liten, så det skulle bare mangle at jeg ikke skulle komme meg dit igjen. Eller hva? Jeg tror det samme gjelder Deg!

Er du ekstra dristig kan du forsøke å få armene opp over hodet FØR du reiser deg opp.

Da stikker jeg å tar en kjapp treningsøkt FØR jeg kjører i gang med PT-timer og BioSignaturemålinger! CIAO!

 

18 kommentarer // 17.09.2012  @ 13:53 //Muskelvekst

Who is awesome?

Jeg har ikke glemt dere- Det er bare at dagene her går fortere enn internetten på hotellet. Utrolig hyggelig å se dere er innom her likevel! Det gleder meg mer enn dere aner.:)


Ellers så jobber jeg med egen innstilling om dagen om dere allerede vet.

Derfor synes jeg denne var flott å lese akkurat nå.

Nå stikker vi på trening her- Fremdeles litt vilje-smerter men what can you do? Det er bare å forsøke å gjøre det beste ut av det og bite tenna sammen. Sola skinner her, og den skal nytes før vi setter kalde norge for våre føtter igjen.

Ha en strålende mandag allesammen! 

Klem Silje Mariela

NB: Tilbakemeldingene på Muscle Up er over all forventning! I am honored! Vet mange av dere er keene på å bestille, men utsettelsen har sine grunner. Er du fryktelig utålmodig så send meg en mail på siljemariela(att)gmail.com så finner vi en løsning. Jeg åpner opp for 20 nye pre-bestillinger grunnet forsinkelsen som fant sted- Les mer om Muscle Up her.

 

5 kommentarer // 03.09.2012  @ 15:37 //Muskelvekst

Femme Fatale Muscle Up- PreLansering

 

 

Klikk her!

 

Prelansering av Femme Fatale Muscle Up! Ready to gain some lean mass? 
50 kommentarer // 12.08.2012  @ 21:05 //Muskelvekst

Femme Fatale Muscle Up- Lets get FIT!

Fyfader som dere har spammet mailen min den siste måneden om dette! Jeg er overveldet, men også så utrolig glad! Det er så hærlig å se at det er så mange treningsglade jenter der ute som ELSKER DETTE!!! Som elsker å trene!! Som elsker å ta vare på seg selv!! Og som elsker å utfordre kroppen sin litt! Og ikke minst som Elsker å løfte vekter for å få drømmefysikken!

Hehe, dere er fed up med fatburn, sult, kalorirestriksjone og salatblader har jeg skjønt? Ja takk til muskler, styrke og digg mat!:D Da kan jeg endelig glede dere med nyheten om at Femme Fatale Muscle Up lanseres imorgen Søndag 7.Oktober!!! Det er selvsagt et lanserings-tilbud, og tilbudet varer hele oktber!

I tillegg til et komplett treningsprogram og kosthldsopplegg så får du tilgang til øvelsesguide i medlemsnettet som du vil få adgang til ved bestilling. Du får også tilgang til:

 • Bonuser
 • Tilbud KUN for Femme Fatales
 • Community
 • Loggbok

 

Så hva venter du på?  :D

Viktig: Du bør ha kjennskap til frivekter og styrketrening. Er dette ukjent for deg bør du få en veileder på ditt treningssenter til å hjelpe deg i gang. Dette er ikke et nybegynnerprogram.

 

SÅNN! NÅ STIKKKER JEG!:) VI SES PÅ NM!!:)

 

Link til Muscl Up kommer imorgen!!:)

23 kommentarer // 12.08.2012  @ 10:21 //Muskelvekst

Er du en HardGainer?Sliter du med å gå opp i vekt og legge på deg muskelmasse kan du defineres som en typisk hardgainer. Selv er jeg ikke helt for å bruke dette begrepet siden individer som klassifiserer seg som hardgainers ofte feil-estimerer kaloriinntaket sitt, og måler kaloriinntak kun ut i fra metthetsfølelse etter et måltid. Den subjektive følelsen av å spise mye mat stemmer som regel ikke overens med hva som er faktisk inntak av kalorier.Følelsen av å spise mye, og det å faktisk spise nok er to ulike ting. Hvis du ikke har en rimelig god oversikt over hvor mange kalorier du får i deg så antar du bare. "If you don`t measure you guesstimate".Har du i tillegg et høyt treningsvolum, og er i mye aktivitet iløpet av dagen så kan du fort havne opp i et kaloriforbruk på 3000-4000. Da hjelper det lite å si at du spiser mye, når uteblivende vektoppgang viser det stikk motsatte. Enkelte mennesker har en høy forbrenning fra naturen sin side, men det er ikke dermed sagt at man ikke kan legge på seg. Følg en fast plan over et par uker, også ser du hva som skjer. Skjer det ingen endringer øker du kaloriinntaket ytterligere. Slik fortsetter du helt til det begynner å skje ting. For "HardGainers" er det like viktig å ha oversikt over kaloriinntak som individer som skal ned i fettprosent. I tillegg er det viktig å ha et SKIKKELIG treningsprogram- Slutt å surr rundt på gymmet uten mål og mening. Få deg en plan og følg den til punkt og prikke. Øk vektene fra uke til uke, og spør om hjelp hvis det er ting du er usikkert på! Jeg kan love deg at det vil skje ting om du bare har kontinuitet og måler progresjon i det du gjør.

 Femme Fatale Muscle Up lanseres snart- Det er bare å glede seg!!!:))

Da stikker jeg avgårde på trening!!HAVE A GREAT ONE!

12 kommentarer // 08.08.2012  @ 14:57 //Muskelvekst
hits