Jeg har flyttet til SIljeMariela.com!

Ingen kommentarer // 28.10.2012  @ 10:26 //Motivasjon & Inspirasjon

En Rumpefiksert lørdag på gymmetHeisann !:)

Minner om at denne bloggen er flyttet til SiljeMariela.Com.

Sjekk ut mitt siste blogginnlegg om du ønsker en aldri så liten Booty-video!:)  God lørdag!:)

Ingen kommentarer // 20.10.2012  @ 09:30 //Motivasjon & Inspirasjon

Fitness is a journey...Heey og god morgen!:) Tenkte bare jeg ville informere litt.

Jeg går mer og mer over til SiljeMariela.Com nå, og håper så gjerne at du har lyst å følge meg videre! For å gjøre det enkelt så kan du bare klikke på linken i RÅSA (bloglovin), så får du beskjed hver gang den nye bloggen oppdateres!

 

Jatakk Silje- Informer meg om nye innlegg

Tusen takk for at du blir med videre. Det betyr mye for meg;)

Eller jenter; Husk at Fitness is a journey, Not a destination! 

Stor klem fra Silje Mariela

3 kommentarer // 18.10.2012  @ 07:50 //Motivasjon & Inspirasjon

Good morning Sunshines!

God morgen! Rise and Shine! Eller? :P Sitter her med morgenkaffen min og gjør et tappert forsøk med å våkne. Fikk en telefon i går "Heey Silje, skal vi trene med prowleren imorgen klokken 08.00!" Ja, som dere sikkert skjønner så kunne jeg jo ikke si nei. Så nå sitter jeg her og angrer bittert. Neida, så ille er det ikke, men tanken på prowleren gjør at jeg dør litt akkurat nå. Forøvrig kalles den bare "The Little Mean Fatburning Machine". Det er iallefall ingen tvil om at den er j**lig effektiv!

Når det gjelder den nye siden min her så er det fremdeles litt småting som skal på plass, men jeg kommer stort sett til å blogge derfra nå. Mer eller mindre! Om du derfor ønsker å få updates på hver gang jeg oppdaterer så kanjeg anbefale deg å følge meg på Bloglovin. Da får du rimelig grei oversikt vil jeg tro. Bare klikk her så er du good to go:

Jatakk Silje- Informer meg om nye innlegg

Ellers så hadde jeg lyst å gi dere noen motivasjonsquotes her på morgenen. Håper dere liker dem! Nå gjenstår det bare å ønsker deg en riktig strålende dag! Nå er det torsdag og vi legger inn siste innspurt før helga!;) Og HVEM er med å kjører på med intervaller? Husk at de nye kommer allerede på mandag så jeg foreslår at du bruker dagene dine effektivt nå for som goddamn fatburning! :D 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klem Silje Mariela

Én kommentar // 18.10.2012  @ 07:40 //Motivasjon & Inspirasjon

Don`t shoot me...Men vi får gjøre dette ordentlig

JA, Jeg har nye nettsider MEN jeg blir her inne littegrann til. SiljeMariela.Com VIL oppdateres, men når den gjør det så linker jeg til artiklene fra bloggen her. Alltid litt småtterier vet dere, så overgangen blir gradvis på et par uker. I`ll keep u posted, og jeg svarer på alle kommentarene på den nye siden!:)

Idag har jeg vært på gymmet hele dagen. Kom ca akkurat hjem. Jeg er nok hakket for stressa om dagen. Tankene går i ett, og jeg vet ikke helt opp ned på meg selv.

MEN- Jeg har endelig fått utstyret til gymmet på plass!! Det var forsøren meg på tide syns jeg. Ventet på de i 3 måneder nå. Det er selvsagt i stilen råsa og svart, og jeg kjenner det ble rett. Liker det, og nå føler jeg meg litt mer hjemme:)

Dette er en av hærlighetene som kom, og gjett om dette blir mitt favorittleketøy fremover! Hehe...The little mean fatburning machine for sure! I dag tok jeg for sikkerhetsskyld 40 runder! Rimelig gåen i beina nå, men det er halve moroa, right?;P  Det er også jubel fra gruppene når denne står for tur, så man kan trygt si at det er blitt en stor hit.

 Her er forøvrig et lite snap-shot ifra den nye gruppa. Når det gjelder grupper så skjer det litt fremover på den fronten, så det er bare å følge med.

Det som kommer i nærmeste fremtid er: 

- Workshop (Teknikk- 19,20,21 oktober! Du kan melde din interesse allerede! Kun 4 plasser ledig!)

- Jeg skal også ha tak i seks jenter som skal NED i vekt. Gjerne deg som har 20-30 kilo for mye. Det er noen kriterier for denne, så jeg ønsker ikke at du melder dininteresse før jeg har publisert kriteriene.

 

Vel...Da skal jeg spise grøten min, så skal jeg straks ta kveld!

Sov godt da.

Klem, Silje Mariela

 


13 kommentarer // 08.10.2012  @ 21:42 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg sier Fuck itJepp...Det gjør jeg! Og jeg gjør det her nå innen jeg går over til de nye nettsidene kl 17.00 idag.

Why? 

Nå har jeg forsøkt over lenge tid å være noe jeg ikke er, fordi jeg innbillte meg at det var dèt som ble riktig måte å gjøre det på i denne "Bloggverdenen".  It turns out, selv om det er riktig "etter boka", så blir det helt feil for meg!Hva snakker jeg om? Jo, nemlig blogging. Eller, dere vet dette "bare blogge for å blogge"-syndromet. Det som gjør at man tilslutt blir fed up av hele bloggopplegget nettopp på grunn av presset en legger på seg selv til å hele tiden må ha noe å skrive om. Jeg har vært der selv, og skal jeg være dønn ærlig så er ikke det noe jeg trives  særlig godt med. 

Jeg må innse at jeg ikke er den typiske tradisjonelle bloggeren og ikke er det noe som ligger til hjertet mitt å bli heller. Det å spy ut 3-4 innlegg HVER dag er ikke grunnen til at jeg startet å blogge, og det var var aldri intensjonen min å kun blogge om hva jeg gjør, hva jeg spiser, hva jeg ser på på tv og hvilken kafè jeg går på. Jeg er en jente som har mye på hjertet, og spesielt med tanke på trening, kosthold og fitness. Men da med det riktige fokuset iforhold til hva Jeg synes er morsomt å skrive om, og hva meg selv og DERE kan dra nytte av. Bloggen startet i all hovedsak som en kanal for å videreformidle dette til de av dere som synes dette er spennende, og ønsker å få mer kunnskap.

Meeen...Før dere tolker dette som at jeg kommer til å bli latere på bloggsiden så må jeg fort få si at det er IKKE det jeg sier. Jeg må bare finne min måte å gjøre det på;) Jeg sier heller ikke at det ikke vil komme noen half-ass "Hey jeg spiser eggehvitefluff, havrekjeks uten kalorier og drikker proteinkaffe"- innlegg. Fordi det vil det bli uansett, I am still me;P Men innimellom disse innleggene så håper jeg også å få gitt dere innlegg som dere kan "ta med dere videre" hvis du skjønner.

Jeg har forsøkt å være noe jeg ikke er fordi jeg trodde at det var dèt som ville gi lesertall, og ikke minst holde på dere. Og ja, joda, lesertall er vel og bra. Men hva er vitsen om man ikke blogger fra hjertet? 

Jeg er nødt til å ha litt slingringsmonn når det gjelder blogging, og om at det fører til at det går en og annen dag hvor det ikke legges ut noe så bør det være ok. Jeg må lære meg å kjenne på at det er OK. Dessuten, når det presset forsvinner så kommer kvaliteten og motivasjonen til å fortsette å blogge også, og du som leser dette nå vil få mye mer ut av  være her inne også!;)

Det har vært ganger jeg har fått noia om det har gått mer enn 12 timer imellom to innlegg, fordi jeg var redd for at bloggen dermed ikke var god nok. Og jeg nok vært på nippet til å kaste hele greia på båten et par ganger. Men jeg ser nå at det fr meg ikke er antall innlegg som er viktig. Det bekrefter dere forøvrig for meg gang på gang. (Det setter jeg stor pris på forresten)


Jeg har fått uendelig masse hyggelige tilbakemeldinger om at dere finner masse motivasjon og inspirasjon her inne, og det er ingenting jeg ønsker mer enn å fortsette å inspirere og motivere. Det er så kult å høre at dere finner bloggen min som en kilde for å hente kunnskap direkte rettet mot oss jenter, styrkerening og fitness, og jeg har forstått at dere verdsetter det faktum at jeg snakker et språk som er lett og forstå, og som ikke går på molekylnivå. 

 Om du derimot skulle synes jeg er kjip en dag fordi jeg ikke trøkker ut innlegg på innlegg så er tipset å følge meg på Facebook- Fordi Facebooken oppdateres HVER dag..Så da vet du det.;)

 Fyfaen det var godt å få satt ord på dette!! Hehe..

Vel jenter (og gutter!) da er jeg klar til å ta steget inn i min nye plattform!

 Den blir å finne på SILJEMARIELA.COM!  Det blir ikke noe liv der i dag før kl 17.00 vel og merke... Så nå er jeg spent! Følger du med meg videre??:) 


Merk:Link til Muscle Up kommer opp om kort tid!

13 kommentarer // 07.10.2012  @ 15:25 //Motivasjon & Inspirasjon

NM- Stand for Better Bodies

God Morgen!:) Fader det SNØR ute!!!!

Nå stikker jeg avgårde for å stå på stand for Better Bodies! Ser jeg deg der?:)

Klem, SM

 

 

Ingen kommentarer // 06.10.2012  @ 08:52 //Motivasjon & Inspirasjon

Hvem Faen er Perfekt?Ikke jeg ihvertfall. og det er heeeeelt ok!

Ja jeg skriver om disiplin og treningsresultater på bloggen min. Og i perioder er jeg kritisk til meg selv fordi jeg har et konkret mål jeg er ute etter. Det må jeg få lov til. Dats me. Jeg legger stadig ut formbilder, både av meg selv og kunder. Jeg kommer også gjerne med pekefingeren her og der.

MEN! Det er ikke dermed sagt at jeg er perfekt og gjør alt etter boka til enhver tid. Jeg VET hva som skal til for å oppnå ønskede resultater, men tro for søren ikke at jeg Aldri tar meg en sjokoladebit, Aldri spiser junkfood, og Aldri skipper en treningsøkt. Helvette heller. Jeg kan gå opp til en uke uten trening innimellom fordi jeg rett og slett er lei, trøtt eller at jeg har mer enn nok å styre med på andre områder. Jeg vet jo at dette ikke er optimalt alltid. Men hvem F gjør alt optimalt og 100% "rett" hele tiden? Den vil jeg gjerne hilse på for det er i såfall en sjelden fugl.Jeg har nådd de resultatene jeg har nådd ved å ta smarte valg. Jeg er ikke hysterisk, men jeg vet hva som får meg dit jeg vil og hvilke strategier som fikk meg hvor jeg er idag. Det legger jeg ikke skjul på. Skulle jeg likevel havne på en annen vei for en periode så har jeg delvis ro i magen fordi jeg vet at det ikke er værre enn at jeg bare finner tilbake til kontinuiteten min igjen når tiden er inne og psyken henger med igjen.

Når det gjelder kosthold så er ikke dette noe hokuspokus når det gjelder mannen i gata. Spiser du grønt og proteinrikt så VIL det ha positiv innvirkning på kroppssammensetningen din. Du kan spise mengder og likevel så vil det gå i positiv retning om det er fettreduksjon du er ute etter. Prøv det da vel om du er misfornøyd med din situasjon pr dags dato.

Jeg kan være strikt i perioder om jeg har spesifikke ting jeg ønsker å oppnå. Det handler om å bruke kunnskapen sin riktig, og ikke misbruke den.  Hvis du Vet hva som gir gode resultater men ikke har et konkret mål i sikte akkurat nå så la den kunnskapen ligge til du får bruk for den igjen. Det gir deg ingenting å gå rundt å være hysterisk for hver minste detalj.Jeg gjentar igjen  : INGEN ER PERFEKT 365 DAGER I ÅRET! Hva enn man legger i perfekt. Ingen går forsåvidt rundt med konstant sixpack heller. 

Jeg har selv perioder hvor jeg slapper litt mer av på kostholdsfronten. Jeg spiser is og sjokolade i ukedagene, jeg spiser scones til kvelds om jeg ønsker det innimellom. Jeg tar meg gjerne noen glass vin i uka om jeg føler for det. Og hva skjer? Er jeg rimelig sløkk en periode så skjer det selvsagt ting med kroppen min men det er faktisk Heeelt OK. Jeg er ikke like happy for det alltid, spesielt ikke om jeg har noen konkrete mål i sikte (Fotoshoot for eksempel) men noen ganger er det bare slik. Forsøk å godta det når det gjelder deg selv, du også. Dessuten er det ingen skam å gå opp i vekt innimellom. So what? 

Bruk verktøyene og kunnskapen du har tilgjengelig. Men ikke misbruk det. 


18 kommentarer // 03.10.2012  @ 19:06 //Motivasjon & Inspirasjon

Tilbake igjen etter sykdom og Norway Open:)

Da er jeg tilbake etter lang, men lærerik dag på Norway Open på lørdag, og sykdom både søndag og igår. Jeg har ikke hatt overskudd til å blogge så derfor ble det stille her i noen dager.

Jeg og Diana, samt coach Børge hadde en fin dag sammen med utøverene som var med i Norway Open. Og jeg ser allerede frem til helgen og NM. Her er forresten Kristin (utøver for Team Bodywork), klar etter en flott prestasjon i AF-grenene. Med 13 godkjente pullups og 25 dips så må jeg si det var en imponerende innsats. 

AF er vel den grenen som jeg synes er allermest spennende siden jeg elsker den delen med at du må prestere i tillegg til å se bra ut. Jeg kjenner at jeg ble litt trigget til å delta ved en senere anledning. Men det vil vise seg. Jeg har en skulder som trives best utenfor leddet sitt enn inni så ser for meg at dips kan bli en stygg utfordring når jeg blir sliten. Herregud, dette er jenta som får skuldra ut av ledd kun ved jumpping jacks....Hva byr du?;P 

Uansett så var det morsomt å være tilstede, og noe av det morsomste er alle de kjente ansiktene man ser. Det er gjerne mennesker man aldri har møtt, men som du likevel føler du har en kjenskap til. Freaky. Haha.

 Da er NM neste. Noen som har tenkt seg dit?:)Jeg blir da å se på stand for *surprise* Better Bodies, så jeg håper jeg ser noen av dere der??:) 

Da skal jeg komme meg avgårde på time med min coach...Men dere hører fra meg snart igjen...Og da tror jeg at jeg skal komme med noen ærlige ord til dere.  Hvis jeg skulle finne det for godt.
Nyt morgenkaffen så lenge!;)
10 kommentarer // 02.10.2012  @ 08:29 //Motivasjon & Inspirasjon

Trondheim Open og rabbel.

Heisann! Tenkte jeg skulle gi en liten lyd i fra meg. Det ble kun to intervalløkter denne uken på grunn av at kroppen protesterer.

Den ene har dere allerede testet (og skjønte at de fleste døde av den!;) og den andre så slik ut:

 • 20 sekunder på- 10 sekunder av. x 8.  1 Minutts rolig pause, også kjørte jeg på med det samme igjen. Til sammen ble det 16 runder på 20 sek.

Har så lyst å trene nå at jeg blir gal! Hehe. Jaja, kommer sterkt tilbake! Intervallene(+ Muscle Up Express!) har paid off, og jeg er nå tilbake der jeg var før jeg hadde min smell og treningsfri på over en mnd. Det tok meg tre uker. I tillegg har styrken økt, så en deload har virkelig noe for seg.  Uansett, jeg blir forresten å se Trondheim imorgen. Ikke PÅ scenen, men BAK. Skal være makeupartist/delegat. 

Uansett, I dag har jeg brukt dagen på å sette opp dietter samt spise. Kroppen har vært umettelig siden jeg sto opp, og jeg dukka fint ned i matfatet. Klart man trener kalorer når immunforsvaret er gått på felgen, right? 

Vel, jeg ønsker dere alle en riktig flott helg! Nå skal jeg fikse litt småting her før jeg pakker sammen tingene mine og drar sammen med min vakre makker Diana.

Klem fra SM

 

 

14 kommentarer // 28.09.2012  @ 15:45 //Motivasjon & Inspirasjon

Don`t sweat the small thingsJenter- Please don`t sweat the small things! Overdrevet detaljfokus leder dere ingen steder...Og seriøst, det har strengt tatt ikke noe å si om du tar 7 gram BCAA istedet for 5 gram. Og om en kyllingfilet veier 130 gram istedet for 120. Jo mer dere henger dere opp i disse ubetydelige små detaljene jo større er faren for at dere ramler av lasset, og blir stående på stedet hvil. Tro meg...Senk skuldrene litt, og bruk litt sunn fornuft. Lifes too short!

 

Nå er det helg! Enjoy med god samvittighet!:)


Ingen kommentarer // 28.09.2012  @ 12:04 //Motivasjon & Inspirasjon

Grupper og Treninger!Heeey jenter!! Jeg må takke dere all så masse for interessen deres rundt deltagelse på gruppetreningene jeg kjører på studioet mitt i Oslo. På grunn av begrenset kapasitet så har jeg desverre ikke mulighet å ta inn flere akkurat nå. Det samme gjelder også personlig coaching og PT. Jeg er utrolig takknemlig for å høre fra dere, og skulle svart alle og enhver umiddelbart. Desverre er jeg bare en person så ting tar litt tid, men jeg setter pris på deres tålmodighet.

Til de av dere som har skrevet til meg så tar jeg vare på mailene deres, og kontakter dere når det blir aktuelt igjen.

 

 

Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å danse med Linn. Vi skal på Danseløvene igjen og rocke dansegulvet på best mulig måte!

Legger ut intervaller til dere før jeg stikker, så har dere også noe å gjøre i dag! 

Klem, SM
 Ny blogg og webside kommer snart!


Én kommentar // 26.09.2012  @ 17:55 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening- Er det noe å frykte? Du velger selv...

Ja...Jeg har forstått det! Du har trent hardt og begynt å få noe som kan ligne resultater...Men du er kjempebekymret!!

 • Hva om kroppen min går tilbake til slik den var før
 • Hva om jeg ikke får videre resultater
 • Hva om jeg legger på meg de 5 kiloene jeg har tatt av meg
 • Hva om all den tiden jeg legger ned i trening er forgjeves
 • Hva om jeg ikke får den kroppen jeg ønsker meg

Hva om Hva om Hva om Hva om.....................................

Seriøst jenter!!!  Først sier jeg : KUTT UT BEKYMRINGENE DERES!!! De er forgjeves....Og destruktive...Og vet du hva...

Du vil ikke havne tilbake der du startet så lenge du fortsetter å gjør det som fikk deg dit du er i dag!

Bekymringer som dette er nyttesløst. Eller som bestemor sier; Bekymringer er som en gyngestol- Det gir deg noe å gjøre men du kommer ingen vei.Begynn å stol på deg selv og se at du faktisk KLARER Å FÅ TIL NOE!! Tvihold på de gode vanene du har tillagt deg, og forsett å push på videre. Jeg gjentar at du kommer IKKE til å legge på deg de 10 kiloene på nytt om du lar være å gå tilbake til de gamle vanene! 

En slik bekymring og tankegang vitner om at en ikke stoler nok på seg selv og egen dømmekraft. Derfor er dette noe du må jobbe med. Du sitter selv med makten til å forandre noe du ikke er fornøyd med. Det handler rett og slett om at må våge å ta kontroll over seg selv. Ikke la ytre omstendigheter kontrollere deg, og ikke vær redd for å ta kontrollen i frykt for at du vil feile. Om du frykter å feile har du allerede feilet. Det er din oppgave å ta vare på deg selv og bygge opp det livet du vil ja. Ene og alene deg. Ta ansvar s for ingen andre gjør det for deg.

Bilde under er av en av mine flotte coaching-PTkunder. Hun har hatt formidabel fremgang og jeg blir så JÆVLIG STOLT når jeg ser en slik viljestyrke som denne dama har og genuint ønske om å bli en bedre utgave av seg selv. She`s doer, not a talker- Og visst F betaler det seg! Skal dog sies at selv om jeg har fikset proram og diett så er det ene og alene hun som har gjort jobben og gjort at hun er kommet seg dit hun er i dag. Skal du ha en fysikk du vil være stolt over så er du Nødt til å selv stå inne for de valgene du tar. Det nytter ikke å skylde på andre, eller gå å bekymre seg over ting. Ta action selv! Om du går tilbake til det som gjorde at du gikk opp 10-20-30- 50 kilo så selvsagt vil disse komme krypende tilbake. Tar du derimot ansvar til å fortsette i den gode linja du er kommet inn i så vil ikke det skje. 

Slutt å gjør deg selv til offer! Du sitter med makten til endringer, bruk den!

-Silje Mariela-

 

28 kommentarer // 24.09.2012  @ 23:40 //Motivasjon & Inspirasjon

Underbygger valgene dine, dine ønsker?

Vi har alle ønsker, drømmer, mål og ting vi ønsker å strekke oss mot. Det har iallefall jeg, og det er jeg nokså sikker på at du også har?  Men er du bevisst på å ta de valgene som fører deg nærere målet?

Jeg kan ofte la meg frustrere for at jeg ikke får de resultatene jeg hadde sett for meg, innen den tidsfristen jeg har satt meg. Jeg ser som regel ettertid er at jeg ikke kan klage, nettopp fordi at de valgene jeg tok ikke underbygget det jeg hadde lyst å oppnå. Jeg kan ikke har andre å takke enn meg selv. Jeg står selv ansvarlig for de valgene jeg tar her i livet enten det er snakk om business, trening, kosthold eller relasjoner forøvrig.

Jeg har defor nå begynt å spørre meg selv:  Hvordan vil mitt valg underbygge det jeg streber etter? Vil denne avgjørelsen føre meg nærmere målet mitt?Ved å bli bevisst på dette, og på samme tid visualisere hva man vil så vil det være lettere å ta de gode valgene og de riktige avgjørelsene. Nemlig de avgjørelsene som fører deg nærmere målet ditt.

 <--- Hvis dette er ditt mål- Tror du en Dunkin Donut fører deg nærmere målet, eller gjør det det vanskeligere?

Det er ikke alltid like enkelt, det skal gudene vite. Men i enden er alt verdt det. Du er selv ansvarlig for dine resultater og din fremgang her i livet. Uansett hvilket område det gjelder. Så bli bevisst. Det hjelper deg på riktig vei.

 

Nå skal jeg stikke avgårde på trening:

 

Intervaller Dag 2 denne uken:

Ellipse:

30 sekunder på- 30 sekunder av x 8! Short n sweet!:)

Men før det blir det Muscle Up Express Bryst, skuldre og triceps! FTW!!

 

GOD FREDAG!!

 

 

17 kommentarer // 21.09.2012  @ 14:59 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg GLEDER meg!!

Selv om jeg og Diana ikke stikker til MIami før i Januar så er det en fantastisk følelese å ha noe å se frem til! Jeg gleder meg som en unge på julaften til å treffe JNL, og ikke minst få et lite innblikk i hvordan hun jobber. Hotellet vi skal være på er bare helt fantastisk, og jeg er helt i ekstase!

Når vi først er "overthere" så er det mye annet spennende som vi tenker å utforske i tillegg. Det blir ingen billig gest, men jeg ser på det som investering, på langt nær en utgift. Jeg ønsker å bli den beste jeg kan bli innenfor mitt felt, og da krever det at man satser litt ekstra, tør å bevege seg ut av komfortsonen og ikke minst våge å ta skrittet til å bare gjøre! Still so much to learn...

 

Nå skal jeg stikke avgårde på trening! Idag blir det Muscle Up Express- Overkropp  (Ja jenter, jeg kjører expressversonen fordi kroppen fremdeles er i sjokk etter litt for lang treningsfri!)

Intervall nummer 2 venter til imorgen- Da deles den på bloggen tidlig morgen før jeg stikker!

 Ellers- Får snart releasedato på Bombshell Booty! Gjett om det er en jente som gleder seg...;) Ting tar tid, I know...Men den som venter på noe godt.

 

Ha en fin onsdag!  :)

 

Klem, SIlje Mariela


12 kommentarer // 12.09.2012  @ 12:13 //Motivasjon & Inspirasjon

Fitness Fotoshoot at the Gym

 (Behøver jeg egentlig si at jeg er verdens stolteste coach som har vært så heldig å være en del av disse jentenes transformasjoner??!)

Som dere vet så var det fotoshoot på gymmet i helga. Og jeg kan ikke si annet enn at det gikk over all forventning. Samtlige av jentene gjorde en fantastisk jobb, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å dele det ferdige resultatet med dere- Når den tid kommer;) Ikke minst å vise dere før og etterbilder- for DAMN er dette jenter som har stått på og gjort jobben sin. Har work pays off for sure. På bildet ser dere fra venstre; Cecilie, Camilla og Diana. Jente nummer 4, Linda var i ilden her, så derfor er hun ikke med på bildet.

Cecilie blid og fornøyd etter gårdagens shoot. Hun gjorde seg klar til å reise tilbake til Ålesund. Dette er forresten jenta som stakk av med førsteplassen i min og Eiriks BodyTransform konkurranse som starter i mars i år. Cecilie har gjort en fantastisk jobb og vi gratulerer så masse med en strålende innsats og ikke minst førsteplassen! Premien var fotoshoot med Roger Sundberg samt kosttilskudd i fra Tech Nutrition. 

 Linn fikk æren av å preppe jentene før shoot, og hjelpe til med poseringer. Det er så greit å ha en dedikert og dyktig jente å overlate litt arbeid til, og som gjør det med en slik glede. Tusen takk Linn, du var uunnværlig! 

Selv sto jeg for makeupen til jentene:

 Her er Camilla i aksjon. Jeg sier det igjen Før og Etterbildene av denne jenta er ikke annet enn amazing!

 Cecilie- Killer look! Sjekk forøvrig skoene som er Inov-8 sko- Grisedigge til styrketrening! Føyer seg fint inn i rekken til fivefingers og Otomix.

 Her er Linda og Camilla med vårt mest dyrebare leketøy; Prowleren- The fatburnmachine!

 Linda  is working those gorgeous glutes. Kan ikke tro annet enn at jentene er støle idag.

 Her er vakre Diana- Hadde Naomi Campbell vært her hadde hun vridd seg i misunnelse av denne talentfulle frøkena. Denne dama bør dere forøvrig bare merke dere med en gang siden dere mest sannsynlig vil se en del av henne fremover. 

Flere bilder kommer nok etterhvert, men det begrenset seg hvor mye bilder jeg fikk tatt oppi alt kaoset. Helene Drage var så hyggelig å ta en del bilder ellers, så da er det jo ingen fare. Dele litt mer med dere senere:) Ellers så fikk vi besøk av Børge Fagerli helt på slutten. Børge og Cecilie har nå inngått et samarbeid, så det var morsomt at han tok seg tida til å komme innom å hilse på!

 

Ellers har jeg lyst å bare takke sponsorene våre til denne shooten:

Halber Mensch Skincare for negler og spraytan

 Better Bodies for klær


 X-life for klær og sko

Vel, da skal jeg komme meg avgårde på trening selv. Ønsker dere alle en riktig strålende mandag!

11 kommentarer // 10.09.2012  @ 13:22 //Motivasjon & Inspirasjon

Organisering av fotoshoot

God morgen!:)

I morgen er det fotoshoot her på gymmet, og 4 flotte jenter skal i ilden! I dag er de å blir stæsjet hos Halber Mensch Skincare, og imorgen er det grytidlig opp for å få lagt makeup.

Til shooten har vi vært så heldige å få tilsendt klær fra Better Bodies og X-life. Siste rest av klær kom idag. Siggy1.no har sponset oss med sko, så nå har vi alt vi trenger her.

Ellers har Tech Nutrition sponset vinneren vår; Cecilie Bjørnøy med kosttilskudd og det som trengs. Det kan vi like:)

Jeg for min del går inn i rollen som makeupartist igjen i morgen. My former job.

Veel, jeg skal fortsette orgingen her, men ønsker dere slør en riktig strålende lørdag! Stor klem fra Sm

10 kommentarer // 08.09.2012  @ 12:18 //Motivasjon & Inspirasjon

Søken etter perfeksjonisme- Ødeleggende?

...Alle vil, men få gjør?

Vi higer alle mer eller mindre etter det perfekte. Både hva gjelder karriere, kropp, forhold, oppgaver.  Det er alltid ting vi kan gjøre bedre. Det er alltid ting vi kan endre på. Det er også alltid noen som gjør ting bedre enn oss. Og det er alltids noe å strebe etter. Uansett. Man kommer ikke unna. Det er alltid krav som settes. Det vil alltid være motgang. Det vil alltid være medgang(Thank god). 

Men...Om man prøver hardt, og gjør sitt beste men likevel glipper innimellom. Er det da et tegn på svakhet? Er det et tegn på at man ikke er egnet til det man gjør? Er det et tegn på at man bare bør gi opp fordi det man gjør mest sannsynlig ikke var ment for en?

Nei. Jeg håper ihvertfall ikke det. I såfall skulle jeg nok ha falt av lasset for lenge siden.  Det er postivt å hige. Det syns jeg. Har man ingenting å strekke seg etter så tror jeg man kjeder seg ihjel. Gled deg over at livet byr på haugevis med utfordringer- Feel free to pick one!

 Jeg tror det er viktig å være tro mot seg selv. Ikke alltid like enkelt, men mister man seg selv så mister man alt. Jeg elsker ordtaket jeg leste her om dagen "Be happy but never satisfied!". Man kan alltid jobbe seg mot større ting, men så var det dette å glede seg på veien da. Ikke glem å ha det litt moro mens du baner deg vei her i livet.

 Dette er bare rabling etter en lang dag, men takk for at du hørte på.

Ti slutt en liten cartoon som fikk meg til å le, som ikke har noe med noe å gjøre:

 

Ha en fin onsdag!

 

4 kommentarer // 15.08.2012  @ 16:03 //Motivasjon & Inspirasjon

Bloggportrett Bootylicious - Miss Boss Lady Linn!

Yes, da skal dere endelig få hilse på enda en av Bootylicious jentene i bloggportrettserien til meg og Helene Drage, og denne jenta er jeg sikker på at dere har sett tidligere;) Linn er nemlig Bootybuildinglogo dama i levende live, og du kan blant annet se henne på reklamebildene for Femme Fatale - Muscle up for å nevne noe;) Nå skal dere imidlertid få bli enda bedre kjent med denne herlig jenta, so here goes!

1. Fortell meg litt om deg selv?

Linn Høyem, 24 år (31) som er mye over middels treningsinteressert. Er i full jobb og fritiden går med til trening og venner. Har alltid vært aktiv,men før jeg begynte aktivt med trening,gikk det i hester og ridning. Da jeg solgte siste hesten måtte jeg ha noe å fylle all fritiden jeg plutselig fikk med,og siden jenter med muskler fascinerte meg,falt valget på nettopp det. Har hatt en liten drøm om bodyfitness siden 2007,men så langt har det blitt med den lille drømmen. Nå gjenstår det å se om den drømmen er stor nok til at jeg gjør det til en realitet;) Foruten det begynner jeg på AFPT i slutten av august,så i februar 2013 er planen å kunne titulere meg selv som sertifisert personlig trener. Ellers har jeg også en liten "drøm" om å jobbe offshore,men siden det er rift om plassene på plattformene,er dette noe jeg jobber med litt i kulissene,så får vi se om det blir plass til meg noen gang:D

2. Hvorfor valgte du å melde deg på Bootylicious? 

Jeg hadde et stort ønske om å være med på dette fordi jeg VET hvor fantastisk bra alt annet Silje Mariela har kommet opp med er,jeg VISSTE jeg kom til å lære enda mer av den beste,jeg VISSTE at Silje kom til å sette opp grupper med skjønne jenter som ville dette akkurat like mye som meg og jeg VISSTE at dette kom til å bli samlinger med blod,svette og tårer,samt masse latter,humor og glede! Det ble (heldigvis) ikke så mye blod,men de andre punktene fikk jeg mer enn rett i! Jeg har jo vært med på gruppetreninger hos Silje tidligere,og om BootyLicious ble halvparten så bra som de var,kom dette til å bli en formidabel suksess. Og det ble enda bedre!!!!


3. Hva var forventningene for programmet?

Regnet jo med at det ble mye for baken,og det hadde jeg jo rett i;) Og en del støtteøvelser selvsagt,for det har Silje alltid med i programmene,noe jeg syns er ekstremt bra,for det viser nok en gang hvor opptatt hun er av å forhindre skader og lignende. Nå har jeg fulgt Silje sine programmer siden BootyBuilding så dagens lys,og de blir bare bedre og bedre etterhvert som hun utvikler seg som coach,så derfor var forventningene mine høye,og Gudene skal vite at hun innfridde og litt til!!!

4. Hvordan var det første gangen med gruppene? Spennende, skummelt?

Hadde sikkert vært litt skumlere om jeg ikke hadde kjent til Silje og gymmet fra før,men det gjorde jeg jo,så det var vel egentlig mest spennende å se hvordan jenter som skulle være med. Stemninen på BootyGymmet er så behagelig og avslappende,så jeg tror nok de aller fleste som kommer dit for første gang slapper fort av. Silje er jo så skjønn med de som kommer,og de blir tatt veldig godt i mot av henne. Personlig må jeg si at etter 10 minutter føles det som man har kjent hverandre hele livet,så man blir fort varm i trøya:D

5. Hva likte du best med Bootylicious? 

Jeg elsket at vi fikk skikkelig innføring i teknikk. At vi blir pusha lengre enn vi egentlig trodde vi klarte. Vi bryter grenser gang etter gang. Vi har en superdedikert coach som VIL at vi skal lykkes og som gir alt av seg selv for at nettopp VI skal få resultater av den tiden vi er der. Jeg digger at det er superdedikerte jenter som VIL trene TUNGT og som samtidig digger rosa og glitter! Elsker at fokus er på de områdene jenter ofte sliter med. Elsker at vi gjør så mange skadeforebyggende og dynamiske øvelser. Syns det er vanskelig å utpeke noen få ting,for jeg digger rett og slett hele pakka! Den inneholder ALT ei jente som vil trene TUNGT for SKIKKELIGE RESULTATER ønsker!!!

6. Hva slags fremgang har du hatt?

Jeg er ute etter mer muskelmasse og det har jeg definitivt fått! Rumpa har løfta seg,skuldrene har vokst (elsk!) og kondisjonen har blitt utfordra skikkelig!!! Vi har makset i markløft og knebøy,og styrken har kommet seg betraktlig på de 4 ukene.

Hva er du mest stolt av?

At jeg makset i markløft på 117,5kg og at mine 3RM i knebøy er 75kg! Syns det er godt gjort for ei lita jente på 158cm og 55kg:)

8. Alt i alt, hvordan har du opplevd Bootylicious gruppa?

En gjeng SUPERJENTER som jeg er blitt ekstremt glad i!!!! Å møte dem ble fort ukens høydepunkt,og på et tidspunkt ble jeg nesten deprimert ved tanken om at det snart var over:D

9. Hva er din oppfatning av Silje Mariela som coach?

Silje er en unik coach. Jeg tror man skal lete lenge hvis man skal finne en som er like dedikert,engasjert og seriøs som Silje. Hun brenner virkelig for det hun driver meg,og er sulten på å utvikle seg selv hele tiden for å kunne tilby kunder det aller beste. Hun kvalitetssikrer alt hun gjør,og på den måten kan man som kunde være 100% sikker på at dersom man gjør som hun sier,VIL MAN FÅ RESULTATER! Jeg KUNNE sagt alt dette fordi jeg kjenner Silje fra langt tilbake,men det er sannheten. Nå har jeg hatt Silje som coach siden hun startet,og jeg hadde IKKE fortsatt dersom jeg ikke var fornøyd,og akkurat nå vet jeg ikke om jeg vil ha noen annen coach noen gang. Jeg føler meg 100% trygg i Silje sine hender og er det et problem,så gjør hun alt for å finne et svar på det. Hun er også ydmyk nok til å fortelle deg om hun kan hjelpe deg eller ikke. Sånn kan man også være sikker på at hun gjør det fordi det er dette hun brenner for. Lidenskapen hos Silje er en sjelden vare som man ikke finner hos alle og enhver. I tillegg til alt dette er hun enestående som person og velger man Silje som coach får man den beste. På alle områder.

10. Ville du blitt med igjen om du hadde mulighet og har du noen å si til andre som vurderer å bli med?

DEFINITIVT og det SKAL jeg!!!!  Til de som vurderer å bli med vil jeg si; GJØR DET!!! Jeg kan GARANTERE at du ikke kommer til å angre! Hvis du skal angre på noe må det være at du IKKE gjorde denne investeringen! Hvem kan angre på awesome teknikkinnlæring,enorm treningsglede med mange likesinnede jenter,the coach of the century OG gode resultater???? Skal du gjøre èn god ting for deg selv,bør det være dette!

Bloggen til Linn kan du lese her, anbefales! Linn er også fast inventar på Bootybuilding gymmet og er en del av Bootylicious gruppa i august. Hun ser fantastisk ut for tiden ikke minst og dere får nok se henne mer fremover:)

Én kommentar // 14.08.2012  @ 06:28 //Motivasjon & Inspirasjon

Bloggportrett Bootylicious - Solstrålen Tonje!

Siden Femme Fatale bloggportrettene er satt litt på vent i påvente av en del praktiske ting som må  ordnes så setter jeg og Helene Drage igang med en ny serie, denne gangen skal dere få møte noen av jentene i den første Bootylicious gruppa, altså juli gruppa! August gruppene er allerede igang, og noen av jentene fra juli gruppen er med fremdeles, så det er ingen tvil om at dette må ha gitt mersmak til de som deltar:) Først ut i denne serien er Solstrålen Tonje, en jente med utrolig mye energi og som alltid får andre i godt humør:)

1. Fortell meg litt om deg selv?

Jeg er en livlig, utålmodig og livsglad jente på 23 år. Jeg lever for trening og kosthold og synes dette er noe av det mest spennende i hele verden, hehe. Jeg tar en bachelor i ernæring på siden og jobber til vanlig på Treningssenter!

2. Hvorfor valgte du å melde deg på Bootylicious?
Jeg valgte å melde meg på Bootylicious fordi jeg var i en fase i livet hvor jeg trengte en utfordring. Både psykisk og fysisk og jeg tenkte dette passet perfekt. Nye mennesker, nye øvelser og ikke minst nye høyder som skulle nås.  

3. Hva var forventningene for programmet?
Forventningene før programmet var ikke så store. Jeg vet Silje kan sakene sine og var sikker på at dette kom til å bli bra uansett.

4. Hvordan var det første gangen med gruppene? Spennende, skummelt?
Det var ganske skummelt. Føltes litt ut som første skoledag og som tusenfryd samtidig. Men det skal sies at jeg kiler i magen av så mangt...

5. Hva likte du best med Bootylicious?

Utfordringene, samholdet, latter og GLEDE! Så mye passion for trening på samme sted - are u kiddin me?? Det er jo dømt til å bli heeelt perfekt!

6. Hva slags fremgang har du hatt?
Mye på teknikk, og jeg syns rompa har blitt mye fastere! Jeg tør pushe mer på trening, og har tatt men en hel del nye erfariner til mine kunder. 

7. Hva er du mest stolt av?
Jeg er mest stolt av 107,5 kg i markløft! Hadde aldri trodd jeg skulle komme meg over 70 kg.

8. Alt i alt, hvordan har du opplevd Bootylicious gruppa?
Juli har flydd hus forbi. Jeg har med hånden på hjertet hatt den beste mnd på lenge!! Både sosialt og treningsmessig. HELL to the YES!!

9. Hva er din oppfatning av Silje Mariela som coach?

Silje er gull verdt. Både fordi hun har en ræææv av gull, og bare det får deg til å ville spise grøten din. Men hun er også veldig ydmyk og varm, samtidig som hun klarer å kombinere dette med det å få deg til å nå DINE mål. Hun er ikke redd for å få deg ut av konfortsonen, og vet akkurat hva som skal til for å få deg dit. Hun er som en kamelon, og tilpasser seg deg. Dette er helt essensielt som en coach spør du meg. Alle er forskjellige, men kun the sky is your limit - dette er noe som vi alle har til felles.

10. Ville du blitt med igjen om du hadde mulighet og har du noen å si til andre som vurderer å bli med?
Definitivt, og jeg håper jeg får sjansen!!! Dette her er en opplevelse man ikke kan være foruten. Hvorfor? Fordi du treffer personer du ikke trodde fantes. De ler, smiler, gir deg masse positiv input og de har de samme verdiene som deg! Samtidig backer dere hverandre opp under tunge treningsøkter, og når nye høyder sammen. Settingen er bare helt perfekt for deg som syns en dag uten trening er en dag uten mening;)

Jeg anbefaler alle å lese bloggen til Tonje, en liten solstråle i hverdagen den også, akkurat som bloggeren! La oss dessuten ønske Tonje masse lykke til på eksamen idag, jeg krysser både fingre og tær!

2 kommentarer // 09.08.2012  @ 06:35 //Motivasjon & Inspirasjon

Markløft- Size Matters!

 

At markløft bygger flotte, sterke kropper er det ingen tvil om! Skulle jeg valg kun èn øvelse å trene med så hadde det definitivt vært denne. Et lite frustrasjonsmoment for mange som er ny med denne øvelsen er at vektskivene som er optimale for denne øvelsen er for tunge. Ja, for når det kommer til markløft så har størrelsen faktisk litt å si.

 

I et tidligere innlegg maste jeg om at det er viktig at dere benytter de STORE vekskivene på treningssenteret, og ikke de små. Men så er jo problemet at er man ikke sterk nok så blir det vanskelig, siden de fleste vektskivene med bra diameter ligger rundt 20 kilo. (Som jeg forresten synes at de fleste bør kunne dra i markløft, minimum. Altså- 20 kilo på hver side;) 

Da kan jeg anbefale at dere bygger opp under stangen slik som bildet over viser. Da kan du kjøre på med lavere vektbelastning og samtidig få øvd inn teknikk og bli vant til vektbelastningen før du øker på med de riktige, og tyngre vektskivene

 

Dette er en ok utgangsposisjon for markløft. Hadde vektsivene vært mindre hadde jeg mistet spennet i ryggen,og det er svært ugunstig å løfte. Så da vet du hva du skal gjøre neste gang: Finn deg et par steppere som du setter på det høyeste trinnet, også legger du stanga oppå der. Voila!!:)

Snart løfter du like mye som the Boss Lady!;)


22 kommentarer // 02.08.2012  @ 10:51 //Motivasjon & Inspirasjon

Er det rart jeg Elsker jobben min?

Etter innlegg som dette- Er det rart jeg Elsker jobben min?

 

6 kommentarer // 01.08.2012  @ 22:16 //Motivasjon & Inspirasjon

Søker En stykk teknikkdyktig jente!

Som dere vet så kjører jeg i gang nye grupper nå i August.

Den ene gruppen består av noen deltagere som allerede har vært med i Juli. Dette er jenter som er blitt særdeles dyktige på teknikk, og denne måneden skal disse jentene få utvikle seg hakket lenger. Det vil også bli en del fokus på tunge løft. For at denne gruppen skal bli komplett trenger jeg EN jente til! Kanskje er denne jenta deg?

 • Du er godt kjent med styrketrening og føler deg mer vel i frivektsavdelingen enn noen andre steder.
 • Du har fått konstatert at teknikken din i baseløft er bra, og er ikke redd for å pushe på litt!
 • Du er sosial og utadvent
 • Du er ikke redd for å spørre om hjelp hvis det er noe
 • Du er ikke redd for å bare hoppe ut i noe (Det vil bli litt på sparket siden gruppen allerede er godt kjent med det meste av øvelser)
 • Du ønsker av hele ditt hjerte og trene sammen med likesinnede jenter, og ta del i en gruppe på 6 stk.
 • I tillegg bør du ha tirsdager/torsdager og søndager til disposijon for trening. Kl.17.00 kjører vi i gang på hverdagene, og kl 11.00 på søndager.
 • Investering er kr 2000,- 

Send meg navn, alder, treningsbakgrunn og fortell meg hvorfor du har lyst å bli med. 

Min adresse er siljemariela(att)gmail.com Merk emnet med "Treningsgruppe August"Også bør du ikke være redd for å bli eksponert på bloggen. :) Hører fra deg!

 

3 kommentarer // 01.08.2012  @ 09:15 //Motivasjon & Inspirasjon

Supernature, eminem og Frk. grumpy selv

Her om dagen var jeg hos Nina på Supernature og kjøpte med meg litt morsomt stæsj. Mye jeg måtte smake på!! Kjempespennende med slike ting syns jeg. Og den coconut-sjokoladen var forøvrig knallgod.Problemet mitt var jo selvsagt at jeg måtte smake på alt, og jada, spise det opp også på en og samme dag (Delte litt med Eirik, men  dog).

 Tenk at grønnkål kunne være så hinsides digg da!! Takk for tipset Nina!

 Ellers har ikke humøret vært helt på topp i dag heller. Tenker det er en blandet følelse av utilstrekkelighet, stress, samt trøtt og sliten av å tenke. Jada, det hadde vært digg å fått litt "fri" i fra hodet mitt noenganger for fyttiF den skravla oppi der går i ett!! Da var det godt å ta en telefon til Helene, som straks satt meg på bedre tanker. Takk gulljenta!


Jeg stakk forresten på trening for å løfte humøret litt da. Så da ble det 

 • Knebøy 10 x 10- Saaaakte eksentrisk, så imorgen vil det gjøre vondt i rævva!! Varierte mellom Booty-bøy og vanlige knebøy (Bootybøy står du mye bredere!)
 • Nedtrekk, bredt grep 10 x 10

Det holdt. Det var min cardio kan du si, eller mentale medisin. Jeg stikker likevel ned en tur til siden jeg fremdeles er grinete. Er det muig lizzm!!! Haha

Jaja....Snakkes snart gode dere!! Stor klem fra S&M

 

 Her er min favorittsang de dagene alt føles crap btw. Love it, og den løfter alltid humøret noen hakk!!

7 kommentarer // 25.07.2012  @ 19:09 //Motivasjon & Inspirasjon

11 Treningstips og andre (u)nyttige ting - For dummies

Takk for oppmuntrende ord i går jenter! Dere er virkelig gull!! Det e alltid godt med litt oppmuntrende lesing når man er destruktiv i egen tankegang. Jeg ble til slutt bare nødt til å legge meg før jeg hoppet utfor verandaen. Men i dag føles deg litt bedre;)

 

Jeg har lært ting the hard way i dette livet, både treningsrelatert og annet. Jeg deler gledelig:

1) Husk at Time Under Tension teller! Istedet for å pumpe vektene du trener med, forsøk å senk de kontrollert ned, før du løfter raskt opp igjen. Fire sekunder ned er en god regel. Jeg banner på at vekta du vanligvis tar 12 "vanlige" reps med, plutselig blir grisetung på rep nummer 7- 8 om du gjør dette riktig.

2) Bruk tanntråd!! Om det lukter dårlig sykkelsmurning av tanntråden din er det et KLART TEGN på at dette må du gjøre oftere!! Ikke rart folk ikke vil kysse med deg vøtt :P

3) Trener du mye pressøvelser (benkpress,militærpress,skulderpress, press press press) så MÅ du huske å RO!! Og for all del, lov meg at du kjører støtteøvelser som Scapular pushups, facepulls, band pull aparts og Y`s i mellom settene du kjører på pressøvelser.
Eksempel:
A1) Benkpress
A2) Omvendt roing
eller
A1) Skråbenk
A2) Scaular Pushups
eller
A1) Flat benk
A2) Facepulls

Get my point??  Good! Eller så kan du banne på skulderproblemer om ikke kalt for lang tid!   

4) Gjør øvelser RIKTIG!! Suger du på teknikk kan du bare glemme optimale resultater. Nuf said! Kjører snart i gang en teknikk-workshop so stay tuned. Klarer ikke lenger å se på galskapen av teknikker som befinner seg der ute.

5) Få av skylappene!! Våg å ta i mot tips fra andre. Jada, jeg vet at det suger å få konstatert at man tar feil(Hater det!) but still...Det er slik man lærer.

6) Begynn å les bøker!! Og begrens TV tiden til maks 1 time pr dag. 

7) Blir du i dårlig humør, og får en uggen magefølelse hver gang du tenker på at du skal på jobb: Finn deg noe annet å gjøre! Vi lever en gang. Make the best of it! 

8) Møt opp! Alltid MØT OPP!!  Det mest idiotiske man gjør er å IKKE møte opp! Det gjelder alt i verden, jeg snakker ikke nødvendigvis jobb her.

9) Lær deg klokka! Og lær forskjellen på 5 minutter og 15 minutter. 

10) Når du tror du har god tid, så kan du banne på at om ti minutter så har du plutselig, from out of nowhere, jævlig dårlig tid!

11) Har du mye stress i livet ditt og mange arbeidsoppgaver som skal gjøres, så NYTTER DET IKKE å spise opp hele kjøleskapet i stress, i håp om at arbeidsoppgavene tar fatt på seg selv! Du ender kun opp stappmett, med dårlig samvittighet og med enda flere stressmomenter. Ta ansvar for svarte F! Man kan ikke spise seg ut av ansvar. Tro meg. jeg har prøvd! Utallige ganger.

 

  Siste ord overlates til Barney Stinson!

 

HA EN GOD TIRSDAG!

 

 

 

 

20 kommentarer // 24.07.2012  @ 10:14 //Motivasjon & Inspirasjon

Maksing med jentene og en perfekt søndag!!Dagens startet med en kos melding i fra min kjære. Og da var det satt, denne dagen Måtte jo bli bra! And I was damn right!

I dag ble det makseøkt på jentene og tror dere F ikke det ble tresifra på noen av jentene. Joda, visst F. Og lille Knøttet aka Linn Høyem, gikk av med pers på 117,5 kg.

Jentene hadde spiriten til tusen, og det var bare superhærlig å se de slå rekord på rekord!! Fytti F det er dette jeg lever for! Jeg elsker at vi har fått fokuset litt vekk i fra estetikk til fordel for rå styrkeøkninger istedet. Da vil uansett estetikken komme. Og jeg digger å høre at jentene konstant er støl i kroppen. De sparer ikke på kruttet, det skal være sikkert.

Her er et lite bilde dryss(Lånte bilder fra Tonje og Helene) Lille Knøtt in action!

Jeanette og Monica- Venter tålmodig på tur. Maksing tar tid!;)

 Vi hadde også et hyggelig besøk av Lene Alexandra som var med å løftet stemninga. Her er Lene sammen med Charlotte.

 Min skjønne Helene var selvsagt med, og tok masse freshe bilder. Som vår faste fotograf. Luksus!

 Såvidt man får jentene ut av heisen...Reine syforeninga innimellom, meeen, jeg tar et som et godt tegn likevel. Det må jo bety at de trives! Eller?:)


 And this is me after a hard day work- Det tar på å rope og heie serru;P

Da skal jeg straks avgårde å treffe jentene igjen på Fridays og kino. Det blir kos!! Finnes ikke en bedre måte å avslutte dagen på.

Har deres søndag vært bra? :)) NOe spennende som skjer?

Klem, S&M

7 kommentarer // 22.07.2012  @ 16:30 //Motivasjon & Inspirasjon

Booty-Jentene kjører maksøkt idag!

Yupp! I dag skal alle jentene testes i Markløft! Kjenner jeg gleder meg litt her. Blir spennende å se hvordan de ligger an.

Det jeg uansett kan si meg trygghet er at samtlige jenter har forbedret teknikken sin til de grader på bare et par uker!! Det er så vanvittig kult å se. Og det er gull å se at de begynner å virkelig pushe seg selv også. Ingen vekter er for tunge, og vekter en ikke må slite litt med å få opp det er en no-go. Hehe. Digger det!

 

 Hehe..Diana da!:P


 Også avslutter vi selvsagt med litt Sprek Proteinpulver sånn helt på slutten

 Pushing to the limit!

 Ina i aksjon med Zercher Squat!

 Ønsker du å være en del av neste måneds treningsgruppe? Let me know! (Enkelte krav stilles)

Yeah!!

Alright...Da stikker jeg! 

Ha en strålende søndag så lenge!:)

16 kommentarer // 22.07.2012  @ 09:20 //Motivasjon & Inspirasjon

Mira Craigs utfordring til meg- Jeg var skeptisk!

Det er mye snakk om kosthold og mat på timene med meg og Mira. Jeg blir alltid sulten etter at hun kommer med masse forslag til mat som jeg MÅ prøve...Hehe. Mestparten har jeg aldri hørt om før, men hun er perfekt å hente litt inspirasjon fra om man ønsker å teste nye matvarer. MEN, det var en av hennes anbefalinger jeg måtte rnke på nesa av: RugSprø, makrell og banan-sandwich!

Jeg tenkte FTF!!! Jeg spiser sokkene mine før jeg prøver meg på noe slik. Men i Good spirit lovte jeg jeg å teste, og det har jeg nå fått gjort. Skal sies at jeg byttet ut knekkebrødet med riskake, siden jeg ikke hadde rugsprø tilgjengelig. Det var uansett ikke knekkebrødet jeg var skeptisk til, men derimot banan-makrellmiksen.

 Det var med stor skepsis. Det kunne da umuilg være bra!!

Og hva er dommen? Veeel...Hehe.Det er nok ikke min Cup of tea, men det var faktisk egentlig ganske ok. Gourmet var det ikke, men det var faktisk ikke feil heller. En heller diffus dom i fra min side.

Test selv, også får jeg høre dommen DIN! Det hadde gledet Mira å høre fra flere av dere som er gale nok til å teste denne miksen. Og jeg vil gjerne høre om det er VI som er gale, elle om at dette faktisk er en ok miks?

Eller kanskje har du testet allerede? 

Let me know!!

 Ellers er Mira en perfekt ambassadør for BootyBuilding, og hun digger konseptet! Det liker vi!:)

Jeg minner om BootyBuilding-konkurransen hvor du kan komme til gymmet og kjøre prowler samt få BetterBodiesklær!

 

 

4 kommentarer // 21.07.2012  @ 12:41 //Motivasjon & Inspirasjon

Morgentrening og trøtt i trynet!

Good morning sunshines!! Jeg sto opp tidlig imorges slik at jeg skulle få bevegd meg meg litt før jeg drar avgårde på jobb igjen. Men faen så tafatt jeg ble når jeg satt meg ned med kaffen foran pcen.


Men så kom jeg over denne engle-kroppenm og da kan man jo ikke gjøre annet enn å komme seg avgårde. Eller hva sier dere? Vit at alt er mulig bare man jobber STEINHARDT for det!! Alt i verden faktisk.

Enkelte netter så skjer det at jeg må stå opp for å skrive ned tanker og ideer, og ikke minst DRØMMER som jeg har! I natt skulle jeg sove, men plutselig så bare kom alle drømmene mine ramlende ut av hodet på meg, og jeg hadde ikke annet valg enn å skrive ned det som kom. Gikk på autopilot så og si. Så du kan si det er et lite kaos av tankespinn, men slik er jeg bare. Men ja, får svi nå sien jeg er trøtt! Hehe..;) 

 Ellers så var jeg å kjøpte meg en ny tannkrem UTEN fluor. Har lest så mye rart om fluer de seneste årene at jeg har faktisk valgt å gå over til tannkrem uten fluor. Hørte en del om fluor for noen år siden, og det var en del studier som var gjort som jeg leste. Jeg valgte å ignorere det. Folk er jo så fanatiske på alt mulig nowadays. Men etter BioSign så dukket plutselig mye av det samme opp igjen, og da tenkte jeg at det var på tide å se litt nærmere på det. Jeg ber ingen kutte ut vanlig tannkrem, men jeg har valgt å gjøre det slik.

 

 Smaker godt gjør den også!

 

Jeg hadde forøvrig et veldig inspirerende og hyggelig møte med Lene Alexandra i går. Her er det lett å bli bergtatt av både skjønnhet og personlighet.:) Vi fikk utvekslet både ideer, tanker, og selvsagt snakket litt om både trening, livet og ting generelt. Så får vi se hvor ting leder an;) BootyLiciousjentene får også gleden av denne frøkena på søndag, så da har vi alle noe å se frem til. Bildet er forøvrig fra en Prowler-økt vi hadde i fjorsommer. Lene forøvrig iført Vibram-sko. 

Da skal jeg stikke avgårde, men kom innom snart igjen!! Masse PT og coaching i dag + + +. 

Klem fra S&M

21 kommentarer // 19.07.2012  @ 09:10 //Motivasjon & Inspirasjon

Treningstimeout

Heeey!!!! Jepp, dats right. Etter å ha kjørt steinhardt på trening i 4 uker nå, så tar jeg meg en velfortjent deload. Kroppen sier fint i fra med at ledd og lemmer begynner å værke. Så da tar jeg en liten timeout, så er jeg back on track med styrketreningen over helga. Det er ikke dermed sagt at jeg ikke beveger meg(Og jeg skal en tur på Sats nå), men jeg kjører da bare rehab-øvelser og noe cardio for å få opp pulsen litt.

Dere må huske på det at om skuldre, SI-ledd, og det som værre er begynner å gi litt lyd i fra seg om at det er blitt litt mye, så er det ikke dermed sagt at man ALDRI kan kjøre bøy og benkpress igjen. De er bare en liten warning om at "Heeey, døhh!Nå trenger vi en liten pause. Stell litt pent med oss, så snakkes om en ukes tid!"Alt for mange tenker at "YEIIIKS NÅ KAN JEG IKKE TRENE FAVORITTØVELSENE MINE LENGER FORDI JEG FÅR VONDT!!" - og alt for mange er for gode til å kjenne etter på alt de gjør. Vær påpasselig med teknikk, ta hensyn til hva kroppen sier (Husk, ikke alt av ubehageligheter og smerter MÅ nødvendigvis være tegn på at du nå er du i ferd med å aldri kunne trene mer ever!) også kontakter du MEG om du har problemer som har en tendens til å ikke gi seg. 

Ellers, for you who gives a damn about what I eat : Karbonadedeig og Egg + Avokado: Det er min Meat- Breakfast og jeg elsker den over alt på jord!:) Karbo sparer vi til i forbindelse med trening og evt kveldsmat. Så vet vi det. Herer både jeg, Børge og Poliquin veldig enige. Hehe. Etter trening så skal jeg avgårde og treffe denne vakre skjønnheten her.  En liten kaffe-og treningsskravledate. Dette er en jente jeg veldig respekt for, og som har et hjerte av gull. 

Og så har jeg til slutt en liten Quote til dere:

  Denne liker jeg veldig godt;)

Ha en riktig strålende dag videre!!

Klem, S&M

7 kommentarer // 18.07.2012  @ 11:10 //Motivasjon & Inspirasjon

Dagsplan og Better Bodies Outfit

 Hadde lyst å minne dere på at det FREMDELES(!) er 25% denne toppen fra Better Bodies- Selv har jeg den i rååsa og turkis, men tror ikke det er feil å anskaffe seg den svarte itillegg. Elsker disse! Jeg føler meg veldig heldig som har så flotte sponsorer som Better Bodies. Siden Better Bodies er lokalisert i Sverige så vit at X-Life har akkurat samme utvalget her i Norge. Denne outfiten fikk jeg tilsendt fra BetterBodies/Swedish Fitness. Jeg er en av deres BetterBodies Athletes. I den forbindelse blogger jeg også en del for dem.Sjekk mine to siste innlegg her.

Alright, nå skal jeg ta fatt på dagen min som ser slik ut:

 • PT med Mira Craig
 • BootyLicious Formiddagsgruppen
 • Møte med Nina Furseth ( Som blant annet kan skimte med VM gull i Body Fitess om du ikke visste det)
 • Filme til Bombshell Booty (GLED DERE DE AV DERE SOM ER OPPTATT AV DA BOOTEY og stramme lår!!!)
 • BootyLicious Ettermidagsgruppe
 • Møte med Camilla May (En engel som ble sendt meg fra himmelen).
 • Prowler?

 <---Sneak Peak for you guys;)

 

Vel, da stikker jeg på gymmet!! Smelyalata!!

Klems S&M

 

10 kommentarer // 17.07.2012  @ 09:19 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg skjønner dere er flere som har falt for samme dama?

 Jeg kan vel ikke ignorere etterspørselen lengre, kan jeg vel? Denne dama er hot, sexy og særdeles ettertraktet. Alle vil ha en bit av henne, men frem til nå så har hun vært nærmest umulig å få tak i. Det har vært Limited Edition på alt av merchandise med denne hotte frøkena på, og kun et fåtall av dere har fått gleden av å ikle dere singlets, hotpants og hettejakker med vår Beauty. Dette skal det nå bli slutt på, og det er på tide å spre budskapet en gang for alle at Jenter bør trene styrke, og det er på høy tid at samtlige av dere inntar styrkeavdelingene uavhengig av hvilket senter dere trener på her i landet!

Jakker, T-shirts og Singlets VIL bli tilgjengelig for dere! Ikke før til høsten vel og merke, men den som venter på noe godt, right?

Her er et par av jentene som har falt pladask iallefall:

Linn Høyem

Anna Tatjana Lie (Jepp...Norges hotteste fighterjente BTW!)

Mari Weider Ha en nydelig dag alle sammen! 

 

19 kommentarer // 17.07.2012  @ 08:48 //Motivasjon & Inspirasjon

Hvorfor er jeg ikke fan av bulking?

  Som de fleste sikkert har skjønt så er jeg ikke verdens største fan av overdreven bulking. Joda, jeg er FOR kalorioverskudd om du skal bygge muskler, men ikke overdreven bulking, slik jeg selv drev med en kort periode. En jente spurte meg her om dagen "Hvorfor vil du ikke anbefale å bulke seg masse opp, før en begynner på diett?"

Svaret er såre enkelt: Fettceller dør ikke. MEN de kan derimot øke i antall! Spiser du ekstreme mengder mat for å gå opp i vekt og bygge muskler, er det fare for at antall fettceller øker, for at kroppen din skal klare  å lagre alt av overskudd. Du vil dermed kunne få en større utfordring når du skal ned i vekt igjen, enn du ville fått om du hadde vært litt mer moderat på matfronten og spist riktig. Det tilhører sjeldenheten at fettceller forsvinner. Er de først dukket opp så vil de bli med deg for resten av livet. Oh Joy.

Men ingen regler uten unntak: Fettceller i brystvev derimot kan faktisk begå apoptosis(celledød) om man kommer veldig lavt i fettprosent. Her er det sjeldent å se at de øker om du legger på deg igjen. Festlig hva?Hadde jeg kunne valgt så skulle fettcellene i brystvev økt i antall, mens fettcellene på hofte, mage og lår begått apoptosis. That would be something! Hehe.

 Da stikker jeg på trening! Hele morgenen har blitt benyttet til å skrive skrive skrive og skrive så nå er jeg pisslei og rastløs!!

 Flere som skal å trene??:)


15 kommentarer // 14.07.2012  @ 13:31 //Motivasjon & Inspirasjon

Børge Fagerli + BootyBuilding Studio= Sant?


(foto Jon Klasbu- Tok meg friheten og lånte dette)

Nevnte jeg til dere at det var en overraskelse til deltagerene på BootyLicious-prosjektet førskommende søndag? (Jada, jeg gjorde det på facebook;) Ingen ringere enn Børge Fagerli tar turen innom Booty-gymmet for å lære jentene om kosthold. Jeg har også bedt jentene om å forberede en del spørsmål slik at han får vridd de små grå litt. Så som dere ser, det lønner seg å være en del av Booty-Building Teamet. Og det vil det by seg flere muligheter til nå fremover. Bare følg med!

Men hvorfor skriver jeg om dette her? JO, fordi jeg har åpnet opp for 5 ekstra plasser på søndag!!Derfor- Er dette av interesse for deg å delta på? Send meg en mail til Siljemariela(att)gmail.com og fortell meg hvorfor DU skal få være en av de heldige til å få en plass her. En symbolsk sum vil det koste, men det er en liten investering for den beste kunnskapen.

 Keen på å joine denne gjengen for et par timer? Så send en mail da vel!:)

 

Ellers hadde jeg hærlige Mira innom i dag. This is were the fun and the magic happens! Mer om økta vår kommer.

 

Ha en strålende dag videre!

 

 

 

 

 

10 kommentarer // 12.07.2012  @ 15:45 //Motivasjon & Inspirasjon

Booty-jenter- You make my day!

Klokka er 00.51 og Endelig fikk jeg satt rumpa ned etter en lang dag. Det har vært action på gymmet til nå. Innen jeg dro på jobb imorges ble det selvsagt kortintervaller. Det er slik man genererer energi til en aktiv dag. Men nå er jeg helt gåen i kroppen og hodet.Ellers sjekk ut boka..Min kveldslektyre + havregrøt, c-vitamin og stearinlys for å roe huet.

Det har uansett vært en helt fantastisk givende dag, og de to gruppene med jenter som jeg har, har jeg fullstendig forelsket meg i. Dere rocker verden min!

 Tips: Sjekk ut denne jenta sin blogg. Hun har raskt blitt en av mine favorittbloggere, og tror dere neimen ikke frøkena er på Prosjekt Bootylicius også? Morsomme skildringer fra både Booty-økter og livet generelt.

 Ellers så fikk jeg en del utstyr til gymmet i dag. Me like! Jeg blir jo som en unge på julaften. Jeg ELSKER å få treningsutstyr på døra!!

Idag kom det 

 • Trap Bar
 • Olympisk stang
 • Ez-stang
 • Stativ
 • og manualer til den store gullmedalje!

Nå er det bare tre store forsendinger fra USA som gjenstår. Jeg klarer snart ikke vente lenger så gira er jeg! Hehe.

Dette er bedre enn julaften!

 Også litt veins til slutt etter en lang heavy dag...Mest sånn for å minne meg selv på at det er overkroppsøkt imorgen! 

Ønsker dere alle en riktig god natt....Sov godt. Stor nattaklem fra en sliten Silje

25 kommentarer // 11.07.2012  @ 00:54 //Motivasjon & Inspirasjon

Dreams come true...
Dette skjer på mitt BootyBuilding Studio idag:

 • Fatburnøkt med Mira Craig
 • BootyLicious Formiddagsgruppe
 • PT
 • PT og Coaching
 • BootyLicious Ettermiddagsgruppe
 • Sove!;)

 

Ha en strålende tirsdag alle sammen!! (Foto av Helene Drage)
14 kommentarer // 10.07.2012  @ 10:08 //Motivasjon & Inspirasjon

Helene Drage- Jenta som viser at det ER mulig!

Som mange av dere sikkert vet så har jeg vært så heldig å vært coachen til Helene Drage i snart ett års tid. Helene kontaktet meg for å få hjelp til å gå ned i vekt, og jeg tenkte med ett at Hey, dette er et kult oppdrag! Vi kjører på!

Helene veide da 130 kg og var mildt sagt fortvilet over at ting hadde gått så langt det hadde gjort. Hun hadde også forsøkt å få hjelp tidligere men det var ikke før vi satt skikkelig i gang med vårt samarbeid at ting begynte å skje.

Det skal sies at veien har vært frustrerende, motivasjonen har gått i bølgedaler og som vi alle erfarer fra tid til annen, så er det ikke alltid at psyken har lyst å spille på lag med våre ønsker. Jeg kaller det å være menneskelig. Hvem har det vel ikke slik fra tid til annen? Likevel har Helene vist et enorm på gangsmot og en kjempevilje. Ja visst har hun sikkert hatt lyst til å kaste meg og mine råd på båten innimellom, men til tross for det så har hun stått på som F! Jeg kan ikke si annet enn at jeg har ståltro på denne jenta, og at jeg VET at bildene Juli 2013 kommer til å bli breathtaking! Stay tuned. 

 Trenger jeg si at jeg er stolt? Om ikke dette er motivasjon til å stå på så vet ikke jeg.

Om dere ønsker å følge denne jenta videre i kampen mot overvekten, og etterhvert kanskje til og med veien mot scenen, så sjekk ut bloggen hennes her.

Kjør hardt Helene. Dette blir bra!

Klem fra Stolt Coach

14 kommentarer // 09.07.2012  @ 10:47 //Motivasjon & Inspirasjon

Fleks, bein og en hilsen i sommervarmen :)

Stolte nerden flekser rygg:P. Godt å se at muskelmasse her er på G. Something that frikkin works!:D
Da har beina fått kjørt seg! Markløft, frontbøy og knebøy i samme økt. Digg, men har litt problemer med å gå nå.
Men det er sånn det skal være:)

Nå er det et par timer med Coach som gjelder. Gleder meg! Ha en strålende dag i sola, og ikke glem å teste ut iskremen;)

Klem Silje Mariela

12 kommentarer // 27.06.2012  @ 15:25 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg synes kanskje dere bør åpne opp øya...

 Bare se, ikke røre!

... for denne dama her! Hun har på kort tid blitt en jente jeg virkelig har blitt glad i, og derfor hadde jeg lyst at også dere skulle få bli glad i henne! Vi deler våre goder i livet, gjør vi ikke?:)

Uansett...De av dere som følger med Treningsforumskonkrransen har sikkert sett henne som en av kandidatene til å vinne forsiden der, og jeg synes det er få som fortjener den forsida mere enn dette vakre kvinnemennesket her

Jeg mener; Sjekk den dama! Sjekk den utstrålingen! Og ikke minst SJEKK DEN MAGEN!!  Hadde du trodd meg om jeg fortalte deg at hun har to små skjønne prinsesser, i sine beste aldre? LIKEVEL så får hun til dette!! Hun er en fantastisk inspirasjon til alle småbarnsmødre der ute som ikke føler at det er nok timer i døgnet.. Jeg bøyer meg i støvet Mari...Du er helt rå...

Hvis ikke dette gjør henne til en verdig vinner så vet jeg ikke hva som skal til. Jeg stemt akkurat på henne ved å sende en sms TF 6 til 2440

Sjekk forøvrig ut bloggen henne her.

* Smask!* BootyLovin - Hun er like glad i rumper som meg!!:D


Tenkte jeg ville legge med et litt morsomt situasjonsbilde fra gymmet. Tror ingen av oss var så veldig klare på at det var bilder som ble knipset :P Forøvrig kommer det snart svartlakkerte racks med RÅSA logos på til gymmet! Kan en jente be om mer??:)

 

OG EYEYEYEYEYEY!!!!!!!!!!! SOMMERKONSEPT PÅ GYMMET!!!!!!!!! PROSJEKT BOOTYLICIOUS 2! JEG SKAL HA 4-6 DELTAGERE- 3 TRENINGER PR UKE I 4 UKER!! STAY TUNED!! Mer info kommer.

11 kommentarer // 26.06.2012  @ 13:42 //Motivasjon & Inspirasjon

Treningschallenge for dere jenter!

Som jeg skrev på Facebook så har jeg begynt å utfordre meg selv med PushUps på tid.
I dag  ble det 100 Pushups på 7 minutter og 11 sekunder. Da har jeg noe å måle meg mot, og higer selvsagt etter å slå den tida neste økt. I tillegg til at jeg får utfordret meg selv, stimulerer jeg musklene mine, fettforbrenningen, kjernemuskulatur og det som er. Dette fører igjen til en mer FIT FEMININ FYSIKK! Hva har du vel å tape?;)
Jeg ønsker å utfordre DEG denne uka:

 • Ta tiden på hvor lang tid du bruker på å ta 100 Pushups. Om du så trenger en halvtime på det så er det ok. Men TEST DEG SELV!
 • Jeg vil ha tida du bruker i kommentarfeltet.
 • Jeg vil også vite hvilken type pushups du tar.
Dette er den Originale:
Mens en litt mer moderert utgave er denne til benk:
Har du ikke sjans i havet til å få til noen av de, så ha knærne i bakken. Og ikke minst BEGYNN Å TREN PUSHUPS!
Få med deg en veninne eller tre på trening ikveld. Sett på timeren (Alle mobiltelefoner har en nedtellingstaker regner jeg med!) og kjør på!


So, whats your magic number?? :))
Lykke til!!
65 kommentarer // 20.06.2012  @ 16:22 //Motivasjon & Inspirasjon

Nicki Minaj!!!!!!!!!!


Først: 
Aaaaarrgg...Blir forbanna på Blogg.no- Alltid noe kluss når jeg legge ut bilder og oppdatere...Gir opp her snart...Har jo så mye morsomme ting og tang jeg villegge ut!!!

Meeen I dag er det konsert!!Gleder meg som en unge!! Så idag tar Fitnesslver PAUSE for festen starter allerede kl 14!!!!!! :))) Også måtte jeg dele den nye BetterBodies toppen med der e;) 

  

 <-----Og HER har du den Beste treningssangen om dagen!!!Digger digger digger !!:)

 

Det MÅ jo bli bra!!!! Ikke minst med tanke på det fantastiske selskapet vi blir!!!8-10 hærlige Booty-Jenter!!! Men jenter- Sjekk ut Bootyen til Nicki da! DEN skal bli ku å se live!!Hehehe..Dama er rå!!

Ait...Jeg tar kvelden nå, og stikker inn til Oslo!! Men kos dere masse i kveld!!Mewr blogging blir dte når fucking blogg.no funker igjen.

 Og dere som spør om Femme Fatale er utfordrende- Vel--Sjekk banner <.....;)
Smellyalata!!!!!Smask fra S&M!!!!!

19 kommentarer // 09.06.2012  @ 12:17 //Motivasjon & Inspirasjon

Fat Attack frem mot sommeren?

 Først må jeg få si at Damn! Takk for spørsmålene deres om fettforbrenning!! Mye bra, og gledelig noen spørsmål jeg også skal få bryne meg litt på.Love it!!Keep em coming! 

 

Ellers så vil jeg bare minne på at Imorgen-Tirsdag 15.Mai er siste mulighet for deltagelse på Femme Fatale Fat Attack. Ønsker du å starte med fettforbrennende trening og diett nå i Mai så er siste muligheten til start imorgen. Femme Fatale er et trenings- og diettprogram for jenter som vil NED i vekt og fettprosent til sommeren. Programmet går over 5 uker. Se Før & Etterbilder her.

 

Ellers er det jenter som blogger om Femme Fatale-deltagelsen og noen av bloggene kan du lese her:

Karoline

Helene

Linn Larsen

Aud Karin

Susanne

May Brit

 Klikk her for å delta

"Buksa som jeg ikke har fått over rumpa på over ett år kan jeg endelig kneppe igjen! Og det kun etter 2 uker!! Formen er mye bedre og jeg har lært masse om kosthold og trening allerede. Tusen takk for hjelpen!"  Ann Elizabeth

"Jeg har fått masse energi og mer opplagt enn på lenge. Dette var virkelig Gøy! Det er så utrolig morsomt å se egen fremgang og ikke minst få tilbakemelding i fra andre at de virkelig ser at jeg har trent! Dette funker virkelig - Føler meg så utrolig bra for tiden!" Renate B

"Jeg er så utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått. Har allerede fått flere kommentarer på at folk ser forskjell og synes jeg ser bra ut. Jeg har I tillegg blitt testet på hurtighet og O2 opptak.Alle testene var forbedret etter opplegget! Det var klare tall på at dette fungerer som F***. Jeg er strålende fornøyd og jeg har fått en ny kjennskap til egen kropp. Tusen takk for muligheten Silje Mariela!" Kristine O

 Time is going to pass anyway, so why not make the Best of it? 

 

Klem fra Silje Mariela


32 kommentarer // 14.05.2012  @ 14:30 //Motivasjon & Inspirasjon

Femme Fatale Fat Attack- Kickstart på sommerkroppen 2012

Først må jeg få si at jeg er helt overveldet over deres mailer om fettreduxkonseptet Femme Fatale. For en interesse og for noen dedikerte jenter dere er!! Blir jo helt rørt;)


Nå er endelig ventetiden over - Jeg har åpnet for nye deltager i Mai!  Les mer her og se Før & Etterbilder av deltagere.


Jeg minner også om at dette vil være nest siste mulighet for deltagelse på Femme Fatale Fat Attack

Hva er Femme Fatale:

Femme fatale er et fettreduxkonsept som går over fem uker. Er du opptatt av å få en kickstart mot sommerformen vil du med Femme Fatale dra nytte av treningsprogrammer, dietter og masse nyttig info, om det er fettforbrenning som står på din agenda. Forøvrig er jeg opptatt av at Du som velger å melde deg opp er villig til å jobbe for en flott kropp og motivert for å gi bånn gass! 

Noen ord til slutt:

Du kan gjerne betale meg for å å sette op både kostholdsprogram og treningsopplegg som kan få deg dit du ønsker, men det er like fullt DITT ansvar å følge retningslinjene som du har fått. Jeg kan strengt tatt ikke komme å rive deg opp om morran for morgencardio, handle og lage maten for deg, eller øke belastningen din i styrkeøvelser for videre progresjon og økt styrke. Det må du sørge for selv! Kom ikke til meg å si at ting ikke fungerer om du ikke har fulgt det 100%. Joda jeg VET det er godt å ha noen å skylde på innimellom. Det hender jeg gjør det selv. Gjerne til tross for at jeg innerst inne vet at jeg hovedsaklig har meg selv  å skylde på. Jeg tror det er viktig å vite at man til syvende og sist, enten du liker det eller ikke, er din egen sjef. Du er selv nødt til å ta ansvar for egne handlinger, eventuelt for de tingene du IKKE gjør.

Du har rett og slett ingen andre å skylde på enn deg selv, ene og alene!;)

 

MASSE LYKKE TIL MED SOMMERFORMEN!!

21 kommentarer // 30.04.2012  @ 19:56 //Motivasjon & Inspirasjon

I det tankefulle hjørnet...Setter du pris på livet?

Jeg sitter her å tenker...Hverken på trening, mat, fettprosent, kosttilskudd, men på livet. Er du lykkelig?  Klarer du å ta vare på øyeblikkene? Klarer du å være tilstedet der du er? Er du takknemlig for det du har? For menneskene du har rundt deg?  

Visste du at du skaper din egen virkelighet? Du kan i stor grad selv velge hvor Lykkelig eller Ulykkelig du ønsker å være. De fleste mennesker slår meg som Ulykkelige. Jeg tror grunnen til dette er at folk mangler tro på seg selv og at man ikke ser skogen for bare trær. Jeg liker ordtaket "Wether you think you`re going to fail, or succeed, you`re right!". Vi har alltid utfordringer i dette livet. Slik skal det være. Har man ikke utfordringer så klarer man ikke sette pris på tiden man har det godt. Men hvis man i tide og utide sier til seg selv og andre at en ikke har det bra, mistrives eller er misfornøyd så er det faktisk dette som blir din realitet. Og vet du, det  vil det fortsette å være for evig tid med mindre du endrer tankegangen din. Hvis du velger å fokusere på hvor lite fornøyd du er med en situasjon så vil du høste mye negativitet. Du høster hva du sår. Hjernen din oppfatter dette som Din virkelighet og dermed kommer du ingenvei heller. Du blir stående på stedet hvil og være misfornøyd, helt til mannen med ljåen kommer og tar deg med til evigheten. Underbevisstheten styrer deg i den retningen som din bevissthet snakker til deg.  Sier du til deg selv at "Jeg er så fattig! Jeg har ingen penger! Jeg har ikke råd! Jeg har ikke tid! Jeg mistrives! Jeg hater jobben min" Så er det nettopp dette underbevisstheten din fores av og du vil ikke vokse. Du vil fortsette i samme spor  som gjør deg ulykkelig og suksess kommer ikke din vei. Du tiltrekker deg det du tenker på. Tenker du at du har dårlig råd, så vil fortsette å ha dårlig råd. Tenker du at ingen liker deg, så har du også rett. 

Mitt tips til deg hvis du merker at du har gått deg fast i en negativ tankegang og alt virker håpløs; Omgi deg med suksessfulle mennesker som har en annen tankegang enn deg. De vil garantert inspirere deg og du vil få et litt annerledes syn på ting. De vil trekke deg opp. Negative mennesker derimot trekker deg ned. Ikke omgi deg med mennesker som stjeler energien din. Og ikke vær en energityv selv. Letter sagt enn gjort noen ganger, men det handler om å bli litt mer bevisst. Noen ganger trenger man en wakeup call for å fatte hvor landet ligger.Hvor mange her skriver Takknemlighetslogg? Hvor mange skrver ned målene sine her i livet før de legger seg? Noen?

Jeg begynte med det for ca et år siden. Det er utrolig morsomt å se tilbake på nå. Hvorfor? Fordi jeg hadd nådd målene som jeg satt meg! Noen av målene virket urealistiske når jeg skrev dem, men jeg nådde dem! Hvorfor og Hvordan klarte jeg det? Jo, nå skal du høre. Straks jeg hadde fått det ned på papiret begynte underbevisstheten min å tiltrekke seg disse tingene. Jeg begynte å jobbe målrettet mot disse tingene uten at jeg egentlig tenkte så veldig mye over det. Du kan se på det som en form for programmering. Tro det eller ei, men du kan faktisk programmere hjernen din til å oppnå akkurat det du ønsker.

Jeg utfordrer deg nå til å skrive ned 4 ting du er takknemlig for i livet ditt! Del det gjerne her på bloggen. Det hadde vært veldig hyggelig:)

Vel...Det var dagens rabling. Mer treningsrelatert stoff vil komme senere...Hadde bare behov for å snakke litt ...

Takk for at du hørte på og ta vare på deg.

Klem, Silje Mariela som startet dagen med å lese boken "Keys to success" av Napoleon Hill og skrive takknemlighetslogg. 

 

 

 


70 kommentarer // 25.04.2012  @ 11:40 //Motivasjon & Inspirasjon

Booty-Coaching - Søker jenter som VIL noe!

 

Allright jenter...Innlegget flere av dere har ventet på. Jeg skal ha tak i 8 jenter. 4 Nybegynnere og 4 viderekommende innenfor styrketrening. Treningen vil finne sted på studioet til meg og Eirik Sandvik på Alnabru i Oslo.

Som viderekommen er du:

 • Interessert i å tilegne deg kunskap om trening og treningsmetoder
 • Godt kjent med frivekter og baseøvelser
 • Mestrer egen kroppsvekt og har god kjennskap til chins/pullups og pushups.
 • Har evne til å pushe deg selv litt ekstra.
 • Er utadvent og interessert i å bli kjent med likesinnede jenter
 • Holder til i Oslo
 • Har 2 formiddager i uka tilgjengelig - Henholdsvis Torsdag og Søndag- i en måned

 

Som nybegynner er du:

 • Du drittlei av trening som Ikke gir resultatene du er ute etter
 • Klar for å prøve noe nytt
 • Motivert for å trene selvstendig
 • Et brennende ønske om å bli kjent med styrketrening og frivekter
 • Og ha et stort ønske om å lære deg alt det er å vite om "De 4 store": Markløft, Knebøy, Chins og BenkpressOppstart er Torsdag 8. Mars.

Klokkeslett vil bli et sted mellom 0900-1400

Pris er kr 2000,- 

Benytt kontaktskjema HER - Og sørg for å skrive Rett epostadresse;)

 

Info jeg trenger for vurdering er følgende:

 • Din alder
 • Treningserfaring
 • Målsetning
 • Et par setninger om Hvorfor du tror dette er noe for deg

   Her er en liten filmsnutt  ifra foregående grupper 

Gleder meg til å høre fra deg!:)

26 kommentarer // 02.03.2012  @ 12:21 //Motivasjon & Inspirasjon

Silje Mariela gjør ting hun ikke kan- Ut av komfortsonen!

 • Gi meg en stang med vekter på og plassèr meg midt i frivektsavdelingen sammen med en gjeng med broilere ...Det er helt ok, og jeg føler meg Nesten hjemme

 

 • Bind bena mine fast til et brett i en alpintbakke og du skal se at jeg med ett blir bleik og mest sannsynlig kjenner at jeg er syk. Kanskje jeg allerhelst bør være sengeliggende? Alltid en god løsning om det er noe man gruer seg til...Eller?

Du kan vel si jeg har kjørt brett maks 3-4 ganger til sammen i mitt liv.  I går testet jeg snowboard første gang på 10 år. Jeg kjente i magen at jeg oppriktig gruet meg!

"Eirik jeg GRUER MEG!" var det siste jeg fikk sagt før han sparket rævva mi ut av bildøra og inn for å leie utstyr og kjøpe heiskort. Iiiik...

Meg til ekspeditøren: "Jeg leier brett for en dag jeg!"

Eirik til ekspeditøren -"4 Dager mener hun!"

( Når Pamela kan, kan jeg også!;)

Jeg tenkte : "FAEN!! 4 DAGER!!!! ER DU GAL MANN!!"  

Jada, du ler sikkert, men for meg er alpintbakke dødskremmenede. Skal dog sies at jeg liker å ha det morsomt og jeg visste jo at om ikke annet så skulle vi i det minste få noe å le av. Ja, man bør ta ting med humor og godt humør, eller hva?  Det å bevege seg ut av sikkerhetssonen sin behøver derfor ikke være så ille, så lenge man ikke forventer at en skal være verdensekspert med en gang.  Det beste man gjør er faktisk å utfordre seg selv og gjøre det man frykter å gjøre. Om du så suger på det du skal gjøre så vit at følelsen av å gjøre noe man frykter faktisk er en form for mestringsfølelse i seg selv. Det føles bra.


Slik hadde jeg det også når jeg først startet med styrketrening. Jeg gruet meg alltid til å gå inn i frivekstavdelingen. Jeg følte ikke jeg hadde noe der å gjøre, men jeg gjorde det til tross. Og idag er jeg veldig glad for det.  Jeg var ei kløne til å begynne men jeg kunne jo ikke la være heller. Hva var alternativet? Og hvordan skal man lære å mestre noe om man ikke prøver? Det sier seg selv at det ikke går. Derfor utfordrer jeg deg idag til å gjøre noe du gruer for. Hva enn det måtte være. Om det så er å ta en telefonsamtale. Gjør det!

Da skal jeg få i meg noe mat her. Frokosten i dag blir egg, tunfisk og grønnsaker!;)

Ellers kan jeg melde om at før og etterbilder ifra nye deltagere på  4 Uker kommer iløpet av et par dager! Gled dere! 

Klem fra SIlje Mariela

 

14 kommentarer // 15.02.2012  @ 10:50 //Motivasjon & Inspirasjon

Go Shorty!It`s My birthday!

Yayy!! Ikke sant?! Haha...jeg hadde egentlig bestemt meg for å utsette dagen på ubestemt tid men så tenkte jeg "Faen da!Tenk hvor vanvittig heldig jeg er så faktisk har fått de årene jeg har fått!"

Det er faktisk ikke en selvfølge at man i det hele tatt runder 20 så jeg er faktisk ydmyk. Ja, faktisk! Dessuten er jeg

 • Jeg er frisk og rask,
 • Har en Fantastisk god familie
 • Har den Beste kjæresten
 • Ogg de flotteste vennene.
 • Jeg gjør det som gleder meg aller mest her i livet...Nemlig å hjelpe DEG i form, og jeg føler på mange måter at en del brikker i livet har falt på plass.

Det er mye som har skjedd det siste året. Det er ting som har skjedd som jeg bare kunne drømt om tidligere. Jeg begynte for et års tid siden å skrive ned mål og ønsker jeg hadde. Jeg skrev ned målene hver bidige morgen, før jeg dro på skolen, og det er morsomt å lese på idag. Det er ingenting som er så morsomt som å kune stryke ting av lista fordi det faktisk har skjedd!Så jenter- Skriv ned målene deres! You can`t hit a target you can`t see! Før et mål skrives ned er det simpelthen bare et ønske. Dessuten kan ikke hjernen vår forskjell på fiksjon, fantasi og virkelighet så hvis du skriver ned målene dine som om de allerede er skjedd så skjer det noe magisk. Believe me;)Noe av det jeg er aller mest stolt over er at jeg våget å ta steget å avslutte Fysioterapi-utdannelsen min for å satse på drømmene mine. Det var en vanskelig avgjørelse, men jeg lukket øynene og lot det stå til. And look! I`m still alive! Eiriken min skal ha mye av æren for at jeg gjorde som jeg gjorde. Han hadde troa, og gav også meg troa på at visst F kunne jeg klare det. Man må bare våge å satse! Tusen takk baby...Du skulle visst hvor takknemlig jeg for at du er den du er, og for den smittende fighter-innstilingen din. Helten min du ;)

 Ait...Nå har jeg skrevet ned tre nye ønsker for det kommende året! Wish me luck!  Har du gjort det samme? Da blir jeg kjempeglad om du har lyst å dele dine 3 mål for 2012 med meg!

Ha en fantastisk strålende dag alle sammen. Og tusen takk for at du leser bloggen min!:)

 

Stor klem ifra Silje Mariela

Bloggen har også bursdag og har såå lyst å bli likt av Deg !;D

 

 

Ta vare på deg!:)

77 kommentarer // 02.02.2012  @ 11:03 //Motivasjon & Inspirasjon

La unnskyldningene ligge!Vet du hva...Jeg er drittlei unnskyldninger! Det gjelder like mye meg og mine egne som deg og dine.

Du må bare bruke unnskyldninger så mye du orker for min del men tro meg når jeg sier at det IKKE vil få deg dit du ønsker, noensinne! Du blir stående på stedet hvil, og der gror du fast.  For min egen del er det ingenting som skremmer meg mer enn akkurat det. Likevel har jeg en og annen unnskyldning på lur.Når det gjelder å få en kropp man kan være fornøyd med så kan jeg si som så at jeg bryr meg fint lite om om HVORFOR du lot en hel sjokoladekake gå ned på høykant eller HVORFOR du ikke får trent så mye som du skulle eller spist så sunt som du burde. Det er ene og alene ditt ansvar. HVORFOR-delen trenger jeg ikke.

Om du føler deg bedre ved å komme med en unnskyldning så for all del, men innse først som sist at det betyr nada. Det gjelder også ellers  i livet. Vi gjør feil og driter oss fullstendig ut noen ganger men som regel så kan man stort sett ikke skylde på andre enn seg selv. UANSETT!  Det er noe jeg bare har innsett mer og mer. 

Så er du misfornøyd med noe her i livet, Gjør noe med det.

Sånn...det var dagens preken! Nå skal jeg lage kake fordi jeg har bursdag imorgen!;D Hehe..Yay..

 

God Natt og Sov Godt !!!

Imorgen skal jeg snakke om Pushups!;)

Stor klem fra Silje Mariela 

16 kommentarer // 01.02.2012  @ 21:58 //Motivasjon & Inspirasjon

Liten update på treningsfronten!:)

God kveld mine kjre lørdagslesere!! Hehe...skulle bare si at jeg tenker på dere;)

Tenkte jeg skulle gi en liten update på meg og mitt på treningsfronten.

Det har vært 4 intensive uker hvor det har vært RM (repetisjon maksimum) testing hver eneste uke- fra 5- 3 RM. Ikke noe 1RM, men det kommer.  I tillegg har jeg kjørt kortintervaller etter HVER økt. Jeg ville ha en kickstart på treningsresultatene og jammen kom de ikke også! Det liker vi.Men idag sa det stopp! Styrken var gått ned i samtlige øvelser og alt føltes slitsomt å gjøre. Dette tyder på at kroppen nå er klar for en deload uke. DVS en uke hvor jeg gjør andre ting og kutter ned på treningsmengden.  Prowleren blir jeg nok å kjøre på med, men styrketreningen skal få vike litt. 

Det har seg faktisk slik at sentralnervesystemet (CNS) blir fortere utmattet enn musklene, og det bruker faktisk 5-6 ganger lengre tid å hente seg inn igjen, sammenlignet med muskelsystemet. Der har du en av grunnene til at folk blir overtrent. CNS henger ikke med. I verste fall kan det skje at du ikke kan trene skikkelig på et par år. Ja, faktisk. Så dere som kjører på med Hard styrketrening, her er et tips:

 •  La kroppen hvile litt en og annen uke innimellom. Det vil føre til både bedre treningsresultater + at du mest sannsynlig vil perse i øvelsene dine når du tester maksløft igjen.

Du har sikkert opplevd å være syk en ukes tid, for så å komme tlbake på trening for å oppdage at styrken har ØKT? Hvor kult er ikke det ? :)

Anyhow... 

Øvelser jeg har kjørt i denne perioden er følgende:

 • Markløft
 • Strake markløft
 • Bulgarske utfall
 • Frontbøy
 • Utfall med stang
 • Nordic Hamstrings
 • Glutebridge
 • Hipthrust
 • Ab-rollouts
 • Benkpress
 • Chins/Pullups
 • Skråbenk
 • Fronthev
 • FloorPress
 • Omvendt roing
 • Hantelroing
 • Pushups varianter (Favoritt!)

Det har vært et digg treningssytem som min kjære Sandvik har satt opp. Og det er selvsagt i god BootyBuildingStyle. Det viser bare at det er et genialt konsept så lenge det følges og man gjør det som kreves. Ikke bare på treningen men også med kostholdet. 

 

Da kjører jeg i gang med spisedag nummer 2! Ha en strålende lørdag alle sammen !!!:)))

 

STor klem fra Silje Mariela

 


31 kommentarer // 28.01.2012  @ 19:22 //Motivasjon & Inspirasjon

Ass-Licious-Burn-F***!

Jeg får ikke nok av rumpa til denne dama. Jamie Koeppe heter hun og er bare griselekker! Hvem er uenig lizzm? ;)

Nå kom jeg akkurat fra gymmet og rævva har fått juling.

Idag ble det følgende øvelser:

 • Markløft 8 serier x 2 - Lett belastning men utførelse skulle være eksplosiv. 60 kg
 • Bulgarske utfall med fremste ben på step - 3 x 8 16 kgs manualer
 • Nordic hamstrings
 • Rumenske markløft 2 x 8 - 50 kg
 • Ettbeins hipthrust med ben på step og Kettlebell 16 kg.
 • AB-rollouts for mage...Holdt på å dø av den. Utrolig EFFEKTIV mageøvelse!

Jeg har lagt ut en del videoer tidligere for hvordan man kan trene rumpa og bakside av lårene, men legger noen av de ut igjen her:

Dere kan også sjekke ut Eirik Sandviks DVD Effektiv Rumpetrening! Der får dere all info dere trenger om hvordan bruke rumpa. Det var han som lærte meg alle triksene i boka.

Enjoy! Og let it buuuurn! Hvorfor? Fordi det er DET som funker!  

Klem fra SM

 

PS: Tusen takk for deres nydelige komentarer i innlegget under!Hva i  H******har jeg gjort for å fortjene så flotte lesere? Er det mulig liksom...Dere er gull. Virkelig. Hver eneste en av dere!

 

PPS: Ting jeg anbefaler på bloggen min erting jeg står for og går god for. Det er min kvalitetssikring til dere. 

 

42 kommentarer // 24.01.2012  @ 21:44 //Motivasjon & Inspirasjon

Sprettrumpe på 3 uker? Visst F!

Nye jakken min fra Better Bodies *Elsk!* og joda, måtte jo ha den i Råsa også!;)  Aiit! Da er denne jenta på tur på trening! Har kjørt PT i hele formiddag, så nå er det min tur å praktisere det jeg ber alle andre om å gjøre.

For en del av kundene mine idag så var det fokus på BOOTY!!!! Jada. Den skal trenes, men også trenes Riktig!Jeg fikk en utrolig hyggelig mail i dag om akkurat dette "Tusen takk Silje Mariela for at du har lært meg å bruke rumpa SKIKKELIG! Det tok knappe to uker og allerede ser jeg forskjell!!" 

Fysøren så glad jeg blir av å høre slikt. Love it! Når man ikke har trent den skikkelig så skal det ikke mye til før det skjer ting!Her er progresjonsbilde fra ei frøken etter knappe 3-4 uker. Forøvrig fra prosjekt BootyLicious som vi kjørte i regi av BootyBuilding. Litt av grunnen til prosjektet var å vise dere at man KAN jobbe seg opp til sprettrumpe innen rimelig tid bare man gjør det RIKTIG! Det du forøvrig skal legge spesielt merke til på bilde er øvre del av glutesa. Ingen tvil om at de har fått seg et løft;) Så her har du hva jeg jobber med om dagen- Hjelper jenter å få sprettruma de alltid har drømt om! Hehe...Er det rart jeg elsker det jeg gjør? 

 Først MÅ jeg fortelle at jeg kjørte 110kg i glutebridge i går for DET er jeg veldig fornøyd med. Glutes FOR THE WIN!! Rumpa mi er det forøvrig min kjære Eirik Sandvik som skal ha æren for. Jeg har vært så utrolig heldig å få tatt del i hans hemmeligheter, og det gleder meg å kunne dele disse hemmelighetene med dere mine skjønne medsøstre! 

Jeg har ikke annet å si enn SLUTT å skyld på genetikken her! Du KAN hvis du VIL og er villig til å SVETTE for den!  Vi har alle ulike utgangspunkt, men å bygge opp musklene her for mer sprett kan ALLE!

Ha en fantastisk strålende søndagskveld alle sammen!:)

Stor klem fra Silje Mariela

 

Can u Dig it? ;D 

50 kommentarer // 22.01.2012  @ 18:04 //Motivasjon & Inspirasjon

Dagens treningsøkt og litt BootyBurn!!

God kveld flotte leserene mine! Har dere hatt en fin start på den nye uka?

Selv var alt bare pyton i går, men formen ble stigende utover dagen så da ble det en heftig beinøkt på meg og treningsmakkeren min Jeanette.  Tror du jammen ikke vi fikk filmet litt også?;) Her kjører vi på med ettbeins hipthrust...YaaaoZaaa denbrenner!!!! Så hvis du skal ha en fantastisk øvelse på veien mot sprettrumpa så er denne GULL! Rett og slett!

 

Og skal du ha en perfekt rumpaprogram gjør du følgende:

Markløft 5 x 5

Bulgarske utfall 3 x 15

Ettbeins hipthrust 3 x 12

Jeg sier bare- Lykke til med å gå imorgen!;)

 

STOR KLEM FRA SILJE MARIELAA!!

 

22 kommentarer // 16.01.2012  @ 21:34 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg spurte etter treningsmotivasjon, og fikk tilbake: "Jeg vil ha MER SEX!"Man må jo bare elske det! Ærlige, direkte mennesker som vet hva de vil oppnå med treninga si!;)

Jeg tenker som så at her kjører jeg og Eirik Sandvik på med noe som mest sannsynlig er landets mest edgy treningskonsept for jenter, (SOM SNART ENDRES HELT BTW!!)men fremdeles så har vi ikke fortalt de BESTE fordelene med det. Noen av dere har muligen lest dette tidligere, men det er for bra til å gå i glemmeboken.

BootyBuilding er treningskonseptet for jenter som som vil bli sterke, sunne, friske og som selvsagt har et ønske om å se bra ut naken! Men du visste sikkert ikke at BootyBuilding også fører til at du får et bedre sexliv? Jepp, du hørte rett!

Ikke bare gir det deg flat mage og sprettrumpe(om du jobber som du skal!), men med vår unike fokus på baseøvelser og kjernemuskulatur så får du også ekstra stimuli av sexmusklene( Jada, det er bekkenmuskulaturen jeg snakker om)Dette fører i sin tur til:

 • - Større nytelse under sex
 • -  Kraftigere orgasmer
 • - Økt nytelse for din partner
 • - Økt følsomhet

I tillegg så øker testosteronnivåene i kroppen din, og dette fører igjen til økt sexlyst. So whats not to like? 


Practice what you preach, var det noen som sa? Selvsagt ;)

Sånn! Da stikker hvertfall denne jenta på trening;)

God torsdag jenter og gutter !

Klem fra Silje Mariela

35 kommentarer // 12.01.2012  @ 12:10 //Motivasjon & Inspirasjon

Vil du ha en flott rumpe? Så lær deg å bruk den da vel!;) Video

Heeeya alle flotte leserene mine!! Har savnet dere nå kjenner jeg så jeg måtte bare innom å si hei:)

Jeg skulle faktisk dele en liten fettforbrenningsession her med dere idag, men den ble visst gjort utilgjengelig så da må jeg prøve å finne på noe annet smart. Mer av det vil uansett komme etterhvert ;)

I mellomtiden synes jeg godt dere kan sjekke ut denne videoen:

  (Hehe-Bildet+tekst her er misvisende så du MÅ se for å ikke misforstå;) 

Jeg sier det igjen at jeg var jenta som slet noe inni helvette med knærne helt til jeg lærte meg å bruke kroppen riktig. Jeg må fremdeles jobbe litt mer med spenn og ikke minst det å presse knærne tilstrekkelig utover, men det blir bedre. Nå har jeg trent knebøy ganske lenge og fremdeles har jeg ting å jobbe med. Jeg vil likevel nesten gå så langt som å si at det ikke er bare MEG det er noe galt med, men det er en særdeles TEKNISK øvelse og faktisk ikke bare bare å få til riktig. 

Jeg ser derfor med gru på treningsentusiaster som kjører på med superdupertunge knebøy på tærne og med superfleksjon i ryggen...Ouch!!

Også må jeg jo si til slutt at JAA, jeg VET det finnes ulike knebøyteknikker...Likevel så er enkelte grunnleggende ting det samme

 • - Unngå fleksjon i rygg
 • - Unngå at hele tyngdepunktet havner på tærne 
 • - La knærme peke UT ikke innover
 • - Spenn i rygg/korsrygg

...For å nevne noen...Noe mer du vil tilføye, kjære?;)

Ait..Da skal jeg på trening å kjøre MARKLØFT!!!! Gleder meg...mest fordi jeg har fått med supersko idag og de blir DIGG å trene med!!!;D

Ha en strålende dag alle sammen !:)

Klem fra SIlje Mariela

bloglovin
61 kommentarer // 09.01.2012  @ 14:42 //Motivasjon & Inspirasjon

Pupper, Jenter og Trening- IntervjuJeg har jo lenge lovet å presentere for dere noen jenter som har valgt å lagt seg under kniven for å forstørre brystene sine. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang med den første jenta i dag. Surprise!! Merethe heter hun og var bare noen måneder post-op når hun svarte på disse spørsmålene, i en alder av 27. Flotte Merethe valgte å operere seg etter hun hadde fått barn fordi puppene endret seg en del etter graviditeten. Jeg har flere jenter på lur til dere så det er bare å følge me dpå bloggen fremover:)

Før og etter bilde.

 • Blogg: www.perlen.blogg.no
 • Proteser: Runde, 300/350 cc
 • Saltvann eller silikon? Silikon
 • Protesen over eller under brystmuskelen? Under muskelen

Var dette noe du hadde tenkt lenge på? Et halvt års tid

Hva var motivasjonen bak din endelige avgjørelse?Da jeg fikk barn gikk jeg opp 3 BH-str. Jeg mista melka så og si over natta, noe som resulterte i at huden ikke rakk å trekke seg sammen. Dermed ble de små puppene min veldig «hengete», noe som rett og slett plaget meg veldig. Jeg er fortsatt ung, og synes det er viktig å føle seg vakker, ikke bare for seg selv, men også for sin partner. I tillegg synes jeg treningsmotivasjonen øker hvis helheten blir bra. Det er viktig for meg å påpeke at jeg var interessert i at resultatet ble så naturlig og «lite» som mulig, slik at det passet til min kropp.

Har du noen gang angret på valget du har tatt? Overhodet ikke!

Hvilke treningsformer benytter du deg av? Cardio (Crosstrainer/løp/powerwalk) og styrke

Har operasjonen begrenset treningen din på noen måter? Isåfall, hvilke? Da det kun er 2 måneder siden operasjonen kan jeg fortsatt ikke belaste brystmuskelen for mye, så jeg trener relativt lett styrke for tiden. Ben trener jeg som vanlig, og skal i gang med tyngre øvelser på rygg.

Har du hatt komplikasjoner i etterkant av operasjonen? Nei

Hvor lang tid etter operasjonen tok det før du var i aktivitet igjen? Jeg begynte å trene igjen etter Ca 5 uker.

Har du noen tips til andre jenter som går med tanker om operasjon? Jeg vil anbefale å bruke tid på å finne det riktige stedet og den riktige lege for deg. Jeg var selv til flere forundersøkelser, da jeg både ville sikre meg at det legene sa stemte, men også fordi jeg aldri ville lagt meg under kniven til en lege jeg ikke følte meg trygg. Med. Går noe galt er konsekvensene enorme, og man må være villig til å ta risikoen. Og, hvis man kan, så vent til etter du iallefall har født ett barn. Kroppen forandrer seg utrolig mye etter dette, og spesielt brystene. Ikke alle har sånn uflaks som meg. Noen opplever å få større bryster permanent også.

Er du fornøyd med resultatet? Absolutt:)

Hvem kan opereres?

 Alle friske, fullt utviklede kvinner som ikke er allergiske for bedøvelsesmidler, kan få operert inn brystprotese. Vi får ofte spørsmål om små bryster hos unge kvinner vil kunne fortsette å vokse. Har du normal vekt, regelmessig menstruasjon og avsluttet høydevekst kan du ikke regne med at brystene vil utvikle seg videre. P-piller og vektøkning kan dog øke brystenes størrelse og gjøre en operasjon unødvendig. Kvinner med påvist arvelig disposisjon for å utvikle brystkreft anbefales ikke å få brystproteser. Man anbefaler kvinner som er 38 år eller eldre å få utført mammografi før en operasjon. Aktivitet: Man må ha anledning til å ta det helt med ro i minst en uke etterpå. Mødre med små barn må altså ha hjelp 1-2 uker etter inngrepet. Amming må være avsluttet minst fire måneder før eventuell operasjon. Vi opererer ikke kvinner som er i psykisk ubalanse, misbruker alkohol eller medikamenter eller har alvorlige spiseforstyrrelser. Kvinner som har hatt spiseforstyrrelse må fremlegge erklæring fra behandlende psykolog eller lege om at dette er tilbakelagt og at det ikke er til hinder for å gjennomgå brystforstørrelse Alle som har fått innsatt brystprotese, anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form, og hindrer at huden strekker seg. Fravær fra arbeidet er vanlig i en uke. Fysisk trening og hardt kroppslig arbeid bør vente en måned. Men, vi anbefaler å starte forsiktig, lytt til kroppen. (Kilde Fornebuklinikken)

 Om dere har andre spørsmål om dette med silikon så legg igjen i kommentarfeltet så skal jeg få svart på de i et eget innlegg etterhvert!:)

 

19 kommentarer // 09.01.2012  @ 13:58 //Motivasjon & Inspirasjon

Den Beste frokosten.Hvem har sagt at det er kun pannekaker, havregrøt og musli som er en passende frokost?

Det er noe jeg har gått bort ifra for lenge siden...Hvorfor? Fordi stivelsesrike matvarer tidlig på morgenen gjorde meg døsig og sulten annen hver time.

Jeg gikk etterhvert over til å spise kjøtt eller fisk til første måltid istedet og det er ingen tvil om at det gjorde noe med energinivåene mine utover dagen. Jeg kom over et godt innlegg av Poliquin (Forøvrig der jeg tar sertifiseringen min nå), hvor han skriver om the "Meat and Nut breakfast". Jeg er veldig enig i at frokosten kan ikke bli bedre enn det. Ikke for min del hvertfall. Jeg holder meg mett lenge og det passer meg perfekt siden jeg spiser svært få måltider iløpet av en dag.

 

Her er noen tips til hvordan du kan legge opp ukens frokoster:

 

Dag 1:

1-2 Kyllingfileer skjært i strimler + en liten neve Cashewnøtter

Dag 2:

200 gram karbonadekjøttdeig + en liten neve walnøtter

Dag 3:

100-200 gram Biffstrimler + en liten neve pistasjenøtter

Dag 4:

1 boks tunfisk

1 egg + 3-4 eggehvitter + røstede peanøtter og gresskar kjerner

Dag 5:

100 gram røkt laks

1-2 egg + røstede pinjekjerner

Slik kan jeg gledelig la mine første måltid på dagen (forøvrig også utover dagen) se ut. Ofte gjerne med avokado istedet for nøtter

Tåler du ikke nøtter anbefaler Poliquin at du istedet benytter deg av frukt/grønt/bær med lavt fruktoseinnhold:

 • Blåbær
 • Skogsbær
 • Jordbær
 • Bringebær
 • Aprikos
 • Papaya
 • Fersken
 • Nektarin
 • Avokado
 • Oliven

Selv ville jeg nok lagt til: annanas, mango, appelsin, 

Alright! Da stikker jeg avgårde på gymmet for å kjøre i gang litt personlig trening og coaching! Også tenker jeg det blir en tur til sverige!

Ha en riktig god fredag alle sammen!:))

Klem ifra Silje Mariela

36 kommentarer // 06.01.2012  @ 08:04 //Motivasjon & Inspirasjon

Ja...Da var dama tilbake gitt etter en liten Freak-Out og forfall!!GODT NYTTÅR!!

Jess! Da er jeg tilbake etter en aldri så liten time-out på noen dager!  Føles helt ærlig som en evighet!! Akk...

Grunnen til timeouten var den simple grunnen dette:

Jeg freaka fullstendig ut fordi det nå straks var januar og jeg følte ikke NOE var på plass noen steder. Jeg hadde skapt meg det bilde av at "Når 1.januar kommer vet du, da er ALT klappet og klart og jeg er ready for action!" HAHA  MY ASS!! Faen jeg ble så skuffa jeg at jeg måtte gråte masse i frustrasjon for så og løpe ned til Eirik å få trøst...Jada noen ganger bare eksploderer hele huet!!

 

Ellers er jeg tilbake med dette

 • Nye spennende ideer,
 • Fjernet piercingen min FORDI jeg tror på at fettet slipper treigere MED piercing;) Chakra, energistrømmer u name it
 • Updates om BootyBuilding(Jepp...ITS ALL ABOUT TO CHANGE!! Så snart er Ingenting av det som er der nå tilgjengelig lenger fyi.)
 • Før og etterbilder av 4uker deltagere så langt
 • Nå-bilder av min egen form! Haha...Jeg KAN gå på eviglange smeller jeg også altså!;P
 • Også informerer jeg om at ebøkene muligens blir midlertidig utilgjengelige om en stund(ikke jan)
 • Ny treningsguts...(Håper lysten kommer over meg snart!)Dessuten er jeg supersulten på kjærlighet og knør mye på mannen min, og man kan si vi er kreative på treningsfronten som dere ser..Haha!

 

OG jeg er så takknemlig for alle kommentarene dere spå forrige innlegg!  Jeg begynner jo å grine!! Men jeg setter så utrolig pris på dere...faen nå har jeg sagt det så mye at dere tror meg sikkert ikke, men jeg er vel egentlig målløs fordi jeg synes det er så sprøtt.Også er jeg så ydmyk...Tusen takk.

 

Også ja, Jeg heter Silje Mariela, jeg jobber som treningscoach og har ikke rørt meg på 2 uker. Det eneste jeg har spiser er sjokolade og da skjer det morsomme ting med kroppen. Ser på meg selv som testkanin. HVA SKJER OM MAN IKE RØRE SEG OG SPISER MASSE JULEMAT OG SJOKKIS?? JOOOO

 

 Før og nå, i en rekkefølge jeg skule ønske var omvendt!;P  Dette er akkurat samme speil og belysning sånn at du vet det. Bildet øverst er tatt etter 24 timers faste. Så alt tilsier at den SKULLE vært lik den nederste sånn ca, men den gang ei. 

Men nå har jeg noe å jobbe med å DET er jo morsomt!  Jeg tar fatt på første økta idag kl 18.00!:)

Ellers så kjører jeg en kampanje til alle dere FItnessFreaks som er like magegal som jeg og som SKAL ha Sommermagen 2012 i boks innen JUNI iår! 

 Bestill Flat Mage NÅ og få Fettforbrenning Gjort Enkelt som BONUS!
Jeg sier ikke annet enn sjekk ut magemuskene på denne dama som kjørte BB med ossJeg er ikke annet enn dødsimponert Mari!
Aaaanyhow jenter og gutter, nå skal jeg faktisk begynne å rusle ned til Sats snart. Men det er GODT å være tilbake og det er GODT å se at dere er her!!
Verdens største nyttårsklem fra Silje Mariela
41 kommentarer // 02.01.2012  @ 16:44 //Motivasjon & Inspirasjon

Sprit opp fettforbrenningen med ALKOHOL!

Edit: Ønskereprise

 You wish ! Hehe  

 


Heeey alle flotte dere!! Derfor er det ingenting som passer bedre enn å snakke om alkohol her på min ellers så prippne treningsblogg:PVi ønsker alle å se bra ut, vi ønsker alle å drikke og vi ønsker alle en Fit kropp- Rett på meg om jeg er helt på jordet? Dette gjelder uansett meg;P 

 

Jeg er glad i å drikke! Jeg elsker vin og synes øl også kan være svært så uimotståelig i flekkene...Derfor AKTER jeg å drikke vin når jeg vil så lenge jeg vil, til jeg dør om så. Til tross for at jeg har gjort det og gjør det, så holder magerutene seg på plass. 

Tenkte derfor at jeg ville gi dere noen regler til Damage-controll. Rådene kommer hovedsaklig fra Martin Berkhan(LeanGains.Com),og jeg gjengir de gledelig siden jeg digger retningslinjene hans på det meste som gjelder kosthold. Tenkte at dette måtte bli et perfekt innlegg nå ;)

Ait....REGLER FOR EN VELLYKKET FYLLEKULE UTEN AT DET GÅR PÅ BEKOSTNING AV KROPPSKOMPOSISJON:

 • Begrens fettinntak denne dagen til MAKS 0,3 gram pr kilo kroppsvekt. Jeg veier 55- det vilda si maks 16 gram fett denne dagen. Ingenting med andre ord.
 • Begrens karbohydratinntak til 1,5 gram pr kg kroppsvekt. For meg blir dette da 82 gram karbo.(Iiik!!). La karbene primært komme i fra grønnsaker. 
 • Spis så mye proteiner du bare orker. Jepp, det vil si magert kjøtt, low-fat cottage cheese, mager kesam,+++
 • Unngå drikkevarer som baserer seg hovedsaklig på sukker: Smirnoff Ice anyone? Og desverre også øl.Her finnes det Lite-varianter forresten.
 • Gode alternativer til drikkevarer med alkohol er følgende: Vin ( Tørrere jo bedre for dette formålet), vodka, cognac, whiskey, rom, gin.  Bland gjerne i lightbrus. 
 • Begrens en slik dag til en gang i uka for å opprettholde en ON FIRE fettforbrenning! Og hold deg til dietten resten av uka.

 


BONUS: Som en liten bonus om du følger disse retningslinjene er at du vil være svært så definert dagen derpå grunnet lite vann i kroppen..Så perfekt måte å toppe formen på.  I`m not kidding!

Nyt helga og lov meg å ikke bli FOR fanatiske da. Det ER lov å hygge seg litt innimellom uten å tenke kalorier;)

 

GOD ROMJUL JENTER & GUTTER!!

 

Stor klem fra SIlje Mariela

 

bloglovin
14 kommentarer // 26.12.2011  @ 17:48 //Motivasjon & Inspirasjon

Jul med din glede, lite trening og sjokkis!Oooo...jul med din  glede...Jada, de sier alle at vi må slappeav og kose oss i jula. Jo visst er jeg enig. Akk så enig. Men jeg skal ikke preike her om hvor godt det er å slappe av og hvor digg det er å spise hva man vil uten å tenke noe særlig mer over de valgene man gjør.Min oppsummering er at kroppen føles dritt og ser ikke veldig bra ut, huden er ekkel, energinivået er på bunnen...dessuten har jeg ftt hår nå og det gjør meg ekstra grinete;P

Du kan si at jeg har tatt det svært så med ro disse dagene..Jeg sendte viljestyrken på ferie og det får jeg kjenne på nå. "Kos dere" sier alle...Fuck "kos!" etter mannen i gatas mening.

Sånn. En liten utblåsning måte til. Det ER godt å slappe av men jeg må si jeg gleder meg til en fresh start ut på nyåret. For hver gang jeg denne jula har forspist meg på sjokolade så kjenner jeg at ingenting, virkelig INGENTING smaker så godt som veltrent føles.

No way.

Ellers så ville jeg bare dele med dere et situasjonsbilde fra fotoshooten..Haha..Bilde er tatt av Jan KLASBU. (Ikke redigert elelr noe, bare behind the scenes typ). Formen var ikke best men sånn er det. Bedre lykke neste gang.

Eller må jeg si tusen takk for innspillene deres med tanke på hva jeg kan gjøre for å gjøre bloggen bedre.

Videoer, teknikk og mer om min egen trening skal jeg forsøke å få til.MEN- MAT OG OPPSKRIFTER?? REALLY???
Det er jo så vanvittig masse gode matblogger derute. Mener dere virkelig at jeg skulle ha noe å bidra med her? Hehe...må le litt...Men joda, jeg har sikkert noe bra og komme med for de av dere som liker at det er enkelt og som vil spise sunt, og samtidig ikek bryr dere med at det ser ut som resirkulert kattefor. Noe gourmet og delikate matbilder blir det ikke i fra denne kanten. So you are warned!;)

 

 Nå skal jeg gjøre et tappert forsøk på å være sosial. Så jeg drar å møter noen venner.

Ellers...dere Fitnessfreaks som vil ha en damagekontroll på disse festdagene- Sjekk ut

SPRIT OPP FETTFORBRENNINGEN MED ALKOHOL!

Ang vinner av Personlig trening på BootyGymmet i januar så ble det : Liselotte Krosvik! Gratulerer!

Vinner av BetterBodiesbuksa...Er dere spente nå? Hehe..  Annonserer det imorgen!:)

Ønsker dere alle en riktig god 2. Juledag!!

Er du fornøyd med julen så langt? 

Stor klem fra SIlje Mariela

 

11 kommentarer // 26.12.2011  @ 17:15 //Motivasjon & Inspirasjon

23.Des: Slik lager du SUNN nugatti!

 

Og er veldig lykkelig akkurat nå som jeg sitter med spiseskjea si oppi sjokkopålegget!!!:)

Byttet ut oljen i opprinnelige oppskrift (under her) med 2 ts ordentig nutella -> Og nå smaker ALT nutella!! Og utenhverken sukker, herdet fett, eller konserveringsmidler! Kun sunt fett fra nøtter og antioksidanter ifra kakaoen, så dette kan man fort bli vant til. Nyydelig!

Selvutløser FTW!

 

:)Finnes det sunn nugatti? Nei...I utgangspunktet ikke... Men vår kjære LovelyLiller la ut en oppskrift på nettopp dette på bloggen sin, og jeg spurte pent om å få lov å publisere den her, for det er rett og slett for bra til å gå dere hus forbi. So

 Here goes:

Hjemmelaget Nugatti

Du trenger: Hasselnøtter , kakao/Oboy , sukrin eller tilsvarende søtning, kvalitetsolje og himalayasalt.

 • - Røst hasselnøttene i ovn, ca 15 min
 • - Gni av skallet for å unngå bitter smak
 • - Knus nøttene i foodprosessor til det er blitt en patè
 • - Tilsett sukrin/annensøtning, salt og kakao/oboy + litt olje(hasselnøtt,mandel,valnøtt,valgfri)
 • - Retningslinje: 4 deler nøtter -> 2 deler sukrin
 • - Smak til med kakao/salt/evt søtning
 • - Er det for tørr; tilsett litt mer olje
 • - -Bland med pisket krem og bruk som fyll eller topping i kaker og desserter om ønskelig.


Holder seg opp til en mnd i kjøleskap! 

Tåler du ikke nøtter? Prøv denne:

 • 200g unrefined caster sugar
 • 30g corn flour
 • 30g cocoa powder
 • 24ml strong espresso coffee
 • 340ml water
 • 45g unsalted butter
 • pinch of salt
Enjoy!
Noen her som har testet ut en av disse oppskriftene?
Ha en riktig fin lillejulaften!!
7 kommentarer // 23.12.2011  @ 17:29 //Motivasjon & Inspirasjon

Kan jeg kose meg på julaften?..Duh!Dere spør om jeg har tenkt å kose meg på julaften eller om jeg heller finner meg andre alternativer til julemat og godis.

Vell...Jeg kan vel si som så at KOSE meg skal jeg..Og ribbe blir det + sikkert sjokkis, is you name it...MEN sossiser og medisterkaker klarer jeg vel strengt tatt ikke få ned. Farsemat er noe jeg har en liten mental sperre for. Det samme gjelder forøvrig frityr. Brød og slike ting er ok for noen få dager, men det skal sies at jeg merker allerede endringer på kroppen etter at jeg kom litt ut av rutinene mine. men det kommer seg fort igjen når jeg er tilbake.

Men nå i jula så tar jeg det egentligganske rolig med dette med mat. Jeg VET hva jeg skal gjøre for å få magerutene og definisjonene på plass igjen, så da er det ikke så farlig om kroppen ikke er tipptopp i noen dager. Kunnskap er trygghet fo sho. Det gjør det mye lettere å slappe av ihvertfall.:)Dette er vel ca noe av det verste jeg kan få servert..Det er bare "Stopp".  Om man har litt kunnskap om hvordan noe mat opfører seg i kroppen så er det ikke noe som frister. Men haha..gi meg en boks is og den er nede på null komme niks.

Mamma til meg her om dagen "Middag kan du ikke spise om det er litt pølser i, men en hel boks is på rappen derimot?Hvor er logikken?"  Hun måtte bare le av meg..og jeg kan skjønne hun lurer, men ja..sånn er det. Noen svakheter må man ha;)

Jeg er slik at hvis jeg VET jeg skal spise en god del ekstra mat på kvelden, så spiser jeg heller lite tidligere på dagen, evt faster. Fungerer veldig greit syns jeg. Og en 24-timers faste her og der skader heller ikke. Det er ikke noe jeg anbefaler alle og enhver så vær litt bevisst og forsiktig før du kjører i gang et slikt prosjekt. Veier du 40 kg og er 170 så vet man at det motstrider all fornuft.

  Kjøpe forresten nydelig sjokoladepålegg i går som jeg blandet inn i isen...Det var himmelen på jord..nesten..Hadde jeg hatt sirkus sammen med meg også så hadde det vært fullkomment. Men får kysse på nutellean min istedet jeg da.

Men dere..Idag skal jeg bake..ja...tenk dere det! BAKE! JEG!! HAHAHA!!! Det MÅ bli bra! ;P

Ha en strålende lillejulaften! Idag skal jeg komme meg i gjennom resten av mailen fra dere..Takk for deres tålmodighet!:)   Og luke 23 kommer!

Vennlig hilsen Silje Mariela!:)


8 kommentarer // 23.12.2011  @ 12:02 //Motivasjon & Inspirasjon

Vinnere av BootyBuilding + Ny luke!


 Ja takk til denne!:) hehe...


Vinnerene av Fase 1 BootyBuilding bleLene Kristin

og Lone

Da var det allerede 21.Desember! Tide raser avgårde! Vell...da var det på ride å avsløre dagens luke.

Du kan vinne en time med Personlig trening & Coaching på BootyGymmet til meg og Eirik på Alnabru i Oslo!:D


(foto Jon Klasbu/Roger Sundberg)

1) Alt du trenger å gjøre er å pose dette bilde på din blogg med link til sidenmin, og legge ved en liten forklaring på hvorfor du ønsker og trenger denne timen. Skriv gjerne ned i kommentarfeltet mitt etter ting er lagt ut:)

2) Hvis du ikke har blogg så kan du poste denne bilde på din facebookprofil istedet. Og med en forklaring i mitt kommentarfelt på Hvorfor du ønsker deg denne timen!:)

Vinner trekkes på Lillejulaften!:)

Ellers kanjeg glede dere med at Julekampanjen på Flat Mage fortsetter frem til julaften.

 

 Eller kanjeg si som så at formen ikke er helt på topp om dagen...Så derfor blir det mye mat og lite trening. Mye soving blir det også. Sånn er det!

Dere som har meldt interesse for 4uker vil høre ifra meg innen et par dager.

 

Stor klem fra Silje Mariela


 

5 kommentarer // 21.12.2011  @ 15:23 //Motivasjon & Inspirasjon

Juleferie, flat mage og juleluke for 20.Desember!:)

 


Heeeey:)

Da har jeg forlatt tigerstaden tilfordel for en rolig julefeiring hjemme i Mosjøen med mine foreldre og sjarmerende, veloppdragne søsken...Sagt med en smule ironi...Aaaanyhow. Det var digg å komme hjem til pyntet hus, baking, hunden, og ikke minst sove lenge med god samvittighet.Helsa hangler litt om dagen så det er godt å bare slappe av litt her.  

 

 Skulle gå tur med hunden vår idag. Men han nektet å gå på tur uten sofaputa. Holdt på å le meg ihjel jeg. Han er en liten komedie denne saken, men har savnet han masse. Så der trasket vi avgårde da, jeg med hunden og hunden med puta. Litt av et syn kan jeg tenke meg.:P

Fik meg forresten en liten tur på trening i går, men det ble så som så. Godt å røre seg men energien var ikke der jeg hadde håpet den skulle være etter dagens matinntak. Som tilsa at jeg skulle hatt super energi!

Hehe...Veeel....


Da er det over til DAGENS JULEKALENDERLUKE!!
Har du lyst på en veltrent mage?

Da kan jeg glede med 30% kampanje på eboken Flat Mage Nå. Over 120 sider med alt du trenger å vite om hvordan du skal kunne få den magen du ønsker deg. Og tro meg når jegsier at magetrening er ikke hele hemmeligheten her;)

 

 


 


30% Flat Mage NÅ--> Trykk HER

Passord for å få tilgang  til siden er: fmn1234

Jeg sier ikke at det er ENKELT, men hvis det var det så hadde vel alle gått rundt med definerte muskler.Eller hva? Ting fungerer så lenge man GJØR det som KREVES! Vi kan gi deg kunnskapen men kun DU kan velge om du skal ta i bruk verktøyene eller ikke. Bildene over her er bilder av noen jenter som valgte å høre på tipsene og rådene ifra boka og det er snakk om endringer på kun få uker.


 Navelpiercing og vanskelig fett?

Ellers så har jeg en liten interessant sak og dele med dere. Det er faktisk snakk om at navelpiercinger gjør det vanskeligere å få fett til å slippe! Jeg sier ikke at dette er satt i stein (ogjeg har selv vært superdeffet selv MED piercing) MEN dette er interresant,og jeg tror absolutt det kan være noe i det. Skal på kurs om bl. a dette i april allerede så det gleder jeg meg til! Har vurdert å teste selv nå bare for å gjøredet, men foreløpig er jeg litt for glad i piercingen min til å skulle ta den ut...I wonder...Noen som har merket seg noe om akkurat dette? ROP UT!! 

Det er visstnok ikke bare på mage at piercing gjør at fett holder ekstra hardt, men faktisk over hele kroppen. Så det kan være noe å tenke på om du vurderer piercing. Er det verdt det?

 jeg har ingen fasit til deg, men skal dele teoriene med dere om litt.

 Ha en riktig strålende adventskveld videre!

Klem fra Silje Mariela


 Påmeldig for 4 uker er fjernet etter stor pågang! Mange spør også etter 12 ukersen som kommer på BootyBuilding i januar. Mer info kommer! Dette blir konkurranse så det er bare å GLEDE SEG!!!;) 
 

 

 

30 kommentarer // 20.12.2011  @ 19:19 //Motivasjon & Inspirasjon

4uker Deltager- Før og etter!Jepp, da er det gått 4 uker og jeg har begynt å motta resultater ifra deltagerne på Prosjektet 4 uker. Eller 4 Weeks to fitness som jeg kaller det for moroskyld fordi det høres freshere ut;)

Det er kommer inn masse flotte bilder som dere vil få se  etterhvert, men inntil videre må dere smøre dere med litt tålmodighet.  Hvis du uansett skulle være i tvil om dette er noe for deg eller ikke, og om det virkelig funker, så kan du godt ta en liten titt på bildet av en av deltagerene under her og avgjøre selv.Jeg sier med en gang at denne jenta har ikke misset en eneste treningsøkt og har fulgt kostholdet til punkt og prikke.Vekt ved start var på 61 kg. Ved slutten nå veide hun inn på 56.

Om noen synes dette er mye på så kort tid og syns det er forkastelig at jeg reklamerer for vektnedgang og deff så vil jeg gjerne si til mitt forsvar at dette er Jobben min. Min jobb er å få Deg i din livs beste form og jeg ELSKER det jeg driver med. Forøvrig er jeg drittlei av de svært så generelle kosthold og treningsstipsene, og jeg liker det litt mer ekstreme. Dette gjenspeiler alle BootyBuilding-prosjektene til meg og Eirik.So take it or leave it.

"Why settle for less when you can have more?" 

 " Jeg er veldig fornøyd med opplegget, og sluttresultatene var over all forventning! Jeg har aldri vært så fornøyd med hvordan kroppen min har vært, noen gang før!"

 

    

Link Fjernet grunnet stor pågang. Kun begrenset antall plasser!

(4uker vil kun være åpent for påmelding 1 gang pr mnd og vil ikke ligge åpent tilgjengelig)

BootyBuilding er et styrketreningskonsept for jenter utviklet av styrkecoach Eirik Sandvik og Silje Mariela. Les mer om konseptet på nettsidene BootyBuilding.Com.
 

 


55 kommentarer // 19.12.2011  @ 12:47 //Motivasjon & Inspirasjon

Kommer sterkere tilbake imorgen!


Hey alle sammen!

Beklager at jeg har forsvunnet litt fra overflaten her. Det er reising og styr for øyeblikket. derfor vil jeg bare innomå fortelle at jeg kommer sterkere tilbake imorgen! Både på mail og blogg!

Deler forøvrig med dere et av bildene fra fredagens shoot. 

Ang Desemberluken- Det var kjipt at kun de med blpgg kunne vinne derfor trekker jeg også ut en som IKKE har blogg, som ønsker å vinne Fase 1 av BootyBuilding.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle med hva som har vært den koseligste stunden med adventen så langt iår. Jeg gleder meg til å høre slik at jeg kan få engod julestemning ;)

dETTE BLE FORT G GÆLI MEN NÅ MÅ JEG REKKE TOGET!

Klem fra SM

64 kommentarer // 18.12.2011  @ 15:00 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyShoot med Jon Klasbu + dagens luke!

God fredagskveld alle sammen!! Jeg beklager at bloggen har stått nesten litt stille, men det har  gjøre med ytre omstendigheter. Dagene har vært mer hektisk enn jeg skulle ønske. men er det ikke lsik for alle nå i disse tider?:)

Dagen i dag var det fotoshoot med fotograf Jon Klasbu. 

Vi startet dagen trøtt og jævlig med å flkse foran speilet i god harrystil. 

 Og selvsagt girlystuff som makeup og hår.

 

 Her er jentene fiksferdige og klare for shoot!:) Meg selv glemte jeg å ta bilder av, men kanskje like greit . Hehe

 Eller så kan jeg si at derte er formen til Linn pr dags dato etter 4-ukerprosjektet. Ikke dårlig med definerte armer og synlige abs. eller hva?

 Mari beføler dama vår.. ...og finner ut at " Ass is Awesome!";)

 

 Og her er jenta som ble trekt ut som vår treningmodell denne gangen. Anna Tatjana

 Og her er en liten "taste" av hva som kommer:)

 

 

Også MÅ dere sjekke ut AB`a til denne dama- Mari- helt rått!   Forøvrig ble konklusjonen av dagen idag "Big Fun!" Og jeg ler meg ihjel av dette bilde. Hehe.. Men DAMN det er flott med magemuskler!! Elsker det!

 

Siden det er så stort fokus på kropp idag og ikke mnst BootyBuilding så er dagens KALENDERLUKE

FASE 1 AV BOOTYBUILDING!!!!

Jeg trekker ut to vinnere som får tilsendt Fase 1 denne gangen!Alt du trenger å gjøre er å lime inn denne koden---->>> <a href="http://www.bootybuilding.com"><img src="http://fitnesscoachen.no/wp-content/uploads/2011/12/bblogoshoot.jpg" alt="" title="bblogoshoot" width="239" height="202" class="alignleft size-full wp-image-824" /></a> i sidebaren din på bloggen din- Gi beskjed til meg her straks det er gjort, også lar du meg vite hvordan adventen din har vært så langt !;)

Denne koden vil dukke opp slik:   

Er du følgende

 • Stolt over kurvene dine
 • Elsker styrketrening
 • Og ønsker å være med å spre budskapet "Få jenter inn i styrkesalen!"?

Da er det så utrolig kult om du legger inn denne banneren Lets spread the word!:)

Ellers så er det inntatt sjokoladebolle med vaniljekrem, cheerios, is og riskaker i dag. Og nå stikker jeg til min kjre og fortsetter der !;P haha

 

HA EN RIKTIG STRÅLENDE FREDAGSKVELD!!!!

Stor klem fra SIlje Mariela

 

22 kommentarer // 16.12.2011  @ 21:32 //Motivasjon & Inspirasjon

Surprise!!! Møt BootyBuilding-Linn:D

Hei! Linn Høyem her!

Nå er Silje i dusjen så jeg drister meg til å snike inn et lite gjesteinnlegg;) Hoho!

Jeg vet det er mange som er nysgjerrige på dette 4-ukers prosjektet vi holder på med og jeg tenkte jeg skulle komme med et par sannhetens ord.
Før jeg skriver noe mer vil jeg først presisere at Silje var veldig positivt overrasket over formen,så innsatsen har vært verdt det! Å si at det er en dans på roser vil jeg derimot ikke si det var!!!

De 3 første ukene gikk forsåvidt greit. Vi spiste godt og det var akkurat passe mengde med trening. Jeg opplevde å ha både masse energi og trøkk,og det var kjempegøy!!!

1 uka var det kanskje litt mye trening. Selv likte jeg det, men i en hektisk hverdag kan det være en utfordring å få tid til alt, men 1 uke klarer man liksom å presse seg litt ekstra.
Uke 2 og 3 var egentlig veldig bra på alle måter,og trøkk og energi var på plass stort sett hele veien.
Nå er vi på slutten av uke 4,og jeg skal være ærlig å si at denne uka har ikke energien vært der og i hvert fall ikke trøkket!

I går hadde jeg en styrkeøkt som skulle avsluttes med litt cardio,og akkurat når det sto på kunne jeg ikke fatte og begripe hvordan jeg skulle få gjennomført økta,men det gikk og mestringsfølelsen det gir er jo magisk:) Jeg har også frysi noe helt vanvittig de to siste ukene,og jeg håååååper jo at det har noe med nedgang i fett% ågjøre,men det har nok litt med at det har vært satans kaldt og:DDenne uken har jeg også hatt voldsomme cravings,og jeg har vært ganske så sulten,men igjen....det var snakk om 1 uke,og det klarer man hvis man vil. Resultatene taler som sagt for seg selv,og jeg har så absolutt hatt utbytte av disse 4 ukene. Juletider er kanskje ikke den mest optimale tiden å begynne med et sånt prosjekt på,men som sagt; Vil man det nok så får man det til!!!!
Det er resultater vi vil ha og resultater har vi fått!!!:)

En liten oppsummering;
Det er kun denne siste uka jeg har opplevd at jeg har vært sulten og hatt mangel på energi. De andre 3 ukene har vært veldig bra,og jeg opplevde verken sult eller utmattethet.

Sånn,nå er Silje ferdig så best å avslutte før hun skyter meg her:D

Ha en riktig strålende 15.Desember!!

Gleder meg til fortsettelsen:D

I morgen er det forresten photoshoot!! Weeeeeee:D
 

7 kommentarer // 15.12.2011  @ 21:39 //Motivasjon & Inspirasjon

Kalender: Suksessterte for FitnessFreaks!

 

God ettermiddag allesammen!:)

Vinneren av Miracle Noodles ble Anna Tatjana!

Nok en gang tusen takk for alle bidrag. helt supert med innpsill i fra dere, og høre hva dere tenker!

Dagens julekalender er ingen gave til EN men til ALLE!  Det er et sjelden syn her på bloggen, men idag blir det OPPSKRIFT!!!

Suksessterte for fitnessfreaks!

Jeg er et lite kakemonster tror jeg. Jeg hater å bake kake, men liker å spise :) Uansett, jeg er kresen på oppskrifter, og vil at ting skal smake så godt som mulig med så lite ingredienser og søl som lar seg gjøre. Og merk: DU TRENGER IKKE HALVE IHERD FOR Å FÅ TIL DENNE LILLE SATAN!

Så her har dere oppskriften på en griiiisegod, sunn kake UTEN tusen ingredienser!!!!:))  Jeg har testet denne ut noen ganger og det blir ALLTID en suksess(Haha! ) Lagde den første gang i jula i fjor.

Oppskriften har jeg lånt fra fra Lovely Liller

Nøttebunn:
150 g hasselnøtter
150g peanøtter/mandler
3 egg
1,5dl sukrin eller tilsvarende søtning
1 ts bakepulver

Mal nøttene. Pisk stive eggehviter og søtning, og vend inn plommene og nøtteblandingen. Du kan også bare piske eggedosis av eggene,men den blir litt mer fluffy med stivpiskede hviter. Hell røren i en smurt eller bakepapirkledd springform. Stek bunnen på nederste rille i 20-30 minutter på 200 grader. Avkjøl den ferdige nøttebunnen.

Eggekrem:
4 dl valgfri melk
1 vaniljestang/ vaniljesukker
6 eggeplommer
1/2 dl sukrin eller tilsvarende søtning,
1 ss maisenna

100 g meierismør (holder med halvparten, men da blir den litt mer flytende)

Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Vær forsiktig så det ikke blir for varmt slik at kremen sprekker. Når kremen har fått passe tykk konsistens, avkjøles den i kaldt vann. Rør i den av og til.

ENJOY!!

Det er DIGG!!

Klem fra Silje Mariela
 

 

14 kommentarer // 14.12.2011  @ 16:16 //Motivasjon & Inspirasjon

Er DU treningsmodellen vi ser etter?

 

 • Du liker å holde deg i god form
 • Bor i nærheten av Oslo
 • Har en Booty du er stolt over
 • Ok definisjon på muskulaturen (superdeff er IKKE det vi er ute etter!)
 • Villig til å ta shoots i hotpants/topp
 • Fotogen
 • Blid og i godt humør

Også er du LEDIG FØRSKOMMENDE FREDAGS FORMIDDAG!!! Er dette deg?

Send mail med helfigursbilder + litt info om alder,høyde,klesstørrelse  til Siljemariela(att)gmail.com

HASTER!
 

 

 

11 kommentarer // 14.12.2011  @ 12:25 //Motivasjon & Inspirasjon

FitnessFreaks Julekalender: 13 desember!

 Hadde jeg ikke sttt i speilet så hadde det stått "Strong is the new skinny"...Hehe

Forresten vil jeg bare meddele at jeg døde og kom til himmelein igår. Var på en kaffebutikk på frogner og se hva jeg fant!!

Sukkerfri vaniljesirup og hasselnøttsjokoladesaus(MED sukker!!)   Den vaniljesaken er bare utrolig digg, og kan brukes i kaffe, baking, pannekakerøre, grøt, kesam blant annet.Jepp...Testet den i en vanlig kesam mager i går, og det ble faktisk bedre enn vaniljekesam. Slå den! Hehe. Så vell verdt en investering.

Dessuten; blander du den i cottagecheese med litt kesam så blir det som riskrem! Kan ikke bli bedre enn det.

 

MEN OVER TIL DAGENS KALENDER!! 13 Desember!

Dagens luke innholder 5 Pakker med Miracle Noodles ifra Tokay.no!!

Mircle Noodles er forøvrig noodler helt uten kalorier. Perfekt for noodleeslkere som meg selv:)

Alt du trenger å gjøre for å være med er:

1) "LIKE"   FitnessCoachen på Facebook- (Du ser fbvinduet til høyre her:)   Har du likt den fra før så få en venn/veninne til å trykke da vel;D

2) Og svare i kommentarfeltet: Dere vet hvis man mangler noe eller savner noe i hverdagen, så fungerer man ikke helt som man skal. Hva/Hvem er dette for deg og Hvorfor?

 

For meg er dette kjæresten min.
Stor klem fra Silje Mariela

 

 

 

40 kommentarer // 13.12.2011  @ 12:02 //Motivasjon & Inspirasjon

Du gikk på en sjokkosmell?? So what!!!

 

 

"Ææææ jeg gikk på en smell!!!" Ok....so what. Sånn er det. Det gjør vi alle fra tid til annen. Dats how it works. Spesielt om man har restriksjoner på kostholdsfronten så er det klart at man vil ryke på en liten smell nå og da. Det viktige her er å ikke la smellene være det som definerer deg. 

Så lenge du gjør ting riktig 80% av tida så er det det viktigste.  Og som man så populært sier: Det er ikke det som skjer mellom jul og nyttår som teller, men det som er mellom nyttår og jul.Selv gikk jeg som nevnt på en sjokoladekakesmell i går...Men i mitt tilfelle hadde det ingenting og si. Hvorfor? Fordi jeg spise sunt og godt resten av dagen, fikk meg en treningsøkt med masse energi og var tilbake i gode rutiner på no time. 

Som regel så er det ikke kroppen i seg selv som tar størt skade av utskeielser, men derimot psyken. Klarer du å kontrollere den, så skal du se at en lite utskeielse her og der ikke har noe å si. Dog forutsetter det at du er flink ellers.

 

 

Anyhow...Jeg har 20 jenter på et testprosjekt nå, og jeg må si jeg er mektig imponert over fremgangen disse jentene har hatt. Til tross for en liten smell her og der så har de klart å gjort dette til unntaket i deres hverdag, ikke regelen.

 Noen av jentene har gått ned alt fra 2-5 kilo nå på knappe tre uker, minsket flere cm og hos enkelte er magerutene begynt å titte frem. Nå snakker vi! Fysøren det er kult. Men det er slikt som skjer når man spiser riktig, beveger seg og kjenne på kroppens signaler. Her er et tilfeldig utvalg av tre av jentene.Også vil jeg forresten få lov å skryte litt av Helene Drage som har nådd sitt minus 20 kg mål. Jepp. Det er viktig å sette seg små delmål på veien mot vektnedgang, og jommen når man de også bare bare gjør en liten innsats. Utrolig morsomt å jobbe med så dedikerte mennesker!  13 av kiloene forsvant bare siden september, så det gikk fort når vi først fant "oppskriften" til hennes kropp. Nå vil jeg likevel nevne at fettreduksjon og vektnedgang går i platåer, så en kontinuerlig nedgang uten stopp vil være å håpe på for mye. Det går i trappetrinn kan du si. 
Ha en strålende dag alle sammen! Jeg er nok tilbake litt senere med dagens luke!:)

 

Stor klem fra Silje Mariela

33 kommentarer // 12.12.2011  @ 13:04 //Motivasjon & Inspirasjon

FitnessFreaks Julekalender: 11 desember- FREEEES!!!Heeey!!!

Hvordan startet jeg dagen min? Jo, med sjokoladekake!  Super sjokkosmell gitt! Haha...Ikke hadde jeg kaffe tilgjengelig og ikke hadde jeg havregryn heller så da ble det kake...Jaja, sånn er det ! Ellers så har formen vært dvask og slapp siste dagene. men plutselig over natten så hadde alt tighta seg til. Kroppens veier er uransakelige. Hehe.

Dagens julekalender er ifra Tech Nutrition- Nemlig 60% avslag på Freeeees!!!!!!!!!!!

Jeg elsker Fres og det er ca det beste jeg vet å trene på! Hehe..Smaker godt, gir et godt kick og booster forbrenninga med koffeinen som er i. 

Enjoy!:))

Dette ble et kjapt innlegge, men bedre enn ikke no!;D 

Klem fra Silje Mariela

 

8 kommentarer // 11.12.2011  @ 21:49 //Motivasjon & Inspirasjon

Sterke Stolte Kurver- Ass is Awesome!(Dere som har IE vil ha problemer med å se bloggen skikkelig. Bytt leser inntil videre)

Først må jeg si: TUSEN TAK FOR SÅ MANGE FLOTTE BIDRAG PÅ RUMPEFRONTEN!! Masse flotte Booteys i mailboksen min imorges. Det liker vi!

Jeg spurte forresten også hva deres favorittting med rumpa deres var og jeg ble VELDIG positivt overrasket over svarene! Før i tida så var det nesten tabu å si at man likte rumpa si om det var litt størrelse på den og nå er alle kjempestolte over kurvene sine! Skal si det virkelig gleder et Booty-hjerte !;D  Vært stolt over rumpene deres jenter! Strut your stuff, and if you Got it Flaunt it!Her er et lite utvalg av hva som kom i mailboksen min imorges. (Tenker det er en kar som er missunnelig nå, eller hva pus?;)

Og jeg kan STOLT si at både jeg og Eirik har bidratt med vårt for å få noen av jentene her i form. 

Konkurransen fortsetter idag og venter å få inn flere BootyLicious-bilder fra dere! Keep em coming! Så kan du bli den heldige vinner av en Bootyjakke :D Samtlige bilder jeg har fått ifra dere er utrolig flotte og jeg synes det er så kult at dere hiver dere med på dette. La oss vise at det er mangfold! Bilder vil kommer på BootyBuilding.Com etterhvert.

Vel, da vil jeg ellers bare skryte over at jeg har kjørt 4 runder tabata idag. Følgende øvelser:

 • Frontbøy
 • Kettbells Markløft
 • Pushups
 • Roing/Nedtrekk. Gjort unna på 20 min og akk å svett jeg var etterpå! Hærlig!

Forøvrig så har jeg hatt så vondt i knærne i det siste at jeg har hatt problemer med å gå innimellom MEN frontbøy/knebøy og markløft (Når det gjøres riktig!) går som en drøm uten smerter whatsoever. Ergo jeg Trener med god teknikk, men Går med feil teknikk. Så da må jeg lære meg å gå. haha.Back to basics;P

Ha en strålende 8.Desember jenter og gutter !  Nå skal jeg kjøre i gang noen coachingtimer her snart!:)Stor adventsklem fra Silje Mariela

 

 

bloglovin

23 kommentarer // 08.12.2011  @ 11:02 //Motivasjon & Inspirasjon

Its a BootyFull day! Fitnesskalenderen 7.Desember!

GOD MORGEN NISSEJENTER & GUTTER!

Jeg sitter her å forsøker å motivere meg til å trene..Haha..Så trøtt at jeg dør MEN nå er det fotoshoot den 16. så da er det vel ikke annet å gjøre tenker jeg?Neeei...

 

 

MEN, dere er sikkert nysgjerrige på dagens kalenderluke? JAAAAA!!!:)) It`s a BootyFull one!

Har du lyst på denne jakken? 

Hvis du gjør følgende:

1) Ta et bilde av din BOOTY!!! YUPP! I hotpants! ! Ansikt trenger ikke være med. Rumpa i profil er supert, slik som demonstrert.2) Send til siljemariela(att)gmail.com

Ved å sende inn bilder godtar du at bildene legges ut på BootyBuilding.Com og muligens noe på bloggen:)  Jeg legger ikke ut navn.

Jeg kjører denne i to dager!

I tillegg vil jeg du skal fortelle meg i kommentarfeltet på bloggen herhva du liker best ved rumpa di !:D  

STOR JULEKLEM FRA SILJE MARIELA

76 kommentarer // 07.12.2011  @ 10:44 //Motivasjon & Inspirasjon

Ønskereprise: Intro til pullupsEtter ca 1000 spørsmål om chins og pullups så har jeg valgt å dele denne filmsnutten med dere igjen. Dette er noen av metodene som kan gjøre underverker om du ønsker å lære deg dette. Jeg husker hvor jeg strevde i starten med å få til en eneste en. Jeg var på nippet til å gi opp flere ganger men jeg tenkte som så at gir jeg meg nå så vil det ihvertfall aldri gå. Så HVER eneste trenngsøkt gjorde jeg disse små øvelsene før jeg forlot treningssenteret. Og det fungerte. Det kom seg sakte men sikkert og plutselig så var både 1, 2 og 3 reps på plass. Motiverende og morsomt. 

Strikk er også et godt hjelpemiddel, men det har jeg desverre ikke video på for øyeblikket. Nedtrekk er forøvrig også er god støtteøvelse om man ønsker å få til flere reps. Jeg har ikke kjørt chins/pullups på en god stund nå, men derimot nedtrekk. Jeg forsøkte pullups bredt grep for et par dager siden og da var jeg plutselig oppi 10 reps med overhåndsgrep og bredt grep. Det gikk lettere enn noen sinne. Skal sies at jeg nesten aldri kjører den brede overhåndsvarianter pga en ustabil skulder, men mÅtte jo bare teste å se om det var skjedd noe.

 

Ha en riktig fin mandag!!Gleder meg til å kjøre i gang Femme Fatale-4Uker med dere. Jeg skal være med på treningsopplegget selv, og jeg  kjører for fullt i gang neste mandag siden det er et Aprilprosjekt. Siste mulighet for bestilling er 31.Mars- Da lukker alle dører og muligheter for deltagelse seg. Om du ønsker mer info om prosjektet så kan du sende meg en mail til siljemariela(att)gmail.com

34 kommentarer // 07.12.2011  @ 09:49 //Motivasjon & Inspirasjon

FitnessFreaks: Kalenderluke 3.desember

Godmorgen alle englene!

Har dere hatt en fin fredagskveld med enfin påfølgende lørdagsmorgen?;)

Det har jeg. Jeg har vært sammen med en kjempegod veninne av meg jeg ikke har sett på lenge. også har jeg kjørt PT timer. Som jeg elsker over alt på jord. I dag var det to jenter som kom hit sammen som ønsket å ta treninga si til nye høyder. Det er så morsomt !!:) En del av timene jeg har hatt i det siste så har det vært to stk. Utrolig artig at veninner trener sammen og lærer seg litt hva de skal se etter hos hverandre etc. Gull!:D Jeg er heldig og ha ei slik frøken selv med meg. Alltid artigere når man er flere:)

  *YEAH PUSH IT!!*

Her er LUKE FOR 3 DESEMBER !!!  (Som gjelder for imorgen også!!) SJEKK UT!!!! Jaaa....BootyBuilding ekspanderer fortere enn dere aner og det er et merke som er vel verdt å merke seg først som sist. 

Denne kan bli DIN hvis du gjør følgende: 

1)Gå inn HER og Klikk LIKER på facebooksaken som er der.

2) Si ifra her at du har gjort det slik at jeg vet. Også forteller du meg om en julegave du har fått som du Aldri glemmer.Positivt, morsomt, negativ. Up to you:)  (Haha..har jeg mange av denne!!) Gleder meg til å høre deres!

 

Finnes ingen koseligere, mer motiverende kopp å drikke fra enn denne. Elsker min!!

Husk å legge igjen eposten da.

Ha en kjempefin lørdag jentene(og guttene) mine!

Største juleklemmen fra Silje Mariela 

69 kommentarer // 03.12.2011  @ 15:09 //Motivasjon & Inspirasjon

Fitness-nissen kom til meg idag!

Jeg fikk en gledelig julepakke ifra Norwegian Fitness i posten idag!  Kan vel ikke bli bedre enn dette...Kan det vel?

 :) Fikk deretter forespørsel en veldig hyggelig forespørsel som jeg ble beæret over å få.Noen ganger så lurer jeg på hva lille hissige nordlendigen har gjort for å fortjene dette. Jeg undres. Men jeg skal ikke klage, og er en veldig fornøyd jente idag:)
Ikke mye deff på denne kroppen idag, men det får man leve med. Noen ganger er man fit, andre dager bare litt. Sånn er det. Det er viktig at dere også vet. Man vil ikke kunne være i 100% supershape året rundt. Kroppen er i konstant endring både mtp hormoner, væske, trykk, definisjoner...Hver eneste dag!  Innse det først som sist så slipper du å bli frustrert en dag du ikke føler deg best. Plutselig dagen etter er du i din livs form!

 

I dag blir det ellers kos og mat med en av verdens beste veninner. Gleder meg masse!  Det er viktig å omgi seg med de menneskene som er viktig for en og som man er glade i.  

Ellers har jeg tatt en litt små-gal avgjørelse idag med tanke på fotoshoot...Men det deler jeg ikke med dere før utpå nyåret en gang. You only live once- Make it a good one!

Følg med i julekalenderen for å vinne BB-klær og muligens også noen flotte rabatter ;)

 

Stor klem til dere ifra Silje Mariela

31 kommentarer // 02.12.2011  @ 16:20 //Motivasjon & Inspirasjon

Adventskos og Trening

 

Det er mange år siden jeg har hatt en skikkelig julestemning...Som regel har den ikke brukt å komme før nærmere den 24. Det ble liksom aldri det samme etter at jeg passerte 14. MEN...Alt blir hvadu gjør det til selv, og I ÅR har jeg bestemt meg for at jeg skal ta julestemninga tilbake!

Vet dere forresten Hvem som har gitt meg den virkelige julestemninga i år? DERE!! Hver eneste en!  Jeg har lest hver eneste eneste eneste kommentar ifra dere fra sist innlegg (OG FOR EN RESPONS!!)Dere er helt fantastiske!!Tusen takk for alle deres koselige ord og ikke minst deres tanker om jula og hva som gleder dere! Trenger man julestemning så er det bare å lese det dere skriver så gråter man nesten av glede. Man ser hvor glade man er i hverandre og de som står en nær.  Det er en god følelse. TAKK for at dere gir så mye av dere selv.

Jeg skulle sendt ut gaver til alle og enhver men jeg har to frøkener som er trekt ut og det er 

Charlotte & Signe! Gratulerer. Har sendt dere mail!

Ellers så ber jeg alle om å skrive ned mailadrssen sinslik at jeg får tak på dere som trekkes ut. En fordel;)

Også var det treningen om dagen. Som jeg nevnte så har jeg lekt litt med  German Volume Training. Tester det ut siden det er en del av pensum. (Haha, for en drøm!) Det kan bli litt heavy siden det er 10x10 på enkelte øvelser. Sånn som igår så ble det 100 reps i benken.Tungt men akk så morsomt og jeg merker musklene responderer veldig godt på det. Blir kun å teste det ut i en ukes tid til, så er det BootyBuilding for tur igjen. Her skjer det en del etterhvert nå så hold et øye med updates.

Ellers kan jeg knapt gå på kneet mitt om dagen men knebøy(så lenge teknikken er rett!) joda..det går...Funky opplegg;P 

 

Imorgen er det ny åpning av Silje Marielas lille julekalender for FitnessFreaks!;)  Hold øye!

 

STOR KLEM FRA MEG TIL DEG !!

 

7 kommentarer // 02.12.2011  @ 15:44 //Motivasjon & Inspirasjon

Silje Marielas lille julekalender for FitnessFreaks!;)

 

God 1.Desember alle dere skjønne! :) Idag sto jeg tidlig opp bare for å rekke å kjenne på stemningen når det er mørkt ute. I tillegg har jeg vært så utrolig heldig å få en liten førjulsgave fra en skjønn PT-kunde; Julekaffe!  *Nyyyt*. Tusen takk frøken, den hjelper meg å våkne;) Ikke minst så minner den om for en fantastisk jobb jeg har. 

For meg så er julen en tid hvor man skal sette pris på mennesker man har rundt seg og er glade i.

Derfor har jeg lyst å vise dere hvor mye jeg setter pris på Deg som tar deg tiden å titte innom bloggen av og til og ikke minst som legger igjen et lite livstegn. Hver eneste en av dere gjør hverdagen min bedre, og jeg tror virkelig ikke dere aner hvor mye ordene deres betyr for meg noen ganger! Jeg blir faktisk rørt til tårer innimellom. No kidding. I`m such a mush..Haha. Aaaanyway...Jeg ønsker å kunne gi noe tilbake til dere og derfor kjører jeg i gang med en liten adventskalender. 

Noen gaver er store...andre er små...Noen går til alle og noen går til noen få...Så det er bare å vente å se hva som dukker opp;) At det blir noe hver eneste dag vil jeg ikke love, MEN jeg kan love at det som kan vinnes er fine gaver og i navnet av Fitness!;)Whats not to like? 

Bak første luke befinner denne seg:To flotte lesere som idag får tilsendt hver sin Fres med Guarana.  Alt du trenger å gjøre er å skrive en liten hilsen i kommentarfeltet, også fortelle med hva som er din favoritting med julen! Dats it! 

Og hvis du har blogg så blir det satt evig pris på om du har lyst å kopiere Julekalender-bildet og legge det inn på bloggen din med link hit. Hvem vet, kanskje kan du få en liten ekstra Treat om du blir trekt ut?;)

Ha en riktig fin torsdagsmorgen flotte deg!  

-Stor juleklem fra Silje Mariela- 

 

195 kommentarer // 01.12.2011  @ 11:55 //Motivasjon & Inspirasjon

Morgenkaffe, periodisk faste og blodårer.God morgen alle sammen. Alt vel med dere i denne adventstida?;)

Jeg husker før så var det havregrøten som fikk meg opp om morgenen. One and only. Jeg elsket frokosten min over alt på jord. Nå er det kaffe som får meg opp. Sitter her med kaffen min i godsofaen. Har tent stearinglys og bare nyter morgentimene. Dette er virkelig min favorittid på året og døgnet. 

Kaffen ble min beste venn etter at jeg begynte å spise etter periodisk faste. Det vil da si at jeg ikke spiser mat før utpå dagen. Jeg liker det. Kroppskomposisjonen endrer seg alltid til det bedre når jeg begynner å spise etter PF og ikke minst etter at jeg begynte å eksperimentere med 24-timerfaste. Jeg går dessuten aldri rundt sulten fordi jeg får spise så masse i de måltidene jeg har. Noen ganger er det kun 2 måltider om dagen men MASSE mat.

Idag tittet plutselig blodårer frem på nedre del av mage. De har jeg ikke sett på lenge.(nei, ikke bilde) Helt utrolig å kunne spise så pass mye og god mat som jeg gjør og likevel så kommer musklene frem. Jeg synes muskler er for fint for å holde skjult. Noen muskler vokser også fremdeles  og det er jo helt perfekt. Bein og skuldre spesielt. Har sånn smått lekt meg med German Volume Training. 10 sett x 10 reps. Way to go!;D haha

Nå har kneet slått seg helt vrang da.Hovendt, vondt og jævli å gå på. Jeg kimsa litt med teknikken i front/knebøy og da fikk jeg kjenne på gamle knesmerter ja. Jeg er vanligvis nøye med teknikken men slurva litt og bam. Så VIT HVA DERE GJØR I STYRKEAVDELINGA! Eller kontakt meg slik at vi kan finne en tid og gå igjennom kritiske punkter.

Ellers vil det skje ting på BootyBuilding- Så for de av dere som er interessert å teste ut litt spennende metoder, så kan du glede deg til den dagen du kan slå kloa i denne. Vel og merke ikke før til neste år;)

 

Vel, da skal jeg sette meg ned å lese litt. A lot to learn.<3

Klem, Silje Mariela

40 kommentarer // 29.11.2011  @ 10:45 //Motivasjon & Inspirasjon

Tankene dine avgjør hvor "Fit" du blir. True story.


God ettermiddag alle BootyBuildere der ute!;)

Noen som sliter med å kome seg ut døra for å trene om dagen?

Ikke alltid det er like lett å komme seg ut av sofaen, men når dørståkkmila er nådd så er det bare å kjøre på!
Nå om dagen har jeg ikke noe alternativ. Eller jeg Har jo det, men det er jo DETTE med trening som gir meg motivasjon og glede. Jeg sitter med makten og kunnskapen til å bygge meg akkurat den kroppen jeg ønsker meg, så derfor fortsetter jeg. Når man har et mål i sikte og man ønsker å endre kroppskomposisjonen sin så har tankegangen alt og si. Det handler rett og slett om å bare bestemme seg for at `Slik er det!`.Jeg prøver å gjøre veien så positiv som mulig:
Jeg velger å ha fokuset på alt det jeg Kan unne meg
Jeg velger å ha fokuset på den deilige følelsen intervaller og styrketrening gir meg
Jeg velger å ha fokuset på den deilige frokosten jeg kan spise etter en eventuel morgenøkt
Jeg velger å fokusere på et sterkt hjerte som gleder seg hver gang det får kjøre på litt
Jeg velger å fokusere på at jeg har en sunn og frisk kropp som oppfyller alle mine ønsker, så lenge jeg steller bra med den.
Jeg velger å fokusere på det jeg skal fokusere på!

Man vil bare plage seg selv med å grave seg ned i tankene på alt man IKKE kan.
Det er da abstinensene vil komme. For meg akkurat nå så finnes det ingen alternativer, annet enn å stå opp, trene, jobbe, spise sunn og god mat og sove.
Høres kanskje tregt ut for noen, men for meg så er dette noe som gir meg noe, og jeg må ærlig si at jeg koser meg med denne livsstilen, til tross for at den kan bli litt ekstrem, og at energien er noe dagsbetinget.
Hvordan er det med dere? :)  Noen som sliter ekstra med disiplinen nå som jula nærmer seg?
Klem fra Silje Mariela
PS: Hvem blir forresten ukens leser denne gangen? ;)

 

35 kommentarer // 28.11.2011  @ 16:43 //Motivasjon & Inspirasjon

Silje Mariela fikset puppene!

 

...Og Frk Anderson var mitt største forbilde!   (Faktisk!! sånn 20 år tilbake i tid!- ROmmet mitt var tapetsert med bilder av dama...Besteforeldre fikk sjokk og mamma og pappa var sikkert kjempestolte!)

Jada! La oss snakke pupper! 

Jeg skjønner at dette har vært et etterlengtet tema her på bloggen i lang tid men nå er det på tide at vi setter et søkelys på det igjen. Jeg har vært i kontakt med flere jenter som  er glad i å trene og har latt seg operere og samtlige har stilt opp på intervju og med bilder. Dere skal få stifte nærmere bekjentskap med disse frøkenene i bloggposter fremover.  

Først tenkte jeg jeg skulle fortelle min historie.

Jeg kan vel ses på som puppefanatiker nummer 1 her tillands! Skuffelsen var da stor da det viste seg at jeg desverre ikke var tilstede da pupper ble delt ut, så da måtte jeg ty til egne midler. Men jeg var skeptisk!

Skal sies at jeg er skeptikeren over alle skeptiskere og kirurgen var på nippet til å sende meg ut døra(PÅ SELVE

OPERASJONSDAGEN!!) nettopp på grunn av dette. Han sa faktisk "Jeg tror vi lar være å gjøre dette inngrepet slik at du får tenkt deg litt mer om"  Jadda. Ja, men jeg kunne jo ikke la være å legge meg under kniven når jeg først var kommet så langt! Det hjalp forsåvidt på avgjørelsen å få noen piller som gjorde meg mer eller mindre likegyldig. Awesome stuff! Haha.Vel, det gikk en time og plutselig satt jeg der 25000 kr fattigere med med et sett flotte pupper og en fryktelig kvalme.  

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde ingrepet MEN jeg angrer på at jeg ikke la inn mer. Duh...

Jeg la protesene UNDER muskelen fordi jeg hadde lite fettvev til å kamuflere protesene med. Ellers så valgte jeg silikongel, og vanlige runde. Dråpeformede KAN ha en tendens til å snu seg opp ned i brystet. NICE!

 

 

 

Her ser du frskjell på OVER muskel og UNDER muskel.

Legges de over muskelen er kantene på protesen mer synlige. 

Hard kapsel (vanlig komplikasjon) forekommer oftere med dette inngrepet, men det er dog snillere for oss treningsfreaks siden man slipper å snitte i selve brystmusklene. Som vi så gjerne trenger til benkpress og pushups!;)

 Mine er under. Som du ser så er protesekantene ikke synlige. Hard kapsel forekommer sjeldenere men restitusjonstida er noe lengre. Jeg kunne ikke trene vanlige pushups på et helt år pga ubehag. Jeg angrer likevel ikke på at jeg la de under musklene fordi det ser mer naturlig i om man har lite fettvev.

Ellers sier FOrnebuklinikken dette:

Hvem kan opereres?

Alle friske, fullt utviklede kvinner som ikke er allergiske for bedøvelsesmidler, kan få operert inn brystprotese. Vi får ofte spørsmål om små bryster hos unge kvinner vil kunne fortsette å vokse. Har du normal vekt, regelmessig menstruasjon og avsluttet høydevekst kan du ikke regne med at brystene vil utvikle seg videre. P-piller og vektøkning kan dog øke brystenes størrelse og gjøre en operasjon unødvendig. Kvinner med påvist arvelig disposisjon for å utvikle brystkreft anbefales ikke å få brystproteser. Man anbefaler kvinner som er 38 år eller eldre å få utført mammografi før en operasjon. Aktivitet: Man må ha anledning til å ta det helt med ro i minst en uke etterpå. Mødre med små barn må altså ha hjelp 1-2 uker etter inngrepet. Amming må være avsluttet minst fire måneder før eventuell operasjon. Vi opererer ikke kvinner som er i psykisk ubalanse, misbruker alkohol eller medikamenter eller har alvorlige spiseforstyrrelser. Kvinner som har hatt spiseforstyrrelse må fremlegge erklæring fra behandlende psykolog eller lege om at dette er tilbakelagt og at det ikke er til hinder for å gjennomgå brystforstørrelse Alle som har fått innsatt brystprotese, anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form, og hindrer at huden strekker seg. Fravær fra arbeidet er vanlig i en uke. Fysisk trening og hardt kroppslig arbeid bør vente en måned. Men, vi anbefaler å starte forsiktig, lytt til kroppen.

 

Vel, dette var del en. Fortsettelse følger.

Ha en riktig god søndag alle sammen!

Klem, Silje Mariela


41 kommentarer // 27.11.2011  @ 20:36 //Motivasjon & Inspirasjon

Intervaller, musikk, skofetish, eksamen og chins!

  Det går en del i intervaller om dagen! Sevsagt protokoller ifra Fettforbrenning- Gjort enkelt for de fungerer helt perfekt for meg.

Dessuten bruker jeg ikke mer enn 6-8 minutter og det er digg siden jeg hater å dra ut tida for mye på cardiodelen Innimellom kjører jeg også lengre intervall på 3-4 minutter.  Variasjon må til. 4x4 er blitt morsomt å variere med.

Det morsomste med protokollene(forutenom synlig effekt på et par uker. Ja jeg kødder ikke.) Så er det musikken! God musikk gir treningsglede og guts.

Når jeg kjører 4 x 4 så går det om dagen ifølgende sanger på intervallene:Christina Aguilera- The Beautiful peopleNicole Sherzinger - Killer Love

Rihanna (Jay Z) - Talk that talk

Snoop Dog - Sweat

 
 

 Ellers kan jeg melde om skofetisj. Jepp...Har hatt det i mange år nå,og elsker å handle sko. Likevel bruker jeg bare joggeskoene mine,ingen hindring likevel. Ønsker meg disse!!--->

 

Eller så jobber jeg med teorieksamen min idag. Når den er godkjent er det over til technical 1 før det da blir praktisk undervisning og eksamen. Digger det. 

Ha en stråelnde fredag alle sammen!  På søndag handler det om pupper her på bloggen! Yeah !:D

 

NB:  Igår testet vi chins på BootyBuildinggrupppa jeg og Eirik kjører sammen. Samtlige hadde økt chinsstyrken sin, og gikk fra 0 - 3 på det meste og ei som kjørte på med 10! FyttiF det er så kult!!!!:)))) Oppdateringer vil komme.

12 kommentarer // 25.11.2011  @ 17:21 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyLicious jentene VIDEO!!:D

Fikk en morsom meldinhg her om dagen som lød som følger:

 "Hadde en bukse som jeg alltid fikk flat rumpe i, og har derfor brukt lang genser til...Trenger ikke lang genser nå!:D"

En gledens ord for en Booty-Coach--haha...Og dette er etter kun 3 uker! 

Jentene virker strålende fornøyd og har bånda svært så bra. Kjempeartig!:D  

 

Heres the PROOOF!!! Vi er nå inne i siste uke!!

 

Yeahh!:)) 

24 kommentarer // 23.11.2011  @ 20:38 //Motivasjon & Inspirasjon

Skal du ha Gode resultater må du trene med RETT teknikk for Helvette!Enkelt og greit! Som jeg nevnte tidligere, desverre så er GOD teknikk noe som alt for få har kjennskap. 

Jeg var selv den PTèn som trodde jeg visste hva jeg drev med. Idag vet jeg følgende:  I didnt have a CLUE!! Virkelig ikke. Jeg trodde jeg visste hvordan en øvelse skulle "se ut" med faen da, dette kan være nokså individuelt fra person til person. Jeg leste til jeg var grønn, og hadde jo en viss forståelse med det var ikke før jeg fikk ALT inn med teskje ifra Coach Sandvik at jeg forstå hvordan hele kroppen skal brukes og hva som er viktig.

Jepp, vi trenere trenger også coaching...Det er slik vi utvikler oss! Det er slik vi blir bedre! Og det er slik vi får en bredere forståelse! Innput fra andre er viktig!!

DESSUTEN- Vit at du har med din egen kropp + tyngdekraften å gjøre! Fucker du ting  så kan ting bli fucka i lang tid...

Vel på tide å se på del tre av teknikk i knebøy-Demonstrert av Eirik Sandvik  Få inn frontbøyen først !;)

 

Gik du glipp av Del 1 og Del 2?

 

25 kommentarer // 23.11.2011  @ 10:51 //Motivasjon & Inspirasjon

Dagens Outfit- HAHA!

 

Jaa---Måtte bare!!

Rekk opp handa hvis det er flere enn meg som liker å føle seg fresh på trening? :)

Overfladisk? Vel, so be it! 

Selv så bor jeg i treningsklærne mine siden trening er både jobb og hobby og det er viktig for meg å få frem at fitness og trening ikke bare er slit og svette, men det handler også om å SE og FØLE seg bra. Det er ikke til å putte under en stol at treningsklær definitivt er med å hjelper til på den fronten.

 

Jeg har to soleklare favoritter:

Fitness Star og Better Bodies!

Hvorfor sier jeg dette nå? Jo fordi:

 

1: Jeg får mange sørsmål om hvor klærne er ifra

2: Det er snart jul!!! Det finens ikke noe bedre gave en freshe treningsoutfits! Eller hva?:)

 
Vel, nå skal jeg gjøre meg klar til ettermiddagens timer her!  Ha en strålende dag alle sammen og Sjekk ut det nye albumet til Rihanna! Love it !:D

 

Klem, Silje Mariela

 

PS:Watch out Del 3 i Knebøy-teknikk kommer snart!

13 kommentarer // 22.11.2011  @ 14:59 //Motivasjon & Inspirasjon

Fettforbrenning:Tanker når motivasjonen svikter + Eat Stop EatHaha...her har du tankene min når jeg plutselig blir umotivert på kostholdsfronten:

" Jammen, jeg vil jo ikke miste musklene mine!"

"Jammen, jeg kan da spise mer mat nå, jeg var jo så flink tidligere i dag!"

"Jammen, jeg vil ikke bli tynn!"

"Jammen, littegranne skader vel ikke...Bare èen"

"Jeg spiser itt ekstra jeg fordi det er jo litt lenge til neste måltid"

"Eyy...jeg skal jo trene..da MÅ jeg jo ha en hel pakke riskaker før jeg drar!"

" Faste ja..so what..alkohol er jo ikke mat!" ---Iiik ja...svak for vin gitt.

"Jammen...Vil jeg egentlig dette?" - Denne sliter jeg mest med...

"Jammen....fotoshoot? So what- Photoshop er løsningen på alt!!"Og slik holder jeg det gående...Etter denne regla har gått runden i hodet mitt noen ganger så tar jeg meg en mager vanilje kesam med bær og ProZyme vanilje også holder hjernen kjeft. Digg.

Men fra det ene til det andre:

Eat Stop Eat:

Jepp, jeg har vært tilhenger av Brad Pilon i lengre tid og har selv testet ut hans konsept når det gjelder faste. Du kan si den er tatt et skritt lenger enn Martin Berkhans periodisk faste som kun er på 14-16 timer. (Nå skal det sies at PF-ideeen er basert på ESE) Uansett, testjentene mine har nå gått igjennom noen timer med faste og samtlige sier at det er gått overraskende bra.  Dere er sikkert nysgjerrige på dette med faste, men jeg vil komme tilbake til det.  Det er mange veier til rom, og dette er en av de. Det skal forøvrig sies at dette er friske, sunne jenter som er voksne nok til å ta ansvar for egen helse. Om skulle synes dette er forkastelig så so be it. Hadde vi ikke tålt å gå uten fast føde noen timer så tror jeg menneskeheten hadde vært borte for lengst. :_P

Vell, da skal BootyBuildingjentene innta gymmet!  I`M READY!!:))
klem Silje Mariela

24 kommentarer // 21.11.2011  @ 17:51 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening,mat, gave fra sirkus og 4Uker!

Greit...La oss avklare først som sist- Dere som har hørt fra meg til nå er herved på Prosjekt 4 Uker. De av dere som ikke har hørt noe enda vil fremdeles få mail ifra meg og vil ha mulighet for et noe utvidet tidsrom! Stay Tuned!:)

For min egen del så er jeg i gang med 24timersfasten min( som jeg regner med resten av jentene også er?;).

Ellers så har disse dagene gått greit både mtp trening og kosthold.

Igår ble det spisedag hvor følgende gikk ned:

 • Pasta
 • Sjokolade - Milkyway snickers og gullbrød( Som jeg og baby delte selvsagt)
 • Is- Please med yogurt Crisp( MÅ SMAKES!!)
 • Haribo godis

Se hva jeg forresten hva Eirik hadde fikset til meg til jeg kom på jobb. Små barn -Store gleder!  Koselig overraskelse!:)

 

Dette er forøvrig maten min om dagen:

 • Kyllingkjøttdeig (Vannet ut!!)
 • Spinat og tomatsaus- All I need! Og jada, jeg spiser en hel pakke kjøttdeig når jeg spiser!;)

 Ja, jeg skrev vannet ut- Sjekk kylling kjøttdeigen FØR den vannes ut;)  Jeg steker den halvferdig også tar jeg varmt vann oppi panna. Alt av fett flyter til overflaten- Deretter tømmer jeg det bare ut. Easy Peasy!:) Magert!

 

Updates på BootyLiciousjentene kommer!:)

Ha en fantastisk søndagskveld videre !:))

Klem Silje Mariela 

 

30 kommentarer // 20.11.2011  @ 19:32 //Motivasjon & Inspirasjon

Teknikk i knebøy- Del 2

Jadda jenter og gutter. Som lovt kommer nå del to av hvordan du korrekt skal lære deg teknikk i bøy! Demonstrert av min mann; Eirik Sandvik

Lær deg å tren riktig om du ønsker resultater, sprettrumpe og faste lår av treninga di. I`m just sayin! 

 

Good luck! Gikk du glipp av Del 1- Sjekk under!

Ellers ble dette spørsmålet postet som jeg anbefaler dere å lese

 

"Men er det noe bra for knærne å gå så langt ned?

Jeg fikk kommentar på dette engang av en på treningsstudioet, at jeg gikk for langt ned og kunne dermed risikere å få problemer med knærne mine. Dette hadde han selv erfart. Og man har jo i alle år lært knær over tær - altså la knærne peke rett frem?"

Eirik svarte følgende på spørsmålet:

"Knær over tær" har å gjøre med vinklingen på knærne i forhold til føttene. Knærne skal peke i samme retning som tærne og er føttene plassert rett fremver og med smal beinstilling er det meget vanskelig å komme ned i godkjent dybde uten skader/smerter. Se både på styrkeløft og vektløfting for illustrasjon.
Litt utrotasjon på føttene og la knærne gå samme retning eller bredere - som vist i "goblet squat" posisjonen.
Ellers vil lengdeforhold på kroppsdeler og ikke minst tyngdepunkt og teknisk utførelse avgjøre hvor kneet vil befinne seg i forhold til tærne i dette korrekte planet. Mer hoftedominant = kneet lenger mot helen. Mer knedominant = kneet som regel godt foran tærne.

 

13 kommentarer // 20.11.2011  @ 16:56 //Motivasjon & Inspirasjon

2 ting du bør vite om Fettforbrenning!Ting 1:

Fikk en fortvilet melding her i dag som lød som følger "Hver gang jeg begynner å spise rent og trene veldig bra så blir jeg dvaskere i kroppen!!Hva skjer??!!". Frøkena er veltrent fra før så dette var morsomt. 

Jeg opplevde det samme selv da jeg gikk på diett. Plutselig ble kroppen bare myk, dvask og for ikke snakke om
cellulitter som plutselig ble enda mer fremtredende. Frustrerende? JA!

Om du kjenner deg igjen her så vit at dette er faktisk en POSITIV ting. Greit, det ser ikke direkte bra ut men det er en indikator på at fettet begynner å slippe. Gi det en til to uker og du skal se forandringene.

 

Ting nr 2:

Har du gått på strikt kosthold en stund men det ser ikke ut til at fettet slipper i det hele tatt? Jepp, jeg kjenner til frustrasjonen og har hatt mange kunder som har opplevd dette.  Frustrerende og umotiverende skjønner jeg. VIt da at dette ikke er ensbetydende med at du ikke har forbrent fett, det er bare at kroppen er litt mer svart/hvit enn som så. Lyle McDonald/ (eller læreren hans) kom med følgende teori:   

-Etter at triglyseridene er ute av fettcellen fylles cellen med vann.(Glyserol trekker til seg vann så dette kan være mekanismen bak dette). Derfor vil man ikke skimte fettreduksjon så tidlig som man kanskje burde, i enkelte tilfeller.

Dette kan også være forklaringen på hvorfor  vekten blir stående på stedet hvis i en lengre periode før at den plutselig raser ned. Det er rett og slett kroppen som slipper vann. Dette kan skje over natta og kalles så fin "The whoosh effekt"

(Det er desverre ingen klare studier på dette som jeg har sett. det er som nevnt en Teori. Dog høres det logisk ut. Dessuten vet vi at dette er noe som skjer, uavhengig av hvilke fysiologiske grunner som er forklaringen)

 

Da kjører vi i gang BootyBuilding på gymmet. Og hva er temaet idag jenter?!!You know it!!FATBURNING!!!:))))

Klem Silje Mariela

 

 

34 kommentarer // 17.11.2011  @ 17:08 //Motivasjon & Inspirasjon

Good morning! Strong is the new skinny!God morgen alle sammen! Herregud så mange flotte gode ord jeg får i fra dere! Og dere ANER ikke hvor glad jegblir når jeg får høre at bloggen inspirerer dere til å trene STYRKE!!!

Love it!!

Etter en natt på toget er jeg nå FIt 4 Fight og klar til å ta fatt på dagen. Dagen startet fint med kaffe og lesing til sertifiseringen jeg holder på å ta. Skal igjennom en teoretisk eksamen snart før jeg får lov å dra over dammen eller over grensa for å være med på den praktiske delen. Fyfader så frustrerende det er å lese! JO mer man lærer jo mer innser man at man ikke kan!!Æææææææ!!!!!!!!!!Blir gal!!!! hehe. Skulle ønske jeg kunne lære alt i verden med en gang!!

Ellers vil jeg meddele dette:

Vit at du kan oppnå akkurat det du vil oppnå, så lenge du virkelig VIL!

Ønsker du deg sixpack eller sprettrumpe eller hva enn det måtte være så vit at DU sitter med makten her!

Du BESTEMMER!!

"If you don't like how things are, change it! You're not a tree."

 Også sier jeg TREN STYRKE. Som Jennifer Nicole Lee sier:

"Strong is the new skinny!" Så hva venter du på?

 

KOM DEG PÅ TRENING!!!

PS: Jobber meg enda igjennom mailen!

 

Ha ne riktig god torsdag!

Klem SIlje Mariela

20 kommentarer // 17.11.2011  @ 10:52 //Motivasjon & Inspirasjon

Foto og filmshoot med Tech Nutrition Dag 2!:)
" Hei. Du er Silje Mariea ikke sant?" Det var noen gledelige ord jeg hørte inne i jentegarderoben på Flex Gym. Det var en høy testoføring der i går og jeg ble så gledelig overrasket når det plutselig kom ei jente inn på gymmet, og ikke minst når det var ei som også leser bloggen. Utrolig hyggelig å høre. Ei flott veltrent frøken som definitivt ikke var redd for å løfte litt vekter.Det liker vi!:)

 

Da var fotoshooten ferdig for dagen. Idag var jeg stupings når jeg sto opp. Men det ble da en 30 minutters morgentur til locationen så jeg er fornøyd med det.

Her har dere litt bilder:

 

 

 

Jommen fikk jeg ikke nesten-trent litt også

 Her er jeg, Kim(Fotograf) og Techsjefen sjæl, Bjørn. + min RÅSA SHAKER!!

 

Ellers har jeg ikke mer å tildele akkurat nå annet enn at jeg vil svare dere alle som har meldt interesse for "4 uker". Responsen var såpass overveldende at jeg ikke har kommet igjennom alt enda. Men det går fremover!;)

Vit at det er et prosjekt som IKKE vil foregå på gymmet vårt i denne omgang. 

 

Dagens kosthold:

 • 1 proteinbar (Ja,se der ja. Klarte ikke dy med. Skal sies vi hadde jobba noen timer på tom mage da så derfore rettferdigjør jeg det)
 • 1 boks Cottage cheese med Sprek proteinpulver i
 • Pålegg med èn brødskive! ;) Hehe
 • 1 god Morgen Yoghurt vanilje med nøtter
 • 1 egg.

Jepp, jeg er hu derre dama i gata du kan se at står å spiser på et egg. Sær? Jeg? Neeesj..bare sulten!;)

 

GOD ONSDAG ALLE DERE!:)) 

Str klem fra Silje Mariela

16 kommentarer // 16.11.2011  @ 18:05 //Motivasjon & Inspirasjon

Fotoshoot med TN i dag + video

 

God ettermiddag dere ifra trøttetrynet!! Jeg har nå ankommet Trondheim i en rimelig dårlig fatning. Kroppen verket, jeg var fullstendig dø og overskudd glimret med sitt fravær. Tett og vondt i hodet. Lite kult. Dessuten var det veldig kjipt å måtte avlyse timene det var planlagt jeg skulle ha. Men jeg så meg nødt om jeg skal ha overskudd til film/foto ikveld. Så nå tar jeg det med full ro og lader batteriene.

Jeg beklager så masse og vil komme igjen å gjøre det godt!!

 Var en snartur på butikken i stad for å finne noe sunt og lettvint. Har ikke kjøkken tilgjengelig på hotellet så da gjør vi det enkelt. Jeg endte opp med 

 • 1 pk skinke
 • 1 cottage cheese
 • 1 Go morgen yoghurt med nøtter og vanilje (jepp, den og cappuchina har mye mindre sukker i seg enn de originale)
 • 1 pk riskaker
 • 1 proteinbar

Dette var dagens første måltid. Ca.1000 kcal. Nå er jeg mett og trøtt.

Også var det denne rumpe-knipinga da som jeg maser så fælt om at dere skal gjøre. Her er en liten video:) 

Jeg regner med at kun dere som følger bloggen her skjønner hva jeg snakker om her..Haha, men det er så.Slik blir det når  ting gjøres fort og gæli.Jeg lovte video, så her er den.  Håper likevel dere skjønner cluet med hoftebevegelse i mark og bøy ;)

LEGG MERKE TIL AT BEVEGELSEN TAS UT I BEKKENET/HOFTA, IKKE RYGGEN!!!!!;) også JA LEGG MERKE TIL AT JEG FAKTISK ER NORDLENDING!   :P 

Morsomt når jeg møter kunder som har fulgt bloggen- mange komer med følgende "Ahaa!!Nå skjønner vi at bloggen din er som den er!"  Hva som menes vet jeg ikke men det er sikkert noe i det ;P

Ha en kjempeflott tirsdagskveld jenter og gutter!

Jeg holder dere oppdatert på fotoshooten.

Klem fra SIlje Mariela 

 

SJEKK UT DENNE FORESTEN SÅ FÅ DERE LESE MIN HISTORIE OM RUMPEKNIPING . THANKS TO MY BABY;)

 

58 kommentarer // 15.11.2011  @ 17:06 //Motivasjon & Inspirasjon

Jeg angrer..Eller...Jeg angret! 

 Imorges angret jeg!

Jeg angret på at jeg hadde sagt til dere at jeg skulle kjøre litt hardt i 4 uker.

 

Dyna og kjæresten min var så varm og god og jeg ville IKKE ut av senga. iHVERTFALL IKKE FOR Å TRENE! Ikke helvette om jeg ville trene intervaller! Yuck tenkte jeg. Jeg opp tok en Fres(for å kick ting opp litt!). Det tok 5 min det så var jeg i senga med min kjære igjen. Haha. Fikk dratt meg avgårde på Sats til slutt da;P Dere kjenner sikker følelsen av ikke ha lyst?

Hva fikk meg avgårde? Jo tanken på DENNE magen---------------------------->

Idag ble det intervaller med Protokoll 2.0 BELIEVE IT OR NOT!!  Det blir kun P 2.0  1 gang pr uke eller så Vet jeg at jeg blir syk. Det slår aldri feil, og tro meg jeg har prøvd utalige ganger! Det be også noen pushupsrunder. Elsker pushups!

ANYWAY:  Liker dere det nye designet mitt?:))

Silje Lien har laget det og jeg er storfornøyd! Var på tida at det skjedde noe nytt her nå.

Vel, nå stikker jeg avgårde på gymmet. I dag blir jeg å kjøre Duo-time. To stk-to timer. Blir bra!

Ha en strålende dag kjære dere!  Be back!:)

Stor klem fra SIlje Mariela

42 kommentarer // 14.11.2011  @ 10:09 //Motivasjon & Inspirasjon

Harrylørdag med min kjære

Yupp! Igår tok vi lørdagen helt fri også stakk vi til Sverige for å handlet litt stæsj!

Det er likevel et stort problem når det gjelder oss to og lørdager i sverige:

 • Det er FOR MYE FOLK!
 • Jeg og Eirik er ALT for utålmodige  (Jeg sier OSS men mener egentlig kun han;P)

så egentlig så var det en dårlig dag å dra på. Så det ble fort og gæli men følgende matvarer  fikk med oss hjem:

 • - Masse Cottage Cheese 
 • - Ost og kjeks
 • - BCAA + div vitaminer og mineraler (Kjøpte tyggelige BCAA og de smakte seriøst sykkelsmurning! Yuck!)
 • - Godteri
 • - Kaffe
 • - Riskaker

og selvsagt 18 liter vin. Det jeg satte mest pris på var rett og slett å ha litt kvalitetstid med gutten min. Det er aldri feil det ;)

 

 JA JEG SPISER GODTERI!!!

Jepp, igår ble det konsumert litt av hvert. Blir alltid slik når man har vært i sverige. Dessuten var vi så sultene når vi kom hjem at da sluker man det man har. Forutenom godis og grandis så ble det IS og POPCORN!!Ny favorittis her i gården er forøvrig Please med jordbær og Yoghurtcrisp!! FyttF det er digg!

 

 Dagen i dag har vært sløkk!  Men imorgentidlig vet du DA blir det trening da!! Gleder meg masse allerede. I`ll keep you posted!:)

Imorgen kommer det forresten en liten video på HVORDAN dere skal bruke rævva deres når dere trener! 

Klem, Silje Mariela

 

17 kommentarer // 13.11.2011  @ 20:47 //Motivasjon & Inspirasjon

Silje Mariela tester Drømmefysikken på 4 uker! Er det mulig?Hey! Og velkommen til Mitt lille prosjekt på 4 uker!

Jepp, tenkte jeg skulle være hun dama som gjør som hun snakker. Eller, er jo forsåvidt det men jeg tenkte at jeg skulle la dere få ta litt del i dette og ikke minst hvordan det egentlig føles. Jeg har inntrykk av at mange er av oppfatingen at " har man fitness som livsstil så er det alltid lett!" Vel..I`m here to prove you wrong.  

Jeg har selv tider jeg sliter med motivasjon og manglende treningslyst. Noen ganger har jeg faktisk bare lyst å legge meg ned på sofaen med en stor bolle popcorn og ikke løfte en finger på flere dager.Jeg elsker trening og sunn mat men likevel er det tøft noen ganger. Jeg tenkte jeg nå i 4 uker vil gi dere et lite innblikk i hvordan det noen ganger føles på kroppen og psyken "å skal komme I form!".

 

Uansett. I 4 uker nå kommer jeg til å kjøre på med et lite eksperiment. "Kom i superform på 4 uker!" Hehe, jupp,

 sånn nå rett før jul  greier. Jeg kommer til å daglig oppdatere på hvordan jeg har det og hvordan det føles å trene som jeg gjør og spise som jeg må for å komme i den formen jeg ønsker meg.

Jeg VET jeg kommer til å synes det er pyton innimellom og Ikke F om jeg kommer til å late som om alt er bra hele tiden. Jeg håper likevel det kan være både til motivasjon og inspirasjon til dere. Jeg skal også ha med noen kaniner på dette men mer info om dette kommer!

 

Nå skal jeg kjøre i gang med Prosjekt BootyLicious!!Jentene er ankommet gymmet and we`re ready to deadlift!!:)

Updates på harryhandel kommer.

 

Klem fra Silje Mariela

 

 

34 kommentarer // 13.11.2011  @ 12:56 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyJentene Blogger om Treningen!

Nysgjerrig på treningsøktene våre? Da er det jo helt genialt at noen av jentene blogger om dette:D Kanskje du også blir fristet til å hive deg med i neste omgang? Jaaaa!!!!!!:)

Mari Weider - Blogget akkurat om gårdagens økt - Festlig lesing

Karoline - Stakkar. Hun skadet seg sist trening. Håper du er back on track snart!

Susanne - Superfestlig frøken som er en reser på Bear Crawls. Samma hvor langt etter gruppa er, hun tar alle igjen !

Hild-  Er med på Prosjekt BootyLicious. Testprosjekt med fire ukers varighet! Sjekk ut!

Merethe - Også med i Prosjekt BootyLlicious. Hun LOVET oss å få komme hjem å teste strippestanga hun har i stua. VI gleder oss!!

Ellers: JEG ER I TRONDHEIM Å KJØRER PTTIMER TIRSDAG 15.NOVEMBER. Ønsker du coaching? Send mail til siljemariela(att)gmail.com. Hører fra deg!:)

18 kommentarer // 11.11.2011  @ 13:07 //Motivasjon & Inspirasjon

Sprit opp fettforbrenningen med ALKOHOL!

 You wish ! Hehe


Heeey alle flotte dere!!ENDELIG FREDAG!! Derfor er det ingenting som passer bedre enn å snakke om alkohol her på min ellers så prippne treningsblogg:PVi ønsker alle å se bra ut, vi ønsker alle å drikke og vi ønsker alle en Fit kropp- Rett på meg om jeg er helt på jordet? Dette gjelder uansett meg;P 

 

Jeg er glad i å drikke! Jeg elsker vin og synes øl også kan være svært så uimotståelig i flekkene...Derfor AKTER jeg å drikke vin når jeg vil så lenge jeg vil, til jeg dør om så. Til tross for at jeg har gjort det og gjør det, så holder magerutene seg på plass. 

Tenkte derfor at jeg ville gi dere noen regler til Damage-controll. Rådene kommer hovedsaklig fra Martin Berkhan,og jeg gjengir de gledelig siden jeg digger retningslinjene hans på det meste som gjelder kosthold. Tenkte at dette måtte bli et perfekt innlegg nå sånn rett før julebordsesongen og ikke minst helga!;)

Ait....REGLER FOR EN VELLYKKET FYLLEKULE UTEN AT DET GÅR PÅ BEKOSTNING AV KROPPSKOMPOSISJON:

 • Begrens fettinntak denne dagen til MAKS 0,3 gram pr kilo kroppsvekt. Jeg veier 55- det vilda si maks 16 gram fett denne dagen. Ingenting med andre ord.
 • Begrens karbohydratinntak til 1,5 gram pr kg kroppsvekt. For meg blir dette da 82 gram karbo.(Iiik!!). La karbene primært komme i fra grønnsaker. 
 • Spis så mye proteiner du bare orker. Jepp, det vil si magert kjøtt, low-fat cottage cheese, mager kesam,+++
 • Unngå drikkevarer som baserer seg hovedsaklig på sukker: Smirnoff Ice anyone? Og desverre også øl.Her finnes det Lite-varianter forresten.
 • Gode alternativer til drikkevarer med alkohol er følgende: Vin ( Tørrere jo bedre for dette formålet), vodka, cognac, whiskey, rom, gin.  Bland gjerne i lightbrus. 
 • Begrens en slik dag til en gang i uka for å opprettholde en ON FIRE fettforbrenning! Og hold deg til dietten resten av uka.

 


BONUS: Som en liten bonus om du følger disse retningslinjene er at du vil være svært så definert dagen derpå grunnet lite vann i kroppen..Så perfekt måte å toppe formen på.  I`m not kidding!

Nyt helga og lov meg å ikke bli FOR fanatiske da. Det ER lov å hygge seg litt innimellom uten å tenke kalorier;)

 

GOD HELG JENTER & GUTTER!!

 

Stor klem fra SIlje Mariela

 

bloglovin
30 kommentarer // 11.11.2011  @ 12:16 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyLicious Jentene!!Heeeey!!! Håper dere har en fortryllende torsdag så langt? Selv er jeg i treningslokalene og har prøvd å få ting litt på stell her. Fremdeles en god del å gjøre før vi er helt i boks med alle gjøremål. Men det kommer seg, sakte men sikkert.

 Anyway, dere er kanskje nysgjerrig på Prosjekt BootyLiciousjentene? Derfor har jeg vært så snill og laget et lite klipp ifra et par av de første treningene. Mer vil det bli etterhvert men Iphone er igrunnen ikke noe superegnet kamera. Vi har fremdeles litt småterping på teknikk og slikt som må på plass men dte kommer seg. Jeg er superfornøyd med jentenes innsats så langt! 

tilbakemeldingen fra jentene så lang er "STØL I RUMPA!" & "Kjempeartig!!"  Haha...Slikt liker vi!!  Forresten så kommer det før og etterbilder etterhvert så det er bare å glede seg.

Aiight...da skal jeg kjøre i gang noen PTtimer her før jentene over her inntar lokalet igjen + BootyBuildinggruppa som jeg og Eirik Sandvik kjører sammen.

Full day at work!  Gotta love it !:)

Ha en strålende torsdag alle dere!  Mere updates kommer !:)

Klem Silje Mariela

 

 

bloglovin
46 kommentarer // 10.11.2011  @ 14:14 //Motivasjon & Inspirasjon

Resultatbevisste treningsjenter:)Først vil jeg bare si at det er artig å se at dere er så interessert i Ebøkene på siden her.

 og ikke minst å høre deres tilbakemeldinger :)

Til de av dere som spør om forskjellen på disse og BootyBuilding såkan jeg si at det er to ulike ting. Bootybuilding er et styrketreningskonsept mens ebøkene er mer informsjonsprodukter + løsninger rettet mot  hovedsaklig fettforbrenning og endringer av kroppskomposisjon.

 

Fettforbrenning Gjort Enkelt 

 Boka som var først ute og som er min lille baby er denne. Jeg har fått mange flotte tilbakemeldinger på denne og det skal sies at strategiene funker på alle. Den er likevel hovedsaklig myntet på deg som har steder på kroppen fettet nekter å slippe til tross for at du ellers er ganske slank. Skal også sies at Protokoll 2.0 er heavy, så vær forsiktig her hvis du bestemmer deg for å teste.  2 ganger i uka er maks.

 

 Se forresten hva Nina Furseth( Sjekk bloggen henne HER) har sagt om bøkene:"Protokollene for cardioen var rett på sak, klare og SUPRE oppskrifter. Digger dem! 
Tusen takk for kjempebra manualer! Jeg har lenge gått og "tørstet" etter ny input. Det er lett å gå seg litt fast i gamle vaner og rutiner. Rett og slett en GOD (ny) oppskrift på holde formen fra noen jeg synes har en helt fantastisk bra trenings og kostholdsfilosofi = DEG! Du har en helt herlig måte å skrive på, rett på sak, slakter myter etc, samt at jeg også har klokketro på Lyle Mc Donalds teorier. "Aaaanyhow...Nå stikker jeg på trening for kjøre Protokoll 1.0. 
Kommer updates senere på min havregrøt med popcorn. Believe it or not.Haha

Stor klem fra Silje Mariela

NB: Min kvalitetssikring her på bloggen er at jeg Aldri skriver om noe jeg ikke kan gå 100% god for. Det er min garanti til deg.

Har du spørsmål, fyr løs:)  Mulig det blir en spørsmålsrunde snart forresten. Ser dere snart!


40 kommentarer // 08.11.2011  @ 10:30 //Motivasjon & Inspirasjon

Sucker for ABS! :D

 

 Jepp, jeg gjør det.  Jeg ELSKER å se hvordan magen min responderer på øvelsene jeg kjører og jeg liker å se resultater av tida jeg legger ned i treningen min. Fettprosenten begynner også å bli lavere og det passer meg bra siden det er foto/film om en uke + en liten stund etter det igjen.Det er søndag og vi  kjører på med litt flex...sånn for moro skyld! ;)

Jeg har brukt mye tid for å finne øvelser som virkelig er gode. Det har vært en eviglang prosess men endelig ser jeg hva som fungerer for meg i hvertfall. 

Mine favorittøvelser kan du finne i Eboken Flat Mage Nå. Jeg har fått kjempegode tilbakemeldinger fra flere a dere og jeg må si det er utrolig kult. Gleder meg til å se bildene deres i slutten av desember.:) 

Hva er forresten din favoritt øvelse for magen? Og føler du den funker?

Vel, da skal jeg stikke å male litt på gymmet til meg og min kjære.

 

Ha en riktig god søndagskveld!!:))

 

Klem fra SIlje Mariela

32 kommentarer // 06.11.2011  @ 19:30 //Motivasjon & Inspirasjon

"Knip rævva sammen? Hva faen mener du- Jeg kniper jo!"

(NB: Bilder er epublisert!)

IKKE FAEN OM DU GJØR!
  "JOOOOO JEG KNIPER jo for harde livet!!!

Veeeel....Hvis du spiser bra, trener hard markløft, og sper på bed både utfall, knebøy og frontbøy og fremdeles NULL rumpe å vise til da akter jeg å holde på mitt.:  DU BRUKER IKKE RÆVVA DI!!!Du må jo begynne å forstå at det er en grunn til at du fremdeles ikke har oppnådd noen resultater til tross for at du har markløfta halve livet ditt!  Og du; IKKE skyld på gener her.Det er for enkelt.

Maaan.... Jeg husker min første coachingtime hos Eirik.( Jo, selv om man er trener selv så TRENGER man coaching)

"Silje, knip rumpa sammen og skyt hofta fram!" jeg tenkte følgende: "Hva faen da! Da ser jeg jo ikke bra ut! Alle cellulittene kommer jo fram og jeg vil jo aldri i livet ha noen sjanse for å få deg med meg hjem nå som du ser dette. Æsj." Ja jeg tenkte det...Sa det ikke høyt selvsagt..Kunne jo ikke risikere at fyren skulle tro jeg var gal, og langt værre fatte mistanke om at jeg kom til han ens ærend for å få han til sengs...( som selvsagt var planen..Mohahaha!) aaanywayy...


Jeg angrer forsåvidt ikke på at jeg hørte på han til tross for at mine feminine instinkt sa det motsatte. Jeg fikk både gutten med meg hjem, + en sprettrumpe på kjøpet. Hehe. Whats not to like? :)

Uansett...Bildet over snakker for seg selv..

Når du kjører bøy/mark så sørg for at sluttposisjonen din er slik som bilde nummer to, og ikke nummer 1. DU SER JO SELV AT RUMPA IKKE JOBBER PÅ BILDE NUMMER 1. Joda, det SER bra ut med klær på den nummer 1,nummer 2 derimot hjelper deg å se bra ut naken!;) 

So there you go...Praktiser, praktiser og bygg opp rumpa di for en mer spretten kropp, økt styrke og lengtende blikk! 

God torsdag jenter !;)

We don`t call it BootyBuilding for nothing!;)

 

 

Minner også om at det er kun 3 dager igjen av tilbudet med 4 faser + gratis diett!:)  (Spar 998,-)

Etter bestilling mottar du mail om ønsket diett. Da har du alt klappet og klart til å starte treningsåret 2012. Hehe.

Men jeg regner ed de fleste av dere er så glad i å trene at juletidene ikke er noe hindring- Eller hva? ;)

 

God torsdag !:) Klem fra Silje Mariela

 


 

64 kommentarer // 03.11.2011  @ 13:52 //Motivasjon & Inspirasjon

Reduser kroppsfett med DISSE måltidene !

Dere spør hvordan jeg spiser og jeg utsetter i det lengste til å svare dere...Hvofor? Fordi jeg S U G E R på å lage mat!  Den store matlagegleden har jeg ikke så jeg spiser det jeg bør når jeg er sulten! Første måltiden starter rndt kl 13 også spiser jeg til sent på kvelden. Fordi mat SMAKER BEST PÅ KVELDEN!!!!

Måltid 1:

Miracle Noodles - nudler laget KUN av fiber. Kalorifri.

Kylling kjøttdeig (utvannes! Sjekk denne linken for hvorfor/hvordan)

 

Måltid 2:

Grønnsaker

Kyllingfilet

Kesam mager

 

Måltid 3:

Kjøtt

Spinat

Sqash

 


Kveldsmat+ dessert:

Egg + eggehvitter

Spinat

 

Dessert:

Mager vanilje kesam

Frosne bær

Vanilje protein (for bedre og ekstra vaniljesmak!)

 

For å smaksette maten bruker jeg disse ifra Santa Maria. De er desverre ikke å finne i norge lenger, men er en god unnskyldning for å ta seg en tur over grensa å handle i bulk:)

Ha en riktig god mandag dere alle!:)

 

Klem fra Silje Mariela

 

 NB: Ja! det ER lite karbo her! Selv kjører jeg alltid på med ris, riskaker og havrregryn ifm trening og kvelds.men dette er en eksempel på hvordan jeg kan spise når fettprosent er i fokus. Det er flere veier til rom men dette har vært min.

 

20 kommentarer // 31.10.2011  @ 15:20 //Motivasjon & Inspirasjon

Gymmet hvor jentene dominerer!;) Tren med meg og Eirik!

 

Er du jente, liker å trene hardt og Elsker BootyBuilding like mye som meg? 

Fortsett å les!

 

BootyGymmet er oppe å går og fra mandag starter vi opp med TRENINGSØKTER FOR JENTER!

Prosjektet vil foregå i 4 uker og dere trener sammen med Eirik Sandvik og meg 3 ganger i uka etter konseptet BootyBuilding.

Hvis du liker å gi gass under trening og liker å trene sammen med andre og skape et godt og trivlig treningsmiljø er du hjertelig velkommen til oss! Det skal understrekes at du må ha en grei treningsbakgrunn. Du trenger ikke være en ekspert på noen som helst måte, men du bør ha rimelig grei kontroll på øvelser. Det blir coaching underveis, men om du er total nybegynner er det bedre å starte med et par timer med personlig trening der vi får deg på rett spor slik at ting vil foregå som det skal.

 Startdato: Mandag 31 oktober 2011

Treningstider: mandag, onsdag og torsdag klokken 18.00

Varighet: 4-uker

Antall deltagere: Maks 8

Pris: 1500,-  (forhåndsbetaling)

 

Plassene fylles kjapt opp og 4 jenter har tatt steget allerede! Er du med?

 

Send på en mail til siljemariela(att)gmail.com for påmelding.

 

 Legg grunnlaget for Sommerkroppen 2012 allerede idag! Du kommer garantert ikke tilå angre !;)

 

42 kommentarer // 26.10.2011  @ 11:42 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyBuilding- Lokaler på plass på Alnabru!

 

Hey jenter!!   Har dere hatt en fin helg så langt?:)

Jeg vil annonsere at endelig begynner BootyBuildingkonseptet til Eirik Sandvik og meg å endelig ta form i den virkelige verden også!  Det er ikke lenger et konsept som kun foregår over nett. Neida, vi har nå tatt skrittet fullt ut med freshe treningslokaler hvor  resepten på en flott og feminin fysikk står i fokus ! Kan det bli bedre enn det?

Vi kommer til å kjøre på med prosjekter fremover og har allerede noen treningsgrupper mer eller mindre klare.

Om DU, eller du og en veninne ønsker å trene i grupper med enten Eirik eller meg så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på kontaktskjema som du finner her.

 Her er video fra en økt alla det vi kan tlby dere !Check out!

Det er en stor fordel om du er kjent med styrketrening fra før av. Ønsker du derimot å bli med på et prosjekt men ikke no erfaring i styrkeavdelingen anbefaler vi at du bestiller timer til privat coaching med en av oss først slik at du kan bli litt mer kjent med øvelser og teknikk.

GET READY TO BUILD SOME BOOTEY!!!!!!!!!!!:D

Melder også om at det er ikke er lenge til vi avslutter Super-tilbudet vårt på BootyBuilding.com!

Klem fra Silje Mariela

32 kommentarer // 22.10.2011  @ 17:50 //Motivasjon & Inspirasjon

Styrketrening- Hvorfor Frontbøy?

 <-------Knebøy!;)

Ja, jeg skriver ofte mer om frontbøy enn knebøy og mange spør seg hvorfor. Og hvorfor har vi frontbøy i BootyBuilding Fase 1 og ikke knebøy? Vel, det opplagte er at det er en litt safere øvelse for ryggen enn hva knebøy er.


Jeg kan også fortelle at frontbøy er en killer for magemusklene. Jeg er aldri så støl i magemusklene som etter å ha kjørt tunge frontbøy. Og det varer gjerne flere dager. Sykt digg! Flere som melder om akkurat dette.

Ellers, en annen forskjell på knebøy og frontbøy er at frontbøy vanligvis rekrutterer litt mer forside lår en en vanlig knebøy vil gjøre(alt avhenger selvsagt av hvordan du gjør det men de detaljene går jeg ikke innpå her.). Spesielt da VMO og rectus femoris. Analyse av biomekanikken på frontbøy indikerer også at frontbøy er hakket snillere for knærne enn en tradisjonell knebøy. Du trener med andre ord forside lår bedre og belaster knærne i litt mindre grad.( Joda du KAN kjøre bøy som er snill for knærne også så lenge det gjøres riktig, but still)

Mange som går i fra knebøy til frontbøy fortviler ofte over at de er så mye svakere i den øvelsen. Vit uansett at det ikke er ensbetydende med at du får mindre treningsstimuli. Dessuten er det greit å gi kroppen litt nye utfordringer.

Du kan si at hvis du kjører knebøy til under paralell(altså under 90 grader) og kjører frontbøy likedan så vil styrkeration til FB ligge på ca 85%. Det vil da si at hvis du har kjørt 100kg i dype knebøy, vil vekten du klarer dette med i frontbøy ligge på ca 85 kilo. Så det er helt vanlig å være sterke i vanlige bøy enn frontbøy.It`s not just you!;) (kilde: poliquin.com)

"If it`s too heave to squat below paralell, it`s too heavy to have on your back"  Sitat Husker ikke, men godt sagt.

God natt alle sammen! Sov godt !:)

Klem, Silje Mariela46 kommentarer // 18.10.2011  @ 02:19 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyLicious, lokaler og matlaging!

Yes! Slik ser det ut når jeg og Booty- LINN lager mat på en lørdagskveld. Og slik blir også magen seende ut eter at man har spist:

 • Sjokolade til frokost
 • Cookies til lunsj
 • Proteinbarer + en pk riskaker til middag

Men det var digg. 

Forøvrig så går jeg ikke rundt med konstant mageruter. De gjemmer seg rett som det er and heres the proof ladies. Jeg liker magen min flat bedre enn cookies og er veldig glad at der bare tar noen timer så er den tilbake der jeg liker den. Jeg har innsett at å gå rundt i konstant samme gode form er ikke mulig. Mage spesielt endrer seg et titallsganger iløpet av dagen.  :P

Ellers så var kontrakten i boks på nye treningslokaler så nå flytter vi fra kjelleren til en Penthouse. Ikke dårlig det vel? ;)  

Da kjører jeg i gang med Prosjekt BootyLicious! Jeg skal en gang for alle vise dere at man kan få sprettrumpe på ganske så kort tid om alt gjøres RIKTIG!   Jeg har to av jentene klar allerede!

Mine kriterier til deg som ønsker å melde deg på er at du kan

 • - Trene med oss 3 ganger pr uke!  (Dette blir på Alnabru i Oslo!)
 • - Du må være villig til å ta bilder i undertøy/bikini
 • - Du må være godt kjent med styrketrening og baseøvelser fra før av
 • - Du MÅ være dedikert, ha basiskunnskap på plass når det gjelder trening og kosthold
 • - Det vil koste deg et symbolsk beløp å være med.

I tillegg vil jeg vite HVORFOR jeg skal velge akkurat Deg. Send interesse mail til siljemariela(att)gmail.com

Nå stkker jeg snart på trening med gutten min.

 

Klem fra Silje Mariela

 


 

22 kommentarer // 10.10.2011  @ 18:43 //Motivasjon & Inspirasjon

Til dere som bestiller BootyBuilding!

 

Alt av treningsprogrammer og ebøker som bestilles via BootyBuilding.com er nå gjort tilgjengelig for dere straks bestillingen er gått igjennom.

Om dere ønsker tilgang til deres bestillinger kan dere logge dere inn og få tilgang til alt dere har bestilt. 

Fra og med Oktober så skal alle som registrerer seg og bestiller motta brukernavn og passord. Dette kommer til dere på mail straks dere er blitt registrert. 

Har dere flere spørsmål ifm BootyBuilding benytt kommentarfeltet under her;)

 

-Eirik Sandvik & Silje Mariela- 

 

16 kommentarer // 05.10.2011  @ 21:52 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyLicious - Good morning sunshines!:)
...Jeg synes et er kaldt nå og jeg hater det !   Sånn..det er lov å klage litt...

Tenkte jeg skulle kjøre på med et lite Silje-innlegg idag. Litt personlige innlegg innimellom må dere tåle. Hehe.Jeg skriver egentlig inn for å si at jeg har det bra. Jeg har smerter i alt av muskler i kroppen siden trening har vært min store prioritet de siste ukene men sånn er det. Practice what you preach er det ikke det det heter?

Jeg har mottatt nytt treningsopplegg ifra coach Tumminello, samtidig som jeg trener litt med Eirik og gutta boys. 

Styrken øker fremdeles og i går fikk jeg 60 kilo opp i FloorPress + at det ble 65 kilo i frontbøy til boks for noen dager siden. Jeg liker det !:)

I tillegg holder skuldra seg på plass (har hatt den ute av ledd noen ganger for de som ikke vet det) og det er jo fantastisk. Hehe. Mulig fokus på teknikk har en medvirkende årsak. Ja, jeg tenker det.

Så hva har jeg ellers gjort siste uka:

 • Sett Kong Curling og Hodejegerene på kino og (K

  onge begge!)
 • Trent bein og overkroppsøkt med Eirik, kaninene hans og Marit
 • Vi har fått treningsutstyr - Prowler blant annet og er kuleste treningsutstyr noensinne!  JAAAA!!
 • Eirik og jeg fikk tilsendt prøver på et Omega3produkt som smaker VANILJE! Tro det eller ei men vi ble sittende og drikke ut av flaska fordi det var så hinsides GODT!   Haha...det er revulosjonerende!!!  Ja, jeg kødder faen ikke heller!!)
 • Jeg har fått et jobbtilbud ( som jeg kan velge å ta fordi jeg har Lyst og ikke fordi jeg må. Det er ca verdens beste følelese)
 • Det er et spennende samarbeid sånn halveis på G som bare hadde vært kulest i verden om det blir noe av. Og er noe som jeg har drømt ca bestandig. vil ikke si noe mer om det før ting er en realitet.
 • Gleder meg til prosjekt BootyLicious med kaninene mine! (Til prosjekt nr to kommer jeg tilbake til)

 

 

Yes to Curves bitachesss!!!!!!!!  Så stikk å spis grøten din !!! MAT FTW!

Klem, Silje Mariela

 

 

28 kommentarer // 04.10.2011  @ 10:46 //Motivasjon & Inspirasjon

GLEDESMELDING fra en BootyBuilder! =)
Er du usikker på om BootyBuilding er noe for deg? Og om det i det hele tatt kan generere resultater? Vel, les følgende og bli overbevist:

Tusen Takk !! Dette har jeg ventet lenge på. 
Jeg ser forandringer på kroppen min alleredde NÅ! BootyBuilding er helt genialt!
Og dette bare etter de få timene jeg har hatt med deg og den lille tiden jeg har trent alene. Jeg digger det!
Dietten har gått veldig bra. Det er maaange fristelser, men mine mål er større enn en pose med godiser ! Mye Større ! 
Det gjør meg så vanvittig glad og motivert å se at kroppen bare blir tightere. Akkurat i den retningen jeg vil ha det ! 
Har tatt før bilde å gleder meg til å vise meg selv og deg resultatet til slutt :D 

Som du ser så kan gode resultater komme ganske så fort så lenge man har kontinuitet og er flink med kostholdet. Det trenger faktisk ikke ta en evighet å endre fysikken sin til det bedre, men det krever det det krever. Er du av den formening at ingenting skal forsakes til tross for at du ønsker en fit kropp så sier Lykke til. Du vil trenge det.

 

 På bildet her har du Jennifer Lee.

Hun er et levende bevis på at man KAN hvis man VIL!    Du sitter med makten til å endre din egen fysikk!  

God mandag jenter !;)

Eirik og jeg takker så mye for alle de positive tilbakemeldingene vi får i fra dere. Det er GULL! 

Send inn før og etterbilder innen desember 2011 ! Vi utfordrer DEG!

(PS: Til de av dere som allerede har sendt inn bilder for en stund siden- Send inn etterbilder innen desember dere også) 

18 kommentarer // 03.10.2011  @ 17:09 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening og forsøkskaniner!

 


Trening, fitness og Forsøkskaniner:

Jeg har fått veldig mange henvendelser om folk som vil være forsøkskaniner i treningssammenheng.

Selv er jeg skeptisk.

Jeg har erfart at veldig mange VIL men veldig få står løpet ut. Veldig mange er supertmotivert ti å starte med men ramler av lasset straks det kommer en fristelse eller what have you...Folk er alt for glad i unnskyldninger og for å være helt ærlig så er jeg drittlei unnskyldninger.

Gjør det du blir bedt om eller drit i det. Jeg er ikke interessert i å høre grunnene dine for at DU ikke kunne trene den ene dagen eller hvorfor du ble NØDT til å kaste i deg en hel grandis. 

I give a
<----------------
(en tiny ratsass for de som lurer ;)

For at jeg skal gidde å følge opp og være 100% dedikert i et prosjekt så er det viktig for meg å vite at vedkommende OGSÅ er like dedikert som meg selv! 

Derfor har jeg begynt å heller følge med folk over tid for å se om dette er personer som står på kontinuerlig eller ikke. Jeg har nå vært så heldig å funnet tre herlige kaniner.

Grunnen til at jeg vil samarbeide med disse jentene er fordi jeg vet at de står på og er villig til å gjøre det som kreves! Dette er jenter som jeg har sett at er dedikerte over TID og som ikke lar seg knekke av en dårlig dag her og der. 

PS: Jeg vil trenge noen flere snart, men det er ingen vits i å tipse om å velge deg med mindre du har en særdeles God grunn, eller kan vise til at du faktisk har kontinuitet i det du driver med.

Jada, streng må man være men pusing og dilldall funker rett og slett ikke! 

God søndagskveld. Nå skal jeg spise en velfortjent god kveldsmat med den hinsides sexy gutten min. (Ja, jeg får faktisk ikke sagt det nok så deal with it.)

 

- Silje Mariela- 

 

 

29 kommentarer // 02.10.2011  @ 22:21 //Motivasjon & Inspirasjon

Veltrent kropp? Slutt å spenn bein for deg selv!

 

 Girl with Boooty...Det liker vi!:D

Anyhow...
Ønsker du deg en veltrent kropp? Ja selvsagt gjør du det...Don`t we all?

Vit da at detaljene teller!

Dere har sikkert hørt "It all adds up", ikke sant? Vel det er faktisk akkurat slik det er. Veldig mange har en tendens til å skippe en trening her og der, eller unne seg en sjokolade her og en bolle der. Og joda, innimellom er det faktisk helt ok. Hvem er vel perfekt? 

Men...Det kan faktisk være at det er nettopp disse avgjørelsene dine som gjør at du ikke kommer dit du ønsker. Ihvertfall om det skjer for ofte. Ja jeg vet så utrolig godt hva jeg snakker om fordi jeg har vært der selv. Ca tusen ganger. Believe me.

La oss si at du skal ha fire treningsøkter i løpet av uka og kjøre et forholdsvis strikt kosthold for å få ned fettprosenten. Da spenner du bein for deg selv om du da velger å skippe et par av øktene, og ta deg en liten sjokolade eller et glass juice/brus her og der flere ganger iløpet av uka. En treningsøkt forbrenner ca 300-400 kalorier og en sjokolade, bolle eller halvliter brus/juice inneholder ca 300-400 kalorier. Gjentar dette seg et par ganger i løpet av uka så har du allerede ca 2000 ekstra kalorier som du kunne spart fettcellene dine for om du hadde fulgt planen du skulle. Du hadde også vært mange skritt nærmere sixpacken!

Simple as that. It ALL adds up!  Jeg får ikke sagt det nok: HVERTmåltid teller- HVER trening teller! Nei, jeg er IKKE imotslingrinsmonn. Bare være forberedt på hva det evt fører med seg, og vær klar over konsekvensene. 

 

Nå tar jeg helg. Jeg håper dere alle får en strålende lørdag alle dere skjønne treningsfreaker der ute!  Nå stikker jeg på trening og jeg GLEDER MEG !!:))

 Stor klem ifra Silje Mariela

34 kommentarer // 01.10.2011  @ 13:00 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening, maksing og eyecandy

Nei...Det var ikke meg jeg mente som var eyecandy :P  Haha..Alt bra med dere idag? Noen som har vært mer sporty enn denne late jenta her som knapt har rørt seg? hehe

Jeg har selvikke kommet meg avgårde enda. Jeg får se hva jeg gjør utover kvelden. Akkurat nå et det konsumert hakket for mye mat til at jeg klarer å røre på meg. Kjenner det kribler i kroppen etter å trene styrke.

I går var jeg med gutta til Eirik og kjørte bein. Det ble forsøk på maksing i frontbøy til boks. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er vanvittig støl i magen idag. Jeg gav meg på 65kg og må si meg særdeles fornøyd med det. Det er det meste jeg har tatt i frontbøy noen gang så da klager man ikke. ;)

Frontbøy er forøvrig lagt inn i Flat Mage NÅ. I går ble jeg minnet på hvorfor, og idag er det enda værre! Fyttepy det er faktisk vondt og slisomt å le!! Haha...Digg!:) men det gir avkastning. Og til syvende og sist er det jo dèt det handler om. Eller hva? Hadde ikke orket å trene om det ikke gav resultater.

Jeg kapitulerte på slutten av økta og brukte resten av tida med å hvile øynene på den mest sexy skapningen jeg vet om. Det skader aldri det, eller hva jenter?;)

Har også hatt noen timer idag + møte med ei skjønn frøken jeg hjelper litt mot konkurranse. Det er bare å glede seg til før og etterbildene. :) Hun vil være en av mine få forsøkskaniner fremover. Det gleder meg å samarbeide med dedikerte, målbevisste jenter.  Vi har litt småutfordringer på veien men det er litt det som er morsomt og ikke minst spennende. Jeg har troen på at det vi skal teste etter at konkurransen er ferdig kan bli veldig bra. Til nå har jeg to forsøkskaniner pluss meg selv.

Vel, det var en liten update. Nå blir det sushi!:)

Klem fra SIlje Mariela

 

 

 

23 kommentarer // 29.09.2011  @ 19:13 //Motivasjon & Inspirasjon

Fat isn`t made out of nothing!

 

Dagens visdomsord fra Alan Aragon

‎"Fat isn`t made out of nothing! If that were the case we could solve the worlds hungerproblems. Anyone can get lean!"

Så der har dere det. Han sier også som så at det å skylde på gener også er bare tull (sett bort i fra noen supersjeldne tilfeller som ikke gjelder DEG!). Hadde du blitt satt i en ørken og ikke fått annet  spise enn 200 gram fisk og vann så VILLE kroppen begynt å tære på fettet. Musklene hadde selvsagt gått med i dragsuget i rekordfart, men likvel..Get my point?

Så ikke glem dette:

Nå raser jeg avgårde for å kjøre noen PTtimer også er det trening selv. Det blir digg! 

 


15 kommentarer // 25.09.2011  @ 11:31 //Motivasjon & Inspirasjon

Når faste lår og sprettrumpe står på ønskelisten....så er det ingen vei unna styrketreningen!

Jeg vil en gang for alle påpeke at det er MUSKLENE i kroppen som gir deg STRAM, FAST kropp! Hverken ellipsemaskinen eller tredemølla har all verden for seg om du ikke trener styrke.

Flere har spurt meg om det holder å bare kjøre intervalltrening eller moderat cardio for å få en fast figur og jeg gir deg et klart rungende N-E-I!

Visst hjelper cardio på fettforbrenning, men stimulerer du ikke musklene tilstrekkelig så vil muskulatur også gå med i dragsuget. Resultatet er en slapp, skinnyfat kropp. 

Så hva er ønsker ditt ?

Slapp og mager? AKA Skinny Fat.
eller Sterk, Stram og Fit?

Its your choice!   Du har makten til å endre din fysikk til det bedre!

Jeg vet hva jeg ville valgt. Hadde du valgt det samme?  Ja så se å gjør noe med det da!

Starten for meg var faktisk BootyBuilding      ("Helvette Silje, hvor mange ganger skal du nevne den jævla BootyBuildinga??!!"....Svar: Det er et av mine hjertebarn så mao MANGE GANGER! Liker du det ikke så får du finne deg en annen blogg å lese. Sorry Mac!;)  

Livet er for kort til å gå rundt å bruke energi på å føle seg dårlig. Husk forresten også at HVER trening teller! HVER ENESTE EN!   Så er du lite motivert en dag så tenk på det!

 

Nå stikker jeg på trening!:)

Klem fra Silje Mariela


18 kommentarer // 22.09.2011  @ 19:29 //Motivasjon & Inspirasjon

Fitness: Jenter, hva forventer dere?La meg få avklart et par ting her jenter; har jeg skjønt deg rett hvis:

- Du vil ha flat mage, men ikke trene hardt?

- Du vil ned i vekt, men ikke legge om kostholdet ?(grapegruktdietten derimot!)

- Du vil stramme opp, men ikke trene styrke?- Du vil ha muskler, men holder deg til de råsa manualene av frykt for å bli seende ut som dama over her?

- Du vil bli sterk, og muskuløs, så du kjører på med ca 100 bicepscurlvarianter, med 100 reps pr øvelse?

- Du vil ha stramme lår, og sprettrumpe, men du vil ikke trene ben fordi du allerede har så "masse muskler i bena" ?

- Du vil trene styrke, og gjerne helkroppsprogram, men "skal ikke ha øvelser for ben fordi jeg spinner 2 ganger i uka!"?

- Du vil bli definert, men kun ved hjelp av Frk. Ellipse? Du er forresten gjerne 170, og veier 48 kg. (Her bør det ringe en bjelle!!)

- Du ønsker deg fine, tonede armer, men vil ikke kjøre på med styrketrening for "da kommer de til å bli enda større!!"?

- Du tør ikke trene ben pga at lårene allerede er store (til tross for at du Aldri har trent styrke på bena i ditt liv!)?

- Du trener MRL i håp om å få lange, slanke muskler?E det rart at mange mister motivasjonen sin, og ikke får noe som helst framgang på det man gjør?

Svaret er : Nei! Uvitenhet er èn ting, men da foreslår jeg at man spør noen, om man til sin fortvilelse føler at man ikke kommer noen vei.

Jeg er forøvrig coach og personlig trener og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg hvis du, som meg, er ute etter gode treningsresultater

 Men la meg prøve å avklare litt her:

Punkt 1: Om du vil ned i vekt/fett% så nytter det ikke å sitte foran tv`en og pimpe Nutrilett-slankebarer! Du må gjøre bevisste valg på kostholdsfronten!

Punkt 2: Vil du stramme opp kroppen, så KREVER det at du trener styrke. Tung styrke! og fære reps enn 100! Hold deg et sted mellom 6-12, og varier!

Punkt 3: Frykter du for å bli seende ut som en bodybuilder; Kom deg ned på jorda! Vi jenter har INGEN(!!) naturlige forutsetninger for at dette kan skje!! vi har ikke genene til at det skulle være mulig!!Du kan ta 150kg i markløft og fremdeles ikke se ut som en! Skjønner? Så hva er du redd for? Det eneste styrketrening gjør for deg er å gi deg en bedre kroppssammensetning, økt forbrenning, og et strammere inntrykk!

Punkt 4: Og så var det den eviglange diskusjonen om lange, slanke muskler; vi har alle ulike genetiske forutsetninger for hvordan muskulaturen vår ser ut, noen har lange muskler, noen har kortere...Du kan ikke trene deg til "lange, slanke, muskler!" Beklager å ødelegge drømmen din, men jeg kan jo alltids tipse deg om at om du trener styrke, legger om kosten til rene proteinkilder, sunt fett og grønnsaker, og litt cardio, så vil du nok oppnå det du er ute etter her.

DESSUTEN: Har den treningsresepten du kjører nå ikke funket for deg så langt, så vil den neppe funke om et halvt år heller!

 

Just sayin!

  BootyBuilding For the WIN33 kommentarer // 19.09.2011  @ 11:17 //Motivasjon & Inspirasjon

Fredag: Sexy-Time på BodyWork

Visste du at kosthold og trening spiller en VIKTIG rolle i din sexappeal og sexdrive?

Jeg tuller ikke?

Ved en god treningsprogrammering og et godt kosthold så vil du få en god hormonell balanse. Du vil også føle deg bedre og mer attraktiv.

Styrketrening gir dessuten testosterionnivåene i kroppen din en boost.  Ingen fare for at du vil bli seende ut som en mann her selv om jeg nevner økt testo i kroppen. Det "verste" som skjer er at sexdriven din går opp . I tillegg øker fettforbrenningen din flere hakk.  Hyppigere sex vil igjen føre til enda bedre testosteronnivåer. Ergo bedre effekt av dine øvrige treningsøkter og som jeg nevnte, økt fettforbrenning!

Så Nå har du ingen unnskyldninger lenger for å ikke ta vare på den kjære mannen din! Han vil sette pris på det.Og det vil du også!;)

God fredag jenter!;)

Klem fra Silje Mariela

Musikk for helga- Fergilicious!:)

28 kommentarer // 16.09.2011  @ 14:53 //Motivasjon & Inspirasjon

Miracle Noodles- Kalorifrie fibernudler endelig i Norge!


En gledelig nyhet til alle dere som har mailet med non-stop om Miracle Noodles- ENDELIG ER DE TILGJENGELIG I NORGE!

For en noodle og pastafreak som meg så er jo dette helt ypperlig! 

Og jeg vet det er flere enn meg der ute. Hehe. 

Det som er tilfelle med vanlig pasta er at man spiser de i ekstremt store mengder og man ender opp med at vekten ikke rikker seg eller at fett rundt midje ikke vil slippe (   MERK DERE AT JEG IKKE SKYLDER PÅ KARBO I SEG SELV, MEN MENGDENE!!!)  I andre tilfeller er cravingen etter pasta så stor at det er vanskelig å følge dietter hvor dette ekskludert. Vel, nå  kan du få i både pose og sekk. Det liker vi!

Da er det ingen tvil om at disse nudlene er midt i blinken hvertfall. Jeg hadde selv en periode her hvor jeg var hekta, og det var nudler til flere måltider pr dag. Dette var resultatet:Jeg bestilte et lass i fra USA(som desverre kostet skjorta pga frakt/moms/toll unameit!!). Det som var veldig synd da var store forsyninger ble frostskada. Det var kjipt. menmen..sånn er det. 

Selv om jeg nå kjører på med masse karb så kommer jeg garantert til å spise en del av disse også. Det er jo også en ypperlig kilde til fiber. 

Produktene finner dere HER

Ha en strålende onsdag videre!:)

Klem fra Silje Mariela

 

27 kommentarer // 14.09.2011  @ 12:31 //Motivasjon & Inspirasjon

Sexy-Time på BodyWorkJa ikke sant...dere har ventet på denne? (snakker ikke om bildet men om spalten);P 

Jeg tenker som så at her kjører jeg og Eirik Sandvik på med noe som mest sannsynlig er landets mest edgy treningskonsept for jenter, men fremdeles så har vi ikke fortalt de BESTE fordelene med det.

BootyBuilding er treningskonseptet for jenter som som vil bli sterke, sunne, friske og som selvsagt har et ønske om å se bra ut naken! Hvis du mot formodentlighet ikke har fått det med deg så anbefaler jeg at du sjekker ut konseptet HER

Men du visste sikkert ikke at BootyBuilding også fører til at du får et bedre sexliv? Jepp, du hørte rett!

Ikke bare gir det deg flat mage og sprettrumpe(om du jobber som du skal!), men med vår unike fokus på baseøvelser og kjernemuskulatur så får du også ekstra stimuli av sexmusklene( Jada, det er bekkenmuskulaturen jeg snakker om)Dette fører i sin tur til:

 • - Større nytelse under sex
 • -  Kraftigere orgasmer
 • - Økt nytelse for din partner
 • - Økt følsomhet

I tillegg så øker testosteronnivåene i kroppen din, og dette fører igjen til økt sexlyst. So whats not to like? 

Sånn! Da stikker hvertfall denne jenta på trening;)

God fredag jenter !

Klem fra Silje Mariela

 Vi avslutter partymusikk for helga ;) Rihanna! 

 

17 kommentarer // 09.09.2011  @ 12:38 //Motivasjon & Inspirasjon

"Knip rævva sammen? Hva faen mener du- Jeg kniper jo!"

(NB: Republisert!)

IKKE FAEN OM DU GJØR!
  "JOOOOO JEG KNIPER jo for harde livet!!!

Veeeel....Hvis du spiser bra, trener hard markløft, og sper på bed både utfall, knebøy og frontbøy og fremdeles NULL rumpe å vise til da akter jeg å holde på mitt.:  DU BRUKER IKKE RÆVVA DI!!!Du må jo begynne å forstå at det er en grunn til at du fremdeles ikke har oppnådd noen resultater til tross for at du har markløfta halve livet ditt!  Og du; IKKE skyld på gener her.Det er for enkelt.

Maaan.... Jeg husker min første coachingtime hos Sandvik.."Silje, knip rumpa sammen og skyt hofta fram!" jeg tenkte følgende: "Hva faen da! Da ser jeg jo ikke bra ut! Alle cellulittene komer jo fram, og jeg vil jo aldri i livet ha noen sjanse for å få deg med meg hjem nå som du ser dette. Æsj." Ja jeg tenkte det...Sa det ikke høyt selvsagt..Kunne jo ikke risikere at fyren skulle tro jeg var gal...


Jeg angrer forsåvidt ikke på at jeg hørte på han til tross for at mine feminine instinkt sa det motsatte. Jeg fikk både gutten med meg hjem, + en sprettrumpe på kjøpet. Hehe. Whats not to like? :)

Uansett...Bildet over snakker for seg selv..

Når du kjører knebøy/knebøy/mark så sørg for at sluttposisjonen din er slik som bilde nummer to, og ikke nummer 1. DU SER JO SELV AT RUMPA IKKE JOBBER PÅ BILDE NUMMER 1. Joda, det SER bra ut med klær på den nummer 1,nummer 2 derimot hjelper deg å se bra ut naken!;) 

So there you go...Praktiser, praktiser og bygg opp rumpa di for en mer spretten kropp, økt styrke og lengtende blikk! 

God tordag jenter !;)

We don`t call it BootyBuilding for nothing!;)Sjekk ut RUMPETRENING.NO

 

 

PS: Er i Trondheim nå og jeg har coachen 8 rumpeglade jenter! Som alle fikk seg en liten ahaopplevelse. Jeg forventer gode resultater fra disse jentene iløept av et par uker. Yeah..så tidlig pga bruker man musklene rett så SKJER DET NOE!

42 kommentarer // 02.09.2011  @ 16:15 //Motivasjon & Inspirasjon

Hard styrke gjør damer til menn?

Heey!!! Da var høsten så godt som over oss igjen...tida flyr virkelig!

Tenkte jeg skulle gi dere et lite spark i rævva her ang det som angår styrketrening.

Myte: Vi jenter blir seende ut som bodybuilders hvis vi trener hardt, og løfter vekter!

Jeg sier bare en ting til dette: Bullcrap!!

Tror du meg ikke?
Vel, da vil jeg gjerne bruke meg selv, og Lonnie Pedersen som eksempel.

 Lonnie:

Dama er ca 163 cm. Lita frøken med andre ord.

Hun løfter 115 kg i markløft, tar ca 70 kg i benkpress, Chins med 25 kg i beltet, og ja knebøyen er sikkert ikke fryktelig langt unna 100-tallet det heller, om ikke over.

Hun har i tillegg veldig bra genetikk, og god muskelutvikling. FREMDELES ser hun ikke ut som en bodybuilder. Så jeg sier det igjen. Våkne opp!! Og vær ikke redd for å ta i litt!Jeg kan desverre ikke sammenligne meg selv med Lonnie styrkemessig. På langt nær!!. men jeg har skjønt at vil jeg ha resultater så MÅ jeg løfte tungt. Muskulatren trenger stimuli!

Pr dags dato(skal teste på nyt snart nå!) ligger jeg på 57,5 kg i benkpress, 80 kg i markløft, og 77,5kg  i knebøy. og det er fremdeles ikke mye med meg som kan minne om en bodybuilder. Så godt som INGENTING!  Nesten til min store frustrasjon faktisk.

Hvis ikke dette er handfast bevis nok på at man ikke blir bodybuilders av å ta i litt på trening, så vet ikke jeg som skal til for å overbevise dere.

Bare våg å stol på meg. Jeg tror dere vil takke meg senere, når resultatene kommer!

OG til slutt: Når du benytter MER vekt i benkpressen enn knebøyen er det på tide og begynne å revurdere enkelte ting! Om ikke annet, så skaff deg en trener/coach som kan hjelpe deg!  Ved å ikke vite hva du driver med, og trener på måfå, så går du glipp av gode resultater, og du vil aldri oppnå å finne ditt virkelige potensiale!

 En grei retningslinje ang styrke:

Du BØR kunne ta din egen kroppsvekt i markløft, om ikke det dobbelte (Etterhvert!;)

Minimum 50% av din kroppsvekt i benkpress, og gjerne kroppsvekt i knebøy. hvertfall 75% til å starte med her.

Så der har der enoe å strekke dere etter!

 

God onsdag!:)

bloglovin
24 kommentarer // 24.08.2011  @ 15:52 //Motivasjon & Inspirasjon

BootyCamp- Fettforbrenning gjort MORSOMT!

Kan det finnes noen bedre måte å starte dagen og helga på enn med Booty Camp ?

I MORGEN KL 10.00!! Hvem er med?? 

Jeg kutter ned på antall deltakere fra nå av.  Dette er fordi jeg ønsker du Du skal få maks ut av treningsøkten! 

Dette har å gjøre med oppfølging, intensitet og tid effektiv trening å gjøre.

HØRER FRA DEG!!!!!

 Her er mari på Booty økt nr 2. Ingen tvil om at det gav mersmak!

Etter dagens økt med Silje Mariela kan jeg bare si en ting: WOW!!! En liten herlig tikkende bombe full av energi, sprudlende humør og masse bra kunnskap - både om trening, teknikk og kosthold. En time med henne har gitt meg supermotivasjon til å prøve nye ting, og å endre bl a kosthold. Hvis du er en person som liker å gutse, bli utfordret på nye ting og svette - ja da er det absolutt å anbefale å ta en time

 

 Og jenter jeg lover dere <---- Lille dyret her er definitivt verdt et nærmere bekjentskap!   Alle som har hatt æren å hilst på har blitt øyeblikkelig betatt, og det har vært kjærlighet ved første blikk!

Ta med ei veninne, og bli med på en skikkelig treningsøkt! Fettforbrenning kan faktisk være grisemorsomt!:)

Send mail til siljemariela(Att)gmail.com om du er med !:)

Pris er fremdeles kr 200,- pers og cashi is king as always.;)

Gleder meg til å trene med deg !:)
 

(kommentarene deres svarer jeg på snart;)

14 kommentarer // 21.07.2011  @ 17:42 //Motivasjon & Inspirasjon

Booty, Trening, Glamour & Flat mage NÅ!Flere enn meg som er litt i feriemodus-ish?  :)

Jeg er nå tilbake i Oslo hos gutten min. Akkurat nå sitter jeg på kafè og gjør siste innspurt på Flat Mage NÅ(aka Belly Boost) som dere har spurt etter nå en stund.;P Ting tar tid men det er fordi jeg skal ha alt PERFEKT før dere så mye som får slå kloa i den. Utrolig artig å få inn så enormt mange spørsmål om mage og fettforbrenning. Jeg ønsker å dekke hver bidige forespørsel og spørsmål, så da tar det litt lengre tid enn først forventet. Men den som venter på noe godt. det er også noen redigeringsrunder hos korrekturleser som gjenstår. det blir veldig bra. I overkant av 100 sider om KUN mage...Her avdekkes alt som du noensinne vil behøve å vite. Du får vite det på bloggen straks ting er 100%.

Ellers så skjer det ikke all verden, eller jo det gjør vel egentlig det. Det er med sommerfugler i magen at jeg har avsluttet skolegangen for å satse på å kunne leve og drive med det jeg alltid har hatt lyst til. Det går opp og ned. Noen dager VET man bare at ting går veien, mens andre dager er mere usikker og man lurer på hva man driver med.  Har nok alltid vært litt glad i å være litt utenfor komfortsonen siden det er det som skaper fremdriften i meg, selv om jeg hater de dagene jeg begynner å tvile på meg selv. Men har ikke vi alle det slik fra tid til annen? Det er uansett bedre å ha levd og tapt, enn aldri å ha levd. Leset et litt godt sitat her en dag "You don`t see life as it is, you see life as you are". Det er noe i det.

Mulig denne bloggen blir mer om å følge meg på veien mot flere mål enn bare fitness? :P Uansett mye det livet dreier seg om om dagen. 

 Jeg har forresten konvertert til å bli halveis blond. Dette bildet er nok noen år siden (jada, den gang glamourmodellen i meg levde i beste velgående..haha..).men jeg er blitt slik på håret igjen uansett..Jeg gir det to uker så vil jeg bli mørk igjen :P


 

Siste dagene er gått i trening, mat og skriving. Vi har i tillegg noe spennende på gang mtp BootyBuilding som jeg gleder meg veldg til å se resultatet av. Kanskje allerede i august/september. Den som lever får se:) Ellers så er jeg stiv som en stokk etter bentrening. Lurer på hvorfor jeg bli ekstra støl etter jeg har trent med Eirik Sandvik? Mulig jeg gjør en bedre innsats da? Who knows...Jeg har hvertfall litt problemer med å gå nå..

Vel, jeg skal fortsette litt på prosjekter her...Updates kommer fortløpende både her og på FitnessCoachen...BTW HVER MANDAG  LEGGES DET UT GRØTOPPSKRIFTER I FRA CHASSI SOM DERE MÅ FÅ MED DERE FOR DE ER SYYYYYKE!!!!:))

Forresten, hva bedriver dere ferien med? Trening? Fråtsing? Ferie? Drikking? Let me know !;)


19 kommentarer // 12.07.2011  @ 12:29 //Motivasjon & Inspirasjon

Hjemme igjen, og klar for trening!Heey flotte dere!

Da var vi hjemme igjen! Et par dager senere enn planlagt, men det er så.

Jeg hadde den rareste drømmen dagen før vi skulle reise. Jeg drømte først at vi kom for sent til flyet, og at vi stresset masse. Deretter drømte jeg er vi styrtet. Det var nok underbevisstheten som fortalte meg at flyturen kom til å gå til helvette. Må egentlig bare le for alt var så virkelig.Først kom vi oss ikke med flyet pga passmangel. Og når vi endelig kom oss til amsterdam dagen etterpå, så mistet vi flyet hjem. Når vi endelig kom oss til Oslo, så gikk ikke togene. Meen nå er vi tilbake.  Vi fikk uansett erfart at NYC er Verdens mest stressende by og skal begynne å rote i. Vi måtte jo finne ambassaden, og hadde bare noen timer på oss.  Uansett...IDAG FIKK JEG NYTT TRENINGSOPPLEGG OG GLEDER MEG SOM EN UNGE TIL Å SETTE I GANG!!!!!

Jeg ser at det er mye nytt, og mye å sette seg inn. Dessuten tror jeg det er lagt opp til at jeg ca skal dø. Så kommer det ikke flere opdateringer herifra så er det mest sannsynlig det som er forklaringen. Digger at jeg har fått prowler med i opplegget da. det blir DIGG! 
Appropo Prowler - Det er ny BOOTYCAMP på lørdag!!! Hvem er med???!!!!:))) Kr 200,- pr person, og påmelding skjer ved å sende mail til siljemariela(att)gmail.com!
Aiight...da skal jeg avgårde å kjøre PTtime før jeg får kommet meg avgårde på trening selv. I`ll keep you posted!
Sjekk innom snart igjen!:)
Klem fra SIlje Mariela

16 kommentarer // 29.06.2011  @ 13:56 //Motivasjon & Inspirasjon

8 Tips til en GOD start på dagen:)

 

God morgen engler!For en nydelig dag det er ! Finns ikke noe bedre enn å våkne opp til strålende sol. Nå sitter jeg her ute på verandaen med proteinshaken min, notatboka mi, og macen. Kjente behovet for en rolig, god start på dagen før jeg tar fatt på eksamenslesing igjen.

Jeg sitter forøvrig her å tenker på kosthold jeg. Har du noen ganger tenkt på at kroppen din faktisk er bygd opp av maten du spiser? Ordtaket Du blir hva du spiser stemmer så utrolig godt. for du BLIR faktisk det du spiser.

Jeg merker det selv at spiser jeg dårlig mat så blir jeg uopplagt, energiløs og i dårlig humør. Spiser jeg sunn og god mat så blir jeg opplagt, i godt humør, lettere til sinns, og fornøyd med kroppen min.

 

Mit lille tips til deg er start dagen med

 • Et stort glass sitronvann.
 • Yogi-Te eller kaffe.
 • Få i deg en porsjon grønt pulver lagd på grønnsaker, bær, alger og u name it( Iherb)
 • Og inkluder gjerne c-d vitaminer i tillegg.
 • L-Tyrosin for mentalt fokus og treningsboost! (fungerer hvis du har inntak av koffein i tillegg)
 • Og gjerne 1-2ts L-Glutamin for mentalt fokus, immunforsvar og muskulatur.
 • Har du en tendens til å bli fort sulten? Ta deg en proteinshake på 30-40 gram med litt kaffe oppi. Da har du litt å gå på.
 • Les en bok. Enten det er fiksjon, selvutvikling eller noe du vil lære mer om.
 • Nyt livet slik en halvtimes tid, pust med magen og kjenn hvor godt det gjør å ta vare på seg selv.

Ta å kjenn hvor deilig det er å starte dagen din slik som dette. Om det så krever at du står opp en time tidligere så gjør det. Egentid er viktig. Når du får en god start så legger du et godt grunnlag for resten av dagen også.

Du får LYST å stelle godt med deg selv

Du får LYST å trene

Du får LYST å spise sunt og godt

Du får LYST  og overskudd til å gjør ting!

Du får ØKT livsglede!

Du takler stress og mentalt rot bedre. Kanskje får du litt bedre system i tankene dine.

 


Ønsker deg med dette en rktig god og fredelig søndag!

 

 

PS: Tusen takk for all mail ifra dere ang innelgget om pupper og trening. Jeg kommer tilbake til dere!:)

 22 kommentarer // 12.06.2011  @ 10:25 //Motivasjon & Inspirasjon

Pupper, Jenter og Trening!

JAAAA !!! Da var det på tide å sette søkelyset på PUPPER jenter! Jeg har fått mer enn nok spørsmål fra dere ang dette temaet. Så!  I den forbindelse søker jeg jenter som har valgt å legge seg under kniven for å forstørre sine fordeler. Jeg vil også gjerne høre fra dere som har vurdert det, men bestemt dere for å ikke gjøre det. Et omfattende  tema  som publiseres på FitnessCoachen når ting er på plass!  Gi meg et lite hint på siljemariela(att)gmail.com om du er interessert i å bli med på et lite intervju, så hører du fra meg! Det er en stor fordel om du trener aktivt.  Gleder meg til å høre fra deg !:)

From Booty- to Boobielicous! ;P
FitnessCoachen.no - Mer enn bare kalorier og knebøy !;)

31 kommentarer // 09.06.2011  @ 16:07 //Motivasjon & Inspirasjon

Nydelig snacks og mitt forbilde!Nå er det onsdag, og jeg sitter her med proteinshaken min og er trøtt! Dessuten har jeg litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke ar fått svart på alle kommentarene fra dere riktig enda...Det er eksamenstider, og da er ting litt småhektisk, so bear with me!;)

Snackstips: Haha, neida, det ser muligens ikke grisedigg ut, men det er faktisk det !
Nøtter i alle varianter: valnøtter, mandler, hasselnøtt,og peanøtter røstet i panne med cocosa, sukrin, kanel og litt salt! Jeg kan anbefale dere å prøve. Bare ikke lag for masse for du kommer neppe til å klare å la det ligge!;)

Nam!

Jeg jobber også iherdig med å få alt på plass i BellyBoost med alle de små triksene til dere som ønsker og få en flat mage! Det kommer til å bli bra! Tro meg;) Er det forøvrig siste innspurt mot sommerkroppen du er ute etter, sjekk ut denne!

Ellers så trener jeg iherdig om dagen til tross for at kroppen er ganske sliten. tror det er høy stressfaktor her om dagen..men jeg skjønner jo at jeg ikke kan legge meg på latsiden av den grunn...det blir for lettvint, også var det jo dette med Practice what you preach!;)

"

Også må jeg jo nevne til slutt hva Carine fra BloggFeber nevnte i en kommentar her:

"Dedication is remembering on what you want!

Heeel yeah !!! Det er det!

Bildene er forøvrig av mitt store forbilde Michelle Levesque. Perfect size!:)God onsdag dere!!

27 kommentarer // 01.06.2011  @ 08:04 //Motivasjon & Inspirasjon

Mandagsmotivasjon: Gjør en innsats!

Har jo skjønt at hvis man skal komme seg noen steder her i livet så må man gjøre en innsats. Det kan noen ganger føles slitsomt, og som et stort skritt å ta. Ja, noen ganger kan det  til og med føles helt håpløst!
Men hvor havner man om man aldri våger å satse litt? Jo, da blir du stående på stedet ?Hvil?, og for min egen del så må jeg si at det er ingenting som skremmer meg mer.

Jeg har alltid vært sånn at jeg har drømt om ting, store ting, krevende ting, har til tider hatt ambisjoner så høye som fjell..Og ikke bare èn ambisjon nei, gjerne flere! Samtidig!
Har hatt tusen ting jeg har drømt(of fortsatt drømmer) om å gjøre?Men til tider kan jeg bli utålmodig, og littumotivert om ting ikke skjer når jeg vil det skal skje. Har jo etterhvert skjønt at Rom ikke ble bygd på èn dag, og at ting tar tid. Man må ta èn ting av gangen, og ikke Alt Samtidig?For da blir det fort bare rot, og man vil miste fokus.
Del hovedmål opp i flere små delmål, og tør å satse litt!

Jeg tror uansett det at det er bedre å ha prøvd, og tapt?enn å ikke ha prøvd i det hele tatt, for da vil man aldri få vite utfallet.

Dette gjelder forresten også trening. Du vil aldri oppnå drømmefysikken (feks), om du ikke legger litt strategier for hvordan du skal komme deg dit, og finner ut hvilke tiltak som må til for at du skal nå målet  ditt

Bare ikke glem at det er viktig å ta en ting av gangen, istdet for å bare legge fullstendig om på diett, rutiner og trening på èn og samme gang!  Da er det fort man ramler av. Får å få gode rutiner, så må det innarbeides, og ikke glem at prøving og feiling er også en del av det.
Det er forresten litt av dette jeg mener med utsagnet ?Fitness is a journey, not a destination?.

Et tips når det kommer til trening er at om målet ditt feks er en veltrent kropp( som jeg hører Ofte), eller å bli sterkere, så sett deg små delmål på veien mot å bli sterk og veltrent.
For hvordan skal du vite at du har nådd målet, om det ikke er målbart?

Vi mennesker blir som kjent  Aldri fornøyde. uansett,
så da kan det være greit å ha noe konkret å strekke seg etter, for da Vet du hvertfall når du er kommet dit du ønsket deg for noen mnd siden.
Finnes ingen bedre følelse enn å se at man har nådd et mål!;)

Vel, det var dagens?så nå, se å kom deg på gymmet!  Gi kroppen din èn time av dagen din, og den vil takke deg senere!

20 kommentarer // 30.05.2011  @ 19:12 //Motivasjon & Inspirasjon

Gi forbrenningen din en kickstart med FRES!GOD MORGEN!!  :))

Vil du vite hemmeligheten om hva som får meg opp om morgenen, og hva det er som gir meg supersuper energi på trening?!

Klikk her!

Jeg er hekta!:D  Sitter her på skolen, og prøver å holde meg våken..Og fikk et akutt behov for å tipse dere om Fres!  

Favoriiten er densom smaker Lovehearts!   Grønnte og guarana er vel det offisielle navnet tror jeg ;)

Ellers så digger jeg treninga mi om dagen. Her kjøres det 5.splitt (for første gang i mitt liv!) og jeg stortrives!  Vekta er gått opp, energinivåene har gått opp, og ting føles bra! Også gleder jeg meg til vekta begynner å nærme seg 60kg. Det er 15 kg mer enn hva kroppen min helst vil, så her pusher vi grenser. *Liker*

Ellers så er det heftig mage/kjernetrening 3-4 ganger i uka. Mange av startegiene her er også å finne i Belly-Boost forresten! Så det er bare å glede seg til til sviende, brennende, voksende, definerte magemuskler!:D

STYRKETRENING FTW!!!!

I kostholdet mitt om dagen så er det rikelig med karbohydrater på treningsdager. Det går mye i ris, havregryn og speltlumper, og frukt.

På styrkefrie dager er det fett og protein primært som er hovedkilde til energi. Karbo er digg, Fett er enda diggere, og protein er et Must!  Her er fettkildene primært avokado, olje, fet fisk, og nøtter!:)

GOD TORSDAG!!

 

PS: 

Ikke glem BootyCamp på lørdag!   For påmelding end mail til siljemariela(att)gmail.com!  VI SES !:)  

Pris kun kr 200,- pr pers! og Cash is King!:)

 

PPS:


 Kommer snart!


Du finner foreløpig FitnessCoachen.no på facebook!

30 kommentarer // 26.05.2011  @ 11:21 //Motivasjon & Inspirasjon

Veltrent mage? Her er HEMMELIGHETEN!

 JENTER!!Da er BELLY-BOOST! snart klar for bestilling!  Og det er bare å glede seg !

Belly-Boost serverer dere hemmelighetene, tipsene og triksene for hvordan du kan gå fram for å få magen du alltid har drømt ut! 

Son ikke det er nok så får dere

 • Detaljert øvelsesguide med bilder!
 • Guide til kosthold!
 • Sannheten om de fryktede karbohydratene!
 • Sannheten om FETT!
 • Og selvsagt: The Ultimate Belly Boost fitnessprogram!

 

I tillegg er den fullpakket med spørsmål og svar  fra dere om alt som har med magetrening å gjøre, og dere får følgelig avklart en del myter! De første som bestiller vil også få en bonus som dere rett og slett ikke har råd å gå glipp av ! Stikkordet her er God selvfølelse, og selvsikkerhet!;)  Så det er bare å glede seg !  Det er bare å holde øyne og ører åpne, så sier jeg ifra straks det er åpent for bestilling! 

Da gjenstår det bare å få ønsket dere en kjempefin tirsdagskveld. Sånn!  Se å kom dere avgårde på trening nå! Hvert lille skritt du gjør for å nå drømmeformen teller...Det du gjør i dag betaler seg i morgen !;) og husk, sommeren er rett over oss!!

GOD TIRSDAG FLOTTE DERE!!!!

Klem fra Silje Mariela

KOMMER: 

 
38 kommentarer // 24.05.2011  @ 15:35 //Motivasjon & Inspirasjon

Mandagsmotivasjon: Jenter; TØR Å TA I LITT!

God morgen jenter og gutter! Da var mandagen over oss igjen...tida flyr virkelig!

Sitter her å spiser havregrøt, drikker kaffe, og bare nyter litt alenetid på morgenen her før jeg drar på skolen.

Vel, som dere vet så kommer jeg hver mandag nå til å gi dere et lite spark i rævva, eller, motivasjon om du heller vil kalle det det,så idag tenkte jeg jeg ville avkrefte en liten myte, som fremdeles desverre, lever i beste velgående!

Myte: Vi jenter blir seende ut som bodybuilders hvis vi trener hardt, og løfter vekter!

Jeg sier bare en ting til dette: Bullcrap!!

Tror du meg ikke?
Vel, da vil jeg gjerne bruke meg selv, og Lonnie Pedersen som eksempel.

 Lonnie:

Dama er ca 163 cm. Lita frøken med andre ord.

Hun løfter 115 kg i markløft, tar ca 70 kg i benkpress, Chins med 25 kg i beltet, og ja knebøyen er sikkert ikke fryktelig langt unna 100-tallet det heller, om ikke over.

Hun har i tillegg veldig bra genetikk, og god muskelutvikling. FREMDELES ser hun ikke ut som en bodybuilder. Så jeg sier det igjen. Våkne opp!! Og vær ikke redd for å ta i litt!Jeg kan desverre ikke sammenligne meg selv med Lonnie styrkemessig. På langt nær!!. men jeg har skjønt at vil jeg ha resultater så MÅ jeg løfte tungt. Muskulatren trenger stimuli!

Pr dags dato(skal teste på nyt snart nå!) ligger jeg på 57,5 kg i benkpress, 80 kg i markløft, og 77,5kg  i knebøy. og det er fremdeles ikke mye med meg som kan minne om en bodybuilder. Så godt som INGENTING!  Nesten til min store frustrasjon faktisk.

Hvis ikke dette er handfast bevis nok på at man ikke blir bodybuilders av å ta i litt på trening, så vet ikke jeg som skal til for å overbevise dere.

Bare våg å stol på meg. Jeg tror dere vil takke meg senere, når resultatene kommer!

OG til slutt: Når du benytter MER vekt i benkpressen enn knebøyen er det på tide og begynne å revurdere enkelte ting! Om ikke annet, så skaff deg en trener/coach som kan hjelpe deg!  Ved å ikke vite hva du driver med, og trener på måfå, så går du glipp av gode resultater, og du vil aldri oppnå å finne ditt virkelige potensiale!

 En grei retningslinje ang styrke:

Du BØR kunne ta din egen kroppsvekt i markløft, om ikke det dobbelte (Etterhvert!;)

Minimum 50% av din kroppsvekt i benkpress, og gjerne kroppsvekt i knebøy. hvertfall 75% til å starte med her.

Så der har der enoe å strekke dere etter!

 

God mandag!:)

bloglovin
46 kommentarer // 23.05.2011  @ 08:08 //Motivasjon & Inspirasjon

Travelt med å finne fram sommerformen?:)Da var det duket for ny Booty Camp igjen! LØRDAG KL 12:00!! PÅ Brynseng!


Det er begrenset med plasser så vi anbefaler alle som er interesserte til å sende en mail til siljemariela(att)gmail.com for påmelding!  Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, og det er allerede vist stor interesse for dette! Prisen er kun kr 200,- pr pers, og vi kan garantere at dette er bang for you bucks! Vi holder dessuten en 100% fornøydhetsgaranti, så hva ha du vel å tape?:)

Kriterier er forøvrig:

- Du elsker trening!

- Glad i aktivitet og fint vær!

- Lysten på å gutse litt!

- og ikke minst at du tar med godt humør, og masse vann!:)

Har skjønt at enkelte av dere er redd for å ikke være i god nok form , men HEY, her er det ikke noe som heter å være "i god nok form"...her er det innstilingen din som teller, ikke ferdigheter, så da vet du det ;)

Hvorfor være inne å svette på et senter som du kan gjøre året rundt, når du kan ha mulighet til å bli med på landets BESTE og artigste uteøkt?! Ikke vet jeg...

Så send på en mail til siljemariela(att)gmail.com

Gleder meg til å høre fra Deg/ Dere!:)

 

VIDEO FRA SIST LØRDAG ER Å FINNE HER!

 

8 kommentarer // 19.05.2011  @ 18:43 //Motivasjon & Inspirasjon

Endelig skal jeg TRENE!

Da har jeg endelig mottatt treningsopplegget mitt for tiden framover!

Jeg har fått trener Nick Tumminello til å styre treninga mi framover nå, og jeg har troa på at det kan bli bra.

Nå er det FAEN meg på tide å få litt kjøtt på kroppen igjen, det skal bli DIGG!!

Det er 5 ulike økter pr uke, så det kan bli riktig så interssant. Slikt opplegg har jeg aldri kjørt før så det blir artig å se hvordan kroppen kommer til å reagere på det!  Når man har fulgt et opplegg over en lengre peride så er man NØDT til å gjøre noen endringer hvis man vil at kroppen skal fortsette å respondere på stimulien du gir den. SElv følger jeg ikke et treningsprogram lengre enn 4 uker før jeg går for progresjon i øvelsene.La oss si at du i en fase på 4 uker trene med vanlige pushups da. Da er det bra å avansere øvelsen litt i Fase 2, slik at du da for eksempel kjører pushups mellom to stepper, for å øke bevegelsesbanen, eller at du kjører med beina på step. Progresjon og kontinuitet er nøkkelen til sukksess!  Så lenge du er flink med maten !;)

 

GOD TRENING!!

 20 kommentarer // 19.05.2011  @ 06:49 //Motivasjon & Inspirasjon

Mandagsmotivasjon: Gå i kjøleskapet ditt!

 

Har du et ønske om å komme iform til sommeren? Joda, den er forsåvidt allerede her så godt som, men det er fullt mulig å gjøre formen Enda bedre på bare noen få uker. Men da må du starte nå! Her har du noen små tips som kan hjelpe deg:

1) Gå i kjøleskapet/fryseren din, og se over hvilke matvarer som befinner seg der.

Spør deg selv "Hvilken mat vil kunne hjelpe på å nå mine mål?" og "Hvilke matvarer vil kunne hindre at jeg når målene mine?"

2) Ta så og fjern maten du vet ikke er bra for deg. Har man det ikke tilgjengelig, så spiser man det ikke heller. Enkelt og greit.

3) Fyll opp kjøleskapet/fryser med sunn, næringsrik, god mat, som du Vet er bra for deg, og som vil hjelpe deg på veien mot målet.

Velg mat som du vet vil se bra ut på deg, og velg bort mat som du vet IKKE vil se bra ut på deg.

Som Shawn Phillips sier "Donuts don`t look good on me"...Spør deg selv det samme spørsmålet når du står ovenfor de verste fristelsene;)

 Hva befinner seg forresten (alltid!) i mitt?

- Cottage Cheese

- Mager kesam

- Skinke

- Tunfisk

- Kylling

- Egg (masse!)

- Kinakål

- Tomater

- Brokkoli

- Løk

- Amerikansk sennep

- Ketchup

- Pesto

God mandag dere!:)

18 kommentarer // 16.05.2011  @ 08:23 //Motivasjon & Inspirasjon

Sommerens første Booty-Camp overstått!

 

Da var årets første BootyCamp overstått, og det var GØY!!! Jeg var sikkert den som ble mest sliten av alle...så neste gang tror jeg vi gjør det slik at JEG står for coachinga, og ikke Eirik!;)

Vi gleder oss allerede til neste lørdag!

Jentene som var med idag fikk teste ut både Prowler og slede...som jeg tror falt i smak hos de fleste...mulig Elsk-Hat forhold..men god trening var det hvertfall!  Kjempeflott innsats jenter!!

Det er forresten allerede en del påmeldte allerede til neste lørdag igjen, så om dette er noe du og kanskje noe veninner kunne tenkt dere å bli med på så er det bare å sende på meg mail til siljemariela(att)gmail.com. Begrenset plasser så det er første mann! ;)

 

 

Etter utetreninga dro jeg og Eirik på gymmet og trente litt styrke.Og jeg kjørte BootyBuilding 2.0 Fase 1, økt 1!  Jeg sier bare hvis ikke det gir dere resultater så er det noe riv ruskende galt!  BB2.0 er hakket mer brukervennlig enn BB 1.0 var/er , men det er ikke desto lettere nei. Er så støl i rompa nå at jeg har nesten vanskelig for å sitte på den. Så det var grisedigg!Det er også digg å kjøre etter et program. Da slipper man liksom å tenke, man bare gjør det som står, og Du høster resultatene uten å måtte tenke på annet enn å gjennomføre, og spise bra. Dats all!

Diettene er forresten også blitt mer brukervennlig(om man kan kalle det det), og vil fra nå av gå på "vektklasser", og ikke kalorier, så det er også noe å se fram til...Greit å slippe å regne ut ditt og datt, eller hva?;)

 

Veell...nå blir det sushi på meg og min kjære...Ha en strålende lørdag dere! More updates tomorrow!:)

bloglovin
21 kommentarer // 14.05.2011  @ 17:35 //Motivasjon & Inspirasjon

Belastningsskader!Ser at det er veldig mange av dere som kontakter meg på grunn av skader, og rehabilitering,og i tillegg ønsker at jeg skriver om dette. Jeg skulle veldig gjerne gjort det, og vil nok muligens gjøre det litt innimellom, men for øyeblikket har jeg egentlig nok å fokusere på føler jeg, Så ida vil jeg heller få videresende dere til den skjønne mannen min, som er superflink på alt det dere spør om!  Han er en av landets fremste innen skadeforebyggende trening, så jeg synes dere skal ta å lese litt på sida Sandviks Training for der står det masse masse bra!  So there you go! :)

2 kommentarer // 12.05.2011  @ 09:53 //Motivasjon & Inspirasjon

It`s either MY way, or the HIGHWAY?Hør her: Jeg VET at de fleste har ulike grunner til å gjøre det de gjør på trening, og man bør være ydmyk fordi man vet aldri GRUNNEN til at folk trener som de gjør!

Tidligere gikk jeg nok med litt skylapper, men det var for jeg manglet innsikt. Den har endret seg drastisk og det er på ingen måte meningen å virke "dømmende" på noen sine treningsmåter her.

MEN...det jeg liker å gjøre her på bloggen min er å sette ting ørlite på kanten!  Jeg mener jo ikke at ingen skal trene bicepscurls, og at det er verdens mest håpløs øvelse, og at "ALLE må trene knebøy for det gjør jeg"-typ.

I innlegget Fitness-Fun så skrev jeg at om ønsket er stram mage, spenstig rumpe, og faste lår så vil desverre ikke bicepscurls hjelpe allverden. Da må det litt andre øvelser til, enkelt og greit. Så de av dere som leste det som at jeg fordømmer øvelsen og alle dem som gjør den,  må lese om igjen. men jeg må innrømme at det er artig å høre fra dere, for det setter stadig ting i perspektiv for meg. Slik som Marit så fint sa: "Bicepscurls er ofte første skritt inn i styrkeavdelingen" og det er veldig sant, og en flott måte å se det på. Noen ganger fremstår jeg som firkanta, men det er jo ikke ensbetydende med at it`s either my way or the highway.

Det viktigste er uansett at man rører på seg!  Trener man for mosjonen sin del, så trener man på en måte, trener man opp en skade trener man på en annen måte (og gjerne lettelette vekter!), og trener man for å bli strammere i kroppen så har det også sin tilnærming..

Jeg får mange henvendelser pr dag og det meste handler om akkurat dette med å stramme opp lår og rumpe, så da blir det fort det jeg skriver om, så når jeg ut til flere. Det var uansett ikke ment som verdens mest konstruktive innlegg.Jeg kommer selv framover til å kjøre en del isolasjon, og fokus på å bli større, og da vil jeg nok benytte andre tilnærmingsmåter enn kun mark, benk og knebøy. Det blir nok mest sannsynlig både legextensions, tricepspress, og bicepscurl..Om ikke flies...so there you go! jeg kaster stein i glasshus ;PJeg mener uansett at hvis man vil oppnå noe her i verden så må man legge litt innsats i det, og kanskje lese seg litt opp på hva som bør gjøres for at akkurat DU kan nå de målene DU vil! Jeg peker bare ut litt av retninga, rest is up to you! Jeg står fremdeles hard på at skal du byge opp rumpa di så hjelper bicepscurls nada!Vil du ha større armer derimot, da er den ikke dum!=)

 

GOD MANDAG !!:))

18 kommentarer // 09.05.2011  @ 15:02 //Motivasjon & Inspirasjon

25 punkter: Dette er meg!Jeg har nok ikke vært den som har skrevet mest om private ting, men har latt dere blitt mer kjent med meg ved at jeg gjerne gjenspeiler mine holdninger via det jeg skriver.

Så jeg tenkte som så, hva om at vi prøver å bli litt bedre kjent?  Jeg lar meg inspirere av TID FOR TRENING, og tenkte jeg skulle skrive ned 25 punkter som beskriver meg, hva jeg har gjort, eller hva jeg står for.

MEN Jeg vil vite mer om DEG også!

Du er jo en av grunnen til at det er liv på denne bloggen. Jeg utfordrer deg til å skrive den 5 ting som karakteriserer deg, i kommentarfeltet!

 

 Ok, jeg starter:Jeg ELSKER å trene, og ta vare på meg selv med å være fysisk aktiv, og spise sunn og god mat!Jeg elsker Nutella!

Jeg er 27 år gammel, men føler meg fremdeles som 22. Mentalt er jeg ca 5 og et halvt!

Min favorittid på døgnet er tidlig på morgenen!

Jeg kan være et skikkelig surrehue!

Jeg er utadvent, stort sett blid, og fornøyd med tilværelsen!

Jeg er hissig av meg, men sjeldent langsint!

Jeg er veldig glad i å reise, og veldig redd for å fly!

Det skumleste og artigste jeg noensinne har gjort er å hoppe i fallskjerm!Jeg har vært "glamourmodell", og vært med på flere utenlandsreiser å tatt bilder for magasiner, kalendre og reklame.

(Mine notatbøker.Gullverdt for meg!)

Hver morgen før jeg gjør noe som helst, skriver jeg ned ting jeg vil oppnå, og mål jeg har.

Hver kveld før jeg legger meg leser jeg over de.  Dette programmerer underbevisstheten din, tro meg,det funker;)Jeg forelsket meg i Coachen min, Eirik Sandvik, da jeg var med på sommerprosjektet hans for 2010! Akk så uproffesjonelt da?;P Og akk hvor forstyrra jeg var til tider.


Jeg er utdannet stylist og makeupartist! Her er noen eksempler på opdrag jeg har hatt:

 

Hvis noen forteller meg HVA jeg skal gjøre, så blir jeg veldig vrang, og gjør gjerne det stikk motsatt!

BootyBuilding er mitt hjertebarn, og jeg akter å få ut følgende budskap til mine medsøstre: TREN STYRKE!


Dyremishandling er det verste jeg hører om!  Da kan jeg bli satt ut i flere timer, og ligge våken hele natta i fortvilelse!

Jeg er veldig takknemlig for at jeg har det så bra, at jeg lever i Norge, og at jeg har verdens beste familie!

Jeg synes det er viktig at man lever for seg selv, og ingen andre!

Jeg vil heller ha satset og tapt, enn å ikke våget å ha satset!

Fra jeg var 3-4 år hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle jobbe for meg selv, og ikke ha en 9-4 jobb.

Jeg har konstant ideèr som surrer rundt i hodet, som bare venter på å bli satt ut i live!

 Jeg har troen på at du skaper din egen lykke, og din egen success!

 

Sånn! There you go.

 

Din tur!:)

 

Jeg vil gjerne utfordre

Lovelyliller

Linn Høyem

Kristine Økern

Julie

Lovise- Treningsmotivator

Siljes Framgang


Eirik

til å gjøre det samme!;)

bloglovin
44 kommentarer // 03.04.2011  @ 12:14 //Motivasjon & Inspirasjon

Litt smårabling om din vei mot fitness!Har jo skjønt at hvis man skal komme seg noen steder her i livet så må man gjøre en innsats. Det kan noen ganger føles slitsomt, og som et stort skritt å ta. Ja, noen ganger kan det  til og med føles helt håpløst!
Men hvor havner man om man aldri våger å satse litt? Jo, da blir du stående på stedet 'Hvil', og for min egen del så må jeg si at det er ingenting som skremmer meg mer.

Jeg har alltid vært sånn at jeg har drømt om ting, store ting, krevende ting, har til tider hatt ambisjoner så høye som fjell..Og ikke bare èn ambisjon nei, gjerne flere! Samtidig!
Har hatt tusen ting jeg har drømt(of fortsatt drømmer) om å gjøre...Men til tider kan jeg bli utålmodig, og littumotivert om ting ikke skjer når jeg vil det skal skje. Har jo etterhvert skjønt at Rom ikke ble bygd på èn dag, og at ting tar tid. Man må ta èn ting av gangen, og ikke Alt Samtidig...For da blir det fort bare rot, og man vil miste fokus.
Del hovedmål opp i flere små delmål, og tør å satse litt!

Jeg tror uansett det at det er bedre å ha prøvd, og tapt...enn å ikke ha prøvd i det hele tatt, for da vil man aldri få vite utfallet.Dette gjelder forresten også trening. Du vil aldri oppnå drømmefysikken (feks), om du ikke legger litt strategier for hvordan du skal komme deg dit, og finner ut hvilke tiltak som må til for at du skal nå målet  ditt

Bare ikke glem at det er viktig å ta en ting av gangen, istdet for å bare legge fullstendig om på diett, rutiner og trening på èn og samme gang!  Da er det fort man ramler av. Får å få gode rutiner, så må det innarbeides, og ikke glem at prøving og feiling er også en del av det.
Det er forresten litt av dette jeg mener med utsagnet "Fitness is a journey, not a destination".

Et tips når det kommer til trening er at om målet ditt feks er en veltrent kropp( som jeg hører Ofte), eller å bli sterkere, så sett deg små delmål på veien mot å bli sterk og veltrent.
For hvordan skal du vite at du har nådd målet, om det ikke er målbart?

Vi mennesker blir som kjent  Aldri fornøyde. uansett,
så da kan det være greit å ha noe konkret å strekke seg etter, for da Vet du hvertfall når du er kommet dit du ønsket deg for noen mnd siden.
Finnes ingen bedre følelse enn å se at man har nådd et mål!;)

Vel, det var dagens...så nå, se å kom deg på gymmet!  Gi kroppen din èn time av dagen din, og den vil takke deg senere!


19 kommentarer // 10.03.2011  @ 08:18 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening og kosthold - 1 viktig begrep!

 Kontinuitet er ordet jeg vil fram til.Det er det avgjørende begrepet for om du når dine oppsatte mål eller ikke. Snakker her om trening og kosthold, men det kan brukes om alt i livet egentlig.

Hvis man til stadighet tenker at "jeg skipper trening idag", eller " nå har jeg vært flink å spise grønnsakene mine, nå kan jeg unne meg litt annet"..godis her, kakestykker, fredagsvaffel på jobben...etc, så er dette ting som på lang sikt vil kunne legge en god demper på treningsresultatene dine.

(Kommer jo Selvsagt at på hva det er som e målet ditt da, det må du ha i bakhodet når du leser dette.. men nå tar jeg utgangspunkt i det jeg får mest henvendelser om, og da er det ofte økt muskelmasse, og redusert fett% som står øverst på ønskelista.)

Vil du en ting, så må du gå inn for det! Ikke bare halveis men med hele deg!

Men spør deg selv først om; Vil jeg dette? Og , hvor Mye vil jeg dette?

Mange har ambisjonene, men når alt kommer til alt så er kanskje ikke ønsket så stort likevel? Og det er jo en ærlig sak det. Men man må være ærlig med seg selv. Før du skylder på ytre omstendigheter, spør deg selv Hvorfor du ikke har oppnådd de resultatene du ville oppnå!. Du vil da mest sannsynlig komme fram til at de ytre omstendigheten kun er sekundære; primært står alt på deg og din vilje/innsats...ene og alene;)

Som jeg sier, kontinuitet er viktig!

Kan snakke litt om egen erfaring her.

Selv om jeg trener mye og spiser bra så merkes det  fort de gangene jeg slapper litt mere av noen dager, og ikke spiser de matvarene kroppen min er vant til, og ikke får den treningsmengden jeg vanligvis har.

Jeg har selvsagt godt av det innimellom, og har ingen problemer med å "slappe av" litt, men blir det for mange dagene, så merkes det. Ikke bare endrer kroppen seg, men humøret blir *kremt*(enda mer) svingende, energinivåene blir lave, blir vannete, oppblåst, og kroppen koser seg med litt ekstra polstring:p   Dette er ting som har lite å si i den store sammenhengen, men jeg bare nevner det...Man når aldri en Stady State, hvor man forblir kontinuerlig. Man er nødt til å kjøre det samme løpet dag ut og dag inn. Kontinuitet!

Også kjent under navnet Livsstil!;)

13 kommentarer // 02.03.2011  @ 06:45 //Motivasjon & Inspirasjon

Fitness og førbilder!

Har skjønt det slik at flere er interesserte i konkurransen, men dere er redd for å sende inn bilder? Vell..først:

 • Bildene vil IKKE benyttes før vi har mottatt etterbilder ifra dere, og uten deres tillatelse!
 • Om du vil være anynym, så er det bare å sensurere ansikt
 • Det ER mulig å sende inn før og etterbildene samtidig, men litt av grunnen til at vi ønsker før-bilder først(helst) er jo  det at det muligens vil gi DEG en bedre motivasjon til å faktisk trene og spise bra de ukene det pågår.Vi oss at du klarer det !! Vi har troa. Har du?

Jeg vet hvordan før-bilder føles. Noen ganger har man mest lyst til å grine, MEN da vet man hvertfall at man har forbedringspotensial, og man blir ENDA mer gira og innstilt på at "VISST FAEN FÅR JEG DETTE TIL!!"

Det var min motivasjon hvertfall. Selv trodde jeg aldri i verden at jeg skulle få en eneste muskel til å vokse, eller kroppsammensetning til å endre seg. Jeg såg at andre fikk det til, men når det kom til meg selv trodde jeg at det var en tapt sak. Jeg tok i flere år til takke med at slik er jeg, jeg har det utgangspunktet jeg har, og det er genene mine som bestemmer hvordan jeg ser ut. Men det blir for lettvint å skylde på...

Har du lyst NOK, så vil du nå målet ditt! Nå er det ikke lenge til juni, men lenge nok til at du kan starte din forandring idag, og komme i kjempegod form til sommeren. Idag ja..ikke vent til mandag...Du har kun idag å forholde deg til! Kjør på !:)

 

Send inn bilder til support(At)bootybuilding.no :)

 

23 kommentarer // 18.02.2011  @ 10:30 //Motivasjon & Inspirasjon

Periodisk faste: Jeg lar meg facinere!Sjekk ut bildene av Martin Berkhan!

Berkhan er mannen bak LeanGains. Disse bildene sier sitt.

Det skal uansett sies at selv om man kjører periodisk faste, så er ikke det ensbetydene med at man kan ligge på et veldig kcaloverskudd, og fremdeles gå ned i fett%. Vil man ned i fett% så kreves det likevel at man er nøye med hvilken mat man inntar, trener, og ligger på et kcalunderskudd. Men man "tolererer" mer mat, uten at det går så veldig utover fettøkninger, og det er jo ikke feil det.

 Så tenkte jeg bare jeg skulle nevne litt ang Bootybuilding.no.

Vi holder fremdeles på å utvikle oss, og selv om nettsidene er godt i gang, så er det fremdeles en del som skal skje.

 • - Vi vil lansere BootyBuilding 2.0
 • - Nye websider
 • - Få skikkelig liv i webshoppen!
 • - Tjenster og priser vil komme opp
 • - Og vi vil kjøre i gang konkurranser!

 

Derfor vil jeg oppfordre dere som ønsker å prøve ut konseptet, å sende inn førbilder! Og etterbilder etter 4 faser. Det er faktisk veldig fine premier det er snakk om, så jeg vil absolutt oppfordre dere til å melde dere på !

For de som er motivert, og klar til å sette i gang allerede, så send gjerne inn dine bilder allerede nå til support(at)bootybuilding.no

Forslag til formbilder.( trenger IKKE være bodyfitnessposeringer)

 • Forfra
 • Siden
 • Bakfra

Bekledning: Hotpants/BH/ Bikini

En av premiene er fotoshoot med fotograf Roger Sundberg til en verdi av 4000,- inkl stylist!

 

Så hva venter du på? Hiv dere med, og kom iform til sommeren!

 

Hvem er med?:)

 


24 kommentarer // 17.02.2011  @ 16:34 //Motivasjon & Inspirasjon

5 ting du må være forberedt på!La oss kalle en spade for en spade, og innse først som sist at det å skulle legge om til en sprek og sunn livsstil ikke alltid er bare bare. Man har sine vaner, og ikke alt er like greit å bli av med, eller skulle innføre.
Veldig mange som prøver å nå et "fitness" mål tror at det må være alt eller ingenting. Man er supermotivert, og vanene legges om på Dagen! Man lager gjerne en liste på hva man IKKE skal spise, hvor MYE man skal trene, og ser for seg hver detalj for hvordan ting skal være.

Og joda, planelegging er en bra ting. "if you fail to plan, you plan to fail" er det noe som så fint heter. MEN...for mange er det slik at straks det skjer det noe som gjør at man havner litt utenfor det som er planlagt (livet som jeg liker å kalle det) så får man følelsen av at alt er ødelagt, og at man likegodt kan gå tilbake til gamle vaner.

 Grunnen til det er at det var en ting i planen din du ikke tok høyde for, men som du bør være forberedt på at vil skje:

Du VIL feile!

Vær forberedt først som sist, så blir du ikke så overrasket når det skjer.

- Du VIL overspise

- Du VIL overdrikke

- Du VIL undertrene

- Du VIL miste motivasjonen fra tid til annen

- Du VIL møte motgang

Men hva så?

Dette gjelder oss alle, og det er mange som har kommet i tipp topp form til tross for disse tingene. Bare vær klar over at det vil skje, så er det lettere å takle.

Har du hatt en dag du har skeiet heelt ut, og ikke rørt deg annet enn å gå imellom kjøleskapet og sofaen, så bestem deg for at du dagen etterpå skal gå tilbake til de gode vanene igjen. Ta gjerne å se for deg hvordan dagen etterpå skal se ut, før du legger deg til å sove, så vet du hvordan ting skal være når du står opp. Det funker faktisk veldig bra!

Ta styring over kontrollen, og vær din egen herre! Du er verdt det!;)

 

Ha en kjempegod fredag!!=)

 

13 kommentarer // 04.02.2011  @ 09:27 //Motivasjon & Inspirasjon

Muskler veier mer enn fett?

 

 

Og 50 kg stein veier mer enn 50 kg fjær...Eller hva?
1 Kg er 1 kg uansett hvor mye du vrir og vender på det, uavhengig av form...Men...det som er greia er rett og slett at 1 kg muskler tar mye mindre plass enn 1 kg fett. demonstrert på tegninga over.

 

Et flott eksempel på dette er Pauline Nordin:På alle disse bildene så er vekta akkurat det samme.

Det eneste som er endret en kroppssammensetningen.

Så, selv om hun er veldig muskuløs på bilde nr 3, så veier hun likevel ikke noe mer enn i bilde 1.

It`s all about the composition!;)

Bildene er lån ifra Fighterdiet.com. Pauline Nordins webside/Blog.

 

Og hva sier det dere? STYRKETRENING FOR THE WIN!:)

 


22 kommentarer // 03.02.2011  @ 07:11 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening: Hva forventer du?!La meg få avklart et par ting her jenter; har jeg skjønt dere rett hvis:

- Du vil ha flat mage, men ikke trene?

- Du vil ned i vekt, men ikke legge om kostholdet ?(grapegruktdietten derimot!)

- Du vil stramme opp, men ikke trene styrke?- Du vil ha muskler, men holder deg til de råsa manualene av frykt for å bli seende ut som dama over her?

- Du vil bli sterk, og muskuløs, så du kjører på med ca 100 reps på biceps/triceps?

- Du vil ha stramme lår, og sprettrumpe, men du vil ikke trene ben fordi du allerede har så "masse muskler i bena" ?

- Du vil trene styrke, og gjerne helkroppsprogram, men "skal ikke ha øvelser for ben fordi jeg spinner 2 ganger i uka!"?

- Du vil bli definert, men kun ved hjelp av Frk. Ellipse? Du er forresten gjerne 170, og veier 48 kg.

- Du ønsker deg fine, tonede armer, men vil ikke kjøre på med styrketrening for "da kommer de til å bli enda større!!"?

- Du tør ikke trene ben pga at lårene allerede er store (til tross for at du Aldri har trent styrke på bena i ditt liv!)?

- Du trener MRL i håp om å få lange, slanke muskler?E det rart at mange mister motivasjonen sin, og ikke får noe som helst framgang på det man gjør?Svaret er : Nei! Uvitenhet er èn ting, men da foreslår jeg at man spør noen, om man til sin fortvilelse føler at man ikke kommer noen vei.

 

Men la meg prøve å avklare litt her:

Punkt 1: Om du vil ned i vekt/fett% så nytter det ikke å sitte foran tv`en og pimpe Nutrilett-slankebarer! Du må gjøre bevisste valg på kostholdsfronten!

Punkt 2: Vil du stramme opp kroppen, så KREVER det at du trener styrke. Tung styrke! og fære reps enn 100! Hold deg et sted mellom 6-12, og varier!

Punkt 3: Frykter du for å bli seende ut som en bodybuilder; Kom deg ned på jorda! Vi jenter har INGEN(!!) naturlige forutsetninger for at dette kan skje!! vi har ikke genene til at det skulle være mulig!!Du kan ta 150kg i markløft og fremdeles ikke se ut som en! Skjønner? Så hva er du redd for? Det eneste styrketrening gjør for deg er å gi deg en bedre kroppssammensetning, økt forbrenning, og et strammere inntrykk!

Punkt 4: Og så var det den eviglange diskusjonen om lange, slanke muskler; vi har alle ulike genetiske forutsetninger for hvordan muskulaturen vår ser ut, noen har lange muskler, noen har kortere...Du kan ikke trene deg til "lange, slanke, muskler!" Beklager å ødelegge drømmen din, men jeg kan jo alltids tipse deg om at om du trener styrke, legger om kosten til rene proteinkilder, sunt fett og grønnsaker, og litt cardio, så vil du nok oppnå det du er ute etter her.

DESSUTEN: Har den treningsresepten du kjører nå ikke funket for deg så langt, så vil den neppe funke om et halvt år heller!

 

Just sayin!

 

BootyBuilding.no


38 kommentarer // 27.01.2011  @ 06:25 //Motivasjon & Inspirasjon

Bli fit: Bryt ut av mønsteret

(Pauline Nordin - fighterdiet.com)

Hva mener jeg med det?

Jo, med det så mener jeg at gjør du noe på nåværende tidspunkt, som ikke fungerer i den retninga du ønsker, så er det kanskje på tide å begynne å seg om etter en annen alternativ måte å angripe situasjonen på? Benytte litt andre strategier.

Dette kan være på flere aspekter i livet,  ikke nødvendigvis bare innen trening og kosthold, men siden dette er en treningsblogg, så er det vel rimelig naturlig at det er trening og resultater jeg retter meg mot her.

Har du kjørt et og samme treningsprogram i uendelig tid? eller kanskje har du ikke noe treningsprogram i det hele tatt?

Kanskje velger du ut øvelser på måfå uten å egentlig ha en begrunnelse for hvorfor du gjør akkurat det du gjør?

Skjønner du ikke hvorfor du ikke blir sterkere? Eller hvorfor du ikke får definerte muskler?

Kjører du på med spinning for å få ned fett%, men merker at bena bare blir større?(Tro meg, dette har Ikke med nevneverdig muskelvekst å gjøre!) For så å bare kjøre på med enda mer trening, og enda mindre mat?

Når du rett og slett ikke de målene du har satt deg? Da kan jeg si som så at det nok ikke er kroppen din det er noe galt med.  Men mest sannsynlig fremgangsmåten din!

Hvordan man angriper en situasjon har alt å si for hvordan utfallet blir!

Du kan for eksempel ikke vente å få definerte muskler, om du ikke tar tak i kostholdet ditt.

 Ønsker du hjelp med å få satt opp en konkret plan over trening og kosthold på enten 4 - 8 - 12  eller 16 uker framover kan jeg anbefale deg DETTE

Nå er forumet også oppe, så alt du har av spørsmål må du gjerne spørre der, for kjappere svar enn man får mail!

 

Håper dere alle fikk en strålende start på det nye året !:)

(blogginnlegg har vært publisert før,men ble sletta ved feilen på sida)

11 kommentarer // 07.01.2011  @ 07:48 //Motivasjon & Inspirasjon

Da var vi i gang!

Da var vi igang!!

Sidene er ikke 100% enda, MEN programmene både for kosthold og trening er nå tilgjengelige for dere!!

Idag kjører vi også på med første coachingtime under BootyBuildingkonseptet!

Kommer nærmere tilbake til hva dere kan forvente, hva vi kan tilby, og hvilke fordeler dere kan få av å inngå samarbeid med oss!

Så kom snart igjen!:)

 

12 kommentarer // 29.11.2010  @ 14:15 //Motivasjon & Inspirasjon

Trening og kosthold- 1 viktig begrep!

 Kontinuitet er ordet jeg vil fram til.Det er det avgjørende begrepet for om du når dine oppsatte mål eller ikke. Snakker her om trening og kosthold, men det kan brukes om alt i livet egentlig.

Hvis man til stadighet tenker at "jeg skipper trening idag", eller " nå har jeg vært flink å spise grønnsakene mine, nå kan jeg unne meg litt annet"..godis her, kakestykker, fredagsvaffel på jobben...etc, så er dette ting som på lang sikt vil kunne legge en god demper på treningsresultatene dine.

(Kommer jo Selvsagt at på hva det er som e målet ditt da, det må du ha i bakhodet når du leser dette.. men nå tar jeg utgangspunkt i det jeg får mest henvendelser om, og da er det ofte økt muskelmasse, og redusert fett% som står øverst på ønskelista.)

Vil du en ting, så må du gå inn for det! Ikke bare halveis men med hele deg!

Men spør deg selv først om; Vil jeg dette? Og , hvor Mye vil jeg dette?

Mange har ambisjonene, men når alt kommer til alt så er kanskje ikke ønsket så stort likevel? Og det er jo en ærlig sak det. Men man må være ærlig med seg selv. Før du skylder på ytre omstendigheter, spør deg selv Hvorfor du ikke har oppnådd de resultatene du ville oppnå!. Du vil da mest sannsynlig komme fram til at de ytre omstendigheten kun er sekundære; primært står alt på deg og din vilje/innsats...ene og alene;)

Som jeg sier, kontinuitet er viktig!

Kan snakke litt om egen erfaring her.

Selv om jeg trener mye og spiser bra så merkes det  fort de gangene jeg slapper litt mere av noen dager, og ikke spiser de matvarene kroppen min er vant til, og ikke får den treningsmengden jeg vanligvis har.

Jeg har selvsagt godt av det innimellom, og har ingen problemer med å "slappe av" litt, men blir det for mange dagene, så merkes det. Ikke bare endrer kroppen seg, men humøret blir *kremt*(enda mer) svingende, energinivåene blir lave, blir vannete, oppblåst, og kroppen koser seg med litt ekstra polstring:p   Dette er ting som har lite å si i den store sammenhengen, men jeg bare nevner det...Man når aldri en Stady State, hvor man forblir kontinuerlig. Man er nødt til å kjøre det samme løpet dag ut og dag inn. Kontinuitet!

Også kjent under navnet Livsstil!;)

11 kommentarer // 18.11.2010  @ 09:37 //Motivasjon & Inspirasjon

Bootylicious!

ass( moderert eldre innlegg)

Tror ikke det er noen forespørsler jeg får oftere, enn forspørsler om hvordan man får trent rumpa skikkelig. Dette er noe flere og flere jenter er opptatte av, og
takket være forbilder som Jennifer Lopez, Beyonce, og Kim Kardashian, så er bakdelen blitt  satt på kartet. En gang for alle!
JA til curves!:)
I utgangspunktet er formen på rumpa delvis genetisk, men det ER faktisk ting du kan gjøre for å få litt mere sprett og fylde i den...Og da vil jeg jo selvsagt; som tusen ganger tidligere, slå et slag for (surprise!):  STYRKETRENING!
For å stramme opp rumpa, så er du nødt til å stimulere muskulaturen, tungt!(gluteus er en muskel som tåler litt juling!!) ! Du vil aldri få en flottere bakdel av bare å feks slanke deg, eller kun å løpe på mølle eller ellipsemaskina.
Om du sverger utelukkende til disse aktivitetene risikerer du å miste både spenst og muskler i samme slengen, og dèt er vel ikke ønskelig effekt, er det vel?
Så hva venter du på?  :

Øvelser som markløft, dype knebøy, benpress, og diverse utfallsvarianter vil kunne gi rumpa et massivt løft, så det er absolutt å anbefale å inkludere i treningsprogrammet ditt, om du ikke allerede har gjort det.
Gjør du dèt, kan jeg garantere deg resultater på rekordtid!
Men
; her er kontakt og  teknikk viktig, så få en dyktig trener til å hjelpe deg, fram til teknikken sitter! Hvis det gjøres feil kan det fort gå utover både knær og rygg.. Og får man ikke aktivert muskulaturen ordentlig vil den ikke bli tilstrekkelig stimulert heller.
Men ikke la dette skremme deg fra å gjøre disse øvelsene. Bare sørg for at du vet hva du gjør, så er det ingenting å frykte.
bootylicious757766
Denne kan bli Din om du er villig å jobbe for den!Og til slutt


ckGutter: Ei sexy mannerumpe er heller ikke å forakte!;)


12 kommentarer // 14.11.2010  @ 19:54 //Motivasjon & Inspirasjon

Hva frykter du mest?
; Frykten selv, eller frykten for hva du går glipp av om du frykter frykten?

 

Tenkt over det noen gang?

 

De fleste går igjennom livet livredd for å feile...derfor holder man seg til det kjente, og trygge. Det man vet noe om; det forutsigbare.

Mennesker er redde for å bryte ut av comfortsonen sin...Men hva er det du egentlig er redd for?

Selv har jeg flyskrekk, men jeg er enda mer redd for hva jeg går glipp av hvis jeg velger å Ikke fly... Tenker over hvor mye erfaringer og opplevelser jeg hadde vært foruten om jeg hadde valgt å holde meg på bakken...Det er ikke få...

Noen av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet har kommet fra turer og reiser jeg har vært med på...Og de ville jeg aldri vært uten.

Dette gjelder også livet generelt...

Ønsker du å se verden, og berike livet ditt med opplvelser og eventyr? Eller ønsker du å holde deg trygt på bakken i tilfellet ulykken skulle være ute?

Det hjelper lite at man vet hvordan man skulle levd livet når man ligger på dødsleiet.. Da er det for sent...

 

Dessuten: "success is 99% failure" - Soichiro Honda

7 kommentarer // 01.11.2010  @ 07:24 //Motivasjon & Inspirasjon

Alltid i bra form? - Er det realistisk?Visste dere at selv om man får redusert fett% og kommer "iform" som så mange vil definere det som, så vil det fremdeles være dager man likevel er både full av vann, oppblåst, lite definert, slapp, og har manglende trykk i muskulaturen?

Ganske mange , spesielt jenter, er av den oppfatninga at har man først oppnådd fysikken de higer etter, så vil kroppen holde seg slik, hver dag, uke, mnd og året igjennom.

Men slik Er det faktisk ikke!

Kroppen er i konstant endring, og kan gå fra det ene ytterpunktet til det andre kun iløpet av få timer..

Hvor mange har ikke våknet om morgenen, sett seg i speilet og tenkt at "Nå! nå er jeg der jeg vil være!"", bare for å få avkreftet den påstanden senere samme dag?

Hormoner, elektrolytter, væskebalanse, matvarer etc er med å påvirker dette, og det er bare å innse først som sist man man Aldri vil gå rundt i konstant samme, gode form.

Erfart dette selv. Noen dager er formen ok, mens andre dager ser det ut som jeg knapt har vært innom et treningssenter noensinne. Frustrerende, ja, men jeg må jo bare godta at slik er det.

Et bedre eksempel er Pauline Nordin; dama er i en vanvittig god form, men til og med hun har dager hvor hun er ` oppblåst`, `vannete`, you name it.

Spesielt hos damer er det slik, og syklus spiller en stor rolle her.

Det er også slik at hormonene kan "skjule" nedgang i fett%. Noen kan endre kosthold og treningsstimuli drastisk, og fremdeles ikke se en døyt av forskjell på flere uker, til tross for at det faktisk på det fysiologiske plan skjer masse.

Hvis du ønsker å lese mer om bl. a dette fenomenet så kan du se på disse artiklene skrevet av Lyle McDonald:

http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/not-losing-fat-at-20-deficit-what-should-i-do-qa.html
http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/of-whooshes-and-squishy-fat.html

 

Så, ikke la dere fullstendig demotiveres selv om at formen endrer seg litt fra dag til dag, det er en naturlig prosess og faktisk rimelig umulig å gjøre noe med!

Det man heller kan gjøre enn å konstant gå å la seg irritere av man ikke er i bra nok form, så kan man heller manipulere matinntak slik at man får prikket inn formen til spesielle begivenheter feks.Om du tror at fitness/fotomodellene går rundt hver dag, slik som de ser ut på bildene, så må du nok tenke om igjen. Virkeligheten er en annen.

 

ps: nå er det ikke sagt at man ikke kan oppnå en representabel form, jeg bare sier at den vil aldri være konstant, 24 timer i døgnet!

 

11 kommentarer // 26.10.2010  @ 06:29 //Motivasjon & Inspirasjon

Hva kan skynde framgangen din?Visste du at det finnes flere avgjørende faktorer som er med å påvirke treningsprogresjonen din, annet enn selve treningsøkta?

For å nevne noe:

- Restitusjon/ hvile - Kritisk punkt for framgang!

- Tilstrekkelig søvn - Like kritisk

- Progressive overload - Ditto

- Et bra og smart sammensatt næringsinntak! - Duh!

 

Men hva ellers kan være med å påvirke ting?

- Timing av matinntak

- Form for næringsinntak

- Tilskudd

- Arbeidsintensitet

- Volum

- Rekkefølge på øvelsene du benytter

- Lengde på pausene

- Hvordan du Benytter pausene mellom serier

- Tempo på utførelse

- Stressnivåer i kroppen

- Fokus

For å nevne noen...

Enkelte av disse tingene kan man manipulere for å få det til å virke til sin fordel, og ut i fra hva man ønsker å oppnå...Men dette med hvile er veldig viktig! Spesielt hos de med høy intensitet og volum i øktene sine.

Og BØR praktiseres. .

Desverre noe ikke alle er like gode på. Meg selv inkludert.

Om man har èn person som trener 3 ganger pr uke, mens en annen trener 6, så er det ikke dermed sagt at han med 6 økter er bedre trent, eller vil få bedre resultater enn han som trener "kun" 3 ganger.

Joda, målsetninger har sitt å si for hvordan treningen legges opp, men de fleste som er forholdsvis ny innen styrketrening feks, vil få masse ut av å trene "kun" 3 dager.

Less is more, så lenge ting gjøres ordentlig!

 

 

 

 

2 kommentarer // 25.10.2010  @ 06:06 //Motivasjon & Inspirasjon

Training tip of the day: Planlegg!Jeg er veldig på den resultatorienterte tankegangen om dagen. Hvorfor? Jo, fordi de aller fleste av oss er opptatt av å få noe tilbake for jobben og tida vi nedlegger på trening. Og for at du skal komme deg dit du ønsker så kreves det planlegging.

Det et er viktig at man tenker over hva man gjør, hvorfor man gjør det, og om man ikke oppnår det man vil da spør seg "Hvorfor?". Prøv å finn ut hva det er man evt kan gjøre annerledes!

 

(Pauline Nordin)

Mange er fornøyd med å få dradd seg ned på gymmet 3 ganger i uka, kanskje til og med 4 eller 5 ganger også, men fremdeles glimrer resultatene med sitt fravær.

Jada, jeg har vært der selv, så vet godt hva jeg snakker om.

Hvor tror du feilen kan ligge? (jada, mye  i kostholdet, men den diskusjonen tar vi senere!)

I fare for å gjenta meg selv; Kontinuitet, og progresjon er nøkkelen til suksess!

To put it this way:

Ingen plan-> Ingen kontinuitet -> Ingen struktur-> Ingen progresjon-> Ingen muskelutvikling-

= Ingen kroppslige endringer!

Easy, yet so hard!

Sats heller på Kvalitet enn kvantitet. Trener man 6 ganger i uka så er det ikke dermed sagt at du vil oppnå drømmefysikken av den grunn...eller økt styrke, eller hva det måtte være som driver deg.

Tving kroppen til endringer ved så kalt progressive overload! Da skal du skje at det vil skje noe! Og: få noen kyndige til å sette opp en plan.

Det kan faktisk være gull verdt  å koste på seg. Man betaler i dyre dommer for medlemsskap på diverse treningssenter, så hva er vel noen hundrelapper ekstra, om det igjen fører til at du faktisk får litt igjen for treningstida?

 

"If you fail to plan, you plan to fail!" - True story!

 

Etter at jeg begynte samarbeidet med Eirik Sandvik, så tok det vel ikke mer enn 4 uker før jeg begynte å se en merkbar forskjell. Det var virkelig en a-ha opplevelse for meg, og det var da jeg skjønte hvor viktig trening satt i system er!

Vi har nå spennende ting under planlegging, som vil kunne hjelpe Deg til å nå akkurat de målene du har satt deg! Så lenge du har innsatsviljen, så har vi verktøyet som kan få deg Akkurat dit du ønsker! Så følg med!

BootyBuilding.no - "Resepten på en flott og feminin fysikk"

 

Imellomtida er du hjertelig velkommen til å kontake meg om du ønsker å benytte deg av tjenestene jeg tilbyr. Enten det er treningsprogram du er ute etter, eller kostholdsprogram! Gi meg gjerne også litt info om hva det er du spesifikt ønkser å oppnå, og gjerne også litt om hvorfor. Starter du idag, er ikke målet langt unna!

11 kommentarer // 07.10.2010  @ 09:38 //Motivasjon & Inspirasjon

DIN treningsinnsats!

 Når man trener på kommersielle gym, så snapper man ofte opp en del artige utsagn.

Noen svært så fornuftig, andre kanskje ikke fullt så bra.

Men, uansett...Må spørre deg; Hva er det som får deg til å avgjøre om du har vært fornøyd med økta di?

Er det DOMS`en (stølhet), som du bruker som indikator? Sviende muskulatur?

Eller er det hvor varm og svett du blir?

Mange tror at så lenge man blir støl, og at det svir så har man trent bra, men stølhet/melkesyre kan du nok desverre ikke brukes som noen sikker pekepinn.

Etterhvert som kroppen tilpasser seg øvelser, så vil stølheten mer eller mindre utebli. Men det er ikke dermed sagt at treninga ikke effektiv lengre. Langt i fra.

For å gi et konkret eksempel på dette; La oss si du drar 100 kg i mark, og trener denne øvelsen et par ganger i uka. uten å bli stiv og støl.

Så prøver du neste treningsøkt å feks kjøre en øvelse du sjeldent bruker, som feks legextension.Da er sjansene store for at du vil bli forholdsvis støl i beina dagen etterpå, og muligens ganske shaky etter øvelsen er utført.Men vil det da si at det er mer effektivt, og gir bedre treningseffekt enn markløften?

Du har svaret ditt håper jeg ! ;)

Så det jeg heller vil ha latt avgjøre om en trening har vært bra eller ikke på, er om du har hatt styrkeøkninger fra sist uke/økt. Klarer du flere repetisjoner med en angitt vekt, eller må du faktisk legge på mer for å kunne holde deg i det repsområdet du var sist?

Dette er selvsagt litt avhengig av faktorer som restitusjon, søvn, matinntak etc, men sånn generelt så er dette en god retningslinje å følge.

For å følge din egen progresjon kan jeg anbefale en treningsdagbok. Da har du litt mer konkrete ting å gå etter, til neste treningsøkt. Dessuten vil det være en flott motivasjonsfaktor å se at man faktisk blir sterkere!


11 kommentarer // 06.10.2010  @ 09:27 //Motivasjon & Inspirasjon

Muskler veier mer enn fett?

Og 50 kg stein veier mer enn 50 kg fjær...Eller hva?1 Kg er 1 kg uansett hvor mye du vrir og vender på det, uavhengig av form...Men...det som er greia er rett og slett at 1 kg muskler tar mye mindre plass enn 1 kg fett. demonstrert på tegninga over.

 

Et flott eksempel på dette er:På alle disse bildene så er vekta akkurat det samme.

Det som er endret en kroppssammensetningen.

Så, selv om hun er veldig muskuløs på bilde nr 3, så veier hun likevel ikke noe mer enn i bilde 1.

It`s all about the composition!;)

Bildene er lån ifra Fighterdiet.com. Pauline Nordins webside/Blog.

 

 Nå skal jeg avgårde på kurs om korsryggen, sammen med pappa.

Skal få lære litt om undersøkelsesmetoder, og tolking av funn visstnok..Så får vi se da, om det hele blir gresk, eller om jeg skjønner litt hva de snakker om! Har ikke kommet til korsryggen på studiet enda, men skader nok ikke å være litt forut sin tid. Hehe

Du må ha en riktig fin søndag så lenge!  Flere oppdateringer er på gang!:)

 

9 kommentarer // 03.10.2010  @ 08:05 //Motivasjon & Inspirasjon

Manglende fremgang?


Føler du at du gjør alt etter boka, men likevel så ser du ingen resultater av det du gjør?
Styrken endrer seg ikke, musklene vil ikke vokse, eller fett% vil ikke rikke seg. Sixpakken er milevis unna, og alt dette til tross for at alt man gjør er `rett` .

Vel, stopper framgangen opp, eller ingenting skjer, så ligger problemet logisk nok en plass mellom kosthold, og treningsinnsats.
Husk på at kostholdet er ca 70% av treningsresultatene, så skorter det på maten, så vil det gå utover treningsresultatene, uavhengig av målsetning. Og om du tror at det å bare sette foten på innsiden av dørstokken til treningssenteret ditt er nok til å få resultater, så må jeg nok skuffe deg. Du MÅ faktisk slite og svette litt også.

Men er du ærlig med deg selv, så kan dette være en quick fix.
Tro det eller ei.

1) Øker du ikke i muskelmasse;

-  Spis mer!!

Kroppen har jo ingenting å bygge av om den forbruker mer enn den får inn. Kan ikke bygge hus av luft, kan man ? Nope, man trenger byggesteiner. DVS mat i dette tilfellet. Og selfølgelig proteiner.

- Tren tyngre!
Skal du stimulere musklene til å begynne å vokse, så trenger de stimuli, og da er, som du sikkert vet, styrketrening veien å gå. Men vær forberedt på å ta i litt!!  Slutt å dulle med 2 kgs manualene, og kom deg opp mot de tosifra. Da skal du se at det skjer noe. Skal du vokse må du gi muskulaturen en utfordring!

2) Endrer ikke fett% seg;

- Øk energiforbruket! Kjør på med et par ekstra kondisjonsøkter i uka, og tren STYRKE!

- Reduser inntaket av dårlig mat! Potetgull, sjokolade og fett% går ikke hand i hand. Trist, men sant. Her snakker vi faktisk stikk motsatt effekt. Jada, selv i små mengder.

- Bytt ut pastaen, brødet, og brusen med grønnsaker og vann. Det funker. Utrolig men sant!

3) Blir du ikke sterkere;

- Få hjelp fra noen som har peiling, og som kan legge opp treninga di! Funker ikke det du gjør nå, vil det neppe funke om 3 mndr heller.Får du ikke de resultatene du ønsker, så sett deg å se over hva du kan gjøre for å nå målet ditt, istedet for å bare gi opp fordi "treninga funker ikke". Ta tak i deg selv!!  Det du gjør idag, vil du bli belønnet med senere.

Tro meg.

10 kommentarer // 30.09.2010  @ 14:06 //Motivasjon & Inspirasjon

Bestilling fra Iherb:) Stevia and sh*tHar blitt en smule hekta på nettshopping.
Tenkte denne gangen at jeg måtte forsøke meg på Iherb.com, som folk snakker så bra om.

Så nå har jeg fått sendt avgårde bestilling på både Stevia, magnesium, kalsium, vitamin D, grønnsakspulver, og diverse aminosyrer.

Om du skulle bestemme deg for å bestille derifra så oppgi gjerne denne koden : OKO365
Da får du 5%(eler var det 5 dollar?) avslag på bestillinga di.


Venter også på pakker ifra Amazon, Tech Nutrition, blivakker.no ( man kan jo gjøre et forsøk :P)  + diverse e-bøker (de kommer på mail ja, men tar opp til 24 timer)...Elsker å få pakker! Haha...Man må glede seg over de små tingene ;)


(Takker forresten mye for tipsene ang stevia fra dere; har vært rundt flere plasser nå, men de var utsolgt over alt..Men nå vet jeg hvertfall hvor jeg kan få tak i det ellers=)


Fant jeg forresten treningsmotivasjonen igår?

Heeelll Nooo...Endte bare opp med å bli skikkelig irritert, og grinete...Jeg må være en sann fryd å henge med når jeg er misfornøyd ;P

Ble kun noe benkpress + chins med vekter og nøytralt grep...Brukte jeg lang tid på de to øvelsene tro..hmm...en og en halv time eller noe...Her er det full fart...

Fikk opp 55kg uten hjelp, men kan jo bare drømme om at 57,5 skulle opp...Neida, ikke snakk om! Nå er ikke teknikken helt der den bør være da, så får trene med submaksimale vekter en stund, og heller bare terpe...Men jeg VIL så inderlig!
Egoet er nok hakket større enn styrken om dagen..


Men shit...Nå skal jeg skrive litt mer på prosjektet mitt, for så å stikke ned på Sats å se om det er noe spennende jeg kan finne på der i gården...
Brystpress og bicepscurl kanskje...:P
14 kommentarer // 30.08.2010  @ 14:04 //Motivasjon & Inspirasjon

Motivasjon, sa du?
Noen ganger blir man bare drittlei...Og ser ikke meninga i så veldig mye...Det er mye man skulle gjort, men man bare mangler gutsen og orket til å gjøre det...Man begynner å tvile på alt man driver med, og vil helst bare stikke..

Har litt noia nå siden jeg liker å ha enkelte rutiner på ting, mens nå er det meste bare kaotisk.

Og treningsmotivasjon? Hva er dèt liksom?

 "hva i helvette skal jeg trene for?!"

Trene "for å se bra ut" gir meg egentlig veldig lite, men lysta på noe innefor konkurranse er temmelig laber den også...
Så må finne ut noe her

Ser dere forresten hva jeg gjør her? Jeg graver meg ned i min egen demotivasjon...jeg lar den bli altoppslukende, og velger å kun kjenne etter hvor elendig den er, istedet for å finne en løsning...Haha..
Alt sitter i huet...Velger jeg å ha det `miserabelt`, så blir det slik...

Ja nei, får prøve å snu litt på tankemønsteret her...
Skal å trene på Sandviks Gym nå...Satser på jeg finner motivasjonen er sted på veien mellom Oslo og Brynseng..Man kan da håpe hvertfall...;)Hvordan er deres treningsmotivcasjon om dagen?
Og hva motiverer dere?15 kommentarer // 29.08.2010  @ 17:26 //Motivasjon & Inspirasjon

Vil du ha treningsresultater? Da må du JOBBE!Satt å tenkte litt på dette med trening og resultater.

De fleste av oss har som regel en hensikt med timene vi legger igjen på gymmet. De fleste av oss har et mål vi ønsker å oppnå!
Men hvorfor er det så FÅ som faktisk gjør det som må til for å komme dit de vil?
Tror du virkelig at så lenge du sitter med oppskrifta, så vil ting skje automatisk?

Det nytter faktisk ikke å kun anskaffe seg kokeboka, om man ikke følger oppskriftene som er i den. Du kan investere i verdens beste og dyreste kokebok, og fremdeles så vil ikke det gi noe nevneverdige resultater. Vet du hvorfor?
La meg komme med urovekkende, og kanskje en smule sjokkerende shoutout : Resultater kommer ikke av seg selv!

For å oppnå oppsiktsvekkende resultater må du innse at det er noe som kan være særdeles tidkrevende , og noen gang et blodslit!
Det er det bare å innse først som sist.


Vil du ha fremgang utenom det vanlige så vær forberedt på at:

Det krever Tålmodighet
Det krever Tid
Det krever Disiplin
Det krever Vilje
Det krever Styrke
Det krever Fokus
Det krever Motivasjon
Det krever Kunnskap
Det krever Svette
Det krever Slit
Det krever Helvette noen ganger
og...
Det krever at du virkelig VIL!
For å gjøre starten enklere for deg kan jeg gi deg en liten pekepinn i rett retning; Sett deg et SMART mål!

Det vil si et mål som er

Spesifikt
Målbart
Attraktivt
Realistisk
Tidsbestemt

Og sørg for at Målet er postivt ladet; Formuler det positivt det du vil oppnå!;)

Så istedet for å si til deg selv at "jeg skal trene for å ikke være så svak lengre!" - Så bør du heller si "Jeg skal trene for å bli sterkere!" Og så da sette deg et konkret mål på HVA du vil bli sterkere i, innen NÅR, og HVORFOR du vil nå akkurat det målet!

"Dream! Define! Distribute! Do it!"
- Rune Semundseth

11 kommentarer // 23.08.2010  @ 23:02 //Motivasjon & Inspirasjon
hits