Rumpetrening- Let`s get BootyLicious!

Haha...Sjekk bildet! Er det noe RART jeg er ekstremt rumpefiksert eller? I don`t think so. Det har jeg alltid vært. I tillegg er jeg så heldig å ha en kjæreste som også er det, så det er alltid hyggelig å få anerkjennelse fra han at han liker det han ser;) Og ikke minst at treningen pays off!
Men det har ikke alltid vært slik. Jeg har alltid trent markløft og knebøy, men det var ikke før jeg lærte å bruke rumpa skikkelig at resultatene kom! Som et lite bildebevis så tenkte jeg for første gang på denne bloggen at jeg skulle vise dere et av mine før og etterbilder. 
De fleste jenter kommer til meg fortvilet fordi de ikke ser overgangen fra baksidelår til rumpa, eller fra rumpa til ryggen...Så kalt flat back. Til tross for svai rygg så var jeg temmelig "flat back" selv. Litt fylde var det, men det var dårlig med spenst. Og det er ingen tvil om at det er en av grunnene til at jeg ble så fiksert på dette med trening av rumpa.
Dette med rumpetrening er noe av det jeg interesserer meg allermest for når det kommer til trening og fitness, og jeg tror ikke lenger at det er noen tilfeldighet at jenter kommer til meg for akkurat dette formålet. Rumpa er en veldig estetisk del av kroppen, og noe som de fleste av oss er opptatte av. I tillegg så forebygger en veltrent rumpe både kne og ryggproblemer, så det er et stort pluss.
Det tikker også stadig inn takkemeldinger i fra både jentene selv og kjærestene deres om hvor fornøyde de er, så det er ingen tvil om at det funker iallefall:)
I forbindelse med lanseringen av DVD`en Bombshell Booty kjører jeg i gang en aldri så liten workshop førstkommende lørdag og søndag på mitt studio på Alnabru i Oslo. På grunn av at jeg vil kvalitetsikre meg, samt sørge fora t du som deltager få mest mulig ut av tiden din så har jeg valgt å begrense meg til kun et lite knippe deltagere.
Tidspunkt er
Lørdag 20. Oktober kl. 11.00 og
Søndag 21.Oktober kl 11.00. 
Pris for deltagelse er kr 1500,- 
For forespørsel om deltagelse  send meg en mail til siljemariela(att)gmail.com. Så hvis du er klar for å ta fatt på en spennende utfordring og høste gode treningsresultater så gleder jeg meg allerede til å høre fra deg! :)
 Her er ei jente som har gjort jobben riktig ihvertfall.
Da skal jeg stikke avgårde på trening!:) Ønsker dere en riktig strålende mandag allesammen!
Klem fra Silje Mariela
16 kommentarer // 15.10.2012  @ 11:36 //Rumpetrening

Knebøy og Markløft- Har du misforstått?


"Når du kjører knebøy og markløft er det viktig at du holder ryggen rett!"

 Joda, stemmer det. Men vet du hva om egentlig menes med Rett rygg? Her er det en stor mulighet for at du kan ha misforstått ordleggelsen litt. Skal du kjøre med "rett rygg" slik mange desverre oppfatter begrepet så ser markløft ut som en dårlig utført knebøy og i knebøyen vil det knapt være noe bevegelse i bena i det hele tatt, nettopp fordi det er logisk at overkroppen går forover når du setter rumpa bak. "Jammen....jeg har lest og hørt at jeg skal ha RETT rygg når jeg løfter!"  Joda,  men vær klar over at RETT ikke trenger å være synonymt til LODDRETT/Vertikal.Det er viktig at du skjønner dette. Ryggen skal holdes rett JA( Spenn som jeg liker å kalle det!), men ikke nødvendigvis vertikal. "Ja, men jeg leste nettopp Starting Strength så teknikk det kan jeg". Vel, hva F nytter det å lese hvis du ikke FORSTÅR hva det dreier seg om. Du kan lese deg blå, men å ta teori ut i praksis er desverre noe de færreste klarer. Skal dog nevnes at hvordan en øvelse skal se ut avhenger av hver enkelts person sin antropometri(bl.a lengde på rygg/ben/armer) but thats anther story som jeg ikke vil gå inpå her. Grunnprinsippene er det samme, men en markløft kan se helt annerledes ut når jeg gjør det enn for eksempel en person med lengre bein og kortere overkropp gjør akkurat samme øvelse. Mangel på god teknikk i baseløftene har nok flere årsaker. Det er ofte redsel, manglende forståelse for bevegelse og uvitenhet hvordan tyngekraften virker på kroppen. Jeg skriver om dette etterhvert. Inntil videre kan du huske på følgende:

 • Opp med brystet
 • Tight til magen (Tenk deg at du får et hardt slag mot deg)
 • Tyngdepunktet skal være mer bak på foten (mao du skal IKKE OPP PÅ TÆRNE!)
 • Press knærne utover
 • Og hold spennet i korsryggen ( Skyt halen opp- Bryst opp)

Og vet du- Disse punktene gjelder begge de overnevnte øvelsene;) 

Good luck building a great butt!!

11 kommentarer // 10.08.2012  @ 08:18 //Rumpetrening

Magemuskler sa du? Say Hello to FrontsquatsJenter: Hvorfor iallverden skal dere kjøre på med tusen situps? I don`t get it! Kjør på med TUNG frontbøy så skal du se at magemusklene vokser som bare rakkern! Dessuten- ABS ARE FASTTWITCH- Så hvorfor da drepe de med utholdenhetsarbeid? Det blir nesten det samme som å tro at man blir muskuløs av å løpe maraton. Same same different name. Og punktforbrenning? Get over it

Under her demonstrere jeg Zercher Squat- Den tar utmerket på magemusklene den også. GOD TRENING!;)

8 kommentarer // 08.08.2012  @ 18:08 //Rumpetrening

Trening, diett og NYE Booty-Grupper!!!!

Heeey!!! Liten snartur innom bloggen for å si HEI!!! Det er en travel dag i dag, men måtte bare hjemmom å kaste i meg noe mat før jeg tråler videre på min ferd.  Dagen startet med styrketrening og en ProZyme proteinshake.

Treningen min idag var:

 • Markløft 5x5 70 kg
 • Benkpress 3 x 12 45 kilo
 • Scapular Chins. Som funker som F på skulderplagene jeg har hatt i det siste! FyttiF!!!!

 

Etterpå var det avgårde på gymmet for å kjøre en Booty-økt med Mira.

 Mira Craig digger BootyBuilding!! Whats not to like?:) Jeg må le litt når jeg leser DETTE innlegget fra 2009. Universets kraft anyone? Haha. 

Ellers, som dere vet så er jeg på diett. Her er gårdagens kveldsmat som besto av en porsjon havregrøt og en porsjon kylling + pepsi max. God, mett og fornøyd jente som gikk og la seg. Hvem har sagt at man MÅ være sulten selv om man skal ned? 

Resten av dagen går til

 • Teknikk-Coaching
 • Semi-Privat Coaching
 • BootyLicious for August 2012 - VIDEREKOMMENDE!!!
 • NY gruppe BootyLicious for August 2012- Ny oppstart!

 Det blir spennende å treffe de nye jentene- Hvem vet? Kanskje blir det et par nye sammensveisede gjenger? GLEDER MEG I HVERTFALL TL Å TREFFE ALLE SAMMEN!!!!!!!!!:))))

Idag er det 

 • Intro
 • Screening
 • Innføring i noe teknikk
 • Treningsøkt 
 • Prowler

Det vil forøvrig komme en workshop med 3 dagers varighet for seriøse treningsjenter som ønsker en REAL innføring i baseløft! Keep your eyes open!Alt dette vi bli mye mer oversiktelig når de nye sidene er oppe. Det blir bra!:)

Vel, da får jeg ønske dere alle en riktig fin dag! Tren hardt og spis godt så skal du se at resultatene kommer!

 

 

 

32 kommentarer // 07.08.2012  @ 13:26 //Rumpetrening

Silje Mariela tar en Sandvik

 At kjæresten min har den flotteste rumpa i verden er vel ingen hemmelighet. Men visste du at han også kan trikset med å bygge sprettrumpe på kun 3 uker? Jeg hadde ikke sett fyren på et par uker, og ble i grunnen litt satt ut av glutsa hans når jeg såg han igjen. Jeg var heldig å fikk vite hemmeligheten, og snappet dermed opp denne oppskriften og testet den ut .Resultat: En syyyyk pump i glutesa og problemer med å gå oppreist. Haha..Men funker i stein, og kommer til å bli en liten prioritering fremover. Hvorfor? For ass is awesome. (Jada, jeg døde på slutten her:P)

 

 Jamie Koeppe heter denne skjønnheten forresten. 

 

 

Have a great one!

 

18 kommentarer // 30.07.2012  @ 11:55 //Rumpetrening

Prosjekt BootyLicious 2012- Formiddag!

Grunnet god respons på treningsprosjektet BootyLicious, og begrenset antall deltagere settes det nå opp en formiddagsgruppe i tillegg!

 

Er du jente, elsker å trene hardt, og er klar for å dedikere sommeren til trening sammen et knippe antall likesinnede jenter? Hærlig.

 • Oppstart: Torsdag 5. Juli
 • Oppmøte BootyBuilding Studio på Alnabru i Oslo
 • Varighet: Fire uker
 • Treningstider: Tirsdager og Torsdager kl 12.00. Søndager kl 13.30 (Enkelte søndager kl 12.00)
 • Antall deltagere: Maks 6
 • Intropris: 2000,-   (2400,- om du ønsker fettprosentmåling Før oppstart og Etter endt prosjekt)

Finnes det noe bedre start på reningshøsten enn innføring i teknikk og morsomme treningsmetoder? :)

Kriterier:

 • Du bør i utgangspunktet ha muligheten til å møte på samtlige økter
 • Du må være godt kjent med styrketrening og baseøvelser fra før av
 • Du MÅ være dedikert, og ha basiskunnskap på plass når det gjelder trening og kosthold.
 •  

Det skal understrekes at du må ha en grei treningsbakgrunn. Du trenger ikke være en ekspert på noen som helst måte, men du bør ha rimelig grei kontroll på øvelser. Det blir coaching underveis, men om du er total nybegynner er det bedre å starte med et par timer med personlig trening der vi får deg på rett spor slik at ting vil foregå som det skal.

 Fremdeles i tvil om du skal bli med? Vel..Trykk play!:)

Meld din interesse på Siljemariela(att)gmail.com

 

Gleder meg til å høre fra deg!;)

 

2 kommentarer // 01.07.2012  @ 21:58 //Rumpetrening

Booty Bombshell Work Out- Gulløvelser for rumpa

Heeey jenter!!

Hadde lyst å dele en video med dere i dag. Selvsagt er det tips om et par øvelser du kan kombinere med hverandre for å få en Bombshell Booty;)

Sjekk ut: 

Test ut og la meg høre hva dere syns!;)

Da skal jeg kjøre i gang resten av timene jeg har igjen på gymmet her, før jeg og Helene skal i gang med å male lokalet litt. Mye som skal endres her, og jeg Gleder meg til å få alt av utstyr på plass. Believe me, it will be Awesome!!

Ha en strålende dag flotte dere! Håper dere likte brownieoppskriften jeg la ut?;)

Stor klem fra S&M

 

24 kommentarer // 14.06.2012  @ 15:25 //Rumpetrening

Booty-Work- God Søndag!

Heey!!

Jeg stikker innom her for å si Heeei!! Har kjørt timer på gymmet i dag, og nå har jeg en del arbeidsoppgaver som skal fullføres før jeg stikker avgårde på trening!! 

Også utfordrer jeg dere som vil trene rumpa deres til å kjøre på med følgende øvelse- It Fucking works!!;P

 

GOD SØNDAG!!!!!!!!!!!!!!!Tren hardt!

 

NB: Alle spørsMål relatert til Femme Fatale; hvorfor dette er siste gang, utsettelse av oppstart etc kommer når jeg får summet meg etter responsen deres..Dere er helt Rå, og jeg DIGGER at så mange jenter der ute vil bli Bodylicious! ;P

21 kommentarer // 03.06.2012  @ 15:38 //Rumpetrening

To Squat or Not to Squat- Du har ikke råd å la væreMen...Suppler gjerne med øvelsene under her for å få en flott, velformet rumpe;)

Lykke til og ha en riktig strålende søndag!

 

Jeg har ikke annet å si enn følgende:


Så derfor ble denne posten særdeles kort, men likevel informativ håper jeg?;)

 

Tren hardt!

39 kommentarer // 06.05.2012  @ 10:40 //Rumpetrening

The Booty Factor- Jada jenter! Les og Lær
Først vil jeg skryte av den dyktige kjæresten min, Eirik Sandvik som allerede er på god vei å bli et kjent navn også internasjonalt.  Det er rett og slett grisekult, og jeg har all rett til å være kjempestolt av han. Mer om dette kommer etterhvert, men det er ting på gang for han!;) Men jeg tenkte jeg skulle dele med dere noen av hans visdomsord. Dette er alfa omega å forstå om det er en flott rumpe du er ute etter. Det er ingen selvfølge å få en veltrent rumpe kun ved at man har øvelser som knebøy og markløft i programmet sitt. PÅ ingen måter.

Derfor kjære vakre skjønne jenter som bryr dere om deres egen fysikk og helse: LES DENNE---> The Booty Factors

 

Put that ass to work!

 

Ha en fantastisk strålende dag!


27 kommentarer // 10.04.2012  @ 13:04 //Rumpetrening

Knebøy og Markløft- Har du misforstått?


"Når du kjører knebøy og markløft er det viktig at du holder ryggen rett!"

 Joda, stemmer det...Men hva menes egentlig med Rett rygg, vet du? Her er det en stor mulighet for at du kan ha misforstått ordleggelsen litt. Skal du kjøre med "rett rygg" slik mange desverre oppfatter begrepet så ser markløft ut som en dårlig utført knebøy og i knebøyen vil det knapt være noe bevegelse i bena i det hele tatt, nettopp fordi det er logisk at overkroppen går forover når du setter rumpa bak. "Jammen....jeg har lest og hørt at jeg skal ha RETT rygg når jeg løfter!"  Vel, joda, det stemmer det, men vær klar over at RETT IKKE trenger å være synonymt til LODDRETT.Det er viktig at du skjønner dette, først som sist. Ryggen skal holdes rett JA( Rett kan også vre et annet ord for Spenn!), men ikke nødvendigvis vertikal. Mange leser seg opp på teknikk (Ripptoes Starting Strengt, anyone?), men hvis man ikke får en forståelse for det man leser resulterer det fort i feil utførelse. Uansett hvor mange tusen ganger du leser.  Skal dog nevnes at hvordan en øvelse skal se ut avhenger av bl.a lengde på rygg/ben/armer, but thats anther story som jeg ikke vil gå inpå her. Ville bare gjøre dette kort og konkret.Mangel på god teknikk i baseløftene har nok flere årsaker. Det er ofte redsel, manglende forståelse for bevegelse og uvitenhet hvordan tyngekraften virker på kroppen. Jeg skriver om dette etterhvert. Inntil videre kan du huske på følgende:

 • Opp med brystet
 • Tight til magen (Tenk deg at du får et hardt slag mot deg)
 • Tyngdepunktet skal være mer bak på foten (mao du skal IKKE OPP PÅ TÆRNE!)
 • Press knærne utover
 • Og hold spennet i korsryggen ( SKyt rumpa ut)

Og vet du- Dette gjelder begge de overnevnte øvelsene;) 

Good luck building a great butt!!

 Tips: Hvis du er høy eller har lange bein kan du med fordel kjøre frontbøy istede for knebøy. Eventuelt knebøy hvor du står litt bredere med beina enn ellers.


16 kommentarer // 09.03.2012  @ 18:14 //Rumpetrening

Det Perfekte treningsprogrammet for en flott Rumpe! Finnes det?"ÆÆÆÆ...Silje!! Jeg trener rumpa mi og bruker de øvelsene du anbefaler. Likevel så skjer det minimalt med endringer! Kødder du bare når du sier at alle kan bygge opp rumpa si? Hilsen fortvilet!"

Hahaha...Dette kunne vært meg for noen år siden. Morsomt!

Du kan ha verdens mest perfekte treningsprogram, men hvis du ikke har peil på

 • HVORDAN du skal bruke kroppen din
 • HVORDAN du skal bruke de riktige musklene til rett tid og ikke minst...
 • ...HVORDAN du skal få setemuskulaturen til å funke så kan du se langt etter gode resultater.

Umotiverer jeg deg nå? Well,so be it!! Kom ikke til meg å klag om du ikke får til å bygge sprettrumpe med MITT program. Det er mest sannsynlig hos DEG problemet sitter, ikke i treningsprogrammeringen.   Eller jo, det KAN være en faktor som bidrar OM oppsettet er tilfeldig satt opp, usystematisk og ikke tar issues some "gluteactivation" og tøyning med i beregningen. La meg likevel ha det sagt at det nytter uansett ikke hvor mye du tøyer og aktiverer om du gjør det FEIL! Omtrent samtlige av PTkundene mine får en Aha-opplevelse etter vi har hatt første time. Det er kult. Hehe.

Just for Fun så kan dere sjekke ut denne videoen, så forsøker jeg å forklare LITT ihvertfall. Fremdeles flere faktorer som har noe å si, men jeg tror likevel du vil kunne bli LITT klokere etter å ha sett denne videoen. Og JA, jeg er nordfra ;)

Jeg vil også gjerne at dere leser artikkelen HER av Eirik Sandvik. Også bare så det er sagt, den sida som har publisert denne artikkelen er SVÆRT selektve på hvilke artikler som publiseres så du vet med en gang at dette er kvalitet. Skal du bli GOD så må du tilegne deg KUNNSKAP( vær dog kritisk til kildene du leser fra) Så sett i gang å LES!!!    Jeg har allerede lest et par timer idag + sett DVD om trening og rehabilitering og er hakket smartere NÅ enn jeg var da jeg våknet imorges. Det liker vi. Live to learn! 

Og ikke la deg umotivere av overskriften...Artikkelen er like relevant selv om du ikke driver med sprint ;)  

 Nå skal jeg fortsette å dykke ned i en eller annen kunnskapskilde. slik at dere har noe å komme tilbake for;)

Ha en strålende FREDAG!!!!

Stor klem fra SIlje Mariela!!


Ønsker du mer av dette? Dig it!:)

24 kommentarer // 27.01.2012  @ 11:52 //Rumpetrening
hits