Good morning Sunshines!

God morgen! Rise and Shine! Eller? :P Sitter her med morgenkaffen min og gjør et tappert forsøk med å våkne. Fikk en telefon i går "Heey Silje, skal vi trene med prowleren imorgen klokken 08.00!" Ja, som dere sikkert skjønner så kunne jeg jo ikke si nei. Så nå sitter jeg her og angrer bittert. Neida, så ille er det ikke, men tanken på prowleren gjør at jeg dør litt akkurat nå. Forøvrig kalles den bare "The Little Mean Fatburning Machine". Det er iallefall ingen tvil om at den er j**lig effektiv!

Når det gjelder den nye siden min her så er det fremdeles litt småting som skal på plass, men jeg kommer stort sett til å blogge derfra nå. Mer eller mindre! Om du derfor ønsker å få updates på hver gang jeg oppdaterer så kanjeg anbefale deg å følge meg på Bloglovin. Da får du rimelig grei oversikt vil jeg tro. Bare klikk her så er du good to go:

Jatakk Silje- Informer meg om nye innlegg

Ellers så hadde jeg lyst å gi dere noen motivasjonsquotes her på morgenen. Håper dere liker dem! Nå gjenstår det bare å ønsker deg en riktig strålende dag! Nå er det torsdag og vi legger inn siste innspurt før helga!;) Og HVEM er med å kjører på med intervaller? Husk at de nye kommer allerede på mandag så jeg foreslår at du bruker dagene dine effektivt nå for som goddamn fatburning! :D 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klem Silje Mariela

Én kommentar // 18.10.2012  @ 07:40 //Motivasjon & Inspirasjon
Ahhhhhhhhhhhhh savner Prowleren!!!! Kos deg masse :)

Skrevet av: maybrittstyrkecoach
07:49 @ 18.10.2012

hits