Jeg sier Fuck itJepp...Det gjør jeg! Og jeg gjør det her nå innen jeg går over til de nye nettsidene kl 17.00 idag.

Why? 

Nå har jeg forsøkt over lenge tid å være noe jeg ikke er, fordi jeg innbillte meg at det var dèt som ble riktig måte å gjøre det på i denne "Bloggverdenen".  It turns out, selv om det er riktig "etter boka", så blir det helt feil for meg!Hva snakker jeg om? Jo, nemlig blogging. Eller, dere vet dette "bare blogge for å blogge"-syndromet. Det som gjør at man tilslutt blir fed up av hele bloggopplegget nettopp på grunn av presset en legger på seg selv til å hele tiden må ha noe å skrive om. Jeg har vært der selv, og skal jeg være dønn ærlig så er ikke det noe jeg trives  særlig godt med. 

Jeg må innse at jeg ikke er den typiske tradisjonelle bloggeren og ikke er det noe som ligger til hjertet mitt å bli heller. Det å spy ut 3-4 innlegg HVER dag er ikke grunnen til at jeg startet å blogge, og det var var aldri intensjonen min å kun blogge om hva jeg gjør, hva jeg spiser, hva jeg ser på på tv og hvilken kafè jeg går på. Jeg er en jente som har mye på hjertet, og spesielt med tanke på trening, kosthold og fitness. Men da med det riktige fokuset iforhold til hva Jeg synes er morsomt å skrive om, og hva meg selv og DERE kan dra nytte av. Bloggen startet i all hovedsak som en kanal for å videreformidle dette til de av dere som synes dette er spennende, og ønsker å få mer kunnskap.

Meeen...Før dere tolker dette som at jeg kommer til å bli latere på bloggsiden så må jeg fort få si at det er IKKE det jeg sier. Jeg må bare finne min måte å gjøre det på;) Jeg sier heller ikke at det ikke vil komme noen half-ass "Hey jeg spiser eggehvitefluff, havrekjeks uten kalorier og drikker proteinkaffe"- innlegg. Fordi det vil det bli uansett, I am still me;P Men innimellom disse innleggene så håper jeg også å få gitt dere innlegg som dere kan "ta med dere videre" hvis du skjønner.

Jeg har forsøkt å være noe jeg ikke er fordi jeg trodde at det var dèt som ville gi lesertall, og ikke minst holde på dere. Og ja, joda, lesertall er vel og bra. Men hva er vitsen om man ikke blogger fra hjertet? 

Jeg er nødt til å ha litt slingringsmonn når det gjelder blogging, og om at det fører til at det går en og annen dag hvor det ikke legges ut noe så bør det være ok. Jeg må lære meg å kjenne på at det er OK. Dessuten, når det presset forsvinner så kommer kvaliteten og motivasjonen til å fortsette å blogge også, og du som leser dette nå vil få mye mer ut av  være her inne også!;)

Det har vært ganger jeg har fått noia om det har gått mer enn 12 timer imellom to innlegg, fordi jeg var redd for at bloggen dermed ikke var god nok. Og jeg nok vært på nippet til å kaste hele greia på båten et par ganger. Men jeg ser nå at det fr meg ikke er antall innlegg som er viktig. Det bekrefter dere forøvrig for meg gang på gang. (Det setter jeg stor pris på forresten)


Jeg har fått uendelig masse hyggelige tilbakemeldinger om at dere finner masse motivasjon og inspirasjon her inne, og det er ingenting jeg ønsker mer enn å fortsette å inspirere og motivere. Det er så kult å høre at dere finner bloggen min som en kilde for å hente kunnskap direkte rettet mot oss jenter, styrkerening og fitness, og jeg har forstått at dere verdsetter det faktum at jeg snakker et språk som er lett og forstå, og som ikke går på molekylnivå. 

 Om du derimot skulle synes jeg er kjip en dag fordi jeg ikke trøkker ut innlegg på innlegg så er tipset å følge meg på Facebook- Fordi Facebooken oppdateres HVER dag..Så da vet du det.;)

 Fyfaen det var godt å få satt ord på dette!! Hehe..

Vel jenter (og gutter!) da er jeg klar til å ta steget inn i min nye plattform!

 Den blir å finne på SILJEMARIELA.COM!  Det blir ikke noe liv der i dag før kl 17.00 vel og merke... Så nå er jeg spent! Følger du med meg videre??:) 


Merk:Link til Muscle Up kommer opp om kort tid!

13 kommentarer // 07.10.2012  @ 15:25 //Motivasjon & Inspirasjon
Heyhey! Godt sagt, lykke til videre - og helt enig :)

Skrevet av: INGER H.
15:37 @ 07.10.2012

Selvfølgelig følger eg der videre!! Du er jo den første bloggen eg begynte å lese skikkelig ;) og alltid var innom..

Skrevet av: Siren Mari
15:44 @ 07.10.2012

kvalitet over kvanitet.. vil helst IKKE ha tusen innlegg om ingenting hver dag.. Heller kvalitet litt sjeldnere :) Da var vi enige om det ;)

Skrevet av: anette
15:45 @ 07.10.2012

Syntes det er vel så bra at du kommer med innlegg når det passer deg og at du tar deg litt "bloggfri". Blir så glad når det først kommer noe vettu!:D Setter liksom mere pris på det. Og igjen... Veldig glad jeg har finni bloggen din, for du motiverer meg hver dag, så takk for det! Du gjør en kjempebra innsats og lykkes:) Og HELT KLART; jeg skal seff fortsette å følge bloggen din og jeg er garantert ikke den eneste!

Skrevet av: Janneville
15:46 @ 07.10.2012

Jeg skal helt klart fortsette å følge deg videre:) Dette var den eneste bloggen jeg leste, nettopp fordi du kom med gode treningstips og skrev alt på en veldig fin måte:) du er flink til å motivere:) å du svarer kort og konkret:) Og jeg digger at du sier akkurat det du mener:) Lykketil videre:)

Skrevet av: Camilla
16:01 @ 07.10.2012

Nå er jeg spent her :D

Skrevet av: S
16:17 @ 07.10.2012

Følger deg nok.. :D

Skrevet av: silje's fremgang
16:49 @ 07.10.2012

Veldig godt og ærlig innlegg :) Ikke la bloggen overstyre livet og tilværelsen din. Vi som liker å titte innom her vil nok følge deg videre uansett. Så uansett om du har noe på hjertet du vil formidle til oss, eller om du ikke har det akkurat den dagen, trenger du ikke bekymre deg! Det gjør ingenting kjære deg :)

Skrevet av: Kristin
20:21 @ 07.10.2012

Kvalitet over kvantitet! Jeg leser heller ett av dine innlegg enn åtte om hva en rosablogger har kjøpt på nettet eller om hunden hennes ;-) Dessuten er det deg som klarer å motivere meg til å troppe på på trening kl seks om morgen basert på harde fakta om morgentrening, for så å kjøre på med intervaller fordi jeg ikke skal gå i fellen om å slacke av og lure meg selv. Så tusen takk for at du blogger, og ikke føl noe press på hvor ofte!

Skrevet av: Anette
06:44 @ 08.10.2012

Anette: Tusne takk Anette- Det var godt å lese;)

Skrevet av: Silje Mariela
10:38 @ 08.10.2012

Kristin: Tusen takk for det Kristin. Trengte å lese denne nå

Skrevet av: Silje Mariela
10:38 @ 08.10.2012

Synes du ser flott ut:) Stå på! Klem fra Ernæringsfysiologen:)

Skrevet av: ernaring
21:32 @ 08.10.2012

Fantastisk innlegg!! :) vær deg selv, det har du mest igjen for:) man kan ikke være noe annet enn det man er! :) kommer selvfølgelig til å være med deg videre!! Vet jo ikke hva jeg skulle gjort uten deg!! :)

Skrevet av: Linn Jeanette
22:30 @ 08.10.2012

hits