Silje Mariela Anbefaler: Selvbruner for den aktive!

 

Yay!! Siden sola er fullstendig fraværende denne sommeren, så lovte dere så skulle jeg teste ut litt selvbrunere og fortelle hva jeg syns. Jeg har vært så heldig å få tilsendt produkter i fra SunSpa slik at jeg kunne teste å si hva jeg syntes-Jeg testet jeg ut SunSpa sine produkter Body Fitness og Chocolate-Tan.  Nå har jeg testet ut uendelig mange merker opp igjennom åreme, så jeg begynner å kjenne til hva jeg foretrekker og hva jeg aldri blir å kjøpe igjen. Alt fra Ed Hardy til Fake Bake til loreal, Lancome, Garnier, Dior, Clarins, Shadow Tans and you name it. 

Noe av det som irriterer meg mest med brunere er at man går konstant rundt og lukter tan. Nei jenter, det er ikke superdigg og dessuten hater gutta det (Believe me!)  Til min store glede så luktet SunSpa absolutt Ingenting. I tillegg gav det en naturlig gylden farge som passer fint til de med lys hud. Ingen fare for at det blir flekkete og jævlig. Selv foretrekker jeg at det blir masse farge med en gang, men det er ikke værre enn man bare kan spraye et par runder ekstra. 

Et annet stort pluss var at SunSpa ikke smittet av på treningsklærne. Det verste jeg vet er når lyse treningsklær blir brune straks man svetter litt. Lite lekkert. Det problemet får du ikke med SunSpa sine produkter, så du kan si at dette er selvbruneren for de som liker å være i aktivitet. SunSpaproduktene er tilsatt vitamin E og aloe vera som er bra for huden din og inneholder ikke parabener.

Min konklusjon i det store og det hele er at dette er veldig gode produkter. Jeg skulle nok ønske at de gav enda mørkere farge med en gang,men forutenom det så er jeg fornøyd. Jeg testet kun sprayene, men tenker å teste ut moussen og lotionen også. 

Om du skulle ha lyst å benytte deg av SunSpa sine produkter så får du 15% rabatt om du benytter koden SILJE. Det som er kult er at med den koden får du 15% på hele butikken, ikke bare de to produktene som jeg har testet her. De 20 første som bestiller mottar også en liten gave som jeg nok tror dere vil få stor glede av ;)

Ønsker dere alle en riktig strålende søndagsmorgen! 

 * Dette er ikke et betalt innlegg. Kun gratis test av produkter som jeg hadde stor interesse av å teste.

8 kommentarer // 17.06.2012  @ 09:46 //Trening & Fitness
Stikkord:
Takk for anbefalingen (og rabattkoden). Satt å tenkte i går at denne skrotten virkelig skulle hatt seg et lag eller fem med selvbruner! :D

Skrevet av: Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifterl
10:59 @ 17.06.2012

Kan de brukes i ansiktet?

Skrevet av: Silje
13:11 @ 17.06.2012

Silje: Jepp, chocolate kan brukes i ansiktet :)

Skrevet av: Silje Mariela
19:52 @ 17.06.2012

Da har jeg bestillt :D Men jeg bestillte kun den med grønn kork, kan ikke den brukes i ansiktet?? :-/ Typisk meg å bestille før jeg leser ordentlig :P hehe

Skrevet av: Veronica
21:55 @ 17.06.2012

Lovelyliller.com: Bare hyggelig :)

Skrevet av: Silje Mariela
17:07 @ 18.06.2012

Alle kan brukes i ansiktet:-) Også den med grønn kork.. Gled deg!!

Hilde

Skrevet av: Hilde
17:14 @ 19.06.2012

Vet at dette innlegget er snart en måned gammel, men likevel synd at rabattkoden ikke varer lenger. :/ Skulle akkurat til å bestille, men da venter jeg heller til jeg finner en eller annen liten rabatt...

Skrevet av: Astrid
18:01 @ 09.07.2012

Kommer dere ikke rabatt igjen på denne?:-)

Skrevet av: Hilde
14:13 @ 22.10.2012

hits