Fitness babes og litt små snakk

Heeeey !:) Måtte bare dele dette bilde av en av mine forbilder Michelle Levesque. Nydelig fysikk. Ikke for lite og ikke for mye. just the way I like it.

Tenkte jeg ville gi dere en liten update på hva som skjer her i gården, sånn i mangel på noe annet spennend eå skrve. So here goes:

På onsdag morgen fikk jeg følgende beskjed "Hey! You have two exams to complete by midnight"- Jeg ble superstressa og tenkte WTF!!! Hva med å si ifra sånn..njæ...noen dager i forveien da! Meeen..What can you do. 

Eksamene er en del av sertifiseringen min via Charles Poliquin. Jeg behøver vel ikke fortelle at Poliquin er mannen til høyre med størst biceps? .  Jepp, han føyer seg fint inn i rekken som en av mine Store (pun intended) helter, sammen med Eirik og Lyle McDonald.

Eksamineringen omhandlet trening, skadeforebygging, muskelvekst, styrkeøkninger, fatburn, og treningsmetoder. Sånn sett så kunne det vel ikke blitt bedre. Men hjernen var svidd når klokka begynte å nærme seg midnatt. Jeg kan trygt si at jeg tror aldri jeg har lært så mye om trening på en dag som jeg gjorde da. Kunnskap liker vi. Det ble score på 96% og jeg stikker til sverige i april og tar praktisk eksamen i "Assessment of the lower body" (Glad jeg har fysio i bunnen kjenner jeg) + 5 dager om FATLOSSFATLOSSFATLOSS. Tror du jeg gleder meg eller? Needless to say.

Jeg var ferdig utdannet PT i 2008, men det var ikke før de obligatoriske studiene var over at moroa virkelig begynte. Det å finne skulle finne min egen vei å gå, mine interessefelt og hvilke områder jeg vil spesialisere seg på var og er fremdeles spennende. Jeg elsker det!

Så hva er mine hovedfelt av interesse?  

  • Teknisk utførelse 
  • Kvinner, hormoner, fettforbrenning og hypertrofi.

Det er mer enn nok å spesialisere seg for innen de feltene der. Lær deg heller masse om få ting, enn litt om mange ting. Bli "The one to go to"- på Ditt felt. Det var dagens tips til anre trenere der ute.

Og ellers til de av dere som vurderer å investere i en personlig trener- Velg din trener med omhu, og våg å sett krav!Nå skal jeg trene. Smellyalata! 

Klem Silje Mariela

 Can you Dig it?;) 

10 kommentarer // 03.03.2012  @ 13:46 //Trening & Fitness
Stikkord:
Gratulerer med vel gjennomført eksamen! Flink jente :)

Skrevet av: Kristin
13:54 @ 03.03.2012

Kristin:thank u ;)

Skrevet av: Silje Mariela
13:58 @ 03.03.2012

Hei ;) leser bloggen din vær dag. Og jeg skulle ønske du kunne ha vært min personlige trener. Men jeg bor i trondheim:( drar du noen gang til trondheim for å ha pt timer/ opplæringstimer innen styrke?

Skrevet av: Hilde K
00:32 @ 04.03.2012

Hilde K: Det gjør jeg vet du. Bare å følge med på bloggen. det blir ikke så lenge til neste gang. Mot våren sommeren tenker jeg:)

Skrevet av: Silje Mariela
19:02 @ 04.03.2012

Hei Silje :) Digger bloggen din. Og jeg lurte på om du hadde noen sports - bher å anbefale? bruker vanligvis 2 stk da jeg jogger og har DD i cup, synes ikke det støtter nok uansett jeg :(

Skrevet av: Miriam
10:47 @ 06.03.2012

Miriam:Triumph er bra. Ellers så har jeg ikke veldig peiling på akkurat dette. beklager;)

Skrevet av: Silje Mariela
21:24 @ 06.03.2012

du har en ufattelig bra blogg . henter vanvittig med inspirasjon fra deg . tusen takk for at du blogger :)

Skrevet av: sandra
11:36 @ 09.03.2012

sandra:Så utrolig hyggelig Sandra!:)

Skrevet av: Silje Mariela
18:23 @ 09.03.2012

Jeg fulgte rådet ditt om baseøvelser og intervaler, takk for det! Jeg har ikke trent styrke noe særlig før, men det kan jeg ikke skjønne. Alle burde trene styrke! etter kort tid har jeg fått definerte muskler og blitt betydelig fitere og i bedre form. Jeg er helt sjokkert hvor lite som egentlig skal til. Nå sier jeg til alle som sliter med jogging før sommersesongen, for å bli fit, at de heller burde begynne å trene styrke.

Keep up the good work! kjempe bra at jenter som deg er her for motivasjon og hjelp for andre :)

Skrevet av: Monica
14:20 @ 10.03.2012

Monica:Hærlig!:))

Skrevet av: Silje Mariela
18:58 @ 11.03.2012

hits